Goed maar kam beter

Ik was ook in de verzaak.zelf rollers gekocht maar geen handvatten. Dat vind ik niet kunnen voor een verfspeciaalzaak

• Klantenservice

Snel en netjes verpakt verstuurd, goeie service!

De verf werd snel verstuurd, keurig netjes verpakt inclusief roerstokjes.

Snel en goed

Besteld, de volgende dag al geleverd! Keurih

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering en goed product!

De levering was erg snel en de deksel van de verfpot was extra geseald met plakband. Goede service.

• Klantenservice N.v.t.

Prima snel bezorgd goeie verfprijs

Zie boven

• Klantenservice

Prima verf voor een mooie prijs

Goede kwaliteit verf en benodigdheden, relatief goedkoop, en snelle verzending.

vlot en volledig

mijn bestelling was vlot te plaatsen, ik werd goed geïnformeerd over de levering en het kwam tijdig geleverd. De verf tubes waren ook van goede kwaliteit.

Zeer snelle levering

Correcte producten zeer snel geleverd.

• Klantenservice

Perfect afgewikkeld. Op tijd bezorgd.

Ik had weliswaar gevraagd de bestelling thuis af te leveren, maar jullie (of DHL) besliste, dat aflevering ging plaatsvinden bij een DHL-afleverpunt in het winkelcentrum. Ik had een strakke planning voor de werkzaamheden, dus was niet in de gelegenheid tegen die eigenmachtige wijziging bezwaar aan te tekenen. Maar moest daardoor wel door weer en wind om de bestelling op te halen. Niet klantvriendelijk.

Super fast

Top 10!

• Klantenservice

Goede verf. Snel geleverd. Alles compleet.

Heel snelle levering

De verf is van goeie kwaliteit en was heel snel geleverd.

Fantastische prijs/kwaliteit

• Klantenservice

Snelle levering zelf met de feestdagen

Amsterdammers in de kleuren die je vaak niet in de gewone hobbywinkel vindt. Dus ik bestel zeker weer hier

• Klantenservice

Prima assortiment, prijs, levering en service

Al meerdere keren besteld bij De Verfzaak.nl. Ruime assortiment met mooie prijzen. Snelle levering en snelle service. Ik zal hier nog vaker bestellen.

• Klantenservice

Heel snelle levering en goede meubel verf Top

Heel goede service , snelle levering en Top verf

• Klantenservice

Ik raad iedereen aan zijn verf hier te bestellen!

Mooie, duidelijke website, makkelijke betaling via QR-code, supersnelle levering en last but not least prachtige verf van Amsterdam. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering en mooi product

• Klantenservice

Mijn pakket met aqryl verf was helaas niet aan gekomen op mijn adres en ook niet te vinden. Een telefoontje naar de verfzaak en prima opgelost er werd neteen een nieuw pakket verzonden zonder enige kosten. Uistekende geregeld.

• Klantenservice

goede service en snelle verzending

Duidelijke website waarop alles naar wens te vinden is, en snel verzonden.

Snel en correcte levering

Levering van goederen vrij snel na de bestelling. De verpakking (doos) was intact, één verfpot daarentegen had een toch wat aanzienlijke deuk opgelopen maar zonder veel erg, verfinhoud nog intact.

• Klantenservice N.v.t.

Snel besteld en snel geleverd

• Klantenservice N.v.t.

Goede prijs en prima levering. Top!

Via de Visualiser zijn verschillende kleuren goed te vergelijken, prima applicatie in vergelijk bij andere sites/verf fabrikanten. Snelle en correcte aflevering en in de prijs significant goedkoper dan bij de detailhandel. Aanrader.

• Klantenservice N.v.t.

Snel geleverd, en goed verpakt. En....voordelig

• Klantenservice

Goed besteld en de volgende dag al in huis

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo