Snelle levering en top producten!

Online besteld volgende dag bezorgd

Snelle levering en goed verpakt. Helaas dat de postnl bezorgen geen briefje in de bus had gedaan dat hij de bestelling bij de buren had bezorgd.

Ik ben prima geholpen door de Verfzaak in Venlo

Ik was naar de Verfzaak in Venlo gegaan om het mij vertrouwde merk Veveo latex te kopen. Daar kreeg ik te horen, dat het merk alleen nog maar online te bestellen was. Ik heb dat meteen gedaan en de tweede werkdag kreeg ik bericht, dat ik het kon afhalen. Prima verzorgd.

Besteld en snelle levering dus zal hier zeker vaker bestellen.

Perfecte service

prima advies per email. Top product geleverd

Snelle levering en duidelijke site

Geweldig! Snelle levering, veel keuze!!!

Goede duidelijke website!

Halve levering maar goed opgelost

Een aantal spullen besteld waarvan een deel de volgende dag binnenkwam. Helaas miste een deel, waarvoor contact opgenomen met de klantenservice. Uit andere reviews lijkt dit vaker te gebeuren. Gelukkig alsnog de rest een paar dagen later ontvangen.

zondag besteld en dinsdag in huis! zeer tevreden

Prima zaak met een snelle levering.

Goede verf voor een redelijke prijs, en vlot geleverd.

Goede prijzen, razendsnelle levering, uitstekende telefonische klantenservice.

De verfzaak zou ik aan iedere potentiële klant aanbevelen.

Goede prijs, snelle levering.

Goede prijs, snelle en gratis levering. Top bedrijf.

Op en top Klantvriendelijk

Via de gebruikersvriendelijke website 4 blikken Sikkens verf besteld. Helaas was er iets mis gegaan bij de verzending, waardoor onze verfklus in de soep zou lopen (wel schilder, geen verf). Contact opgenomen met de klantenservice en deze heeft de gehele bestelling, per direct koerier opnieuw verstuurd, zodat de verf dezelfde dag nog binnen was! Super geregeld!

Histor muurverf besteld volgende dag in huis

Histor revolution besteld voor een scherpe prijs, en de volgende dag in huis . En aardige communicatie!!

Uitstekende webshop voor uw verfspullen.

veel keuze, goede prijs, prima op tijd geleverd en was goed verpakt.

Goede verf en op tijd geleverd. Ik raad jullie zaak aan iedereen aan.

Verf is zeer goed en de materialen werden op tijd geleverd. Meer kan je niet vragen als klant.

Goede website en snelle levering.

zie hierboven

Voor herhaling vatbaar

duidelijke website met goed overzicht van producten en prima afhandeling

was een goede ervaring voor de eerste keer

Prijs kwaliteit top - levering ongelooflijk snel

Al meerdere keren besteld bij De Verfzaak en altijd tiptop in orde. Zeer snelle en verzorgde levering. Misschien één tip : eens denken aan de mogelijkheid om na levering per overschrijving te betalen ipv op voorhand (zeker wanneer het om kleinere bedragen gaat).

Gewoon goed wat je kan verwachten

Groot assortiment goede prijs. Gewoon wat je kan verwachten. Spullen bestellen die je wilt en word geleverd. Bij mij zat er een fout in de levering 3 emmers ral9010 en kreeg 1 ander. Mail sturen en kreeg gelijk andere opgestuurd en kan de verkeerde gratis terug sturen. Ga zeker vaker hier bestellen

Prettige klantenservice

Bestelde behang, zondag besteld, was op vrijdag nog niet bezorgd. Helaas ook geen bericht over wat de verwachte levertijd zou zijn. Na contact met een medewerkster van de klantenservice, waarin werd aangegeven dat de levering na het weekend zou worden (wat geen probleem was overigens), kreeg ik het behang direct de volgende dag binnen. Top!

Perfecte service!

Ik hoopte al dat ik de verf de dag erop in huis zou hebben. Levertijd was echter 3 tot 5 dagen. Gelukkig had ik de verf de dag erna al in huis! Goed verpakt en goede kwaliteit. De chat functie week te helaas niet...

Superlatex van histor besteld. Dekt in 1 keer. Na betaling werd de verf de volgende werkdag keurig bezorgd. Qua prijs ook concurrerend. Heb al eerder verf gekocht en zal dat zeker blijven doen. Toppie

Snel en goedkoop

Snelle levering,top !!