Goede verfwinkel

Snelle levering goede kwaliteit verf. Goede communicatie en duidelijke webshop.

Geweldig!

Snelle service. Beloven wat ze doen. Er zit wel een verschil tussen levering met behulp van Trunks (altijd op de dag zoals aangegeven) en PostNL (altijd een dag later dan bij bestelling op de website wordt weergegeven). Maar wanneer e.e.a. geen haast heeft is dat geen issue. Wellicht verdient dat een aanpassing op jullie website, want het is qua planning wel iets waar je als klant rekening mee houdt. Of een aanpassing/striktere afspraak met PostNL. Twee keer de klantenservice gebeld die supersnel zaken regelen. Compliment!

• Klantenservice

Snel geholpen en goede service

De web site is eenvoudig en overzichtelijk. Je bestelling is dan ook snel geregeld

• Klantenservice

Goede informatie vooraf en snelle levering

Makkelijk en snel, goed geïnformeerd over de producten die niet meteen geleverd konden worden. De hele bestelling binnen een week compleet geleverd. Prettig telefonisch contact.

Eerste kennismaking was zeer goed

Eerste kennismaking was zeer goed

• Klantenservice

Alles word correct en snel geleverd en de juiste producten.

Alles wat je besteld krijg je ook, en anders word er contact met je opgenomen voor een oplossing.

• Klantenservice

Goed product, Snel verzonden.

Snelle uitstekende service

Tevreden met de snelle en volledige levering

• Klantenservice N.v.t.

Goede service andere dag al geleverd

Super deal

Snelle, probleemloze levering voor een superdeal. Blij met de actie. Moest even checken of het geen fake was maar website gaf heldere en duidelijke informatie.

• Klantenservice

Bestel vaker bij de Verfzaak, ook wel spoedjes opgehaald in de winkel, heel prettig! Fijn en vriendelijk personeel, als er iets met je bestelling is kan je gewoon bellen en het wordt meteen zonder problemen opgelost! Zeer te spreken over deze firma!

Perfecte snelle levering

Mijn laatste bestelling had ik nog dezelfde dag ontvangen!

• Klantenservice N.v.t.

Product was goed en snel geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Super site, goede kwaliteit, uitstekende levering.

Ik kende Amsterdam verf, prijs uitstekend, deze prijs was beter dan in mijn normale winkel, moet niet buitenhuis, geen verplaatsing en geleverd zoals gezegd op de site. Super ervaring met de Verfzaak. Voor herhaling vatbaar !

Top Verfzaak

Ik heb effe getwijfeld of het wel een goed idee is vloeibare zaken online te bestellen , maar de verf Kwam goed verpakt aan en snel, Top.

Snel en goed

Verf besteld via een tip. Kleurt hetzelfde als de oude laag en ook nog een snel geleverd

• Klantenservice N.v.t.

velen aanbiedingen en uitermate goede service en snelle levering.

was tot voor kort niet op de hoogte van deze ''verf'' website. Na een uiterst voordelige verf te hebben gekocht zal ik deze site zoveel mogelijk gaan bezoeken. Service en snelle levering van het product waren uitstekend, er zijn maar weinig anderen welke hier tegenop kunnen. Verzaak.nl dank en tot ziens.

• Klantenservice

Snelle levering, goed assortiment. Ook een bezoek aan een winkel raad ik aan.

is rap geleverd

was helemaal in orde

Fijn geholpen

Snelle levering. Voor een mooie prijs.

Vlotte en correcte levering

Alles verliep naar wens, geen opmerkingen.

Geweldige verf

Verft heerlijk, dekt goed

• Klantenservice

Goede service sneller levering kortom tevreden

• Klantenservice

Goed, goedkoper, snelle levering, zeer fijne ervaring.

Snel en correct

Duidelijke website en snelle levering

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo