Altijd de leukste en meest comfortabele schoentjes.

Al 5 jaar alleen shoesme voor mijn zoontje. Altijd goede kwaliteit.

Op aanraden van de kinderfysiotherapeut schoenen van Shoesme gehaald. Het was na dagen geleverd. Mooie en goede kwaliteit schoenen.

Top schoenen en een goede service

Top top Top

Aanrader!

Prachtige schoentjes voor mijn zoontje van 15 maanden besteld. Snelle levering en netjes verpakt. De schoentjes zijn in het echt nog mooier dan op de foto. Ze gaan makkelijk aan en mijn zoontje loopt er heerlijk op. Erg blij met deze aankoop!

Overzichtelijk, snel leverbaar

Ik vind het een fijn en overzichtelijke site. En het wordt snel geleverd. En eventueel terug sturen ook erg makkelijk.

Mooie schoenen, snel verzonden, fijn meetpapiertje erbij en instructies.

Fijne schoenen

Goede service en mijn meiden zijn super blij met de schoenen!

Onze kinderen worden altijd blij van de schoenen van Shoesme. Een goede kwaliteit schoenen en een snelle bezorging

Duidelijkheid over informatie van schoenen en goede levering

De informatie die bij de schoenen staan is duidelijk en goed uitgebreid. Ook als je voor de eerste keer iets wilt kopen adviseren wij ook om de shoesme meetsysteem erbij te kopen. Nu kun je voor de kleine de voeten groei goed in de gaten houden. Kwaliteit van de schoenen zijn top. Echt een aanrader om schoeisel te kopen.

Fantastische kwaliteit schoenen!

Onze kinderen dragen altijd Shoesme. De schoenen zijn van goede kwaliteit, en zien er ook leuk uit. Beide kinderen lopen er graag op. En laten altijd vol trots hun nieuwe schoenen aan iedereen zien.

Geweldige service

Ik koop altijd shoesme voor m’n kleindochter die in Amerika woont. Ze zijn zo leuk en met de meettabel gaat dat prima!

Altijd zitten er leuke modellen tussen!

Voor jongens en meisjes veel keuze.

Prettige ervaring en voor herhaling vatbaar!

Fijne ervaring! Duidelijke site, snelle verzending en mooi verpakt! Heel fijn dat er een kartonnen "meetlint" in de vorm van een voetje bij zit. De volgende schoentjes bestellen we weer bij Shoesme!

Heel erg goed

Schoentjes zijn altijd van zeer goede kwaliteit en zijn helemaal voor de kindervoet gemaakt. Wij halen hier al 2jaar de schoentjes voor ons kindje en zijn nog nooit teleurgesteld. Bezorging is ook altijd heel erg snel.

Super stevig schoentjes

Kleindochter vind ze geweldig een echte aanrader voor beginnende lopertjes

Super schoenen, super merk

Superfijne schoenen voor zowel mn zoon van 9 als mn zoon van 7 mnd. Corrigeren de stand, stevig, en sluiten goed aan en gaan een lange tijd mee.

Al mijn kinderen hebben altijd fijne schoenen van Shoesme zelfs voor de iets bredere voet! Helemaal super, goede kwaliteit sterk matriaal en van leer! De kwaliteit merk je. Mijn kinderen klimmen klauteren en doen alles met de schoenen en je ziet er maar weinig van door de goede stoot neus en kwaliteit!

Top schoenen met goede kwaliteit.

Fantastisch schoenen met goede kwaliteit. Blijven mooi en zitten stevig om haar voeten maar wel flexibel bij de zool. Goede combinatie voor een goede start van haar voeten(leven) :)

Schoenen ondersteunen perfect bij eerste stapjes

De schoenen van de eerste loopfase bevallen ontzettend goed, mijn zoontje leert hier heel goed mee lopen. Service en levering waren ontzettend netjes.

Altijd goede service en de schoenen zijn super fijn!

De schoentjes en de maten zijn altijd super fijn. Mijn zoontje loopt al sinds hij kan lopen heel graag op de schoentjes van Shoes me !

Very good service and shoes quality

Very good service and shoes quality

Leuke schoenen

Super leuke schoenen, snel geleverd, helaas te groot dus retour maar dit was ook heel eenvoudig.

Absolute topper in baby- en kinderschoenen

Ik heb vanaf de eerste stapjes van m’n zoontje schoenen van Shoesme, ik ben er erg tevreden over. Passen perfect, kunnen tegen een stootje.

Fijne service

Fijne schoenen van goede kwaliteit en super handig meet kartonnetje om de maat te checken.

Fijne schoenen en snelle levering. Mooi stevig materiaal en mijn zoon met hoge wreef past de schoen met elastische veters perfect.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg