Goede verf snel geleverd

De kwaliteit van de verf is super. De verfzaak heeft kwalitatief goede verf voor een uitstekende prijs. De verf wordt snel geleverd.

• Klantenservice

Correct en zonder poespas.

• Klantenservice

Snelle service, goede kwaliteit.

Top zaak. Ik bestel er regelmatig, direct de dag erna binnen en dus direct aan de slag. Goede kwaliteit spullen, netjes verpakt. Gewoon top!

Waardeloos

Je kunt hier bestellen en dan is het er de andere dag wordt er gezegd Ik heb beits besteld en de eerste is nooit aangekomen Hierover contact gehad ‘s morgens is er een nieuwe bus gestuurd die dan de andere dag bezorgd zou worden En die is net ook weer na het weekend gezet Ik ben er helemaal klaar mee en bestel hier nooit niks meer

Goede en snelle service

• Klantenservice N.v.t.

Voor mij hoeft het niet meer

Verkeerde verf besteld, 's morgens gebeld kon niet meer gewijzigd worden. Beetje raar als ik op de bon van de verf kijk: gemaakt om 16:01. En dan moet ik telefonisch alles begrijpen hoe het bij hun werkt. Pluspunt is wel dat het een aardige meneer was aan de telefoon.

Goedkoop bedrijf...

Goedkoop, lekker makkelijk bestellen, snel geleverd...

Super snel en goed

Super snel op website en bezorgen

Verrast

Doordat er wat extraatje waren toegevoegd aan de bestelling! Zoals roer stokjes, kwast en ontvetter.

EXELLENT,AAN IEDEREEN AANBEVOLEN!!!

Superhandige site, makkelijke betalingsmogelijkheden,uitgebreide keuze met echt goede uitleg, gratis verzending, super producten, bliksemsnelle verzending met tracking, gewoonweg alles GEWELDIG !!!

Goed en snel geleverd

Netjes op tijd geleverd

Compleet en snel

Website is helder en levering is snel.

• Klantenservice N.v.t.

Onjuiste info geven, alleen om de klant maar te laten bestellen

Ik heb aan de klantenservice via whatsapp gevraagd of een product aanwezig is, daar werd mij verteld dat het niet in een winkel was, maar dat het vanuit een andere winkel kan komen. Nadat ik de bestelling (>1000euro) plaats krijg ik doodleuk te horen dat het er niet is en bij de leverancier moet worden besteld. De rest van de bestelling duurt ook langer dan initieel aangegeven.

• Klantenservice

Bestelling de volgende dag in huis

Super soepel

Bestellen gaat makkelijk, de levering was snel en de producten waren zowel scherp geprijsd als goed verpakt voor transport. Aanrader!

• Klantenservice N.v.t.

Makkelijk kunnen bestellen en super snel bezorgd! Daar stond ik echt van te kijken!

Voor herhaling vatbaar

Vlotte, snelle levering. Mooie korting voor top-merk.

Gewoon "kei-goed" .

Overzichtelijk,duidelijk, ik weet waar ik moet zijn voor in de toekomst......

Gewoon goed.

Reeds meerdere keren gesteld. Bevalt goed.

• Klantenservice N.v.t.

Helemaal niks op aan te merken

Beetje saai misschien, maar alles klopt bij deze (verf)zaak. Levering, kwaliteit, informatie, prijs. Klasse!

• Klantenservice N.v.t.

Goede verf, goed verpakt en snel verstuurd!

Kleuren waren goed gemengd. Pakket snel verstuurd en ook goed ingepakt. Een doos was wat beschadigd, maar niets aan de hand met de verf door het extra karton in de doos!

• Klantenservice N.v.t.

Kwaliteitsverf en snelle, probleemloze verzending

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering voor een goede prijs

Fout netjes opgelost

Een order geplaatst voor 2 x 2,5 liter verfbeits, we ontvingen 2 x 0,75 nl best wel een fout.. Is na een aantal dagen netjes opgelost door de Verfzaak. Helaas nam de bezorgdienst zijn tijd om te leveren.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo