Goeie prijs, prima service

Goedemorgen ervaringen inmiddels qua prijs en op tijd bezorgen. Aanrader dus!!

Super aanbieding!

Netjes en snel geleverd. Ik ben er blij mee!

• Klantenservice N.v.t.

S'Avons besteld en de dag nadien netjes geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering en de verf was netjes ingepakt.

Vlotte service

Vlot en correct

geweldig

super geregeld, nette en vriendelijke bezorging,

Absoluut aanbevolen

Ik heb een goede ervaring gehad met De Verfzaak. Genoeg variëteit aan kleuren en snelle levering. Ook had ik gemaild over een vraag betreft een kortingscode en heb netjes en snel antwoord gekregen.

snelle service

De Verfzaak biedt verf aan tegen scherpe prijzen. Mijn bestelling werd op de dag zelf verstuurd, en werd de dag erna door PostNl afgeleverd. Suoer goede service.

Alles perfect!

Graag nog eens :o)

Snel en correct

Snel en correct

Hele goede ervaring!

Goede producten voor een mooie prijs( gekocht met aanbieding) Snelle service! 's Avonds besteld en de volgende dag geleverd!

• Klantenservice N.v.t.

Goeie verf, supersnel in huis

• Klantenservice

Snelle en correcte levering.

Duidelijke website Scherpe prijzen

• Klantenservice N.v.t.

Snelle en nette levering.

Ik ben heel erg tevreden over hoe mijn eerste bestelling bij de verfzaak is verlopen. De ene dag besteld, volgende dag geleverd bij mijn aangegeven afhaalpunt. Keurig verpakt in een niet onnodig grote doos. Ik zal, bij gelegenheid, vast nog eens bestellen.

• Klantenservice

Goede service en heel snel geleverd’

Goede korting en volgende dag al geleverd!

• Klantenservice

Binnen een week alles netjes binnen

Mooie kortingen gehad op Amsterdam verf.

Supersnelle en correcte levering

Na het lezen van wat mindere reviews, toch mijn (kleine) bestelling geplaatst. Blij verrast dat de verf de volgende dag correct geleverd is. Geen terughoudendheid voor een eventuele volgende bestelling meer.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering en goede korting

Ideaal, ik had geen tijd om verf te halen tijdens het klussen, dus online besteld en het was de volgende dag al in huis. Alleen een tip: als je 2 blikken bestelt zouden 2 roerstokjes wel handig zijn in plaats van 1.

Super snelle service

In het kopje staat al hoe tevreden ik ben en zal zeker terugkomen als ik spullen nodig heb!

• Klantenservice

Snel gevonden en snel bezorgd

Op de website de goede kleuren snel gevonden en het werd de volgende dag al bezorgd.

Prima verzending. Snel.

Goed adres. Voordelig en snel bezorgd.

Goede verfwinkel

Snelle levering goede kwaliteit verf. Goede communicatie en duidelijke webshop.

Geweldig!

Snelle service. Beloven wat ze doen. Er zit wel een verschil tussen levering met behulp van Trunks (altijd op de dag zoals aangegeven) en PostNL (altijd een dag later dan bij bestelling op de website wordt weergegeven). Maar wanneer e.e.a. geen haast heeft is dat geen issue. Wellicht verdient dat een aanpassing op jullie website, want het is qua planning wel iets waar je als klant rekening mee houdt. Of een aanpassing/striktere afspraak met PostNL. Twee keer de klantenservice gebeld die supersnel zaken regelen. Compliment!

• Klantenservice

Snel geholpen en goede service

De web site is eenvoudig en overzichtelijk. Je bestelling is dan ook snel geregeld

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo