Betrouwbaar bedrijf

Levering zoals afgesproken, netjes verpakt, zeer goede Preis.

super!

in de afgelopen weken paar x zaken besteld en alles in zeer goede orde ontvangen. Zelf domme fout gemaakt en ook daarmee goed geholpen en hartstikke snelle en correcte afhandeling! Ik bestel vaker bij de Verfzaak!

Super service

Pakje was open en tubetje verf miste ik, direct doorgegeven en volgende dag nieuw tubetje verf in huis.

vandaag bestellen morgen geleverd

• Klantenservice N.v.t.

Precies zoals ik het graag wens...!

Renovlies besteld en advies gekregen over welke lijm het beste er bij. Materiaal snel en goed verpakt geleverd gekregen. Steeds zelfde kwaliteit over meerdere bestellingen. Echt een zaak om aan vrienden en kennissen te adviseren.

Keurig verpakt

Goede verf, matige service

Had 2 blikken van 2.5 liter besteld . Kreeg s'avonds laat maar 1 blik bezorgd. Nergens iets te vinden over het 2e blik. Blik had geen hengsel. Volgende dag kreeg ik het aanbod dat ze een leeg blik konden opsturen. Zodat ik het kon overgieten. Erg handig met 1 goede arm. Hadden zij ook gelijk kunnen doen . Kreeg voor 2e blik geen keuze in dag of avond bezorging , terwijl ik aangaf dat ik ivm gezondheid vroeg naar bed wilde gaan. Geen reactie op gekregen. Mij zijn ze als klant kwijt.

prima afgeleverd !!!

perfecte spullen

Professioneel

Professioneel eerlijke prijs

• Klantenservice

Kwaliteitsvolle verf met een uitstekende service!

2 X 10 liter Wyzonol verf besteld, echter 1 pot is uitgelopen toegekomen via PostNL. Contact opgenomen met de klantendienst van de verfzaak en deze hebben onmiddelijk een nieuwe pot van 10 liter opgestuurd. Volgende dag reeds in huis. Over de verf zelf prijs/kwaliteit kan je volgens mij geen betere verf kopen. Dus een bedrijf die kwaliteitsvolle producten verkoopt met een TOP service aan een heel scherpe prijs.

Uitstekend!

Uistekende service en snelle levering. Prijzen zijn stukken goedkoper dan in de bouwmarkten.

• Klantenservice

goede prijs en snelle bezorging

Zie titel, goeie prijs, netjes op tijd, goed verpakt

• Klantenservice N.v.t.

Zeer snelle levering van een goed product aan betaalbare prijzen

Een aanrader

Snel en goed

Vlotte afhandeling

Ik heb hier een paar jaar geleden al verf gekocht. En nu dus weer. Snelle en vlotte levering.

• Klantenservice N.v.t.

Fijne webshop waar je ook goed advies kan krijgen.

Goed advies en snelle levering.

goed geholpen

snelle levering, meteen het goede product.

• Klantenservice

Mijn bestelling was niet bij me aangekomen. Nu 1 telefoontje was het “ongemak” direct verholpen. Super blij met de service van dit bedrijf.

• Klantenservice

Goed, betrouwbaar en correct.

Ruime keus, goede prijs en correcte verzending en afhandeling.

• Klantenservice N.v.t.

Goede communicatie, snelle levering.

• Klantenservice

Kwalitatieve producten en snelle levering

Al verschillende keren een bestelling geplaatst hier. Telkens een hele snelle levering & goed verpakt. Ook fijn om een gratis mengstokje te ontvangen. De producten zijn ook steeds goed geprijsd tov concurrentie.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

• Klantenservice

Prima produkt, wel wat lange leveringstijd

X

Snelle, adequate levering.