Binnen 2 dagen de de juiste verf binnen op adres en de prijs is de goedkoopste

Snel en goed!

Snelle en goede levering. Top!

Snelle en correcte levering

Prima webshop

Veel keus en goede prijzen, echter vind ik het wel jammer dat je als klant niet geinformeerd wordt wanneer artikelen meerdere keren vertraagd zijn.

De verf snel ontvangen, was ook goed verpakt. Helaas had ik de verkeerde verf besteld (geheel mijn schuld) en ik verwachtte redelijkerwijs dat ik de verf niet terug zou kunnen sturen. Op mijn mailtje kwam toch gelijk een positief antwoord met retourformulier.

Snel en goed

Makkelijk te bestellen, beits meer dan de helft goedkoper dan in de winkel.snelle levering. Goede ervaring.

Uitgebreid assortiment, duidelijke informatie, goede verpakking en snelle levering.

goede prijs en super snelle levering

Het bestellen is makkelijk en de prijzen zijn goed. De bestelling was er heel snel binnen 1 werkdag. Pakket was goed verpakt.

Prima geregeld

Ik heb een bestelling gedaan met enkele artikelen. Eén artikel bleek niet direct voorradig. Via mail werd dit snel gemeld en in overleg uit bestelling gehaald. Volgende dag overige artikelen in huis voor goede prijs. Prima geregeld

Superrrrr

Makkelijk en snel besteld en even zo snel ontvangen. Zat enorm goed en veilig verpakt. Super dus.

Goed telefonisch advies. Volgens afspraak geleverd. Prima prijs.

Ok

goedkoop, snel netjes verpakt, top dus!

Primq

Super snelle verzending en goed verpakt

Super snelle verzending en goed verpakt

Hele fijne winkel

Pakket was heel goed verpakt en een snelle bezorging

Teleurstellende (=geen)after-service

Aankoop verf, betaling afhandeling ok. Maar een email om uitleg over het product......geen reactie telefonische bereikbaarheid klantenservice...….niet

Snel

Snel geleverd en goed verpakt

Slecht bereikbaar

Tevreden over het geleverde product. Echter niet over de communicatie. Product zou voorradig zijn en volgende dag in huis. Na een week nog niets van gehoord. Telefonisch zeer slecht bereikbaar. Op mail werd niet gereageerd. Uiteindelijk telefonisch toch contact gehad waarbij er voor gezorgd is dat het artikel snel werd opgestuurd vanuit een fysieke winkel. Bleek toch niet op voorraad in de online winkel.

Snelle en correcte levering, mooie prijzen

Bouwmarkten hadden geen voorraad, De Verfzaak wel.

Mooie prijzen en snelle levering

Door de corona crisis was ik bang dat de levering van mijn (verf)bestelling erg lang zou zijn, zat middenin een verbouwing. Maar na betaling kreeg ik na twee dagen een bevestiging dat ik het op de afgesproken datum kon ophalen bij de gekozen Post.nl afhaallocatie. Helemaal happy, ik zal zeker nog een keer een bestelling plaatsen.

Uitstekende service snelle levering

Ongelooflijk dat in deze tijden een pakket nog op dezelfde dag kan worden bezorgd. Alles netjes verpakt in een passende doos (daar mag ook wat voor gezegd worden). Verder was de kwaliteit van het bestelde dik in orde, verf netjes gemengd en kon meteen aan de slag.

Snelle levering, goede service / advies

De levering van de gewenste producten was heel vlot. We twijfelden over welk product we het beste konden kopen, en welke bijbehorende kwasten en kregen hier goed advies over.

Scherpe prijs en snelle levering.

Tweede bestelling ik korte tijd. Snel geleverd, goed verpakt en scherpe prijs voor kwaliteit levert.

UITSTEKEND

CORRECTE LEVERING , ZEER TEVREDEN

De Verfzaak Roermond is een goede winkel met behulpzame medewerkers die kennis van zaken hebben. Ik kom hier altijd graag terug.

Komt levertijd niet na

Gekozen voor de Verfzaak vanwege beschikbaarheid product en snelle levertijd. Volgens de bezorginformatie op de website zou het product binnen twee dagen worden bezorgd. Na een week was het nog steeds niet bij PostNL aangeboden. Ruim een week na betaling pas ontvangen.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo