Prima Service en Prijs

prima service goede prijs en vlotte verzending

Prijs en service zijn helemaal goed

Prima prijs

Prima prijs

prima prijs/kwaliteit en snelle levering!!!

alles oke en snel

oke

niets op aan te merken en super snel / correct!

zeer snelle levering

We kwamen net een beetje verf tekort. snel even via internet bestellen en de volgende dag ontvangen. Top.

Prachtig

We hebben onze hal behangen met jullie behang , het is prachtig geworden , hij is mooier dan op de foto

Duidelijke website, snel geleverd

De website van De Verfzaak is duidelijk, bestellen makkelijk en de levering snel en correct.

Good

Good

prima prijs

prima prijs

Netjes

snel geleverd en goed verpakt

Goede service, alleen wat langere levertijd dan op de webwinkel staat.

Goede service. Niet te duur. Iets langere levertijd.

De verf werd al de volgende dag bezorgd. Helaas zaten de roerstaafjes er niet bij.

Na de bestelling op dr website een snelle bezorging. Ook de verfblikken waren voorzien van tape rondom de deksel en extra dik papier om botsen in de door te voorkomen.

Zeer verrassende goede ervaring

Mijn ervaring met De Verfzaak was verrassend goed. Snelle levering Dus als ik iets nodig heb op het gebied van verf en etc. Bestel ik bij de verfzaak

Duper

Alles op tijd geleverd.

Top. Prijs en kwaliteit is perfect

Zeer snelle levering van het product.

snel,en netjes afgeleverd

de verf die ik besteld had is snel geleverd ,goed verpakt ,en afgeplakt zodat de verfbus niet open springt!! ook op kleur laten maken gaat super!!!!!

Levering ging sneller dan verwacht.

Prima verf

PRima verf maar ik hoef echt niet elke dag een mail of ik jullie wil beoordelen Op basis daarvan krijg je eerder een slechte beoordeling

Niet goed

Woensdag besteld en de week er na op maandag pas geleverd terwijl er staat voor 23.00 uur besteld dag er op na in huis

vriendelijke klantenservice en snelle levering

...en dat allemaal voor een veel lagere prijs dan in de lokale kluswinkels. Dan wint de portemonnee het toch van mijn loyaliteit...

Zoals het hoort

Verf voor een goede prijs en netjes op tijd geleverd.

Top shop

Ik had een bestelling gedaan en wilde graag wat aanpassen, ondanks dat het al verzonden was hebben ze dit zeer snel afgehandeld. Aanrader.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo