Uitstekende klantendienst

Ik bestelde online 2x de actieset Monodek Revolution & Primer. Zoals beloofd volgende dag aan huis geleverd. Bliksemsnelle levering dus. Helaas stelde ik bij opening van de pakken vast dat de primer niet aanwezig was. In plaats daarvan 2 potten gewone witte verf. Contact met de klantendienst was gelukkig uitstekend. Zeer vriendelijke en spontane mens aan de lijn die met me mee dacht. Hij contacteerde de voor mij dichtstbijzijnde winkel waar ik de foute potten meteen mocht omruilen voor de primer. Omwille van deze onverwachte verplaatsing toch nog 4,5 sterren voor de Verfzaak wegens de snelle en uitstekende afhandeling van het probleem.

• Klantenservice

Snelle levering maar pot lakverf heeft een enorme deuk.

Jammer dat de pot lakverf een enorme deuk heeft.Over de kwaliteit van de verf kan ik me nog niet uitspreken.

Een snelle, correcte levering

Veel keuze, goeie prijzen, snelle levering en zeer goed verpakt

• Klantenservice

Verf besteld volgende dag gratis bezorgd. En op de aangegeven tijd. Top geregeld.

Goede en snelle levering

Snelle correcte levering

Zondagavond besteld en maandagavond al in huis. Netjes verpakt kortom niets op aan te merken.

Snel en zorgvuldig

Snel, accuraat én zorgvuldig verpakt heb ik mijn bestelling ontvangen. Top!

• Klantenservice N.v.t.

Goed advies en materiaal wat zorgt voor (te-)veel klanten....

Geweldig, het advies, de aandacht en de haalbare prijs. Ik merk soms wel dat ik de zaak mijd omdat het vaak druk is en lang duurt

• Klantenservice

Keurig op tijd en juiste product

Via de makkelijke web site juiste product gevonden en de prijs is prima

• Klantenservice N.v.t.

Alles netjes en correct geregeld

• Klantenservice

Snelle levering, kwalitetsproducten. Top!

Snelle levering, kwaliteitsproducten (renovliesbehang, plak plak). Top.

perfect

prima geholpen door de medewerker zeer klant vriendelijk

• Klantenservice

Nieuwe kennismaking en zeer tevreden.

Tevreden nieuwe klant die zeker terugkeert voor een volgende bestelling.

• Klantenservice

Snel en voor een mooie prijs

Ik ben uitermate revreden over deze zaak en aankoop. Voor een zeer scherpe prijs werd de verf die ik bestelde de volgende dag al bezorgd. Keurig verpakt voorzien van roerhoutjes.

Degelijke verfzaak

Ik gebruik graag verf van Sikkens. De Verfzaak hanteert goede prijzen. Meestal betrek ik de verf van de fysieke winkel in de woonplaats. Ik krijg vaak aanbiedingen via de nieuwsbrief. Helaas gelden die kortingen blijkbaar niet voor de fysieke winkels van De Verfzaak. Je loopt zoals laatst een korting van 10% op Sikkens-verf mis. Jammer!

Geweldig.

Snelle levering, goede prijs. Top!

Snel bezorgt dus blij

• Klantenservice

Makkelijk bestellen, kwaliteit verf top!

Heel goede muurverf!

• Klantenservice N.v.t.

Snel binnen keurig verpakt ben erg tevreden

Perfecte levering

Zeer snelle en correcte levering zoals beloofd.

• Klantenservice N.v.t.

Aanvraag afgewikkeld zoals is aangegeven.

Zie bovenstaande reactie

• Klantenservice N.v.t.

Wel wat langere wachttijden, maar de uiteindelijke service is prima.

Verbaasd

Ik vroeg duidelijk op mail dat het betreft vliesbehang en dit werd wel snel beantwoord maar fout , na dit antwoord heb ik hetvliesbehang besteld en aangekregen , maar wat blijkt het is gewoon papier behang

Goede service snelle verzending

Magalhaesweg 8