De schoenen waren snel binnen, één paar was te klein die kon ik snel en makkelijk terug sturen.

Bester Kinderschuhe

Super toller Schuh. Sehr weich und einfach anzuziehen.. wir hatten ihn schon in 23 und haben den nächsten in 24 gekauft

Kwaliteit en goed sales!

Heel goede ervaring met deze schoenen. Shoesme is altijd mijn eerste optie!

Goede schoenen en service

Goede schoenen voor kleine kinderen, mijn zoontje loopt er goed op. Service in de winkel was ook top! De schoenen vallen wel wat kleiner dan andere merken en de filter opties op de website zijn niet heel gebruiksvriendelijk.

Hele fijne schoenen

Fijne schoenen. Super handig dat de schoenen met klittenband elastieke veters hebben.

Mooie sneaker, goed voetbed

Hele mooie sneakers. Leuk voor onder zowel jurkjes als broeken. Mjjn skchter haar sandalen waren met maat 26 precies pas, dus had een maat grlter besteld nu qua dichte schoenen. Maae 27 is gelijk een stuk groter, dus nog even geduld tor ze ze aankan.

Goede website en prachtige schoenen

De schoenen van m’n kinderen komen vaak bij shoesme vandaan. Goede kwaliteit, flexibel, mooie vormgeving en leuke designs. De laarsjes die ik laatst had gekocht voor m’n dochter zijn prachtig! Ze vallen wat klein en dat stond netjes op de website vermeld. Wij zijn er blij mee.

Mooie goede schoenen

Vanaf dat m'n dochter schoenen nodig heeft, koop ik Shoesme sneakers voor haar. Vooral die eerste schoentjes zijn erg fijn door de dunne zool. De schoenen zijn kwalitatief heel goed (doorstaan de kruipfase) en leuke designs. Inmiddels kiest ze zelf welke kleur ze wil. Zelf aan en uit doen gaat ook goed met de elastische veters en het klittenband. Ze zijn wel prijzig maar dat is wel terug te zien in de goede kwaliteit.

Mooie goede schoenen

Goede pasvorm en top service

Te schattig en practisch

Wat n geweldige babyschoentjes, heb ze kado gegeven aan mijn pasgeboren kleindochter voor haar eerste stapjes Ze voelen zacht aan en zijn makkelijk aan te trekken. Perfect voor elke mini mode liefhebber.

Tevreden

Goede verzending, goede schoenen en prima communicatie.

Hele mooie sneakers

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Snelle levering en goede kwaliteit

Altijd tevreden over deze schoenen. Fijn dat de zolen flexibel zijn.

Voldoende keus en snelle verzending

Fantastische, stijlvolle schoenen met perfecte service!

Super blij met de snelle levering en super leuke schoentjes! Zo kan mijn kleintje weer een paar maandjes vooruit met schoenen die haar voetjes helpen ontwikkelen!

Superschattig en praktisch

Onlangs erg leuke schoentjes besteld voor de zomer .. ze zijn erg schattig en mooi maar heel goed voor de voetjes wat ik erg belangrijk vind. Dus winwin situatie. Geen goede lelijke schoentjes maar iets wat precies bij ons past ❤️

Altijd goed

De schoenen zijn mooi en ze passend perfect om de voeten van mijn dochters. Goede kwaliteit en de zekerheid dat het gewoon goed is.

Favoriet

Makkelijk om aan te trekken, goede pasvorm en leuke details

Goede kwaliteit schoenen.

Snelle levering en hele fijne mooie schoentjes!

Mooie schoenen en goede service

Mooie schoenen en goede service

Uitstekende, hele leuke kinderschoenttjes

Shoesme schoentjes zijn comfortabel, sterk en ontzettend leuk

Goede kwaliteit, mooie sandalen

We merken dat shoesme elke keer goed zit en de kinderen er lekker mee lopen.

Goede schoenen voor de ontwikkelende kindervoet

Snellere levering, kwalitatief goede schoenen voor de ontwikkelende kindervoet. Heeft alles wat ik graag zie in een kinderschoen: stevige heelcup en een flexibele zool.

Kwaliteit

Wij kopen al jaren de kinderschoenen hier. Goede kwaliteit en voldoende keus in prints. Snelle levering en service is.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg