Duidelijke website en communicatie. Snelle levering en goed verpakt.

Vrijdag besteld nu dinsdag nog niet ontvangen.

Ik heb vrijdag schuurzool besteld het is nu dinsdag nog niks gekregen. Nu komen de feestdagen dus vergeet het maar. Als je afspraak niet na kunt komen moet je het niet op je site zetten.

Snelle levering keurig ingepakt

Dit was de eerste keer dat ik bij jullie heb besteld. Maar zeker niet de laatste keer. Vdg Zwanie Kok

Professioneel materiaal voor een goede prijs, Snelle behandeling en levering

Prima site en gemakkelijk bestellen, betalen en aflevering ok!

De site is eenvoudig te benaderen en de juiste keuzes kunnen gemakkelijk worden gemaakt. Bestellen en betalen is gemakkelijk en de aflevering was als geadverteerd!

helaas niet vandaag besteld morgen in huis

waar het mis is gegaan met de bestelling weet ik niet maar helaas hebben we dinsdag verf besteld en is het vrijdag geleverd. ik ben bang dat als ik niet gemaild had het er nog net was geweest. voor ons geen volgende bestellingen meer hier.

matig

bestelling kwam een dag later binnen dan was afgesproken. Slordig als je wil gaan verven.

Zeer goeie ervaring. Snelle levering

Snelle levering en goeie adviezen!

Snelle levering, goed contact met klantenservice

Snelle levering van de bestelde producten, en het contact met de klantenservice was erg eenvoudig.

Retour netjes afgehandeld, helaas wel nodig

Gebeld voor bestelling of product op voorraad was en diezelfde dag zou worden verzonden. Helaas had de verzending vertraging, waardoor de verf niet op tijd kwam. Contact daarna was zeer prettig en geld is netjes teruggestort. In de toekomst zeker nog een keer via de verfzaak bestellen, maar dan rekening houdend met iets langere levertijd.

Snel geleverd maar niet juiste kleur

Op de website wit 9010 aangevraagd. Snel geleverd gekregen dus dat was positief. Emmer die ik geleverd heb gekregen bleek uiteindelijk standaard wit te zijn, ondanks dat er wel 9010 op de emmer stond. Hierdoor alles opnieuw moeten doen doordat op een gedeelte van de muren wel 9010 opzat. Zoals gezegd dus snelle levering maar dat was het wel

Goede kwaliteit, snelle levering.

Goede kwaliteit, snelle levering

Super goede en snelle service

Geen klachten, ik ben erg goed en snel geholpen! Het behang zit als gegoten! 👌

nette prijs met een snelle levering

Nette prijs, perfecte track and trace van de gehele bestelling. Tevens was de bestelling netjes verpakt. Zeer tevreden.

Efficiënt en snel.

Na 1 1/2 week te hebben gewacht en bij onze plaatselijke bouwmarkt weer te hebben gehoord dat ze niet wisten wanneer het behang binnen zou zijn, kwam ik bij de verfzaak online. Korte lijmtjes en de dag erop had ik mijn behang.

Uitstekende service

Een echte aanrader

Bleef niet op de muur zitten

Helaas 3 rollen gekocht, precies gedaan wat ik de omschrijving stond maar volgende dag zat het lelijk op de muur en de baan lijnen flink uit elkaar.

Super!!

Snelle levering , goede prijs kwaliteit..

Zeer correcte service

Correcte service

Perfecte service

Zeer vlotte afhandeling en snelle levering. Ik ben erg tevreden over verfzaak

Snelle en goede service

Goede kwaliteit,niet duur en snel geleverd

Gewoon goed

Stond bij elke levering sikkens waterbasisverf een kwast maar dit klopte niet helemaal. Van de 4 bestellingen maar 2 kwasten

goede service, snel geleverd

Ondanks een foute levering, de goede de volgende dag ontvangen, en mocht het verkeerd geleverde product houden.

Geleverd zoals beloofd

Magalhaesweg 8