Snelle service ondanks Coronavirus.

Super snel en goede prijs-kwaliteit verhouding

‘s Avonds besteld en de volgende dag in huis. Super snel. Nette bezorger. Goede prijs en goed product. Zeker voor herhaling vatbaar.

De levering was wel iets later dan eerder werd aangegeven maar dat was geen probleem.

Perfecte service

Ik heb verf besteld met een kleurcode en werd binnen het uur gebeld om de exacte kleurcode te controleren. Dat is nog eens mee denken, daarna werd nog dezelfde dag het gemengde product verstuurd en was de volgende dag in huis! Kortom perfect en dat alles tegen een goede prijs/kwaliteits verhouding.

Na een fout van hun kant was er snel een oplossing ! Echt top, snel geregeld.

Goede verf, maar alle blikken zijn gedeukt

Goede verf, maar alle blikken zijn gedeukt. Moet ik bij postNL zijn?

De verpakking was prima verzorgd. Verfblikken zorgvuldig afgesloten, zodat er geen lekkage kon ontstaan

Super snelle levering

Snelle levering en goed ingepakt!

Helemaal tevreden

Plezierige ervaring

Prima online shop

Snelle levering tegen scherpe prijs. Product goed verpakt.

Overzichtelijke site & snelle levering

Overzichtelijke site & snelle levering

Snelle levering en mooie prijs

Snelle levering en nette prijs

goede site en controle uitvraag

kwam tegen de site aan na zoekwerk, invulling mogelijk als 1e maal klant niet juist gedaan. Word nagevraagd tav welke vestiging en ik had ook het kleurnummer later pas doorgegeven. Mogelijk bij invullen van de bestelling hier een stop punt van maken voordat je de bestelling def kan maken. dus en ophaal plek en kleur nr van de verf.

Snelle levering goede service

Makkelijk en snel besteld en zeker niet duur. Levering bij postNL punt ging goed, heb alleen geen melding gekregen dat het aankwam bij het depot en vervolgens afgeleverd werd bij het postNL punt.

Geleverd maar slecht ingepakt

2 plastic bussen besteld van 750 ml, prima verf. Alleen slecht ingepakt voor het vervoer van tegenwoordig. De binnenkant van de doos samen met het produkt was één zee van verf.

goede kwaliteit en prijs

netjes en vlot geholpen

Snel en netjes verstuurd

Makkelijk te bestellen, laat de winkelwagen alleen niet te lang wachten want dan moet je artikelen opnieuw selecteren. Verzending snel en netjes

Snelle levering, duidelijke website, redelijke prijs voor alle artikelen

Goed verf voor vochtige ruimtes.

Goed verf, en dekt ook goed in een keer! Zie foto’s before en after, klik op links hieronder; https://www.instagram.com/p/B9mUCyVlqAy/?igshid=dpv94wa48lg3 https://www.facebook.com/100022267520576/posts/670133517072226/?d=n

Helemaal goed!

Het was snel en gauw geregeld. ook had ik het snel thuis.

Knap

Snelle levering en netjes ingepakt. Verf zelf nog niet kunnen gebruiken maar ik veronderstel dat als er iets misgaat ik bij hen wel terecht kan. Vriendelijke groet, kenneth

Top!!

2x Een bestelling geplaatst en keurig netjes en snel geleverd gekregen.

Snel en goed

Snelle levering en alles netjes verpakt en goede prijs

Toppie

Top snelle levering van een product zoals beschreven. Top service

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo