Snel geleverd. Super goede kwaliteit. Het beste voor je kleintje.
Mijn dochter draagt haar schoentjes met veel plezier door het leuke ontwerp en ze zitten goed!
We kopen enkel en alleen shoesme voor onze kinderen omdat we goede schoenen enorm belangrijk vinden. We zijn zo ontzettend veel leuke modellen dat ik elke keer weer op slag verliefd wordt als ik de doos van het nieuwste paar open maak. Tot het volgende maar weer!
Snelle levering, netjes verpakt en goede kwaliteit
Dit is al het derde paar schoentjes van shoesme. Goede kwaliteit en pasvorm, leuk model (met de streepjes) en snelle service.
Hi , Super bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je al drie paar schoenen hebt en zo tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm en service. We doen ons best om het altijd snel en goed te regelen! ๐๐ Groetjes, Team Shoesme
Vanaf het moment dat onze oudste dochter kon lopen hebben we schoenen van Shoesme en deze schoenen bevallen altijd goed. De levering is snel en de schoenen vallen altijd op maat en zijn leuk met flexibele zool.
Hi Sien, Dank je wel voor je fijne review! ๐ Het is geweldig om te horen dat je al zo lang tevreden bent met onze schoenen voor je dochter. We zijn blij dat de pasvorm en flexibele zool goed bevallen! ๐๐ Groetjes, Team Shoesme
Ik twijfelde over de schoenmaat maar met de tips op de website en de โbereken je maatโ optie wist ik toch de juiste maat te bestellen! Er is heel veel keuze voor leuke schoentjes en wij zijn eigenlijk altijd erg tevreden! Bestelling is snel verzonden en bezorgd waardoor mijn dochter snel weer schoentjes aan kon in de juiste maat, ideaal dus. Extra pluspunt, in de schoenendoos zit ook altijd een kartonnen metertje voor de voetjes!
Hi Inge, Wat een fijne review, bedankt! ๐ Het is top om te horen dat de maatberekenaar je goed heeft geholpen en dat je dochter snel de juiste maat had. We zijn blij dat je ook zo tevreden bent over de snelle verzending en de extra's zoals het kartonnen meetlatje. ๐๐ Groetjes, Team Shoesme
Ik heb schoenen voor mijn zoon besteld en ben super tevreden! De kwaliteit is echt top en ze voelen heel stevig aan. Ook de verzending ging ontzettend snel. Absoluut een aanrader!
Hi Sema, Super bedankt voor je geweldige review! ๐ Fijn om te horen dat de kwaliteit van de schoenen zo goed bevalt en dat de verzending snel was. We doen ons best om alles goed te regelen! ๐๐ Groetjes, Team Shoesme
Keurig op tijd geleverd, altijd netjes verzonden, goede kwaliteit. Een echte aanrader voor de kindervoetjes, bij deze winkel weet je zeker dat je kindje op goede schoenen loopt!
Hi Samantha, Dank je wel voor je positieve review! ๐ Fijn om te horen dat de service en kwaliteit weer helemaal naar wens waren. We zijn blij dat je bij ons zeker weet dat je kindje op goede schoenen loopt! ๐๐ Groetjes, Team Shoesme
Leuke en goede schoenen, maatadvies is altijd goed, ook het advies wanneer een schoen groter te kopen. Dit zijn de enige schoenen die ik koop
Hi Kim, Wat fijn om te horen, bedankt voor je review! ๐ Super dat het maatadvies altijd goed werkt en dat je bij ons de perfecte schoenen vindt. We zijn blij dat we je favoriete merk mogen zijn! ๐โจ Groetjes, Team Shoesme
Goede kwaliteit, leuke kinder schoenen
Hi Sabine, Dank je wel voor je review! ๐ Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de leuke kinderschoenen! ๐๐ Groetjes, Team Shoesme
Altijd snelle levering en kwaliteit is gewoon goed. Als ik nieuwe schoenen koop, is omdat mijn dochters gegroeid zijn en niet omdat ze kapot zijn.
Hi Simone, Wat een mooie review, dank je wel! ๐ Geweldig om te horen dat de kwaliteit van de schoenen zo goed is en dat ze echt meegroeien met je dochters. We zorgen graag voor schoenen die lang meegaan! ๐โจ Groetjes, Team Shoesme
Erg tevreden met de schoenen. Maatvast, mooi model, soepele zool, zit goed en nog ruimte voor groei! Een schoen waarmee hij gaat leren rennen.
Hi Fenna, Wat fijn om te horen, bedankt voor je review! ๐ Geweldig dat de schoenen goed passen en je kleintje er lekker in kan leren rennen! ๐ Groetjes, Team Shoesme
Super fijnen schoenen lekker ligt en super ondersteuning en vering
Hi Jessica, Wat een topreview, bedankt! ๐ Fijn om te horen dat de schoenen lekker licht zijn en zo goed ondersteunen. Perfect voor elke stap! ๐โจ Groetjes, Team Shoesme
Ruime keuze en kwaliteit voor mijn dochter die last heeft van hypermobiliteit. En dan ook nog super leuk Model
Hi W, Dank je wel voor je review! ๐ Fijn om te horen dat de schoenen goed passen bij de behoeften van je dochter en dat ze er ook nog eens leuk uitzien! ๐๐ Groetjes, Team Shoesme
Mijn zoontje loopt hier het beste op!
Hi Anouk, Wat fijn om te horen, bedankt voor je review! ๐ Geweldig dat je zoontje het beste loopt op onze schoenen! ๐๐ Groetjes, Team Shoesme
โStevig, comfortabel en ideaal voor kleine voeten.โ
Hi Gulsen, Bedankt voor je review! ๐ Fijn om te horen dat de schoenen stevig en comfortabel zijn voor de kleine voetjes! ๐โจ Groetjes, Team Shoesme
Mooie schoenen goed kwaliteit! fijn merk! snel geleverd ook ondanks de drukte.
Hi Femke, Dank je wel voor je geweldige review! ๐ Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de schoenen en de snelle levering, zelfs in drukke tijden! ๐๐ Groetjes, Team Shoesme
Ik heb voor mijn kleindochter op afstand laarsjes gekocht en zocht en vond kwaliteit maar bovenal heel goede pasvorm voor de kleine voetjes.
Hi Carin, Bedankt voor je review! ๐ Geweldig om te horen dat de laarsjes zo goed passen en van goede kwaliteit zijn voor de kleine voetjes van je kleindochter! ๐ข๐ Groetjes, Team Shoesme
Goede stevige schoenen (voor de kleintjes met flexibele zool) zijn zรณ belangrijk! Voor mijn zoontje koop ik al sinds hij kan lopen schoentjes bij Shoesme, nu mijn dochter ook bijna loopt hebben we haar eerste schoentjes ook alvast in huis :)
Hi Fabienne, Wat een fijne review, dank je wel! ๐ Het is geweldig om te horen dat je al zo lang tevreden bent met onze schoenen voor je zoontje en nu ook voor je dochter! ๐๐ We zijn blij dat we kunnen bijdragen aan de eerste stapjes van je kleintjes. Groetjes, Team Shoesme
Goede en mooie schoenen voor kinderen. Wel prijzig, maar ik vind goede schoenen erg belangrijk. Snelle levering en veel maten op voorraad.
Hi N, Dank je wel voor je review! ๐ Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en snelle levering. We begrijpen dat goede schoenen een investering zijn, maar het is het zeker waard voor de kleine voetjes! ๐โจ Groetjes, Team Shoesme
Heel blij met de aankoop en de extra informatie bij het product rondom de maat kiezen. Dankjewel!
Hi Zoรซ, Super bedankt voor je review! ๐ Fijn dat de extra informatie over de maat je geholpen heeft bij je keuze. We zijn blij dat je blij bent met je aankoop! ๐โจ Groetjes, Team Shoesme
Al voordat mijn zoontje kon lopen, verdiepte ik me in het belang van goede schoentjes voor de eerste stapjes. Flexibiliteit en toch voldoende stevigheid zijn cruciaal. Lopen op blote voeten is ideaal, maar zodra je naar buiten gaat, is dat natuurlijk minder praktisch. Daarom bekeek en vergeleek ik talloze eerste-schoentjes, maar steeds bleek de zool te stijf of de teentray te smal. Tot ik de Shoesme-schoentjes uit het Extreme Flex Concept ontdekte. Deze blijken echt perfect voor beginnende lopers. Ze zijn stevig, duurzaam en het allerbelangrijkste voorzien van een heerlijk flexibele zool. Toen we ze voor het eerst bij mijn zoontje aandeden, liep hij zonder enige moeite meteen weg. De zool beweegt soepel mee met de natuurlijke afrolbeweging van zijn voet en doordat het schoentje wat hoger komt, worden zijn voetjes ook goed ondersteund. Een extra groot pluspunt: ze zijn verkrijgbaar in grotere maten. Waar veel merken stoppen bij maat 21, gaat dit model door tot maat 26. Want ook na de eerste รฉรฉn ร twee jaar blijft een flexibele zool ontzettend belangrijk. Kortom: een fantastische keuze voor kleintjes die hun eerste stappen zetten รฉn daarna.
Hi Kim, Wat een geweldige, gedetailleerde review! ๐ Het is fantastisch om te horen dat de Extreme Flex schoentjes zo goed bevallen voor de eerste stapjes van je zoontje. Flexibiliteit en stevigheid zijn inderdaad key, en het is fijn dat je de perfecte match hebt gevonden bij Shoesme! ๐๐ Dank je wel voor je uitgebreide feedback, we zijn heel blij dat je zo tevreden bent! Groetjes, Team Shoesme
Mijn ervaring met Shoesme was uitstekend: na een belletje over een niet-verrekende korting werd alles direct geregeld en stond het bedrag de dag erna al terug op mijn rekening.
Hi Jolijn, Wat fijn om te horen, dank je wel voor je review! ๐ We doen ons best om alles snel en probleemloos te regelen, dus het is goed om te weten dat het zo goed is verlopen! ๐ป๐ธ Groetjes, Team Shoesme
Onze zoon en dochter lopen al een tijdje rond op Shoesme, ze lopen er het beste op, vallen het minst snel en ik hoor ze nooit klagen over pijn aan de voetjes. Zie ook geen druk plekjes. Voor mijn dochter haar brede voetjes zit er altijd iets tussen wat past
Hi Selina, Dank je wel voor je fantastische review! ๐ Het is geweldig om te horen dat je zoon en dochter zo lekker lopen op Shoesme en dat de schoenen goed passen, zelfs voor de brede voetjes van je dochter. ๐๐ Groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.