Vakkundig

Klantvriendelijk

Prima hulp maar prijs te hoog

Goede uitleg en bediening maar soortgelijke latex wordt op internet aangeboden voor ca 30% lager prijs

Goed en snel

Snelle levering, wel hoge bezorgkosten!! Verder prima

Goed aanbod voor al je verfspullen, inclusief uitstekende en snelle service.

Paar keer verfspullen gekocht met prima aanbod voor al je verfklussen. Je wordt er uitstekend en vlot geholpen en ze geven je ook een goed advies. Ook tijdens de lockdown-periode was mijn bestelling makkelijk en vlot afgewikkeld.

Snelle levering en goede hulp en communicatie

Goede kwaliteit en snel kunnen ophalen en wat niet beschikbaar was snel geleverd

Helemaal top

Ondanks corona toch nog een snelle levering. Goed advies voor rollers bij acrylverf.

Snelle levering, goed verpakt. Dik in orde

Super snelle levering

Aan te bevelen.. Smorgens bestelling gedaan en binnen 2 uur telefoon dat ik het kon afhalen. Zeer goed advies aan de telefoon. ZEER TEVREDEN

Bestelling was niet compleet. Na een mail heeft Jullie medewerkster Chantal het prima opgelost.

Snel en makkelijk besteld

Fijne en snelle service

Over het algemeen goed.

Bij een door mij gedane aanschaf van 10 liter tex was deze niet op kleur gemaakt terwijl ik dit in mijn bestelling wel had aangegeven. Ik ga er van uit dat men dit bij de Verfzaak in Venlo alsnog wil doen.

Product zeer snel geleverd

Snelbezorgd

Zeer klantvriendelijk

Goed advies Zeer klantvriendelijk en meedenkend

????

Ik heb 250 ml hammermite zwart besteld af te halen in Baarle nassau. De volgende ochtend wordt ik opgebeld dat ik het af kan halen. Tot zover gaat alles goed. In Baarle nassau krijg ik een blik van 750 ml ipv de bestelde 250 ml. Ik geef aan dat 250 ml voor mij voldoende is dus het blik wordt omgeruild. De man kan op zijn pakbon echter niet zien wat ik besteld heb 250 ml of 750 ml. De volgende dag krijg ik een mail dat mijn bestelling is aangemeld bij post.nl. En inderdaad 2 dagen later wordt er ook nog een blik van 250 ml door de post bezorgd. Ik heb mijn bestelling nu dubbel en heb ook geen verzendingskosten betaald. Er gaat wel erg veel fout met één bestelling van Verfzaak.

Zoals altijd gewoon goed

De verfblikken in de doos waren netjes met tape extra verzegeld, tegen leeglopen. Bezorging door trunkrs is mooi te volgen.

Een goede prijs-kwaliteitverhouding. en snelle levering.

Een goede prijs-kwaliteitverhouding. en snelle levering.

Snel en netjes geleverd

Snel geleverd en netjes en veilig ingepakt

Snel, goedkoop en in orde

Binnen 24 uur geleverd, wat zeker nu niet vanzelfsprekend is. Zending klopte en was zeer goed verpakt. Daarbij was de prijs net als voorgaande keer dik in orde. Een dikke tien!

Veel keus en snelle levering.

Goede verf nodig, dus kwam ik uit bij de verfzaak.

Bestelling snel geleverd. Alleen op een heel laat tijdstip. Half 11 savonds.

Fantastisch bedrijf!

Voor de mega verfklus van mijn gehele huis heb ik aangeklopt voor advies bij de Verfzaak Sittard. Altijd vriendelijk en altijd een goed advies gekregen! Zal er in de toekomst zeker weer komen voor een volgende verfklus.

Niks ontvangen

Mijn bestelling is niet aangekomen. En niks gehoord over hoe of wat... Graag nog steeds antwoord

Betere kwaliteit renovlies dan bij de bouwmarkten voor een scherpere prijs

Snelle levering, mooie dikke kwaliteit renovatie vlies

Zeer service gericht

Besteld online om op te halen, maar werd zelfs thuis geleverd. TOP

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo