Nog redelijk vlot gegaan ondanks de moeilijke omstandigheden van nu

Super snel en top service

Bestelling snel geplaatst, nog sneller afgehandeld en geleverd ondanks drukke crisis tijd. Super top echt een aanrader.

tijdig maar beschadigt

Ik heb mijn bestelling zeer tijdig ontvangen. Helaas was het blik ingedeukt. Dat wist De Verfzaak omdat zij het blik hebben dicht gemaakt met tape. Heel teleurstellend en zelfs nu is het blik niet makkelijk te sluiten.

Niks op aan te merken, goede prijs en snelle levering

Slechte communicatie over latere levering Niets geleverd na vijf verstreken volle werkdagen

Maandag 20 april is de bestelling gearriveerd. Het was communicatief beter geweest wanneer ik op de hoogte was gebracht van voor mij niet bekende wisseling van bezorger. Post.nl is vervangen door n andere waardoor levertijd langer was. Corona jammer maar geenexcuus om niet te communiceren, chat niet te beantwoorden. Besteld maandag 13 april Zou woensdag zijn verzonden, nimmer een track trace ontvangen van post.nl Nog altijd niets ontvangen, verfzaak reageert niet op chat, niet op mail Kortom ruim honderd euro kwijt, een prachtig aantal dagen voor buitenschilderwerk maar niets mogelijk.

Betrouwbaar en betaalbaar

Website is makkelijk te gebruiken. Goed assortiment beschikbaar en alles komt snel en goed verpakt. Als ik 1 tip zou kunnen geven is het dat het fijn zou zijn als je makkelijk vanuit een oude bestelling kunt herbestellen.

Netjes verzorgd en verpakt

Keurig geleverd

De verf werd keurig geleverd. Wel iets later, maar dat was al vooraf gemeld.

Precies zoals het hoort.

Levering was supersnel. Het product voldeed volledig aan de wensen. En echt een prachtige kleur. Top !!!

Ruim aanbod,snelle levering, goed verpakt.

Prijs kwaliteit = top, service = super!

Prijs-kwaliteit is hier super. Net zoals de snelle service. Ook in coronatijden...

Top geregeld en snelle service

Super snel geleverd en netjes verpakt

Geleverd wat ik besteld heb.

Het heeft iets langer geduurd, maar heeft te maken met het Coronavirus. De aflevering was perfect.

Niet duur en snel geleverd!

Top zaak

Na wat problemen alles keurig opgelost.

top

alleen dag later dan beloofd geleverd

Goede uitleg goede producten

Goede communicatie en snelle levering ondanks Pasen en corona

Mijn eerste bestelling bij de verfzaak. Er gaan er ongetwijfeld meer volgen.

Uitstekend!

Verf nog niet gebruikt maar sowieso snelle levering ondanks COVID-19. Super!

Overzichtelijke site en snelle levering

Ondanks corona perikelen en paasdagen zeer snelle levering. Petje af!

Betaalbaar voor top merk

Toppie.

Snelle levering en goede kwaliteit aan een goede prijs.

Wijzonol muurverf besteld bij de Verfzaak. Levering was goed. Product was goed verpakt. Kwaliteit van de verf is goed. Ga hier zeker weer bestellen.

Uitstekende service

Mijn bestelling liet wat langer op zich wachten door leveringsproblemen uit Spanje (waarover ik niet duidelijk werd geïnformeerd), maar na een belletje kreeg ik alsnog een vervangend (kwalitatief beter en duurder) product de volgende dag thuisgestuurd zonder extra kosten. Goede service!

eerst een fout gemaakt daarna heel snel opgelost

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo