Prima prijs, snel geleverd!

De Verfzaak hanteert voor het voor mijn gekochte product de laagste prijs (17 euro per liter; ter vergelijking: 22 euro bij de Gamma dus dat scheelt nogal). Snel geleverd, goed verpakt; prima dus!

Voor geleverde ok.

Prijsstelling en service voor 1 ltr blikken en groter is ok. Voor leveringen van een halve liter ( bijkomende kleuren) moet je op een ander. Verder mag het assortiment iets uitgebreider zijn.

Boven verwachting

Gelijk gevonden wat ik zocht, verfspuit, mooie prijs, goede verf. Gelijk meer van besteld.

snelle levering, en goede service

Ik heb behang bestelt de kleur was wel een beetje licht dan verwacht, goede kwaliteit voor een mooie prijs

Top bedrijf!

Verf bestellen was makkelijk, uitstekende prijs en super snelle verzending. Absoluut een aanrader!

Snelle levering, uitstekende prijs!

Behang kwam eerder dan aangegeven. Telefonische vragen werden vakkundig beantwoord zodat ik de juiste keus kon maken.

ik moet zeggen de verpakking voelde wat 'over the top', moet het echt zo dubbel en dwars? Maar complimenten, goed verpakt en op tijd bezorgd. Ik had het een dag eerder verwacht, maar het was niettemin keurig op tijd. Verf vandaag toegepast met prima resultaat.

Snel en goed

Snelle levering wordt goed geïnformeerd over je bestelling

Kwaliteit artikelen, bezorging, prijs allemaal top!

Kwaliteit artikelen, bezorging, prijs allemaal top!

Persoonlijke Service!

De kleurcode die we gaven, klopte niet en na wat persoonlijk contact is dat helemaal opgelost! Super!

great!

ik geef u 5* ! Bedankt

goede prijs/prestatie en voor elk blik een roerhoutje

snelle levering, goed verpakt, keuze van afleveradres of afhaalpunt, duidelijke factuur

De eerste koop was zoals verwacht.

Goed en snel

Precies volgens afspraak geleverd gekregen, tegen een goede prijs. ook het advies via de chat ging prima.

Egoede snelle servies

Ben tevreden met de servies en kan het echt wel aan bevelen om met deze zaak in zee te gaan!

Goede prijzen voor goede spullen. Snelle levering

zeer goede uitleg en goed geholpen

Deze mensen hebben er verstand van. Ze geven super goed advies, ook als je er niet om vraagt. Ze denken met je mee.

goede en snelle service

prettige ervaring

Goed en goedkoop. Levering binnen 48 uur

Goed en goedkoop. Levering binnen 48 uur

Snelle levering op kleur

Wijzenol zijde glans op kleur besteld. Snelle levering en de mogelijkheid om op te halen bij een postnl

Prima priis

Correcte levering en prijs technisch gezien goedkoop , 2 keer 2.5 liter wijzonol dekkende tuinbeits anthraciet besteld

Het loopt nog niet zoals het moet

Jammer dat er handmatig een mail wordt verstuurd wanneer je de verf wilt afhalen bij een van de winkels. Dit kan geautomatiseerd worden. Spaart tijd en minder kans op fouten of misverstanden. De verf was wel/niet geleverd. In het programma en delijsten kon men niets vinden. Gelukkig was het personeel in de winkel geduldig en vriendelijk. De verf is ter plekke in de gevraagde kleur gemengd. 8 voor het personeel en een 6 voor de software.

Heel snel geleverd en duidelijke e-mail wanneer en hoe laat. Super.

Goedkoper dan bouwmarkt.

Fijne zaak

Fijne klantenservice, goed product, snelle levering

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo