TOP

Zeer goed ...top

Op de website staat voor 23.59 besteld de volgende dag bezorgd maar het werd een dag later. Verder alleen maar lof.

Snelle bezorging en goede prijs

Voor herhaling vatbaar

Nog niet tevreden afhandeling van een bestelling.

Reeds tweemaal een niet besteld product toegezonden gekregen. Driemaal is scheepsrecht zullen we maar hopen .Mijn schildersklus loopt nu wel vertraging op. Overigens een zeer vriendelijke en behulpzame helpdesk- medewerkster (Tatjana).

redelijk

De spuitbussen zijn niet echt van goede kwaliteit. Bij alle drie de spuitbussen druppelt de verf eruit. Dit zouden ze mij vooraf kunnen aangeven.

Super goed.

Zeer snelle levering.

Probleem opgelost

Uiteindelijk probleem opgelost.

Prima. Snelle correcte levering

Prima internet shop

Goedkoop

Erg blij met de service

De bezorging was snel. Daarnaast is het product een stuk voordelig dan elders. Hoop dat ze de prijzen niet verhogen en hun service op deze manier aanhouden. Echt top!

Snel in huis en mooie prijs/kwaliteit verhouding

Je hebt de verf snel in huis. Netjes verpakt en voor een goede prijs

Vlotte service.

Correct binnen een dag geleverd!!!

Nog steeds spuitbussen niet ontvangen

Duurt wel heel erggggg lang om twee spuitbussen af te leveren.

Alles tiptop in orde

top

Na een blunder van post.nl perfect opgelost.

Plost.nl leverde een emmer muurverf. Doordat ze hem hebben laten vallen en daarna op de zijkant bij mij aan de deur hadden gezet was een groot gedeelte van de verf eruit gelopen. De verfzaak heeft nadat de foto's waren opgestuurd direct een nieuwe emmer gestuurd. De volgende dag had ik hem al. Perfect geregel dus

prima geholpen

verf was niet op voorraad. R.eactie De Verfzaak verf kan online besteld worden en binnen 2 dagen aan huis. Aan die 2 dagen hield De Verfzaak zich prima ,ruim binnen die 2 dagen was de verf aanwezig. wij werden vriendelijk ontvangen en er waren voldoende verfartikelen aanwezig. Ook online prima afgehandeld.

Slechte communicatie

1. Alle e-mails gingen direct naar Spam met forse waarschuwingen van ons security om niets eraan te openen. 2. Er was geen email om te zeggen dat de verf was gestuurd, twee dagen na bestelling. 3. Ik belde om te vragen. Verf was inderdaad nog niet gestuurd. Ik zou over 10 minuten teruggebeld worden met uitleg. Dat gebuurde niet, en uren later was telefoon niet beantwoord. Geemailed met klantenservice. 4 dagen later kwam verf aan.

Het begon goed. Als mijn geld terug is dan natuurlijk vijf sterren.

Maar helaas heb ik nog mijn geld niet terug van de retour flexa van 25,00 euro Dan zou get gelemaal fijn zijn.

Fijn jullie te leren kennen ,

Ik ben zeer tevreden over de communicatie en het bestellen gaat vlot. Men kan de alles goed volgen, maar het leveren kan beter. Waarom - ik had 6 maal monodeck 9010 ral besteld en deze is in 3 maal geleverd - eerst 4 dan 1 en nog 1 en dit op 3 dagen !!! Waarom niet in 1 keer?? Maar dat zal aan POST NL liggen denk ik. Maar dat neemt niet weg nog eens een bestelling te doen, Vriendelijke groet, Alois

Prima prijs voor kwaliteit

Naar België moet je er rekening mee houden dat het een dagje langer duurt maar alles is steeds prima in orde

Snelle levering, goed ingepakt geleverd. Tip; lever een roerstok mee.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Niet goed

Zijdeglans besteld zit er mat tussen....retour gestuurd nu nog niet afgeboekt bij bol.com Leliewit besteld zou dag erop komen op zaterdag kwam maandag pakket geweigerd om ik weekend nodig had nu nog niet afgeboekt bij billink....

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo