Goed verzorgd alles

Overdag besteld ,2 dagen later geleverd om 11.10 geleverd ,goed verzorgd en verpakt, in een normale kleine doos + punt.

Helemaal goed!

Na telefonisch uitstekend te zijn geholpen/geadviseerd heb ik een bestelling geplaatst die de volgende dag werd bezorgd. Tot de volgende keer!

Snel en goed verzorgd geleverd

Geen minpunten

Snelle levering, goed verpakt, mooie prijs

Alles volgens verwachting. Zelfs netjes randen met schilderstape nagelopen zodat het bij bezorging extra beschermd is. Top.

Snelle levering en maken beloftes waar

Snelle levering en kwaliteitief goed

Correcte en snelle levering!

Snelle levering, goede service

Van te voren een staaltje aangevraagd van het behang waar we interesse in hebben, de volgende dag direct ontvangen. Daarna de rollen besteld en werd super snel geleverd.

Snel en goed!

Snelle levering en duidelijk op de hoogte gehouden!

Levering en kleur van de latex zeer goed!

Zeer goede ervaring!

Snelle levering en zeer klantvriendelijk.

De levering was snel via Post NL. Ik had een 10 literpot Histor Cleanverf besteld. Bij het openen van de doos bleek dat het deksel niet goed op de pot had gezeten en er flink wat verf in de doos was gelekt. Nadat ik een klacht had ingediend kreeg ik onmiddellijk een nieuwe emmer toegestuurd. De volgende dag werd hij al bezorgd. In perfecte staat. Echt klantvriendelijk en razendsnel.

Snelle levering en netjes ingepakt

De levering van 3x 10L Latex emmers is netjes verlopen en de kwaliteit van de Latex is ook top!

Behang goede kwaliteit

Behang goede kwaliteit maar andere look dan op site

Super snelle levering

Duidelijke webshop met super snelle levering

Snelle levering en prima producten !

Top bedrijf

Snelle levering van het behang en de lijm

Snelle levering en top kwaliteit. Prima prijs kwaliteit verhouding. Netjes verpakt

Snelle levering en prima product

Top,

Snel en makkelijk

Sinmpel te bestellen snel geleverd en keurig verpakt

Snel, en heldere communicatie.

Bevestiging van de order ontving ik zowel via de email als telefonisch. Heb zelf afgehaald. Stond op de balie op mij te wachten. Snelle afhandeling.

Order met zorg en aandacht opgepakt, ook als deze niet helemaal standaard is.

Ik zocht een verf van een bepaalde kleur die niet geheel standaard was. De Verfzaak heeft dit echter goed opgepakt waarbij anderen het hebben laten zitten. Goed advies en zorg zijn de sleutelwoorden.

Snel en goed geleverd

Superservice

Ik was te laat met mijn bestelling voor de volgende dag maar klantenservice heeft met het magazijn geregeld dat het toch de volgende dag in huis was. TOP

De verfpot was uitgelopen in de kartondoos. Mijn geld terug of een nieuwe pot,ik kon kiezen. Service snel en top.

Goede aanbieding !

Magalhaesweg 8