Hele goede service

Helaas duurde de levering wat lang na geïnformeerd te hebben bleek de zending beschadigd bij PostNL. Na een telefoontje werd de verf een dag later keurig bezorgd.

Prima verf voor een prima prijs!

Prima prijs /kwaliteit. Als tip, zeker bij leveringen van Historverf in de plastic pot: plak de deksels af met tape voor ze in een doos te stoppen. Dit was bij de meeste potten wel gedaan, maar niet allemaal! De bezorger kreeg verf aan zijn handen .Gelukkig waterbasis, maar toch.

niet duur en snel geleverd

srthydtyh

Prima.

Verf snel geleverd. Gigantisch prijsverschil met de lokale verfhandel. Ik kies hier toch echt voor mijn portemonnee.

G oef product en alles netjes snel geleverd zeer tevreden

Het is mij zeer slecht bevallen

Het pakketje zou bezorgt worden kreeg ik een mail sorry we hebben het helaas niet gered toen zou het de eerst volgende dag worden sinds dien niks meer gehoord geen mail ofzo dat vind ik heel slecht ben er zelf achter aan gegaan waar mijn bestelling bleef dus voor mij nooit weer bij jullie zoiets heb ik nog nooit mee gemaakt ik bestel heel veel via internet overal komen de afspraken na en op tijd

Makkelijk te bestellen, niet duur en zeer snel en goed verpakt.

Snel bezorgd. Keurig verpakt

Snel bezorgd. Keurig verpakt.

Snelle levering, gunstige prijs

Online besteld en zeer snel correct afgeleverd geen een gunstige prijs vergeleken met andere verfwinkels

Uitstekend!

Fijne website, eenvoudig te bestellen, nette en snelle levering!!

Afspraak is afspraak

Bestelling geplaatst, betaling via ideal, volgende dag kreeg ik al de melding dat deze onderweg was. Alles keurig optijd en netjes aangekomen. Bedrijf is ook telefonisch en toegankelijk via de email te benaderen. Erg vriendelijk personeel.

Goede klantenservice en supersnelle verzending

De klantenservice is telefonisch goed bereikbaar. Mijn vraag over een artikel en de levering daarvan zijn vlot en kundig beantwoord. Na het plaatsen van de order aan het einde van de middag werd deze de volgende dag al geleverd via Trunks.

prima maar waar is mijn roerhoutje

zie hierboven

Geweldig!!!

Eerste ervaring maar geweldig ook goeie kwaliteit

Goede service snel bezorgd

Prima snel geregeldven snel bevestiging top

Gewoon, prima

Langdurige wachttijd

3 weken gewacht op de bestelling. In 1e instantie nog een melding dat bestelling vertraagd was, toen de vertraagde datum ook niet gehaald werd helaas niets meer gehoord, totdat ik opnieuw zelf contact met de winkel op nam. De medewerker aan de telefoon was wel vriendelijk. De bestelling is uiteindelijk wel compleet en in zijn geheel geleverd.

Snel en het goedkoopste adres voor hetgene ik nodig had

Het goedkoopste adres voor de beits die ik nodig had. Makkelijk besteld en snel geregeld. Voor herhaling vatbaar

Super opgelost!

Waar gewerkt wordt vallen er spaanders. Met andere woorden soms gaan dingen mis. Zo ook bij mijn bestelling. De vraag blijft dan hoe word het dan opgelost? In mijn geval had ik spoed met een bestelling en juist die ging mis. Maar met extra inzet van De Verfzaak is het hun toch gelukt mijn bestelling binnen 15 uur geleverd te krijgen. Prima opgelost.... Blij mee. Bedankt.

E.en tevreden klant

Al mijn vragen tot tevredenheid beantwoordt

Nette webshop, goede afhandeling

Van bestelling / betaling tot uitlevering, correct en vlot proces en fair prices.

Verkeerde verf geleverd

Verkeerde verf is geleverd, ik heb RAL 9010 van Flexa besteld, maar kreeg Flexa Stralend wit. Nu is de verklaring dat dit de basis is van ral 9010. Toch heb ik flexa 9010 in huis en heeft dit een duidelijk andere kleur dan stralend wit. Bovendien zijn dit twee aparte kleursamenstellingen van Flexa.

Juist artikel,snelle levering

Makkelijk het artikel te zoeken .

Goede kwaliteit en goede en zeer snelle afhandeling van allesg

Alles verliep vlot en uitstekend. Had mijn bestelling al de volgende dag. Ben dus zeer te tevreden en kan iedereen het aanraden

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo