Zeer goed en snel geleverd

Door dat het snel geleverd was kon ik ook weer lekker verder met de wanden schilderen.

Prima op alle punten!

Ruime keuze, snelle levering, goed en veilig verpakt, alles bij elkaar: uitstekend!

Topservice

Super snelle levering.. prima kwaliteit

Prima en snelle service

Eerst het verkeerde artikel geleverd, na een chat met de service medewerksters de volgende dag al het juiste artikel in huis. Prima service derhalve.

Alles volgens afspraak geleverd

Goede prijs, snelle en correcte levering.

prima zaak om te zoeken en te kopen.

Levering niet zo snel als aangekondigd, maar toch tevreden.

Bij bestelling op vrijdag (vroeg in de middag) werd de mogelijkheid geopperd die toch nog rond drie uur de volgende zaterdag af te leveren bij een bestelpunt. Hiervoor gekozen. Omdat ik pas de volgende morgen (zaterdag) rond 10 uur een bericht kreeg dat de bestelling was verzonden, vrees ik dat op vrijdagmiddag niemand meer aanwezig was om te verzenden en de mogelijkheid de volgende dag nog te leveren niet meer kon worden nagekomen. Jammer. Dan niet beloven. Uiteindelijk is de zending maandag nog naar alle tevredenheid aangekomen en door mij afgehaald. Dank. Toch nog snel !

Groot assortiment, snelle levering

Ze hebben bij verfzaak.nl een ruim assortiment verf, super snelle levering en goed verpakt, dus bestellen bij verzaak.nl!

De levertijd is langer dan op de site wordt vermeld.

De levertijd was, volgens de site, binnen 24 uur. Helaas duurde het 4 dagen.

Snelle levering met uitstekende klantenservice

's Avonds besteld, de volgende dag met een lachende bezorger bezorgd, geweldig! Ik had nadien nog een vraagje over de bestelling, super snel geholpen en had beter op het stickertje van de pot moeten kijken. Verfzaak mengt namelijk zelf nog de verf. Zeer tevreden en de groeten van een nieuwe vaste klant!

SNELLE LEVERING

een onderneming om op gemakkelijke manier materiaal te bestellen.

Een heel goede beurt!

De ervaring was maar kort, bestellen en direct respons, en keurig verpakt, het blijft verf, op de genoemde dag geleverd!

Correct geleverd.

Goed verpakt en snel geleverd.

goedkoop, snel geleverd en goed verpakt

Mijn eerste bestelling bij dit bedrijf. Wordt vervolgd!

Top geholpen

Bij het transport zijn de emmers stuk gegaan, Na 1 telefoontje direct de volgende Dag nieuwe levering! Top geregeld

Prima snelle service

Prima snelle service

TOP SERVICE!

Ik heb voor het eerst verf besteld via De Verfzaak en ik moet zeggen ik ben heel tevreden over hun service. De bestelling en de levering zijn heel vlot verlopen. Hoewel bij de levering een van de verfpotten helaas stuk was, heeft men heel snel gereageerd op mijn e-mail en meteen een passend oplossing aangeboden. Dus je kunt zeker erop vertrouwen en dat is heel belangrijk. Heel erg bedankt!

Heel goed. Snel geleverd. Telefonisch goed bereikbaar voor advies.

Snel geleverd voor een zeer goede prijs!

Heel goede service

Bij aflevering bleek dat een blik verf te weinig in de verpakking zat. Hiervoor de klantenservice gebeld. De volgende dag werd dat blik alsnog nageleverd. Klasse!

uitstekend

Prima functionerende website om bestelling te plaatsen en binnen 24 uur in huis. De verf die ik nodig had was in de aanbieding en dat scheelde behoorlijk dus ik was helemaal blij.

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit

De verf werd binnen een dag goed verpakt geleverd. Nog niet alles gebruikt, maar tot nu toe voldoet het geheel aan de verwachting en het is betaalbaarder dan in de standaard bouwmarkt. Kortom, zeer tevreden!

erg ontevreden over de levering van mijn verf

had zondags verf besteld, en dinsdag pas geleverd laat in de middag. Toen ik wilde schilderen bleek het de verkeerde verf, gemaild dus en nieuwe verf toegestuurd weer 3 dagen moeten wachten . Werd wel redelijk geholpen met b.p advies, maar bestel er niets meer.

snelle levering!

Koerier bracht verf tot in mijn huis! Ik kon namelijk de zware blikken niet tillen. Goede service en snelle levering.

Snelle levering, maar verpakken kan beter

Bestellen en leveren ging vlot, maar het bestelde 1 ltr blik verf is behoorlijk beschadigd/ingedeukt. Veroorzaakt door niet optimaal verpakken (doosopvulling aan 1 kant van het blik, dus geen "stootbuffer" aan de schadekant) en te ruw handelen tijdens transport. Het blik is (nog) niet lek en het deksel onbeschadigd, dus ik ga het wel gebruiken. Het contact via mail met de klantenservice ging vlot en was naar tevredenheid; Er is aangeboden om het blik te ruilen of de bestelling te annuleren.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo