Snelle, correcte levering. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

1 blik verf was tijdens transport gaan lekken in de doos. Na contact met de klantenservice werd dit snel en correct opgelost. Erg tevreden over de levering!

snelle bezorging

prima en snel bezorgd

Vriendelijk personeel en goed advies

Vriendelijk personeel. Altijd tijd voor adviezen en ze zoeken dingen (samen) voor je uit. Goede prijzen.

Goed op tijd. De juiste kleur gemengd

Super snel

Ondanks jullie waarschuwingen ivm Corona was mijn bestelling er in een dag en correct.

Fijn bedrijf, bestellen betalen en direct geleverd. Een aanrader dus.

Erg goede service

Snelle levering !!

Eenvoudige site en snelle levering

Ik kon het door mij gezochte artikel eenvoudig vinden op de site, makkelijk te bestellen en supersnel geleverd.

Hele snelle levering! Echt top.

Hele snelle levering, echt top als je snel verf nodig hebt.

Precies zoals het hoort!

Duidelijke site en afspraken. 's middags bestelt volgende ochtend in huis.Prima!

Niks gekregen maar moet extra boete betalen

Ik heb 2 spuitverven besteld maar nooit een track and trace gekregen. Geen verf ooit gekregen en nu zeggen ze dat ik een extra €30 bijbetalen voor iets dat ik niet heb. Ik heb er zeer spijt dat ik hier proberen van te bestellen.

Grote keuze tegen voordelige prijs

4 bussen verf besteld, verpakking was zeer goed.

Uitstekend bedrijf

super

heel behulpzaam en super Service

Goede klantenservice + snelle levering

Meermaals erg goed geholpen door vakkundig telefonisch advies

zeer slecht

zeer slecht, nooit weer.

Heel erg slecht, **********!!!

Wij hebben rond de 2de week van december bij de verfzaak 2 spuitbussen gekocht, tot op heden nog steeds niks ontvangen. Krijgen ondertussen aanmaning na aanmaning vanwege de rekening. Deverfzaak heeft al meerdere keren beloofd hier achter aan te gaan en nog steeds is er niks geregeld. Waardeloze zaak!

goede service en snellelevering

zeer tevreden

volgens afspraak

Super snelle levering en niet duur

Tevreden

Ik ben tevreden met de klantenservice kwa d verfzaak . De bestelling was binnen ruim op tijd . En is netjes geregeld daar wacht nu op nog 2 potten verf die volgende week binnen krijg . Om verf te bestellen raar ik der verfzaak aan !

Aan te raden

Snelle levering, duidelijke website en snel antwoord op mijn vraag

Super goede service.

Verkeerde beitskleur ontvangen, zeer vriendelijke dame van de klantenservice, stuurde per ommegaande de juiste kleur. Topservice!!

Snel en goed

In de avond mijn bestelling geplaatst en de dag daarna verstuurd.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo