Super leuke modellen, voor ieder wat wils! Ik meet de voetjes van mijn kinderen met hun maattabel en de schoenen zitten altijd perfect! Erg blij mee.
Super schoentjes die goed tegen een stootje kunnen, goed zijn voor de voeten én ook nog eens leuk eruit zien!
Wij kopen bijna altijd schoenen van Shoesme voor onze kinderen en dat is niet voor niets. Na lang zoeken kwamen we bij dit merk uit, omdat ze speciaal voor kindervoetjes gemaakt zijn en daardoor goed voor de ontwikkeling van de voetjes van onze jongens. Daarnaast is er altijd wel een leuk model te vinden (waar we ook regelmatig complimenten over krijgen), en de kwaliteit is goed. Niet van die schoenen die zo weer kapot gaan.. ook niet handig met kleine kinderen. Vorige week waren de schoenen van onze oudste alweer te klein, maar twijfelden we over de maat. Na telefonisch contact te hebben gehad met de klantenservice werd er op een prettige en vriendelijke manier mee gedacht over de juiste maat voor hem. De prijs is wat aan de hoge kant gezien ze er snel uitgroeien vind ik zelf, maar omdat de kwaliteit toch echt beter is dan de gemiddelde schoen, toch het geld waard. De schoentjes van onze oudste worden straks ook door onze jongste gedragen, dus al helemaal belangrijk dat ze niet snel slijten.
Stevige schoenen, maar voor beginnende lopers zijn de hardere zool net te smal, waardoor de randen van het stof van de schoen snel slijten. Maar al met al zijn we erg tevreden over de pasvorm, stevigheid en uitstraling van de schoen.
Hi Kelly, Dankjewel voor je eerlijke en uitgebreide review! 👣💛 Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over de pasvorm, stevigheid en uitstraling van de schoenen. Je opmerking over de hardere zool en het sneller slijten van de stofranden bij beginnende lopers nemen we zeker mee, want juist in die fase krijgen schoenen natuurlijk veel te verduren. We kijken graag met je mee als je advies wilt over een model dat beter past bij deze loopfase. 💬✨ Groetjes, Team Shoesme 👟
Ik raak elke keer weer verliefd op jullie kinderschoenen. Ik heb een kleindochter van twee jaar. Ja, de schoentjes zijn best wel prijzig, maar als ik haar vol trots met haar nieuwe sandaaltjes zie lopen, dan loopt mijn oma hart over van liefde
Hi Sylvi, Wat een lieve review, dankjewel! 👵💛 Wat prachtig om te lezen dat je elke keer weer verliefd wordt op onze kinderschoentjes. We begrijpen dat ze best een investering zijn, maar zó mooi dat het helemaal goed voelt wanneer je kleindochter van twee vol trots rondloopt op haar nieuwe sandaaltjes. Dat oma-hartmoment is goud waard. 🩴✨ Groetjes, Team Shoesme 👟
Super fijne schoenen, en ook echt super snel verzonden! Ik zag direct de stand van de voetjes van mijn dochter verbeteren
Hi Natascha, Wat ontzettend fijn om te lezen, dankjewel! 👣💛 Super dat de schoenen zo goed bevallen en dat je bestelling zo snel verzonden was. Extra mooi om te horen dat je meteen verbetering zag in de stand van de voetjes van je dochter, dat is precies waarom een goede pasvorm en ondersteuning zo belangrijk zijn. 🌟✨ Groetjes, Team Shoesme 👟
Niet goedkoop, maar blijven wel lang mooi
Hi Dennis, Dankjewel voor je eerlijke review! 👟💛 Fijn om te horen dat je de schoentjes leuk vindt en dat ze lang mooi blijven. We begrijpen dat ze niet de goedkoopste zijn, maar doen ons best om daar kwaliteit, comfort en duurzaamheid tegenover te zetten. 🌟✨ Groetjes, Team Shoesme 👟
Flexibel, hoogwaardig materiaal, breed bij de tenen en leuke modellen.
Hi Nina, Wat een mooie review, dankjewel! 👣💛 Super om te horen dat je de schoenen flexibel vindt, het materiaal hoogwaardig aanvoelt en dat er genoeg ruimte is bij de tenen. Extra fijn dat de modellen ook in de smaak vallen, zo combineren we comfort graag met leuke looks. 🌟✨ Groetjes, Team Shoesme 👟
Mijn zoon heeft spalkjes en is daarom degelijke, stevige schoenen nodig. Schoenen die er daarnaast ook nog mooi uitzien vind ik daarbij lastig te vinden. Met de schoenen van shoesme weet ik dat dit op alle punten goed is. De vlotte en praktische service maakt het daarnaast extra aantrekkelijk!
Hi Marije, Wat een waardevolle review, dankjewel! 🤝💛 Fijn om te horen dat Shoesme voor je zoon met spalkjes zo goed werkt en dat je bij ons stevige, degelijke schoenen vindt die er ook nog mooi uitzien. We begrijpen dat die combinatie niet altijd makkelijk te vinden is, dus het betekent veel dat je hierin op ons vertrouwt. Super ook dat je onze vlotte en praktische service zo waardeert. 🌟✨ Groetjes, Team Shoesme 👟
De schoenen van Shoesme vind ik erg fijn voor mijn kinderen. De omschrijving over de schoenen geven extra informatie over de pasvorm.
Hi Vivian, Wat een fijne review, dankjewel! 👣💛 Super om te horen dat je de schoenen zo prettig vindt voor je kinderen en dat onze service en snelle levering goed bevallen. Fijn ook dat de omschrijving per schoen je helpt om meer inzicht te krijgen in de pasvorm, zodat je makkelijker de juiste keuze kunt maken. 🌟✨ Groetjes, Team Shoesme 👟
Netjes verzonden en een verrassing voor Mijn kleindochter en snelle bezorging
Perfecte sneakers voor mijn kleine avonturier. Hele goede kwaliteit waardoor ze perfect zijn om elke dag weer mee op pad te gaan.
Hi Sofie, Wat een leuke review, dankjewel! 🧭💛 Super om te horen dat de sneakers perfect zijn voor jullie kleine avonturier. Fijn dat de kwaliteit zo goed bevalt, zodat ze elke dag weer mee op pad kunnen voor nieuwe avonturen. 🌟✨ Groetjes, Team Shoesme 👟
Goede pasvorm, lekker licht. En snelle verzending
Hi Wendy, Wat fijn dat je dit met ons deelt, dankjewel! 👟💛 Super om te horen dat de pasvorm goed is, de schoenen lekker licht aanvoelen en dat de verzending snel was. We wensen veel plezier met het dragen! 📦✨ Groetjes, Team Shoesme 👟
Van de fysio deze schoenen moeten halen. Goed stevig, goeie kwaliteit en zien er ook nog eens leuk uit:)
Altijd modieuze en goed schoenen. Uitgebreide keuze en goede kwaliteit.
Hi Marjan 😊, Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie review! 💛 Fijn dat je onze website als overzichtelijk ervaart en blij wordt van de ruime keuze en de modieuze, goede schoenen 👟✨ We waarderen je aanbeveling enorm 🙌 Groetjes, Team Shoesme 🌟
Hele fijne schoentjes voor mijn manneke!!!
Hi Esther 😊, Wat leuk om te lezen! 🥰 Super om te horen dat je zo blij bent met de schoentjes voor je manneke 👟💙 Dankjewel voor je mooie review en je aanbeveling 🙌 Groetjes, Team Shoesme 🌟
De reden waarom ik voor shoesme kies, is met name de rubberen neus. Zodat mijn zoontje een heel seizoen met z’n schoenen kan doen. En de schoenen soms zelfs nog door kunnen naar een neefje. Super blij mee!
Hi WJ 😊, Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie review! 💛 Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van Shoesme 👟✨ En helemaal top dat de rubberen neus zo goed bevalt en de schoenen daardoor lekker lang meegaan (en soms zelfs nog een tweede ronde krijgen 👍). Super om te horen dat je er zo blij mee bent 🙌 Groetjes, Team Shoesme 🌟
Al jaren lopen mijn kids met plezier op Shoesme schoenen en sandalen. Goede steun en zitten heerlijk als ik mijn zoontjes mag geloven. Ook altijd erg blij met de service in de winkel.
Hi Lot 😊, Wat fijn om te lezen, dankjewel voor je mooie review! 💛 Geweldig dat je kids al jaren met plezier op Shoesme lopen 👟✨ en dat ze de schoenen en sandalen zo comfortabel vinden (altijd goed om te horen als ze “heerlijk zitten” 😄). Ook super leuk dat je zo tevreden bent over onze service in de winkel 🙌 Dankjewel voor je vertrouwen en je aanbeveling! Groetjes, Team Shoesme 🌟
Goede kwaliteit schoenen
Hi Lieneke 😊, Dankjewel voor je mooie review! 💛 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze schoenen 👟✨ We waarderen je aanbeveling enorm 🙌 Groetjes, Team Shoesme 🌟
Ik vind de website overzichtelijk en kan hierdoor makkelijk keuzes maken uit alle verschillende schoenen. Daarnaast is de levering van de schoenen altijd snel en volledig. Heel tevreden over jullie service en bijgeleverde maattabel voor de kindervoetjes.
Hi Milou 😊, Wat fijn om te lezen, dankjewel voor je mooie review! 💛 Super dat je onze website als overzichtelijk ervaart en daardoor makkelijk kunt kiezen 👟✨ En ook goed om te horen dat de levering snel en compleet is 🙌 Dankjewel voor je vertrouwen en aanbeveling! Groetjes, Team Shoesme 🌟
Als een oma kocht ik sandaaltjes voor mijn kleindochter welke maat 19 heeft. Na gepast te hebben bleek mt 20 aan de orde te zijn dus snel opnieuw besteld en verkeerde maat geretourneerd. Binnen 4 dagen alles weer in orde.
Hi Tanja 😊, Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie review! 💛 Fijn dat de sandaaltjes zo goed bevallen en dat je snel de juiste maat hebt kunnen regelen 👡✨ Super dat alles met de levering en retour zo vlot is verlopen 🙌 Dankjewel voor je vertrouwen en aanbeveling! Groetjes, Team Shoesme 🌟
Heb sandalen gekocht voor mijn dochtertje. Goed voetenbed. Leuk printje
Hi Sylvana 😊, Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie review! 💛 Fijn dat de sandalen zo goed bevallen en dat het voetbed prettig zit 👡✨ En ook leuk dat de print in de smaak valt 😄 We waarderen je aanbeveling enorm 🙌 Groetjes, Team Shoesme 🌟
Mooie, goede schoenen. ook fijn voor iets bredere voeten.
Hi Jeffrey 😊, Dankjewel voor je mooie review! 💛 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de schoenen 👟✨ en dat ze ook goed passen bij iets bredere voeten, dat is precies waar we op hopen 🙌 We waarderen je aanbeveling enorm! Groetjes, Team Shoesme 🌟
Weer mooie sneakers zeer snel mogen ontvangen
Hi Marlous 😊, Wat fijn om te lezen, dankjewel voor je mooie review! 💛 Super dat je zo blij bent met de sneakers 👟✨ en dat de levering weer zo snel was 🙌 We waarderen je vertrouwen en aanbeveling enorm! Groetjes, Team Shoesme 🌟
De eerste schoentjes voor mijn kindje, perfect voor de lente/zomerperiode omdat ze open zijn. En wat heel fijn is, is dat ze makkelijk aan te trekken zijn. Dus niet proppen met een voetje in een schoen. Zeker een aanrader!
Hi Anouck 😊 Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie review! Fijn dat de schoentjes zo goed bevallen en dat ze zo makkelijk aan te trekken zijn 👟☀️ Perfect voor die eerste stapjes in de lente/zomer! Groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg