Uitstekend geregeld

Goed verzorgd en zorgvuldig ingepakt, top

Snelle levering, binnen een dag

Keurig op tijd geleverd, goed verpakt.

SLECHT Geen sterren

Een maand verder en nog needs niks ontvangen !!! Superslecht service. Moeilijk te bereiken, word niet gereageerd op mijn mail.

goede snelle aflevering

Wat je bestelt, krijg je snel

Gewoon goed

Besteld en betaald, kreeg netjes overal bericht van. Niet veel later werd het verstuurd. Bij verf.nu heb ik een maand moeten wachten op mijn spullen en nog steeds mijn geld niet retour. Hier bij de Verfzaak geen enkel probleem met zowel bestellen als leveren.

Op tijd geleverd. Goed product.

Goed prijs-kwaliteitsverhouding

Slechte service/support

Zolang alle bestellingen goed gaan dan prima webshop, maar zodra er wat verkeerd gaat een zeer slechte service waarbij er niet gereageerd wordt op mailtjes of telefoontjes. Voor 240 euro verf besteld wat nooit geleverd is.

fijne zaak vlot je spullen goed in huis.

Ik had mijn verf vlot nodig en de levering was snel geleverd en prima verf, goed verpakt en vriendelijk geholpen.

Snelle goede levering

Snelle goede levering voor een lage prijs!

Prima producten en een snelle en keurige levering

Mijn bestelling is snel en volledig geleverd. De producten zijn ook wat ik ervan had verwacht. Prima!

snel, goedkoop en duidelijk

De bestelling was dezelfde dag nog binnen. De prijs was de laagste. Top!

Goede kwaliteit verf

Goede verf. Droogt snel en pakt in èèn keer.

Bestelde product ontvangen, maar niet binnen de beloofde levertijd

Bestelde product ontvangen, maar niet binnen de beloofde levertijd

Duidelijke website, goede producten en prima levering

De Verfzaak heeft een fijne website om verfproducten op te kopen. Bovendien zijn ze scherp in de tarieven, zijn de producten van goede kwaliteit en wordt er netjes geleverd.

vlotte correcte levering, geen portokosten

vlotte correcte levering, geen portokosten

Verkeerde levering

Lak en primer besteld, omdat de fysieke Verfzaak in Venlo de lak niet kon leveren. Pot lak was oké. Primer was verkeerde kleur. Gelukkig heeft De Verfzaak in Venlo deze omgeruild. Maar je checked toch wat de klant besteld!!

Snelle bezorging

Juiste en snelle verzending. Wordt goed verpakt afgeleverd.

Verkeerde levering snel opgelost

Verf besteld maar kregen helaas verf op waterbasis geleverd i.p.v. op terpentine basis. Na contact te hebben gehad is er direct dezelfde dag alsnog de juiste verf gestuurd. De verf die verkeerd geleverd is konden we terug sturen op kosten van de verfzaak. De verf was er de volgende dag. Erg snel geregeld en geleverd. Zeer snel en goed opgelost zodat ik weer verder kon met verven!

Super service

Verf die ik besteld had bleek door de Corona perikelen niet leverbaar, zonder extra kosten werd mij een betere verf geleverd! Super bedankt!

Product is goed maar het versturen duurt een beetje lang

Snel probleem opgelost

Als eerste verf besteld, met 1 dag levertijd. Bleek niet leverbaar te zijn, al een lange tijd, jammer! Voorstel ontvangen van alternatief, akkoord voor gegeven. Is de verkeerde glans verstuurt, hoogglans ipv satin. Weer bellen, direct volgende dag juiste ontvangen. Al met al net op tijd voor de klus. Snel opgelost door De Verfzaak( Tatjana), erg fijn. Ga binnenkort 2e blik bestellen.

levering top goed gegaan

een puntje van aandacht ,de verf die bestelt was, had een deksel die niet goed kon worden afgesloten en was bij verzenden al met tape verzegeld. dit was ook nodig. want bij openen en later sluiten, daarbij de bus iets kantelde liep de verf eruit.in gesloten toestand.

Prima, voordelig en prima levering

Het is goedkoper dan. In de winkel terwijl het hetzelfde behang is. En prima op tijd geleverd. Ik ben tevreden.

Van bestelling tot en met aflevering is alles perfect verlopen

Ik heb niets te klagen

Magalhaesweg 8