Snel en correct

Duidelijke website en snelle levering

• Klantenservice N.v.t.

Een keurige, complete en scherp geprijsde webshop

De Amsterdam verf was in de aanbieding en daarin heb ik mijn slag geslagen. Site functioneert prima. Spullen waren er op de volgende werkdag. Ik kom daar terug.

Goed, goedkoop en snel!

Goed, goedkoop en snel8

Prijskwaliteit

Betrouwbaar

• Klantenservice N.v.t.

Goede service en levering zoals afgesproken voor een top prijs

• Klantenservice

Snelle en goede levering van goede producten.

Top ervaring.

• Klantenservice

Snel geleverd en doeg verpakt

Ik ben heel blij

• Klantenservice

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Redelijk

In eerste instantie niet tevreden met de Verfzaak ivm veel te laat leveren en daarover niet communiceren. Na mijn review is er hier op initiatief van de Verfzaak op teruggekomen en zijn er in ieder geval excuses aangeboden. We gaan er vanuit dat het in de toekomst beter zal gaan!

Super bedankt

• Klantenservice N.v.t.

Het bestelde verf kwam wel een dag later dan aangegeven maar dat lag aan de bezorgdienst ivm drukte. De verf kwam heel goed verpakt aan. Volgende keer dat ik verf nodig ben bestel ik het zeker hier.

• Klantenservice N.v.t.

Goede prijs, verf nog niet gebruikt. Bestelling kwam in 2 leveringen, dat zorgt voor 1 ster minder.

Goede duidelijke site

Alles netjes verpakt

Snel

Wat snel en netjes

Snelle verzending. Goede kwaliteit

Fijn om op kleur de muurverf binnen een dag te ontvangen. Goede kwaliteit.

Snel besteld

Snel geleverd en achteraf betalen is mogelijk.

• Klantenservice N.v.t.

Goede kwaliteit en snelle levering door een vriendelijje bezorger

• Klantenservice

Goede prijs en goede afhandeling. Ook bij problemen correct gehandeld.

Meerdere leveringen bij hun besteld. En helaas ging het bij 1 bestelling ,,bestaande uit 2 apart verzonden emmers verf mis bij de transporteur. 1 emmer direct retour en ander geleverd maar ook beschadigd. De verfzaak heeft beiden emmers alsnog opnieuw verzonden. Compliment voor de juiste en nette afhandeling. Zeker aan te raden om hier te bestellen.

Excellent service

The staff members are friendly and experienced and always give me good advices. They never try to force me into buying the most expensive products, they seem to know their customers well and intuitively adapt to their needs. I am always happy to shop there and my dog loves it there too :)

Levering met post nl in België

De bestelling was ok. De levering door Post.Nl. In België was voor de tweede keer gewoon rampzalig. Onbetrouwbaar en ze dumpen je bestelling ergens in de buurt. We waren thuis, doen de moeite niet om aan te bellen. Levering bij een Post.Nl punt is niet mogelijk. Persoonlijk denk ik dat een meer betrouwbare pakketbezorger beter zou zijn. Ontgoocheld over de levering Groetjes F. Corbeels

Snelle en correcte bezorging

Mijn bestelde artikelen, verftesters, zijn correct en snel verzonden. Kan nu een goede keus maken tussen de verschillende kleuren.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering, zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

Makkelijk bestelproces. Mengverf in de gewenste kleur. Zaterdag besteld en maandag al geleverd. Top!

• Klantenservice N.v.t.

Ruim assortiment van goede merken!

Ruim assortiment en snelle levering. Snel gevonden wat ik zocht.

• Klantenservice N.v.t.

Vlotte levering en ook nog het goede product.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo