Goede prijs en snelle levering

Groot assortiment met duidelijke beschrijvingen

Levering niet volledig

Ik heb besteld 2 x 2,5 l en 2 x 1 l sigma simavar ws project satin. In eerste instantie miste de verharder bij de bestelling. Deze is later alsnog geleverd. Maar nu was er alleen verharder voor de 2,5 l potten en NIET voor de 1 l potten. Dus nu klopte het nog niet. Ik heb de verharder maar zo goed als mogelijk verdeeld en ben verder gegaan. Erg jammer dat het zo is gegaan, ik ben zeer teleurgesteld in de service.

Snelle levering, goed verpakt, geen aanmerkingen.

Super goed en snel

Groot aanbod en snel geleverd

prima en snel

Snel in huis voor een goeie prijs

fantastische service

Heel voordelig verf besteld. Helaas kreeg ik de verkeerde kleur de volgende dag binnen. Telefonisch contact gehad en overlegd, via mail foto`s mee gestuurd ter bevestiging. Op kosten van de verfzaak kon ik de pot terug sturen en de volgende dag had ik de goed kleur binnen. Overal gaat weleens iets mis maar het gaat er om hoe het opgelost wordt. Heel goed dus. Samen beleefd gecommuniceerd.

tevreden, zoals men mag verwachten. Op tijd en compleet geleverd

Goede ervaring

Lage prijs

Goed en snel de juiste spullen ontvangen

Fijne als een webshop zo werkt?

Maakt waar wat ze beloven. En een prima prijs!

ze weten waar ze over praten en hebben goede spullen

veel keuze, prima verf, behang e.d.. Met name in de winkel werd ik goed geholpen.

Fouten kunnen gebeuren.

Onlangs 2 potten witte verf van 12,5 kg gekocht, blijkt bij het openen van de dozen, ( enkele dagen na levering ), 1 van de 2 potten onderaan beschadigd te zijn. Resultaat was dat al de verf uit de pot gelopen was. Gelukkig worden de potten extra verpakt in een plastiek zak, waardoor meer onheil voorkomen was. De doos was onderaan niet beschadigd, dus is de vraag, waar en hoe is dit gebeurt ? Tijdens het inpakken van de bestelling, of tijdens het transport om aan huis te leveren ? Ik moet er wel aan toevoegen dat dit de 2de maal is dat ik bij de verfwinkel bestel, en de vorige keer is alles vlekkeloos verlopen, maw is dit gewoon een spijtig voorval.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Uitmuntend

Netjes verpakt,snel geleverd, goedkoop en goede verf :).

Supper snel geleverd

Volgende dag in huis. Sel afgehandeld, snel geleverd. Super.

Prima zaak, houdt zich aan afspraak

Ik heb nu twee keer verf besteld en keurig op tijd geleverd ondanks de corona. Bij de 2e keer zaten geen roerstokjes, dat vond ik jammer. Ik beveel mensen aan om bij de verfzaak verf te bestellen.

Gewoon goed

Netjes verpakt en keurig geleverd

Uitstekende, snelle en adequate service. Top en zeer tevreden over de verf en De Verfzaak.de

Goede bereikbaarheid. Prima advies en zeer snelle (mail)reacties. De kwaliteit van de geleverde verf is geweldig! Zeer snelle levering en de Verfzaak is voor mij top, een echte aanrader.

De ene dag rond 15.00 verf besteld en kon het de volgende dag al bij een PostNL afhaalpunt afhalen, echt super snel. Ook nog eens juist die kleur die ze bij de bouwmarkt niet meer in het assortiment hebben, terwijl we die kleur nu willen doortrekken naar alle ruimtes in het huis. Zeer scherpe prijs, vermoedelijk omdat het ook hier uit het assortiment zal gaan, dus een goede voorraad besteld!

Goed en op tijd

Online besteld en correcte levering. En op tijd! Prijs kwaliteit ook heel goed!

Toch niet op voorraad

Verf besteld want was mooie prijs en op voorraad. Niet geleverd. Contact opgenomen, het was niet op voorraad en ze wisten niet wanneer het binnen zou komen. Advies het bij bouwmarkt te kopen als we het snel nodig hadden ??! Dat gedaan maar vervolgens verf alsnog afgestuurd dezelfde dag, ook vreemd. Weer contact, advies pakket niet ophalen bij post afhaalpunt. Daarna wel redelijk snel geld terug. Vreemde gang van zaken.

snel, duidelijk en goedkoop

Mooie en praktische site. Fijn dat verf thuis wordt bezorgd. Enige minpunt is dat je verg op kleur voor 1600 moet bestellen voor levering volgende dag. Is mee te leven en begrijpelijk

Afhalen onduidelijk

Als je voor ophalen kiest als verzending, pas dan goed op dat je een filiaal kiest; dit is erg onduidelijk weergegeven.

Uitstekende service.

Via de site besteld, volgende dag af te halen bij dichtstbijzijnde post NL punt. Perfecte prijs voor een zeer goed product. Zeker aan te raden om zaken met deze partij te doen!

Goede service en heel snel!!

Super snel en voor een hele goede prijs de gewenste kleuren verf geleverd!

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo