Binnen twee dagen bestelling in huis en, inclusief de verzendkosten, goedkoper uit dan waar normaal gekocht wordt.

zeer snelle levering

verf besteld 17.00u dag daarna 11.00u geleverd .Top

gaat

Moest alles via google vinden hoe en wat.. maar het zit er op aan 1 kant van de deur... Dus over een paar jaar... zie we wel of het geholpen heeft.??? Gr. Jack Gravemaker

• Klantenservice

Twee maal een bestelling gedaan en 2x een tevreden man. Kwaliteit/kwantiteit dik in orde!

Cijfer 10: Uitstekend

Goedemorgen, De levering klopt met de bestelling. En verder heb ik een vraag of jullie kunnen aangeven welk verfspuit wordt aanbevolen door jullie om de Douglas-olie aan te brengen op een 20 mtr lange en 2 mtr hoge schutting. Zowel de voorkant als achterkant te behandelen. Zie graag een reactie op korte termijn. C.C. van der Heide Idzardaweg 44 8476 EM Ter Idzard

Snelle levering!

Maar …. De kleine verfpot was niet goed gesloten en er was verf in de plastieken emmer en op de bij geleverde spullen, spijtig, maar voor de rest alles ok ! Groetjes

Goede ervaring

Snel de verf gevonden voor waar ik nodig had.Snel verzonden en een redelijke prijs.

• Klantenservice N.v.t.

Kan ik nog niet beoordelen

Heb 7 okt twee blikken lariks beits bestelt maar nu veertien October nog niks gekregen heb gebelt ze gaan het onderzoeken

Uitstekende ervaring

Goede aanbieding, makkelijke website, kleur van de muurverf komt overeen met voorbeeld op de website, snelle levering, goed verpakt. Zeer tevreden!

Snelle levering.

• Klantenservice N.v.t.

Heel goed bezorgd en kleuren die ik wilde

Hallo allemaal, Was goed verpakt en snel binnen. De kleuren waren ook goed. Dus kon snel weer verder met verven. Was er erg blij mee Mvg johan

• Klantenservice N.v.t.

Jammer dat de beloofde roerstokjes er niet bijzaten

• Klantenservice N.v.t.

De gehele afhandeling van het bestelde product tot de levering was allemaal prima. De verf was super goed verpak .Complimenten ! Met vriendelijke groet Glijn Krab.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle service en keurig verzorgd

Top ervaring

De Histor verf gepakt zeer goed

• Klantenservice

Goede service en vlot geleverd

Mijn geweldig werk klaar

Prima alles goed

Alles prima en vlugge levering

Zeer snel geleverd

Alles volgens afspraak geleverd en voordelig

Alles volgens afspraak geleverd en voordelig

• Klantenservice

Snelle levering en juiste product

Precies wat hierboven staat. Helemaal tevreden

Prijs kwaliteitsvol

Zeer te vreden over de kwaliteit van de verf. We bestellen nog bij jullie.

Goed en goedkoop

Snel en goed geregeld

• Klantenservice

Altijd snelle levering en goede producten. Laatste levering pot verf te weinig en zeer snel rechtgezet door hun.

Goed verpakt, snel binnen. Top

Goeie prijs kwaliteit verhouding en overzichtelijke site.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo