Zeer tevreden.

Een paar emmers Sikkens Alphatex IQ besteld. Een van de kleuren week nogal af, mengfoutje, maar het probleem werd direct onderkend en keurig opgelost door het nasturen van de juiste kleur.

Goede en snelle levering, ook goed verpakt zodat de produkten niet beschadigen, zodat het behang onbeschadigd aankomt.

Ik had online verf besteld om deze zelf af te halen. Helaas bleek de verf niet op voorraad te zijn. Winkelbediende heeft gebeld naar hoofdkantoor en 2 dagen later had ik hem alsnog in huis.

Muurverf gekocht . Wat in de anderen winkels 2x zo duur is. Zeer snelle bezorging . Echt super !!

Goedkoop, snel en goede service!

Ik had een pot Wijzonol besteld van 2,5 liter. Deze was al niet duur, maar waarschijnlijk hadden ze die niet op voorraad en hebben ze gewoon 3x 1 liter gestuurd. Zonder aankondiging of zeuren en snel geleverd. Dat vind ik nou service!

Er gingen wat dingen mis, maar over all voldoende

Ik had een product besteld wat blijkbaar bij de leverancier vandaan kwam en dus niet op voorraad was. Ik zag een groen vinkje dus ging er vanuit dat het product gewoon geleverd kon worden. Helaas werd het niet dezelfde dag verstuurd. Achteraf bleek dat 'Levering binnen 2 werkdagen' ook als groen getoond wordt terwijl het eigenlijk 'niet op voorraad' betekent. Kleine UX verbetering dus. Hierdoor werd het product niet op de locatie geleverd waar ik het wilde hebben. Gelijk maar even een mail gestuurd met het verzoek mijn adres aan te passen aangezien de levering vertraagd is. Helaas werd na enkele dagen de bestelling gewoon naar het verkeerde adres gestuurd, ondanks mijn mail. Na verzenden van een tweede mail om mijn teleurstelling te laten blijken ontving ik van De Verfzaak antwoord dat de mailbox vol was en ik daarom geen antwoord heb gehad.. Ik heb m'n spullen inmiddels ontvangen en de producten zijn goed, de prijs was ook goed. Wel wat verbeterpunten dus nog.

Zeker aan te raden.

Overzichtelijke website en zeer snelle levering

Snelle levering en goede service

Prima. Zeer snelle levering.

Gewoon goed, niks aan toe te voegen.

Snel en goed verpakt

De 2 zware emmers waren al de volgende dag binnen. Voor zulke zware emmers verf (12,5 kg), zou u het hengsel van de emmer door de doos kunnen laten steken, dat draagt gemakkelijker dan een dichtgeplakte doos.

Vlotte afhandeling, prima verf

Goed dekkend, makkelijk te verwerken

Niets ontvangen

Op 2 mei bestelling gedaan, op voorraad en vandaag besteld morgen in huis stond er. Bestellingen konden later worden geleverd vanwege Corona. Dus gekozen om het product in de winkel te laten leveren en zelf op te halen. Na twee weken maar eens gebeld, product is niet op voorraad meneer, als het binnen is krijgt u meteen een belletje. Nu op 24 mei geen enkel bericht ontvangen en helaas al vooraf betaald. Waardeloze service.

Zeer goede ervaring

Snelle en correcte levering.

Top en snel ook

Goede kwaliteits verf voor een mooie prijs, en ook nog snel geleverd ook.

Scherp en goed

Scherpe prijzen, snel geleverd.

TOP BEDRIJF

Dit is echt een top-bedrijf ! Bestellingen worden snel geleverd en er wordt prima over gecommuniceerd. Ook voor advies : steeds bereikbaar en bereidwillig, ook in drukke periodes. en als het eens foutloopt : supersnelle reactie en perfecte bereikbaarheid. Ik zeg dit niet snel, maar mijn ervaring met dit bedrijf maken dat ze een dikke 10 krijgen !

tja...

Vorige bestelling verliep vlekkeloos, deze niet. Mogelijk is de verkeerde verf gestuurd ( Histor monodek clean ipv. Histor clean) en mijn vraag daarover (07-05-2020) is tot nog toe niet beantwoord. Ruim 2 weken later krijg ik wel een reactie: jammer van mijn negatieve beoordeling en er zou inmiddels contact met me zijn opgenomen. Er is echter géén contact met me opgenomen. Conclusie: de verf van de Verfzaak is misschien goed, maar de klantenservice functioneert niet goed. (Gratis) advies: verbeteren!

Goede prijs en snelle levering

Groot assortiment met duidelijke beschrijvingen

Levering niet volledig

Ik heb besteld 2 x 2,5 l en 2 x 1 l sigma simavar ws project satin. In eerste instantie miste de verharder bij de bestelling. Deze is later alsnog geleverd. Maar nu was er alleen verharder voor de 2,5 l potten en NIET voor de 1 l potten. Dus nu klopte het nog niet. Ik heb de verharder maar zo goed als mogelijk verdeeld en ben verder gegaan. Erg jammer dat het zo is gegaan, ik ben zeer teleurgesteld in de service.

Snelle levering, goed verpakt, geen aanmerkingen.

Super goed en snel

Groot aanbod en snel geleverd

prima en snel

Snel in huis voor een goeie prijs

fantastische service

Heel voordelig verf besteld. Helaas kreeg ik de verkeerde kleur de volgende dag binnen. Telefonisch contact gehad en overlegd, via mail foto`s mee gestuurd ter bevestiging. Op kosten van de verfzaak kon ik de pot terug sturen en de volgende dag had ik de goed kleur binnen. Overal gaat weleens iets mis maar het gaat er om hoe het opgelost wordt. Heel goed dus. Samen beleefd gecommuniceerd.

tevreden, zoals men mag verwachten. Op tijd en compleet geleverd

Goede ervaring

Magalhaesweg 8