Top bedrijf

Verf besteld latex 4 emmers 1 wit & 3 op kleur volgende dag al geleverd

Snelle levering, helemaal tevreden!

Veel keuze in goede verf, verzendkosten acceptabel.

Nog steeds te wachten door een gemaakte fout

Ik heb op 14 december vier spuitbussen besteld: twee lichtblauwe en twee donkerblauwe. Door drukte zou de bestelling in twee delen komen, wat begrijpelijk is en geen enkel probleem. De eerste twee lichtblauwe bussen waren met vier dagen al binnen: prima levertijd, niks om te klagen. Een paar dagen later, op 23 december kreeg ik nogmaals twee lichtblauwe bussen. Dit was niet wat ik had besteld en ik heb er direct een mail uitgedaan. Uiteraard kan er eens wat mis gaan en het zag er naar uit dat het prima opgelost zou worden. Zij zouden mij alsnog de twee donkerblauwe toesturen, die zouden dezelfde dag nog verzonden worden. Hier tegenover stond dat ik, logischerwijs, de twee teveel gestuurde lichtblauwe bussen zou terugsturen. Tot op de dag van vandaag heb ik de twee donkerblauwe bussen nog steeds niet binnen!! Over twee weken is mijn vriendin uitgerekend, deze bussen zou ik gebruiken om wat meubeltjes op te knappen voor haar kleine jongen. Nu ziet het er echter naar uit dat dit niet zal lukken.

Zoals het hoort!

Mijn bestelling was er binnen een paar dagen. Bleek ik de verkeerde kleur ver kleur verf te hebben, binnen één dag kon ik weer aan de slag met de nieuwe kleur. De andere kon direct worden geretourneerd.

Prima,snel geleverd

Aanrader!

Snelle levering. Product zoals besteld en verwacht.

Snel en netjes verzorgd.

Het was makkelijk bestellen en alles werd snel en keurig bezorgd. Wat ik erg fijn vond, was dat het opvulmateriaal rondom de artikelen in de dozen niet van kunststof was maar van karton. Kon ik zo mooi recyclen.

S middags besteld volgende dag binnen

Goede en snelle afhandeling

Goed product

Levering duurde langer dan gehoopt, maar verder prima!

Waarschijnlijk hadden ze het druk, want het duurde een dag op 4 voordat mijn bestelling verzonden werd. Verder topkwaliteit verf voor een flink lagere prijs dan bij de betere bouwmarkt. Goed verpakt. Aanrader!

top!

levert op tijd en goede producten

Nogmaals prima

Ales in orde, scherpe prijs en goed verpakt

Snel en correct

Snelle en correcte levering

Goedkoop en snel geleverd

Het bestellen was heel eenvoudig. De prijs was heel laag en de producten werden heel snel geleverd. Al met al meer dan de moeite waard, ik kom zeker nog een keer terug.

Goed advies, snelle verzending!

Na telefonisch contact goed advies gehad. Bestelling dag erop goed ingepakt ontvangen!

Zeer slecht

Waardeloze service, bedrijf is niet te bereiken lokaal en algemeen. Voorraadproducten besteld en betaald en kunnen vervolgens niet geleverd worden door dat ze dan toch geen voorraad hebben...!!

Snelle levering, goed product

Lekker snel geleverd top

Lekker snelle levering top

En op tijd

Goede ervaring en voordelig

Ik had 10 blikken Drost vernis besteld. Zijn gezien de Corona tijd goed afgeleverd. Heb wel 2 x telefonisch contact gehad. 10 x 1 literblikken waren niet op voorraad, echter alles opgelost met 2x 2 1/2 liter , diverse liter bussen en 1/2 liter bussen. Prima opgelost Zeer tevreden De literprijs was zelfs 6 euro per blik van 1 liter goedkoper dan bij de verf winkel Bierens. Heeft mij dus een voordeel opgeleverd van 60 euro. Of wel 10 halen en 8 betalen. Volgende keer ga ik zeker weer naar de verf winkel. Levering was gratis. Ik hoef de deur niet meer uit en de service is goed. TOP. Ik geef een 9 omdat ik telefonisch contact heb moeten op nemen. Zonder dat zou het een 10 zijn.

behang besteld, heel snel geleverd, zeer tevreden!

Mooi behang besteld, ziet er echt zo mooi uit als op de foto's. Resultaat op de muur wordt vast ook mooi. Prima prijs in vergelijking met andere winkels en zeer snelle levering.

Goede kwaliteit snelle service

Prima verhouding prijs-kwaliteit-service

De verf die ik zocht vond ik nergens goedkoper dan bij De Verfzaak. Besteld en betaald via de webshop, sneller thuis bezorgd dan verwacht. Ik ben tevreden.

vlotte levering

vele soorten mogelijk