super afhandeling

goede service

Snelle levering!

We keken heel erg uit naar de verf. Helaas was er tijdens transport iets misgegaan en kon de bus niet meer geleverd worden. Na een belletje werd er direct een nieuwe bus opgestuurd en keurig de volgende dag geleverd. Top!

Goede verf voor een goede prijs

Hele snelle verzending

Verzenden ging super snel. Verf was tig goedkoper dan bij een bouwmarkt! Top!

Valt tegen

Ik wacht nu al 3 weken op de verf en heb het nog steeds niet binnen. Wat gaat er mis, dit kan toch niet de bedoeling zijn?.

Niet echt goed, de eerste keer

Levering 12 liter verf, de hele doos ondergelopen, gevallen? Meteen gebeld , een dag later een nieuwe emmer deze keer heel. Goed opgelost

Niet geleverd conform afspraak

Ik heb gevraagd product een week later te versturen i.v.m. bestelling vanaf vakantieadres. Helaas direct verzonden en nu dus geleverd bij buren, welke nu een hal met meerdere emmers verf hebben staan. Hier zijn zij en daarmee ik absoluut niet blij mee. Als ik dit vooraf had geweten had ik elders besteld of gewoon bij de lokale gamma gekocht.

gewoon goed. Snel geleverd wat er besteld is.

Goed bedrijf.

Top...

Prijs is goed, snelle levering, goede webshop. Gewoon perfect.

Snelle levering, vriendelijke klantenservice

Nadat eerst de verkeerde verf was geleverd, is dat snel via klantenservice opgelost. Verf wordt wel snel geleverd (2x).

Gewoon goed, zoals het hoort

Besteld, volgende avond geleverd. Toch even advies gevraagd over welk product te gebruiken, duidelijk en zeer vriendelijk te woord gestaan, erg prettig.

Levering naar verwachting

Vwb het product, hebben we een blik verf besteld maar nog niet geopend, zal hopelijk wel in orde zijn.

Keurig

Netjes op tijd geleverd, supersnel zelfs. Goed verpakt. Grote dank.

Snelle verzending

Goede prijs, snelle verzending

Op zich snel en netjes geleverd. Alleen een puntje; het derde verfblik was door manier van inpakken ingedeukt.

Kwaliteit voor een goede prijs

Goede producten en optijd geleverd tevens een goede prijs

Snel, goed en goedkoop

Snel, goed en goedkoop

Snel en efficiënt

Scherpe prijzen en snelle afwikkeling

Perfecte snelle levering.

Nette levering, goede producten.

goede voorraad, nette levering. Producten waren ook top. Levertijd was iets lang

Prijskwaliteit en snelheid van levering

snelheid van levering Goede kwaliteit

Prima, een aanrader

Top, en snelle levering

Super service

Goeie acties en snel bezorgd dik tevreden

heel goed

Deel van de bestelling was niet uitgeleverd maar heel snel nageleverd, goed opgelost. Ik heb vaker wat besteld bij de Verfzaak, altijd goed!

Levering op tijd via afhaalpunt post nl

Bestelling via internet gedaan en als een van de weinigen had de verfzaak de mogelijkheid om ook via een afhaalpunt van post nl te leveren.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo