veel keus

Erg snelle levering. De verf moet ik nog bekijken. Nog niet aan begonnen

helemaal goed

snel bezorgt, goed product voor een mooie prijs

• Klantenservice

Goede snelle levering aanrader.

Heel snelle service top!Kortenberg

• Klantenservice

Zeer goede promotie en ik heb veel verf besteld. Het is allemaal goed aangekomen en heb dus veel geld bespaard. De levering was er na twee dagen en keurig verpakt. Ik heb al vaker verf besteld op deze site en ze zijn altijd heel correct! Voor mij nog uren schilder plezier op doek en voor een betaalbare prijs. In de winkel betaal ik de volle prijs. Nu ongeveer 7 tot 8€ bespaard op de 500ml potten Amsterdam aqrylverf. Mijn voorraad is goed aangevuld.

Gewoon goed!

Persoonlijk vind ik het assortiment en bestelwijze bij de Verfzaak gewoon goed. Mooi overzichtelijk en makkelijk te bestellen.

Overzichtelijke webshop,snelle levering.

Om ons douglashout mooi te houden deze olie besteld.Snelle levering.fFijn dat je als tip ook gelijk geschikte kwasten ziet staan bij de webshop,gelijk erbij besteld.

Specialist in Kwaliteitsverf

Makkelijk te bestellen in een duidelijke webwinkel. Breed assortiment kwaliteitsverf tegen redelijke prijzen.

Goede prijs

Goede prijs. Klantenservice is goed bereikbaar. Advies en hulp bij keuze is goed.

Zeer Goed

Snelle en goede afhandeling en bezorging

• Klantenservice

De muurverf was er binnen 1 dag. Goede bezorging.

• Klantenservice N.v.t.

Bij bestellen dure verf nog geneens roerstokjes erbij grekregen

Voor een bedrag van 350euro aan verf zou het toch wel redelijk zijn om roerstokjes bij de bestelling te krijgen. Dit vind ik echt een afknapper. Ik zal hier dus nooit meer iets bestellen.

Snel en zeer goed.

Goede service en goede omschrijving van de verf De kwaliteit is prima. Ben er zeer content mee.

Prijs/kwaliteit ok

Je begrijpt 10 dus perfect geef ik nooit,omdat perfectie onmogelijk is,

Slecht

Klacht werd niet serieus genomen

Super snel bezorgd

Super snel bezorgd , goed ingepakt en geen bezorg kosten

• Klantenservice N.v.t.

Besteld en volgende dag thuis bezorgt

Goed en overzichtelijk

Snelle levertijd

V

• Klantenservice

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!!!

• Klantenservice

Weinig verf voor veel geld

Weinig verf en niet direct dekkend voor erg veel geld

Goed resultaat

Drie lagen greywash op de tuintafel. Gemakkelijk aan te brengen. Nu nog de duurzaamheid ondervinden.

Goede kwaliteit

Precies wat ik wilde hebben,goeie prijs ook .

• Klantenservice

Product snel geleverd en voor een lagere prijsverhouding wat mij zeer aanspark

• Klantenservice

Alles goed en netjes verlopen

Mijn vorige bestelling was bij verfplant en dat blijkt dezelfde organisatie te zijn. Besteld bevestigd en geleverd en neer gezet op de afgesproken plek. 1 ding er zat een deuk aan de onderzijde zijkant want de verpakking is beschadigd tijdens transport maar dat is nou eenmaal. Zit het boven dan had ik een probleem gehad.

• Klantenservice

Snel geleverd en prima verpakt.

Na de bestelling te hebben geplaatst snelle levering. Produkt voldoet aan de verwachtingen.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo