Goede prijs en snelle levering

Goede prijzen en snelle levering.

Perfect.

Snel in huis, veel keuze. Één tip; online een kleur kiezen (vanwege corona) is lastig, het was toch te wit (katoen Histor) geen nood, met mengkleurtjes goed gekregen alleen moest ik die elders bestellen...

Alles prima in orde !!

Heel positief !!

Duidelijke site snelle levering

Alkes makkelijk te vinden op de site Snelle levering . Netjes verpakt.

Prima en vlot geleverd....

Vlotte levering. Keurig verpakt.

Levering Tevreden

Snelle service qua bestelling, binnen 3 dagen geleverd.. Echter creditering behang ivm verkeerde kleur, traag, na een week nog geen creditering. Aanbevelen ja, doordat telefonisch onderhoud goed is.

Snelle service, goede prijs en snelle levering

De emmers met verf zijn ook goed ingepakt.

Prima dienstverlening. Al een paar keer behang besteld. Enig probleem was de laatste keer met de firma Trunkrs!! 1 Order (20 rollen behang en lijm) werd over twee dagen verzonden. Dus hield in dat ik twee avonden thuis moest blijven, bezorgtijden tussen 17:00 en 22:00 uur!! Volgens site vóór bepaalde tijd besteld volgende dag in huis. Firma Trunkrs komt deze belofte niet na. Kan mij namelijk niet voorstellen dat 1 Bestelling, gedaan via internet bij “de Verfzaak” op twee verschillende dagen afgehandeld wordt. Verfzaak zeer aan te raden!!

Snel geleverd tegen een goede prijs

Wijzonol superdek muurverf 9010 10L

super

Een mooie aanbieding besteld en zeer snel in huis.

Topservice

Voldoende raadgevingen via chat. Vandaag bestelt', morgen al gelevert! Prima service

Ruime keuze

Snelle levering.

perfect

prima prijs en super snel geleverd

meerdere bestellingen gedaan altijd goed verlopen behalve de laatste keer was het pakket open gegaan de verfzaak heeft dit netjes opgelost top

top

snelle levering, kon de volgende dag al schilderen:)

geweldig

heeft verder geen commentaar nodig

Goede service en snel

Duidelijke site snelle levering

Positief. Komen meer na dan dat ze beloven

Goed bereikbaar en uitstekende service als er iets niet helemaal goed is gegaan. Hier blijf ik mijn verf bestellen.

Goede service en snelle levering

Zo fijn dat de verf die ik graag wou hebben hier nog te koop was/is. Levering was ook erg snel waar ik zeer blij mee ben. En de prijs was ook top! Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.

Snelle service en goede afhandeling

Via website bestelling plaatsen en de levering was de eerst volgende werkdag. Perfect.

Doen wat ze beloven !

Snelle service tegen concurrerende prijs

Verf de volgende dag geleverd. Prima!

Snelle levering en goed geholpen door telefonische helpdesk.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo