Vlot geleverd, goede kwaliteit

Verf die aan de verwachtingen voldoet.

Super weer

altijd goed erg snel geleverd goed verpakt

• Klantenservice N.v.t.

Makkelijker website, ruime keuze en snelle levering.

Geweldige verf, geweldige prijs

Geweldige verf, hebben painting the past kleuren online. Is nergens anders zo. Heel snelle bezorging. Keurig verpakt.

Top prijs

Top kwaliteit best prijs! Alles loopt vlot!

te laat geleverd

Ik had afgesproken dat het meer dan 48 uur na de bestelling zou worden bezorgd, omdat het bij het lege huis van mijn klant was dat ik aan het schilderen was. Het kwam die dag laat in de avond aan, maar er was niemand thuis en het werd afgeleverd bij een afhaalcentrum en kon pas de volgende middag worden opgehaald. Toen ik bestelde, was ik voorzichtig met het kiezen van items die beschikbaar waren om te verzenden, om de levering niet te vertragen. Maar toen ik later belde, kreeg ik te horen dat sommige items niet beschikbaar waren en daarom werd de bestelling in twee pakketten gesplitst. Ik moest nieuwe verf kopen bij een winkel in de buurt en kon het meeste van wat ik had besteld niet gebruiken.

• Klantenservice

Duidelijke website en snelle service

Op internet gezocht en kwam bij De Verfzaak uit. Goede reviews en precies de verf die ik nodig had dus besteld . Na 16.00 kon je voor avondlevering kiezen zodat de bus verf alsnog de volgende dag in huis was.. Echt topservice. Duidelijke track en tracé om pakket te volgen. Goede levering. Goed ingepakt.

24 uur garantie wassen neus

Op zondag 5 liter Sikkens Alpha Primer besteld, deze stond onlineop voorradig en kon daarmee de avond erna bezorgd worden. Reden dat ik De Verfzaak uitprobeerde. Maandag niet geleverd. Bij nabellen op dinsdag was de 5 lier opeens niet voorradig en kreeg ik de keuze om te cancelen of te wachten tot woensdag avond. Met beide opties was het project niet op tijd af. Slechte eerste ervaring waar ik met andere toeleveranciers wel kan rekenen op betrouwbaarheid. Het kan een keer voorkomen, ik besef dat, maar zuur is het ook.

Snel binnen verft heerlijk

Goede verf echt top

Bestelling volgens planning geleverd

Professionele afhandeling van de order

Super snelle levering

Hij was hier niet het aller goedkoopste scheelde ongv €3 met andere sites. Maar ik had hem de zelfde dag nog in huis. Dat heb ik nog nooit mee gemaakt ideaal

Fijne en snelle service!

Bedankt, jullie hebben het probleem met de verharder supersnel opgelost! Bravo!

• Klantenservice

Zeer snelle en correcte levering

Vlotte manier om te bestellen + zeer snelle en correcte levering

Super vlot bezorgd!

Super vlotte bezorging top!

Prijs, kwaliteit en levering top

Prijs, kwaliteit en levering top

Snel geleverd, prima kwaliteit

Ik had verf nodig die bij onze keuken paste namelijk Bokmerk Dark Coffee. Deze vond ik bij De Verfzaak. Besteld en snel geleverd. Klasse!

• Klantenservice N.v.t.

Mooi aanbod en vlotte verzending naar Belgie

Mooi aanbod acrylverf en vlotte verzending naar Belgie

• Klantenservice

Bestelling snel in huis en goed verpakt

• Klantenservice N.v.t.

Uitstekend geholpen bij een probleem

Er was per ongeluk een verkeerd item gestuurd. Maar dit probleem is zeer vlot en behulpzaam opgelost. Uitstekende service!

• Klantenservice

Bij de verfzaak word ik altijd goed geholpen, ik kom in de winkel in Apeldoorn als bedrijf zijnde heb ik geen klagen

• Klantenservice

Makkelijk bestellen en de volgende dag al in huis!

Makkelijk snel en goed

Primer besteld op kleur van sigma. Zondag avond besteld en maandag avond geleverd. Scherpe prijs en goede service. Vervoerder trunkers was deze keer wel op tijd en correcte track and trace. Dat heb ik bij een andere webshop wel anders meegemaakt.

goede en snelle service

snel besteld, snelle levering en goed in prijs

Snel en adequaat geholpen

Kon snel op de site vinden wat ik nodig had, en werkt goed Alleen post.nl had helaas een dag vertraging.

• Klantenservice

Degelijke merken aan een goede prijs en prima service!

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo