Goede verf voor goede prijs

Verkeerd bestelde latex gecorrigeerd door de klantenservice! Erg oplettend.

Netjes bezorgd, goed verpakt.

Tip Top,snelle service,een aanrader!

Alles is duidelijk omschreven. Snelle levering

goede prijs voor kwaliteit verf

De verf werd wat later bezorgt maar dat is begrijpelijk. Goede service ook telefonisch

Uitstekend!

Snelle levering, prima prijzen. Top

Top zelfs met de Corona crisis

Snelle levering en ook nog eens keurig verpakt.

Zeer snelle en goede service

Snelle levering, vriendelijk te woord gestaan bij vragen

duidelijke terugkoppeling via mail

duidelijke correspondentie en snelle levering

communicatie kan beter

Goede levering, maar bij een retourzending zou het prettiger zijn als je een mail krijgt met ontvangst van de retourzending. Ook wanneer terugbetaling is overgemaakt is prettig te weten

Kwaliteit in hoog tempo

Snelle levering van zeer goede kwaliteit verf!

Prima, snelle service!

Snelle service en bestelling in 2 gedeeltes ontvangen zodat ik vast kon beginnen! Snelle reacties op je vragen! Top!

Aan te raden

Ondanks moeilijke omstandigheden correct en redelijk snel geleverd,dit in tegenstelling met Belgische firma.ben bijna 3weken aan het wachten.weet dus wat te doen.

Ondanks de Corana crisis toch de verf met 2 dagen in huis.

Snel en eenvoudig bestellen. De verf zal wel goed zijn is van een gerenommeerd merk.

Nog niet geprobeert

Verf was er snel. Verf nog niet gebruikt . Verf roept niet om superlatieven. Verf van het merk t ik bestelde moet gewoon goed zijn. Verf is alledaags spul. Verf kun je overal kopen. Verf bij de verfzaak prijkte bovenaan op Google. Verf was beslist niet de duurste. verf koop je en dan moet je aan de slag. Verf aanbevelen? Welnee dat moet iedereen zelf uitzoeken. Verfzaak aanbevelen? waarom? Ik beveel nooit of hoogst zelden iets of wat aan. Aanvulling op 21-04-20 Verf voldeed qua kwaliteit; jammer dat ik de kleur beter had moeten Uitzoeken, want nu heb ik kleurverschil. Maar dat is mijn eigen fout. De verf gebruiken we wel voor iets anders. Sikkens verf is immers van goede kwaliteit.

Goede snelle service

Goede snelle service

Snelle levering en een betrouwbaar bedrijf!

Goede site en snelle levering war wil je nog meer

Heel voordelige prijs

topservice!!!

Er was wat misgegaan met de levering en dat werd per kerende rechtgezet. Dat noem ik service zoals het hoort!!!

Wacht nog altijd op mijn juiste bestelling

Sikkens verf besteld, kreeg Flexa. Verkeerde kleur ook anders had ik ermee kunnen leven. Klantenservice reageerde vriendelijk. Kon verkeerde bestelling kosteloos retourneren op antwoordnummer. Echter, de juiste verf na een week nog steeds niet ontvangen. Snap wél dat ze het heel druk hebben... 1 week later: bestelling ontvangen. Keurig verpakt en alles klopt. Het contact met de klantenservice is heel prettig verlopen.

uitstekende service!

Uitstekende service.

Snel geregeld en prima prijs.

Snel geregeld en prima prijs Zeer tevreden

Goede prijs snelle levering

Goede prijs en snelle levering , top 👍🏻

Geweldig snelle levering van n prima artikel wat betreft prijs en kwaliteit!

Goed verpakt, goed gecommuniceerd met een efficiënte bezorger! Zondagavond besteld en maandagavond inbhiis, en dat in deze crisistijd!

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo