Goedkeuren communicatie en perfect servises

Snel geleverd. Tooi

Snelle service en mooie prijzen

Snelle verzending

Levering van de bestelde verf verliep niet gladjes

Ik had een blik verf besteld en na 5 dagen had ik een melding van PostNL dat er een pakje bij het sorteercentrum lag en dat ík verzendkosten moest betalen. Omdat ik de verzendkosten bij de verf zaak had betaald vertrouwde ik die mail niet. Toen ik na 10 dagen nog geen verf had ontvangen heb ik De Verfzaak gebeld , maar ze waren onbereikbaar. Ik kwam steeds in de wacht, een keer 9 minuten, een keer 7 minuten, geen contact. Toen heb ik een mail gestuurd, waarop een automatisch antwoord volgde dat de mail na 2 a 3 dagen zou worden beantwoord. Na 5 dagen heb ik weer gebeld en warempel, toen wel contact. Uitgezocht, de verf was niet in voorraad, maar er was net een pallet binnen van de leverancier en die zouden ze nakijken en dan kreeg ik bericht. Dat werd correct afgehandeld. Geen bericht meer maar de volgende dag was de verf binnen.

Snel geleverd en goede verf

Perfect! Besteld, dag daarna in huis, zelfs nadat ik na 16.00 had besteld.

Perfect! Besteld, dag daarna in huis, zelfs nadat ik na 16.00 had besteld.

Snelle verzending, verf nog niet gebruikt

Zie boven

Snelle correcte hulp

Mevrouw kwam haar belofte na en belde terug. Daarna bestelling snel binnen

Super snelle goede service

Heel snel geleverd en voor een goede prijs.

super

Kort samen gevat, scherpe prijs, goede service, nemen net even wat meer tijd om je vraag goed en duidelijk te beantwoorden. ik was echt positief verast t.o.v van andere web winkels, ik weet waar ik mijn verf in het vervolg haal !!

Doen wat ze zeggen

Na een bestelling gemaakt te hebben nog sneller geleverd dan aangegeven. Alles netjes verpakt. Zal hier de volgende keer zeker weer gebruik van maken.

levering erg snel en prima kwaliteit verf

levering erg snel en prima kwaliteit verf

Trage levering

De verf zou binnen 3 werkdagen worden geleverd, maar hebben er veel langer op moeten wachten!! 27-2 bestelling geplaatst en betaald en geleverd na 10-11 maart

De eerste levering was bij post.nl van de band gevallen er werd direct een nieuwe emmer verstuurd echte goede service

Snelle afhandeling en prima service

Levering was snel. Helaas zat er een verkeerd product bij. Na mijn telefonische melding werd dit snel en adequaat gecorrigeerd en kreeg ik het juiste product de dag erna al geleverd. Het non-conforme product werd door mij op het postkantoor voor retour aangeboden omdat er geen barcode bij het retourformulier zat. Dat was handiger geweest.

Goeie verf en uitstekende service

Bestelling liep volgens plan Verf is heel mooi en van goeie kwaliteit

Snel en prettig geprijsd

Snel en prettig geprijsd

Snelle bezorging

Snelle bezorging, gewoon prima

Netjes en snel.

Bovenste zeg alles al.

geweldig Andere verfzaak konden er niet aankomen

Zeer positief behandeld nog geen gebruik van gemaakt de verf is voor de schutting maar helaas te nat gebeurd later in het jaar. M.V.G. J.C.Kramer

Niet een product verkopen , waarbij de klant niet kan zien dat het niet in voorraad is

6 dagen moeten wachten op levering.

Snel , correct.

Super geregeld.

Goed duidelijk en vlot

Zoals het hoort zakelijk corret

Snelle verzending

Product zoals omschreven en snelle verzending.

Geweldig!

Zondagmiddag besteld, dinsdag al in huis! En dat in Corona-tijd. Alles netjes en keurig ingepakt. Alles naar wens! Toppie!!!

Keurig geleverd en verpakt, maar de roerhoutjes ontbraken.

Keurig geleverd en verpakt, maar de roerhoutjes ontbraken.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo