Top shop

Ik had een bestelling gedaan en wilde graag wat aanpassen, ondanks dat het al verzonden was hebben ze dit zeer snel afgehandeld. Aanrader.

volgens afspraak

Zo als het hoort

Snelle levering en goede service

Producten zoals besteld snel geleverd alleen van de drie artikelen twee fout. Klachtenmail snel opgepikt en in orde gemaakt. Goede service maar communicatie kan iets beter.

Netjes en snel bezorgd!

Snel leverbaar en mooibehang, erg blij. Mee!! Netjes verpakt.

Snel geleverd en wat niet leverbaar was ook snel terug gestort wat teveel was betaald.

Tijdige levering en zeer goed product.

Latex besteld en een dag later werd het geleverd.

Duidelijke website en deskundig advies van medewerkers!

Op de website kan ik op prettige wijze mijn producten bestellen. Heldere opzet, nette prijzen voor afhalen als versturen. Bij afhalen netjes geholpen door deskundige medewerker.

Nette en correcte levering zelfs in C tijd.

De eerste keer besteld bij verfzaak maar zeker niet de laatste keer. Correcte communicatie en levering. Zelfs in C tijd. super

Snelle levering met prima nazorg.

De bestelling werd binnen 2 werkdagen geleverd. Helaas was er 1 rol afplaktape te weinig. Mijn mail hierover werd dezelfde dag beantwoord. Binnen 2 dagen werd in overleg het verschuldigde bedrag naar mij overgemaakt.

Snel en op tijd geleverd

Duidelijke communicatie over de levering van de verf. Reageren snel op vragen en geven goed advies. Keurig op tijd en snel de verf geleverd.. Stevige en goede verpakking, zelfs roerstokjes worden meegeleverd. Compliment waard

Goede en snelle levering

Na bestelling werd de verf, keurig verpakt en onbeschadigd geleverd, 2 dagen later afgeleverd.

super snelle en professionele levering en afhandeling vragen

De bestelling is vlot verzonden en de communicatie hierover snel en volledig.

Prijs en snelle levering zijn uitstekend!

Prijs en snelle levering zijn prima bevallen.

Goed assortiment, snelle levering en redelijke prijzen

Snel besteld en ontvangen

Goed geregeld

Binnen een dag heb je de verf, prima.

Goede levering, hijgerig smeken om beoordelen

Snelle en goede levering. Ik word er wel erg kriegel van als mij tot 3 keer toe wordt gevraagd jullie te beoordelen. Wat hijgerig.

UItstekend, levering volgens afspraak

UItstekend, levering volgens afspraak

Vriendelijke en behulpzame klantendienst

Uitstekende service en kwaliteit

Zeer snelle respons, verzending en ook de kwaliteit van het product is prima!

Heel tevreden en snelle levering

Snel en handig

Goed verpakt en snel gelevert

Laatste bestelling slecht.

Bij het bestellen via internet (histor radiator verf)heb ik div keren telf contact moeten nemen.ik zou de verf afhalen bij verfraai Eindhoven,maar naar 4 dagen bleek er maar een blik te zijn.Nog 2 dagen gewacht en niets gehoord,het telefoonnummer op de site gebeld deze zijden dat er nog een blik opgestuurd moest worden.Naar ruim week later was de verf binnen. Groeten, Peter

Supersnelle levering van de bestelde verf!

Overzichtelijke site. De door mij gebruikte verf was op. Via de site op vrijdag besteld en zaterdag al ontvangen. Ik ben zeer tevreden!

Snelle levering, lage prijzen

Verrast door de prijs, dus besteld. Niet verwacht dat het zo snel geleverd zou worden.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo