Fijne ervaring!

Kwaliteit Zeer goede prijs Super snelle verzending. Samengevat zeer tevreden!

prima service

• Klantenservice

Goed betaalbaar, mooi product (acryl verf amsterdam) en snel geleverd. Van te voren nog contact gehad, had een vraag, netjes en kundig te woord gestaan. Bedankt

uitstekend

niks op aan te merken, alles vlot en correct verlopen.

• Klantenservice

Goede service en snel geleverd

Heel fijn dat er daar een verkoop locatie is. Gemakkelijk met de auto te bereiken. Er is een behoorlijke keuze op gebied van hobby verf en materialen en natuurlijk ook schilders benodigdheden

• Klantenservice

Fijne deals voor Amsterdam acrylverf, snel en goed verpakt geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Het pakket kwam netjes op tijd aan (zelfs al de volgende dag na bestelling) en was zorgvuldig verpakt met zelfs op de doos breekbaar op. De Kleur die ik heb gekozen was ook zeer mooi, ik ging voor bieslook voor de kinderkamer en wat een goede verf.

Uitstekend!

Goede prijs product verhouding en snel geleverd

• Klantenservice

Makkelijk bestellen en snelle levering

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering voor een mooie prijs.

Bezorging was matig

Dozen gescheurd en verfpotten uitgedeukt aan de onderkant. Kan komen door bezorgservice.

Excellent service. Great customer service

Excellent service. Great quality paints and primer. Precise delivery and a very professional customer service support. Highly recommended.

Doen wat ze beloven

Goed maar lullig roethoutje voor grote emmer

Snel

Gewoon snel. Kon niet sneller. Post hielp ook mee natuurlijk…

Zeer tevreden.

Alles tijdig en netjes geleverd.

• Klantenservice

Wouden me niet helpen dus online besteld

Ik wou verf bestellen in de winkel dat wou de menner niet bestellen toen online maar besteld heb ik er een teveel wil ik deze terug brengen in de winkel kan dat niet moet dat online maar dan betaaal je wel 7 euro voor. Hierna benaderd door de klanten service en die heeft het goed opgelost je mag het eigenlijk wel terug brengen naar het filiaal maar heb een verzendbevestiging gekregen op hun kosten

Zeer snelle levering

• Klantenservice

Goede prijs, snelle bezorging. Doet wat het belooft.

De perfecte oude kleur

Al sinds ik jong was, wou ik een donker blauwe kleur op de muur van mijn slaapkamer. Ik had online een mooie kleur gevonden, bleek die uit 2018 te zijn. De Verfzaak kon hem nog mengen. Snel bezorgd, zonder lekken en de kleur is prachtig!

Prima shop

Had de verf snel binnen, netjes verpakt. Heel fijn.

• Klantenservice N.v.t.

Histor twee blikken verf gekocht tegen scherpe prijs. Snel geleverd en stevig verpakt.

TOP!

Geweldige merken, goed ruim assortiment en eerlijke prijzen. Snel geleverd, binnen een paar dagen heeft de hele hal een make-over gekregen. Ik ben blij!

Vlekkeloos verloop

Bij levering was er een emmer beschadigd maar dit werd allemaal vervangen zonder kosten. Bedankt hiervoor !!

Netjes

Zeer snel bezorgd en netjes verpakt

• Klantenservice

Snel geleverd, goeie muurverf voor een goede prijs! Helemaal tevreden.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo