Prima adres!

Mijn levering kwam zeer goed verpakt en keurig op tijd. Een tevreden klant!

Super service!!

Stukken goedkoper en super snelle service, top!

Top service!

Goed!

Onprettig

Mijn review gaat over een online bestelling. Het aanbod hier is ontzettend groot maar het verwerken van een order komt in mijn ogen knullig over. De verzending heeft 2,5 week geduurd. Toen ik de klantenservice belde werd mij verteld dat ik binnen 2 dagen mijn bestelling zou ontvangen, toen ik een week later weer belde kwam het op mij over dat ze het simpelweg vergeten waren. En dag later was mij bestelling geleverd (na ruim 3 weken) Ik zou het aanbevelen gezien het grote aanbod, maar totaal niet als je haast hebt.

levertermijn niet nagekomen

Bij bestelling geen enkele indicatie gekregen op de website over leverproblemen, indruk gebleven dat binnen 24 uur geleverd zou gaan worden. Bij reclamatie na een week is wel door medewerker verteld dat er problemen waren, die heeft er vervolgens wel voor gezorgd dat er zo snel mogelijk geleverd werd. Geef voorkeur aan contact via fysieke winkel.

Prettige afhandeling

De website was makkelijk te bedienen, keus genoeg en duidelijke adviezen erbij met de mogelijkheid om vragen te stellen. De geleverde artikelen voldeden prima en waren precies zoals verwacht. De bestelling werd correct en precies op de tijd die was aangegeven afgeleverd.

Zeer slecht

Sikkens watergedragen verf besteld met kleur nl.F2.15.35 en een liter in mat (Voor binnen )en een liter in hoogglans (Voor buiten )allebei nogmaals watergedragen er staat binnen 1 dag geleverd.Maar helaas niet leverbaar vanwege leverings problemen. Daarna een mail gestuurd of er een alternatief was .Geen antwoord en toen gezegd dat ik mijn bestelling wil annuleren maar weer geen respons . Dus alles genomen zeer slechte communicatie.

Lange leveringstijd. Stopverf was moeilijk te verwerken (oude voorraad?).

Nadat ik gevraagd had wanneer mijn bestelling geleverd zou worden, ontving ik hem drie dagen later.

Snelle levering en goede communicatie

Gewoon goed en voor herhaling vatbaar

Super snelle levering en de levering was compleet!

Super snelle levering

Oké

Bestelt en de volgende dag in huis

Super snelle levering

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Snelle levering, product goed verpakt. Product voldeed aan de verwachtingen.

Super snelle levering, kwaliteit verf voor een mooie prijs

Goede kwaliteit voor een nog betere prijs!

redelijk

Ik heb dit product besteld omdat ik een proef moest doen bij een klant. Toen het product gearriveerd was bleek het een stuk duurder als bij de gamma. Jammer. Ik moet 80 m2 steiger in de bankiraiolie doen en waarschijnlijk 2 keer. Wat zouden de kosten hiervoor bij de Verfzaak zijn?

Top leverancier

Nette en complete levering

Zeer tevreden, echt een aanrader. ff gebeld daarna online alles bested en alles was de volgende dag in huis.

Zeer tevreden Eecht een aanraden Snele levering Goede qualiteit

Top klantenservice en goede producten.

Erg scherpe prijs voor een topproduct

Telefonisch advies mogelijk

Voor het schilderen van gestucte buitenmuren had ik vraag over al dan niet voor behandelen . Ik werd doorverbonden met een deskundige medewerkster, en dat voelde goed. Minder vond ik het, dat goudkleurige verf voor de toppen van een hekwerk niet te bestellen bleek.

Veel keuze

fijne zaak. Veel keuze. Het uitzoeken ging makkelijk. Alleen het verzenden vond ik erg lang duren. Een week, voor het verzonden werd, terwijl het product gewoon op voorraad was. Ik zou zeker weer een bestelling plaatsen.

goed!

Uitstekende levering en goede kwaliteit

prima, snel geleverd

Netjes verpakt, geleverd wat gevraagd

Snelle levering, scherpe prijs, goed verpakt

Snelle levering, scherpe prijs, goed verpakt