Snelle levering, netjes verpakt.

• Klantenservice N.v.t.

Mee ervaring met de bestelling verloopt heel goed.

Prima prijs kwaliteits verhouding

Alles optijd geleverd conform. Bestelling dus toppie bedrijf

snelle levering. Zeer goed product. Ik raad het aan

Uitstekende service

Alles in orde

Prima service !!

Heel tevreden pakket was zoekgeraakt even een belletje en de volgende dag in huis . Helemaal top .

• Klantenservice

Goede prijs en vlotte levering

Goede service.

Positief

Goede verf en geleverd volgens toezegging!

Snel en voordelig geleverd

Prima dus

snel en goed

Goed en snel geleverd

• Klantenservice

Snel geleverd en goede prijs

Was snel geleverd en de hoogste korting die ik kon vinden op internet. Check wel even je spam voor de mailtjes van de vervoersdienst ;)

• Klantenservice

Product voldeed niet aan de verwachtingen maar na een zeer goede ervaring met klantenservice is dit tot volle tevredenheid opgelost Nogmaals onze dank daarvoor

Snelle en correcte levering

De bestelde goederen zijn snel en goed geleverd. De communicatie is duidelijk.

zeerGoede ervaring

Mijn bestelling was zorgvuldig en netjes verpakt Goede ervaring voor de volgende bestelling natuurlijk De Verfzaak

Snelle levering, netjes verpakt

Zeer goede muurverf !

Het is de 3e keer dat ik hier muurverf bestel Ik vind de verf perfect , goed dekkend en prettig om mee te verven De levering is super snel ideaal voor als je bezig bent en toch nog een emmer nodig hebt , dan is dit de volgende dag gelijk al in huis Anyway een aanrader ! Thanks voor de service

• Klantenservice

Snellere verzending kan niet en super goed verpakt!

• Klantenservice

Kwam snel binnen en verf was prachtig!

Producten zoals afgebeeld.

Levert op tijd en producten zoals afgebeeld... helaas zijn de verf blikken beits niet met tape extra verzekerd. Hadden in transit open kunnen gaan. Maar gelukkig deze keer niet...

Online bestelling slecht ingepakt

Blik beschadigt en dan foto's maken en terugsturen en ik kan niet schilderen Winkel in boxtel wel goede service

• Klantenservice

Snelle levering, dit was goed, maar de kleur was niet goed. Dus andere dag een nieuwe, nu wel de goede kleur. Nu moet de eerste emmer met verf terug. Daar moet ik als klant voor zorgen? Ik bestel het online, voor het gemak. Het terugsturen is gratis, In goed overleg is dit opgelost . Ab

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo