Vriendelijk en goede verf

Niet heel enthousiast

Verf 12,5 liter werd geleverd via PostNL, er zat dus een groot gat in de emmer. Gevolg een hele middag opruimen het was vreselijk. Na een week en 5 keer bellen (en wachten in de wachtrij 5 à 10 min.) eindelijk de nieuwe emmer. Verdient geen schoonheidsprijs

Een snelle en goede service

Een snelle en goede service.

Zeer snelle levering en goede prijzen

Prettig geholpen met hulp van klantenservice. Snelle levering en goede prijs.

Vlotte levering en heel makkelijk te bestellen

Vlotte levering van een kwaliteitsprodukt met een zeer scherpe prijs wat ook nog eens heel makkelijk was te bestellen

Goed advies, snelle levering

Ben telefonisch zeer goed geholpen door medewerker vanuit de winkel in Weert. Bestellen online ging gemakkelijk en werd snel geleverd. Bezorgservice was minder netjes, gedeukte dozen, veel omgevallen in de bus

goede ervaring

Snelle levering en op vragen een goed en duidelijk antwoord.

Top service op topsnelheid geleverd.

Snelle levering, duidelijke voorwaarden, juist product.

Super service

1 dag na bestellen kreeg ik de verf al geleverd. Helaas had Post NL met de pakketten gegooid en waren er 1 of meerdere potten kapot. Post NL gaf de keuze of alles aannemen of niks. Dus helaas retour. Klantenservice van de Verfzaak reageerde snel en ik had de volgende dag (!) alle potten opnieuw geleverd. Bizar snel, ontzettend service gericht en vriendelijk. Absolute aanrader.

Goede service !!!

Snelle levering,goed verpakt. Super goede verf!

Super service!

Tijdens de bezorging was één van de vijf emmers verf beschadigd geraakt. Nadat we contact hebben gehad met de klantenservice, kregen we gelijk een nieuwe emmer toegestuurd. Super goed en snel opgelost!

Dit doe ik nooit meer online.

Komen de leveringstermijn niet na. Reageren niet op e-mails. Je wordt niet op de hoogte gehouden als blijkt dat er vertraging in de levering optreed door toedoen van de leverancier. Met vriendelijke groet. Piet Keunen / 0630073394 PS. Een tevreden klant in de winkel bij de verzaak in Panningen.

Ik werd goed geholpen.

Jammer dat er niet werd aangegeven dat iets niet op voorraad was. En datdaardoor er nog iets na kwam. Maar werd wel goed geholpen met vragen. En snelle reactie

Ja ik vindt het goed geleverd

Snel en goede aanbieding

Goede aanbieding en snel geleverd.

perfect verlopen, houden zo en verder doen

heel goede ervaring, netjes op tijd zoals beloofd.

Service bij bezorgen kan beter

Niet eerste keer dat ik laat bezorgen door jullie alleen service kan beter. Aantal keer gehad dat dozen tijdens transport schuinzijn gehouden waardoor emmers zijn gaan lekken en dat chafeur aan de deur aan mijn vrouw! Een damen vraagt om de dozen verf naar binnen wilt gaan dragen! Uit de auto naar de voordeur hebben we het dan over omdat meneer de bezorger haast heeft Opzich de service bestellen online betalen alles verloopt soepel alleen het bezorgen kan en mag beter dus aanbevelen zeg ik toch een ja maar niet overtuigend

Goed product maar late levering

De vestiging van de verfzaak in Eindhoven heeft mij goed advies gegeven. Daarna heb ik extra lak besteld via de webshop. Daar moest ik helaas wel 2 keer voor bellen om de spullen geleverd te krijgen. Dus 5 sterren voor de kwaliteit maar 1 voor de snelheid van leveren.

Alleen pot verf besteld. Voordelig aanbod en snel leveren.

Goede producten en snelle levering

Al meerdere producten hier besteld en altijd de dag er op geleverd. Ben hier content mee

Snel goedkoop en goed product

Levering de dag erna - dus ok

Zeer snelle en correcte levering.

De producten hebben een goede prijs en er is een enorme keus. De levering was zeer snel en een uitstekende verpakking.

Snel geleverd en niet duur

Ik kreeg de levering sneller dan verwacht. En stuk goedkoper dan in de bouwmarkt

We hebben 4 potten verf besteld. Helaas waren 2 potten gelekt (door levering). Hiervoor kregen we nieuwe verf. Top service, dankjewel !

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo