Snelle levering van de verf.

De verf is snel geleverd en was netjes met tape langs de randen afgeplakt. Goede service.

snel en goede prijs

ff gezocht want niet iedereen kon uiteindelijk leveren. verfzaak dus wel daarom 10 punten

Super snel geleverd

Zo een snelle levering 1 dag naar België En kwaliteit van verf ook dik in orde Top

Prima levering zelfs in Corona tijd

De bestelde latex werd snel en goed geleverd!

Supergoed

Scherpe prijs (veeeel goedkoper dan bij de bouwmarkt), makkelijk besteld en snel geleverd. Was goed verpakt zodat het eventueel tegen een stootje kon. Precies wat je van een online shop verwacht tegenwoordig. Ga hier zeker weer bestellen de volgende keer dat ik verf nodig heb.

super

Gewoon super goed bestelt, en volgende dag geleverd.

Nette afhandeling snel geleverd

Vandaag besteld overmorgen in huis prima geregeld voor een scherpe prijs

Prima webshop

Snelle levering. Kwalitatief goed behang

Snel en betrouwbaar, top!

Snelle levering en een mooie prijs, alles in orde, fijn dus

gebeld om advies, daarna snelle levering tegen goede prijs

gebeld om advies, daarna snelle levering tegen goede prijs

Uitstekend...!!!

Snelle levering en prima bezorging...TOP...!!!

Snel en professioneel

Snel en professioneel !

Zie onderstaand

Eerste verzending was het verkeerde product geleverd. Met vriendelijke medewerker via mail contact gehad heel vlot werd dit euvel opgelost. Dag later al juiste product in huis. Top 😅

Kleur klopt totaal niet!

De bestelling en levering zelf zijn vlot verlopen. MAAR het kleur klopt totaal niet! Er kan altijd een afwijking zijn, zeker als je op je scherm moet kiezen, maar dit kan echt niet!! Wij kregen lichtGEEL! Terwijl de gekozen kleur helemaal niet geel kleurde: beige, beigegrijs. (TC17012)Op verschillende schermen bekeken, ook samen met de buren die ook zeer verbijsterd mee keken!!! We bestelden in het verleden bij een andere online zaak en hadden daar dat probleem niet. Wij hebben dit gemeld, maar volgens de firma is alles correct verlopen. Hoe is dit dan mogelijk??? Er moet toch iets niet kloppen? En nu volgt verder geen bericht meer terwijl we wel gemeld hebben dat we nu nog een laag moeten bijsmeren! Met het zakelijke hart op de juiste plaats, zou u tenminste nog een tegemoetkoming kunnen geven, eventueel voor een volgende bestelling, maar nee, u laat niks meer van u horen. Dus ons besluit is dan ook: we kunnen u niet meer vertrouwen en dat weten andere mensen ondertussen ook. De Verfzaak was eenmalig en nooit meer!

snelle en goede levering

Prima, snel en correct

Prima service en afhandeling !

Klantvriendelijke afhandeling van mijn bestelling. Tussentijdse vraag werd adequaat opgepakt en prima opgelost.

Makkelijk bereikbaar, vlotte levering

Aanrader

Goede prijzen, snelle bezorging, keurig verpakt

Aan te bevelen

Goede prijs en site. Levering ging fout maar netjes opgelost.

Duidelijke site en scherpe prijzen, verwerking van de orders is snel. Jammer genoeg kreeg ik de verkeerde bestelling geleverd en was het vanwege drukte een lastig om contact te krijgen met de klantenservice. Toen dat toch lukte is het netjes opgelost.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Goed en snel geleverd

Makkelijk en prettig zaken te doen Goede en snelle levering zeer te vreden

Service in zaak goed, communicatie website kan beter

Online een bestelling gedaan. I.v.m. onzekere levertijd i.v.m. corona (wat zeer begrijpelijk is) keuze gemaakt afhalen op locatie. In de bestelling werd aangegeven dat je op het laatst de afhaal locatie kon aangeven. Helaas heb ik deze stap ergens gemist en heb ik ook geen pop-up gekregen dat ik nog geen afhaal locatie had aangegeven, bestelling was inmiddels door en betaald. Via de site een bericht achter gelaten met opmerking dat er geen afhaal locatie was opgegeven en de vraag contact met mij op te nemen. 1 dag later kreeg ik een telefoontje van de Verfzaak Panningen dat ze mijn online bestelling aan het verwerken waren maar dat er 2 bestelde delen niet voorradig waren en dat deze voorlopig ook niet binnen kwamen, konden contant bedrag terug betalen, de rest kon wel in Panningen op gehaald worden. Vreemd, dit had ik nog niet opgegeven en ik had ook nog geen bericht via de site terug gehad, ik was wel via de Verfzaak Panningen naar de online bestelling gegaan. Mijn spullen op laten halen bij de verfzaak, bleek er helaas bij thuiskomst dat een artikel waar ik er 2 van besteld had maar 1 keer geleverd was. Na een telefoontje kon ik dit alsnog komen afhalen in Panningen. Tot mijn verbazing kreeg ik een week later een bericht van de klantenservice dat ik een online bestelling had gedaan maar helaas geen afhaal locatie had aangegeven, of ik dit alsnog zou willen laten weten!? Kortom verbeter punten: - Als artikelen niet op voorraad zijn dan aangeven op site - Site zo inrichten dat afhaal locatie verplicht veld is - Sneller reageren op vraag die via online klantenservice gesteld is - Communicatie systemen juist op elkaar afstemmen. Doe er jullie voordeel mee! Met vriendelijke groet, Frank Kersten

Prima getegeld

Overzichtelijk