Snelle levering !

Snelle levering duidelijke website !

levering is prompt

antwoord op gestelde vragen op de site komen niet duidelijk

Topwinkel

Met zijn prijzen en kwaliteit topwinkel.Derde dag stond de pakketje al voor de deur,zeker aan te raden.

Goede collectie, mooie prijs snelle levering

ruime keus in verf, prijs zeer goed en het bestelde werd snel geleverd.

Zeer te voeden!

Dik in orde! Top !

prima prijs en snelle levering

Aanvankelijk was de helft van de bestelling niet meegestuurd. Na een telefoontje is dit direct geregeld en het restant de volgende dag geleverd.

Niets mis mee , geleverd wat besteld is binnen 2 dagen

Snel geleverd en netjes verpakt. Vlies behang zonder beschadigingen aangekomen.

Snel en goed

Geen problemen bij bestelling en levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

Veel keuze uit diverse merken. Makkelijk te bestellen zonder een account aan te hoeven maken. Snelle levering.

Snelle levering maar wel 2 pakketten

Bestelling was ondanks de corona perikelen wel snel binnen. Wel vreemd dat een bestelling van 2 potten verf in 2 aparte verzenddozen worden verpakt ipv 1 doos. dit lijkt mij dubbele verzendkosten.

Snelle levering zeer correct

Sommige producten zijn wel in de winkel verkrijgbaar zoals hoogglans radiator spray maar niet online. Heb je enkele bussen in de winkel gekocht denk je ze online bij te bestellen zitten ze niet in het assortiment. Vooral nu met het Corona is dat vervelend.

Aanrader

Prima prijs-kwaliteit verhouding. Makkelijk te bestellen en te betalen. Snelle en zorgvuldige levering.

Snelle levering, en goede kwaliteit

In een dag leveren. Prima👍

Voor herhaling vatbaar.

Snelle bezorging en goed verpakt( zelfs een plakband rond het deksel)

Geweldige service

Snel geleverd, direct antwoord!! Een super service

parfait

2ème commande, livraison rapide et conforme. Un dégât pendant un des transport, géré rapidement. Rien à redire. TB

Makkelijk en snel

Te vreden

Alles klopte

hopelijk oké

Besteld en snel bezorgd. Ik heb de verfbus nog niet geopend en de verf niet gebruikt. Het verzoek om een beoordeling te geven is veelal sneller dan mijn tempo. Ach daar maak ik mij niet druk om. Toch wel vermeldenswaard is, dat er een roerstokje bijgevoegd was. Bij aanbevelen zet ik neen, omdat ik nooit iets aanbeveel behalve het waterleidingbedrijf, omdat je er dan maar één kunt aanbevelen of kiezen.

Snelle levering en goede communicatie

Bij het afleveren van een bestelling kan je kiezen voor ophalen bij een verfzaak. daar had ik voor gekozen alleen heb ik de selectie van het afleveradres niet gezien. Werd hiervoor opgebeld, zeer attent. Hiernaar werd het snel geleverd.

adequaat.

Levering volgens het aanbod. Dat is dus precies wat je wilt.

Snelle levering en goede kwaliteit

Verf en kwasten waren snel binnen. Goede kwaliteit verf en kwasten voor een lage prijs. Erg tevreden!!

Zeer snelle levering en goede prijs

Zelfs met de verzendkosten was de verf nog steeds 15 euro goedkoper dan bij een andere winkel.

Super snelle levering

Ondanks de Corona crisis en de melding op de site van 3 tot 5 werkdagen kregen wij onze bestelling de dag nadien en dat zelfs op een zaterdag . Goede kwaliteit van de geleverde producten

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo