Goede service.

Het is een prima zaak en je wordt goed geholpen.

Snel en goed product

Top en goedkoop

Super product

Voor het eerst verf besteld,maar zeker niet voor het laatst. Producten super snel in huis , product perfect.

Makkelijk besteld, snel geleverd. Top!

Snelle levering en goedkoop.

Volgende keer ga ik zeker eer bij de verfzaak mijn verfbestellen.

Superfijn

Netjes afgeleverd en gekocht voor een gunstige prijs

prima!!

snelle en accurate afhandeling en bezorging

Snelle levering, alles goed verpakt

Prettig geholpen aan de telefoon en ondanks Corona had ik mijn bestelling binnen een mum van tijd in huis.

Snel, betrouwbaar

Snel, betrouwbaar

Snelle en correcte levering

Het door mij bestelde artikel is keurig en op tijd geleverd.

Wij hadden een bestelling gedaan bij De Verfzaak, maar men had niet gezegd dat het behang dat wij wilde hebben nog besteld moet worden, zodat wij langer moesten wachten. Maar het wachten is beloond, kregen de twee rollen netjes in een grote toe gezonden en de rollen waren zo verpakt dat ze geen kant op konden. Ik moet zeggen dit was voor ons de eerste keer dat we wat besteld hebben bij De Verfzaak, maar ook zeker niet de laatste keer. Mensen bedankt.

Gemakkelijke website, vlot geplaatst en snel geleverd

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes verpakt geleverd

Vlot bezorgd en prima verf!

Goede snelle levering

Snel geleverd, goede service

goed en correct geregeld.

mijn bestelling is goed verwerkt bij de verfzaak in venlo . snel en correct afgehandeld .

Gemakkelijk te bestellen en nog een snellere levering als verwacht

hierboven staat het al, ik ben zeer tevreden

Snel en goed verpakt geleverd. Kortom een aanrader!

Snel en goed verpakt geleverd. Een correct bedrijf, dat aan te raden is!

Beschadigd

Ik had een bestelling gedaan voor 2 bakken met 10 liter verf. 1 van de 2 had een erge beschadiging. Het had een scheur aan de onderkant en de helf van mn verf lag in de vuilniszak die eromheen zat. De rest was al zowat uitgedroogd. Heel jammer en kan mis zijn gegaan tijdens de levering. Helaas heb ik geen antwoord of reactie op mijn mail gehad toen ik om een nieuwe bak wou vragen.

Verkeerde kleur geleverd

Sikkens binnenlak besteld. Kleur: RAL 9010 De Verf is geleverd als helder wit. De verf is dan niet meer te ruilen omdat het een mengkleur is. De verf was helemaal niet gemengd. Slechte zaak. Mvgr. Hans Smets

Goede service!

We hadden een grote bestelling geplaatst. Nadat we een tijdje niets hadden gehoord hadden we een mail gestuurd met de vraag waar de bestelling bleef. Het zou iets langer duren omdat bepaalde producten niet op voorraad waren. Dit werd dezelfde dag nog opgelost door goed met ons mee te denken. Goede service en erg klantgericht!

Goed technische advies

Goed technische advies Voor de verf werkzaamheden die ik heb uitgevoerd.

Goed, Duidelijk Info

Positief: Op tijd oplevering; duidelijk product info; mooi verpacking Min punt: beelden zijn klein; moeilijk te kijken.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo