Zulke mooie en fijne schoentjes!

Wij zijn helemaal fan van Shoesme. In de winter lekker gevoerde sneakertjes en nu het weer mooi weer wordt lage sneakers én natuurlijk een paar mooie sandaaltjes. Altijd mooie designs, vrolijke kleuren en een perfecte pasvorm.

Fijne schoentjes én klantenservice.

Ontzettend blij met mijn aankoop hier. De schoentjes zijn stevig, van hoge kwaliteit en mooi. Maar hebben ook goed flexibele zolen en een brede neus zoals voor (kleine) kinderen het beste is. Ze zijn stoer en helemaal onze stijl. Helaas was er een verkeerd paar bezorgd, maar door een snelle reactie en oplossing van de klantenservice had ik een dag later al het juiste paar alsnog in huis. Kan gebeuren, en het dan zo snel en goed oplossen is super!

Super schoenmerk

Heel fijn voor kindje met een platte brede voet, kon nergens slagen maar deze schoenen zitten perfect

Mooie schoenen

De dochter had nieuwe schoenen nodig. Zij koos ze zelf uit in de overzichtelijke site, voldoende keuze en met moeite kon ze één paar als allermooiste aanwijzen. Snel besteld en ook netjes en op tijd verzonden. Ze is er blij mee!

Goede kwaliteit schoenen, wel prijzig.

Tot nu toe goede ervaringen met schoenen van Shoesme. Ik vind 65 euro voor kleine schoentjes wel veel geld

Altijd tevreden

Goede pasvorm en dankzij het meetsysteem hoef ik niet perse naar een winkel om goede schoenen voor mijn kinderen te kopen.

Fijne soepele schoenen

Hier wilt Nio graag mee lopen, andere schoenen doet hij niet aan.

Super snelle levering Mooie schoenen!

Tevreden

Prima flexibele schoentjes geschikt voor m’n zoontje met hoge wreef. Gemaakt van leer, dus bestendig tegen ‘t ren/zandbak/water bestaan van een kleintje.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden met de mooie sandalen en vlotte service.

Leuk schoenen

Ik vind schoenen van Shoesme echt mooi. De kwaliteit ook goed kunt heel lang mee. Soms ik jammer vind zijn is zo duur.

Zeer Fijne webshop!

Onlinr winkelen is wat lastiger, maar zit goed in elkaar, en was erg gebruiksvriendelijk. Ik zou alleen een handvat willen hoe je thuis het beste de schoenen kan meten (schoen niet te groot of te klein is) zonder z’n meter. Toch blijft dit wel echt mijn adres voor de meest dierbare voeten in de wereld.

Leuk!!!

De schoenen zijn voor mijn kleindochter. Het is een stevig en attractief schoentje.

Goede stevige schoenen

Snelle service en levering. Super stevige schoenen.

Top schoenen

Hele fijne schoenen. Kwaliteit heel goed, mooie pasvorm

Hele fijne schoentjes

De klantenservice is goed. De maatmeter is echt handig en de flexibelenzooltjes zijn super.

Goede, leuke schoentjes voor een eerlijke prijs

Snelle levering. Goede , leuke schoentjes.

Sandalen prachtig, helaas te groot

Oma's fout! Prachtige sandalen, maar oma had waarschijnlijk bril niet op bij 't meten. Retour gestuurd met pijn in m'n hart. Maar we gaan naar 'n Shoesme partner winkel voor 'n nieuwe paar.

Snelle levering en mooie schoentjes

Erg tevreden over de kwaliteit van de schoenen en de snelle levering.

Stevige modieuze kinderschoen

Kwalitatief goede schoen. Geeft stevigheid aan de voet en beweegt flexibel mee. Prijskwaliteit is top!

Fijne schoenen

Het zijn mooie, degelijke schoenen en mijn kind loopt er goed op. Wel lijken ze soms wat smal te vallen (ligt aan de schoen zelf), maar daardoor past mijn kind ze soms niet.

Fijn

Fijn dat je de lengte van de voet kan ingeven en je direct de juiste schoenmaat kan vinden per model.

Super service!

Koop altijd de schoenen van mijn kleinkinderen bij Shoeme. De pasvorm is zo goed en de maten kloppen altijd. De service is ook heel goed, wordt meestal de volgende dag al geleverd, en wat fijn is je kan Shoeme ook telefonisch bereiken mocht je vragen hebben!

Fijne, stevige en leuke schoenen!

Met de shoesme schoentjes kan er goed gespeeld worden. Ze kunnen tegen een stootje en blijven het hele seizoen mooi!

Altijd leuke kinderschoenen te vinden bij Shoesme

Prijs-kwaliteitverhouding is goed. Altijd tevreden over goede service en snelle levering.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg