Goed aanbod en snelle service!

Snel bezorgd

In de winkel goed advies gekregen en in de winkel was het niet voorradig, en aangezien dat door de lockdown de winkels dicht moest maar via de shop besteld alsnog op tijd in huis

Top en snel.

Top en snel

Goed geregeld

Online besteld het product was goed en snel geleverd.

Snelle en een goede service

Uitstekend geholpen

Naar tevredenheid gehopen.

Top kwaliteit verf

Eerst een literblik verf op kleur laten maken in de winkel, van het merk Drost, voor ons een totaal onbekend merk. Maar wat een top merk, dekt gelijk, mooie diepe kleur! Ivm met de Corona maatregels waarbij de winkels dicht moesten, 2x5 liter online besteld, binnen 3 werkdagen ontvangen.

Bezorgdienst rijdt bestelbus in het aangelegd grasveld

Heb Histor monodek 10l besteld en krijg 5l van een ander merk. De verfzaak heeft iig er alles aan gedaan om deze fout te herstellen. Alleen jammer dat de bezorgdienst vanavond zijn auto heeft geparkeerd in mijn net aangelegde grasveld. Ben benieuwd hoe ze die schade gaan herstellen.

Supper snelle verzending!

De volgende dag geleverd!

netjes en snel geleverd

snel geleverd, via een telefoongesprek werd de juiste kleur nog geverifieerd. Prima.

Snel geleverd, via een telefoongesprek werd de juiste kleur nog geverifieerd. Prima.

Lang wachten levering

Wacht nog altijd op levering, al onderweg sinds 1 december en we zijn 10 december

Super snelle levering

Heb nu een paar keer een bestelling gedaan . En elke keer werd het snel en goed afgeleverd

Heeeeele late levering

Drie maanden op een verftester moeten wachten is toch wel lang... slaapkamer is inmiddels al 2 maanden geleden geverfd. Mvg Linda

Zeer slecht

Op site stond andere dag binnen, hoorde niets meer en was ook niet binnen een paar dagen binnen. Kreeg toen een mail dat het lager kwam, heb aangegeven dat ik het een dag later echt binnen wilde hebben omdat het anders niet meer hoefde. Nooit meer iets van gehoord en na 6 weken krijg ik het ineens binnen.

Toppie

Snelle levering en goedkoop

Snel, netjes

Snel, netjes

Snelle levering en goede verf

Snel& Goed

Vandaag besteld, morgen al in huis. Prijzen waren tevens goedkoper dan in de bekende winkels en andere online shops.

Niets mis mee

Bestelling volgens afspraak geleverd.

Goede materiaal aan betaalbare prijs en gratis aan huis geleverd .Bedankt verfzaak .

Na weken op 4 mails nog geen terugkoppeling gekregen

Op 9 november op mijn vraag een terugkoppeling gekregen van een week verlate levering. Op mijn 4 mails met vraag om een update niets meer gehoord. Mijn werk is erdoor uitgelopen. terugkoppeling is bedroevend; mensen het gaat om 1 spuitbus!!

Kan niet beter!

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en keurig op adres afgeleverd! Gewoon top!

Prima en snel

De juiste producten voor een goede prijs werden snel geleverd door een vriendelijke chauffeur. Laat op de avond maar geen enkel probleem. Ik ga jullie aanbevelen aan mijn vrienden.

Vriendelijk en hulpvaardig

Meerdere keren gebeld, altijd vriendelijk geholpen. Deel van bestelling was kapot, werd zonder problemen omgewisseld. Echt prima service

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo