Prima geregeld bij De Verfzaak

Bij De Verfzaak onlangs een bestelling gedaan om mijn ijzeren tuinhek te schilderen. Hadden een prima prijs en keurig netjes zoals beloofd afgeleverd.

• Klantenservice

Zeer prettige zaak met en goed advies

Beter in de winkel kopen dan online. Ze denken met je mee!

Perfect afgehandeld

Veel keuze, makkelijk bestellen en betalen, supersnel geleverd.

Snel en goeie kwaliteit

Morgen niet in huis.

Muurverf prima, mooie prijs, bestelling was er pas 8 dagen later.

Prima, niets mis mee.

Snel verzonden, goed verpakt, correct opgestuurd.

• Klantenservice

Ik had besteld en ik kwam erachter dat ik een pot verf besteld had die ik al had. Ik belde om het om te wisselen, maar de bestelling kon niet meer verandert worden. Dit was wel jammer. Mijn bestelling die ik geplaatst had kwam in twee verschillende dagen. Eerste keer wat potten verf en een paar dagen later. De bestelling was netjes verpakt. Namaste Wilma

• Klantenservice N.v.t.

Netjes en zeer snel geleverd,, zelfs op hemelvaartsdag.

Goed product voor een schappelijke prijs, zag alleen op hemelvaartsdag dat Karwei het met 30% korting verkocht. En was daar door achteraf goedkoper dan bij jullie maar op het moment van bestellen niet. Dus gewoon zeer tevreden en hoefde daardoor de deur niet uit om 15 km te rijden naar bv Karwei. Groeten Rene Raat

• Klantenservice

qua producten top, maar afrekenen is niet evident!

Ik kan bij de Verfzaak heel wat degelijke producten vinden aan een interessante prijs, maar de wijze van afrekenen loopt niet zoals het moet en daardoor wordt het frustrerend. Je krijgt wel een antwoord van de klantenservice, maar met dat antwoord is het probleem niet opgelost... Daar is dus nog werk aan de winkel!

• Klantenservice

De verf is super goed dekkend, de beits is nu aan beurt en is zeker aan te bevelen

• Klantenservice

Bestelling werd helaas is een dag te laat bezorgd. Bestelling was zorgvuldig ingepakt maar helaas incompleet. Na een telefoontje werd dit met spoed nageleverd, top!

Inderdaad onvoldoende

bij bestelling geen track en tracé gekregen. Heb zelf na een aantal dagen gebeld of de verf verstuurd was naar verfzaak in Sittard. Mij werd verteld dat dat zo zou zijn. Ik naar Sittard gebeld en dat bleek niet zo te zijn. Medewerker Sittard heeft voor mij de verf opnieuw besteld vandaar cijfer 4.

• Klantenservice

Gemakkelijk besteld en veilig verzonden.

Het bestelgemak is prima. De spullen werden vervolgens veilig verpakt verzonden. (Niet de volgende dag al, maar daar kan De Verfzaak zelf waarschijnlijk niets aan doen.)

• Klantenservice N.v.t.

Vol op tevreden met de levering, snel gauw en netjes verpakt.

Sikkens top verf ik zeg altijd de Mercedes onder de verf.

• Klantenservice

Erg plezierig dat er ook telefonisch contact mogelijk is

• Klantenservice

Prima keuze, snelle levering!

Veel producten, levering is snel! Prijzen zijn goed. Aanrader!

Happy customer

Zeer snelle levering van de bestelde artikelen.

• Klantenservice

Één dag te laat ontvangen, en roerstokje was niet meegeleverd.

Ik zou mijn bestelling op maandag avond ontvangen en had voor dinsdag ochtend al mensen geregeld om te komen verfen, maar ontving mijn product op dinsdagavond. Tevens zat er geen roerstokjes bij, terwijl het was aangegeven dat het meegeleverd zou worden. Het product zelf (Sikkens Alpha projecttex) was natuurlijk wel goed.

• Klantenservice N.v.t.

Top bestelling en super snelle levering

top service en super snelle levering echt een aanrader

Levering is prima

Snelle levering .

Lekker handig

Het is lekker handig online bestellen En dan is de prijs ook nog eens beter En thuis bezorgd En op tijd

• Klantenservice

Top product, erg blij mee

Op zoek naar kit in dezelfde RAL als de tegel verf in het toilet en de verfzaak heeft deze, de kleur komt overeen en ook nog de dag na bestelling al binnen. Al met al erg tevreden.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering van topproducten voor een topprijs.

• Klantenservice N.v.t.

Goede prijs, gratis en vlotte levering.

Een snelle besparing door bij de Verfzaak te bestellen! Top.

• Klantenservice N.v.t.

Snel, accuraat en een scherpe prijs

Ze doen wat ze beloven!

Magalhaesweg 8