Afhalen onduidelijk

Als je voor ophalen kiest als verzending, pas dan goed op dat je een filiaal kiest; dit is erg onduidelijk weergegeven.

Uitstekende service.

Via de site besteld, volgende dag af te halen bij dichtstbijzijnde post NL punt. Perfecte prijs voor een zeer goed product. Zeker aan te raden om zaken met deze partij te doen!

Goede service en heel snel!!

Super snel en voor een hele goede prijs de gewenste kleuren verf geleverd!

Prima verf en info over levering, geen factuur bij bestel/betalingsbevestiging.

Kan gewoon geen factuur of bestelbevestiging vinden, lastig!

Snel en goed verpakt.

Nu voor de eerste keer een poging ondernomen om via dit bedrijf verf te bestellen. Ondanks de coronadrukte kwam de verf keurig op tijd en goed verpakt ( extra seal om het deksel) aan. Dik tevreden ook qua prijs. De volgende bestelling zal spoedig volgen.

Goed en snel

Binnen 1 dag geleverd, top!

Uitstekende service.

goede ervaring

Voor het eerst wat besteld bij de verfzaak en dit op een correcte manier thuis bezorgt.

Communicatie ver onder de maat

Had van mij 5 sterren gekregen als de communicatie op orde was. Als je mailt met een probleem reageren ze met een eventuele oplossing en wat je voorkeur is, als je daarop reageert en ze dus de oplossing moeten uitvoeren is het geheel stil vanuit hun kant, nog niet eens een mailtje dat je bericht goed is ontvangen of dat überhaupt je probleem wordt opgelost. Je kunt ze vervolgens achterna lopen en dan wordt het pas opgelost. Enorm vervelend. Eerste bestelling bij hun en dit probleem nu al aantal keren voorgekomen.

Slechte service en levering !!

Absoluut niet tevreden met de handelswijze... slecht bereikbaar. Klacht word niet serieus genomen. Word 3 maal geroepen dat je terug gebeld word... moet nog steeds gebeuren. Bestelling plotseling geannuleerd... of ik dat heb gedaan vroeg klantenservice... (?!) Tuurlijk niet!

Moeizame bestelling bij webshop

Na bestelling bij webshop werd wel bedrag van mijn credit card afgeschreven maar hoorde ik niets meer over afhandeling bestelling. Toen ik via mail aangaf niets meer te vernemen kreeg ik als reactie dat ik niet zou hebben aangegeven bij welk filiaal ik bestelling wilde ophalen. Onzin. Ten eerste herinner ik me dat ik die keuze wel had aangegeven. Ten tweede stond het adres van filiaal waar ik het wilde ophalen expliciet op de factuur die ik al van ze had gekregen. Bovendien ga je dan niet zitten wachten tot een klant zelf contact opneemt, maar stuur je gelijk even een mail als die informatie zou ontbreken.

Wow

Super snel

goede producten en netjes afgeleverd door Post NL

goede producten en netjes afgeleverd door Post NL

levering volgens afspraak

Product nog niet gebruikt . Weet niet of de kleur goed is.

Zeer snelle levering

Levering erg snel, duidelijke site.

Bestelling binnen 2 dagen erg netjes ingepakt prima.

Snel mijn spullen thuis, betrouwbaar

Snel mijn spullen thuis, betrouwbaar

Tegen gevallen

Omdat de levering lang op zich liet wachten, probeerde ik telefonisch contact te krijgen. De telefoon werd niet opgenomen. Toen heb ik een mail gestuurd. Hierop kreeg ik als antwoord dat het artikel niet te leveren was. Zou nog een week duren. (Wat ook gebeurde)Ik had graag gewild dat ik eerder op de hoogte was gebracht van de situatie.

Gewoon goed

Levering keurig op tijd

Overzichtelijk, klantvriendelijk en fijne prijzen zodat het schilderen echt leuk maakt!

Snelle levering, goede website en makkelijk te bedienen. Mooi assortiment en prijzen die aanlokkelijk zijn.

Denk alleen dat de histor monodek clean voor de buitenlandse markt is

uitmuntend

goede communicatie

De bestelling werd pas na een week nadat ik de order geplaatst had verzonden, maar de producten waren prima.

Makkelijke site, snelle levering, Top

Uitstekend geregeld

Goed verzorgd en zorgvuldig ingepakt, top

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo