Goede schoenen voor mooie prijs, maten kloppen en was snel geleverd.
Hi Britte, Wat een superleuke review, bedankt! ๐ Fijn om te horen dat de schoenen goed passen en snel geleverd zijn. Dat waarderen we echt! ๐ Groetjes, Team Shoesme ๐๐
Eindelijk een schoentje dat blijt zitten en niet makkelijk uit te trappen is door het klittebandje. De flexibele zool is voor ons echt een must bij schoenen, vanwege de loopontwikkeling. Goede pasvorm door meethulp op de website. Leuk model schoentje.
Hi Britt, Wat een fijne review, dankjewel! ๐ Super om te horen dat het klittebandje en de flexibele zool zo goed werken voor jullie kleintje. Fijn dat de meethulp op de website ook geholpen heeft en dat jullie blij zijn met het model! ๐ Groetjes, Team Shoesme ๐โจ
Though the products are a little on the pricey end, the shoes are always good quality. I have purchased 6 sizes of shoes from Shoesme. My kid loves to run around and the shoes fit his activity needs as he grows. Having some good shoes put my mind at ease knowing he can move around as he wants.
Hi Jocelyn, Thank you so much for your lovely review! ๐ We're so happy to hear that your little one can run around freely and comfortably in our shoes. It's wonderful to know the shoes grow with him and give you peace of mind. ๐ Groetjes, Team Shoesme ๐โจ
Snelle levering en goede kwaliteit en pasvorm.
Hi Karen, Super om te horen dat levering, kwaliteit รฉn pasvorm zo goed bevallen! ๐๐โจ Bedankt voor je fijne terugkoppeling, daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Mijn oudste zoon is 14 en de middelste 10. Hun eerste schoenen waren van Shoesme. En nu jaren later weer voor onze jongste zoon. Kwaliteit is uitstekend!
Hi Tineke, Wat bijzonder om te lezen: van de allereerste schoentjes van jullie oudsten tot nu opnieuw voor jullie jongste, dankjewel voor jullie jarenlange vertrouwen! ๐ Fantastisch dat de kwaliteit steeds weer bevalt. We blijven er alles aan doen om elke stap comfortabel en stevig te maken. ๐โจ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Erg blij met pasvorm, kwaliteit, stevigheid, uitvoering. Prijzen vind ik hoog voor de korte tijd dat ze gedragen worden ivm snel groeiende voeten op deze leeftijd..
Hi Elene, Dankjewel voor je heldere feedback! ๐ Super om te horen dat pasvorm, kwaliteit, stevigheid en uitvoering zo goed bevallen. We begrijpen je punt over de prijs bij snel groeiende voetjes, dat is een terechte zorg. Om de draagperiode en waarde te maximaliseren: Kies ยฑ8โ12 mm groeiruimte voor peuters/kleuters (comfort + iets langer draagplezier). ๐ Gebruik het meetsysteem/maatadvies om misgrip te voorkomen. Ga voor modellen met slijtvaste neuzen en stevige zolen als er veel buiten gespeeld wordt. Een inlegzooltje of wat dikkere sok kan een nรฉt te ruime schoen tijdelijk perfect maken. Houd acties in de gaten; dat helpt de investering te spreiden. Dankjewel dat je dit met ons deel, we nemen het mee. ๐ฌ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ik kies voor Shoesme, vanwege de hoge kwaliteit materialen die ze gebruiken. Mijn dochter draagt al jaren alleen Shoesme schoenen. Leren binnenzolen en super leuke en trendy schoentjes altijd!
Hi Ebru, Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie al jaren fan zijn van Shoesme! ๐ Fijn dat de kwaliteit en de trendy schoentjes zo goed bevallen. We vinden het geweldig dat jullie dochter altijd Shoesme draagt! Groetjes, Team Shoesme
Ik koop alle schoenen/pantoffels/sandalen voor mijn dochter bij Shoesme. Ze loopt veel en speelt heel veel buiten en ze bevallen altijd goed. Ze is zeer pietepeuterig als dingen net niet lekker zitten, maar ik hoor haar nooit klagen over der schoenen.
Hi, Dankjewel voor deze fijne terugkoppeling! ๐ Super om te horen dat onze schoenen/pantoffels/sandalen steeds weer comfortabel zittenโzelfs voor een รฉchte kritische drager ๐. Fijn ook dat ze tegen veel lopen en buitenspelen kunnen zonder klachten. Dat is precies waar we ze voor maken: stevig, comfortabel en kind-proof. ๐๐ค๏ธ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Snelle levering en goede kwaliteit
Hi, Dankjewel voor je bericht! ๐ Geweldig om te horen dat de levering snel was en de kwaliteit bevalt. We hopen je snel weer te zien voor een volgend paar. ๐โจ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Bestelling goed geplaatst en op tijd bezorgd, vind alleen bij retouren het niet fijn dat je eerst een retour label moet kopen. Zou het beter vinden dat dit in mindering gebracht kan worden op de aankoop.
Hi, Dank voor je duidelijke feedback! ๐ We snappen dat het minder prettig is om eerst een retourlabel te moeten kopen en dat je liever ziet dat de kosten van het retourbedrag worden ingehouden. We nemen dit signaal mee in onze evaluaties. ๐ฌ Tip om retouren te voorkomen: gebruik onze maathulp/het meetsysteem ๐ of stuur ons even een berichtjeโwe denken graag mee over maat en pasvorm. Heb je (nu of straks) hulp nodig bij je retour? We lopen er stap voor stap met je doorheen. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Hi, Heerlijk om te horen dat je bestelling zo snel binnen was! ๐๐จ Veel plezier met je nieuwe paar. ๐โจ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering
Hi, Top om te horen: fijne prijsโkwaliteit รฉn razendsnelle levering! ๐ฏ๐ Dankjewel voor je terugkoppelingโdaar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Iedere schoen die ik bij Schoesme ook is een topper. Onze dochter draagt ze tot ze zijn afgesleten zijn..en dat duurt lang. Geen andere kinderschoen bevalt zo goed als Schoesme. Wil geen ander merk meer als schoenen voor onze dochter.
Hi, Wat een complimentโdankjewel! ๐ Fantastisch om te horen dat elke schoen een topper is en zรณ lang meegaat. Dat jullie geen ander merk meer willen voor jullie dochter betekent veel voor ons. ๐โจ We blijven ons best doen om kwaliteit en comfort te leveren waar ze elke dag blij van wordt. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Leuke schoenen die ook nog eens super goed zijn voor mijn dochters groeiende voetjes!
Hi, Geweldig om te horen dat de schoenen niet alleen leuk zijn, maar ook super voor de groeiende voetjes van je dochter! ๐ฃ๐ Daar doen we het voor. Als je ooit wilt meedenken over maat of pasvorm, stuur ons gerust een berichtjeโhelpen we graag. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Goede kwaliteit met leuke designs, mijn dochters zijn er ieder jaar weer blij mee!
Hi, Zo leuk om te lezen dat de kwaliteit รฉn de designs ieder jaar weer in de smaak vallen bij je dochters! ๐๐โจ Dankjewel voor je trouwe vertrouwenโwe blijven ons best doen om elk seizoen met mooie en stevige modellen te komen. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Hele mooie schoentjes met goede pasvorm en comfortabel voor mijn meisje! Aanrader!
Hi, Wat fijn om te horen dat de schoentjes mooi zijn, lekker zitten รฉn zo goed passen bij je meisje! ๐๐ Dankjewel voor de aanraderโdat waarderen we enorm. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Prachtige schoenen weer. Je merkt echt kwaliteit waardoor mijn dochter van jongs af aan de schoenen ook aan wil. Het zit dus vaak meteen lekker.
Hi, Wat een mooie feedbackโdankjewel! โจ Zo goed om te horen dat de kwaliteit ervoor zorgt dat je dochter de schoenen graag aan wil en dat ze meteen lekker zitten. Dat is precies waar we voor ontwerpen. ๐๐ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Het maatadvies is duidelijk en eerlijk. De gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit. Ontwikkeling van (de voeten van) het kind gaan voor looks.
Hi, Dankjewel voor je heldere feedback! ๐ฏ Fijn om te horen dat het maatadvies duidelijk en eerlijk is, en dat de materialen aan je kwaliteitsverwachting voldoen. ๐ฃ Bij ons staat de ontwikkeling van kinderfรผitjes altijd vooropโlooks komen daarna. Dank voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Mooie/leuke schoenen , de beste pasvorm snelle levering , ben er altijd zeer tevreden mee voor mijn kleindochter.
Hi, Dankjewel voor je lieve woorden! ๐ Fantastisch dat de pasvorm zรณ goed is, de levering snel gaat en je kleindochter er blij mee is. ๐๐ We waarderen je vertrouwen enorm. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Onwijs mooie schoenen met flexibele zolen voor ons net lopende kindje. Maat blijft lastig ondanks het apparaatje van shoesme, ik denk dat ze toch wat groter zijn dan nodig was.
Hi, Wat fijn dat de flexibele zolen zo goed bevallen voor jullie net-lopende kindje! ๐ฃ Dank voor je eerlijke noot over de maat โ dat kan in het begin inderdaad lastig zijn. Kleine tips als de schoen nu iets te ruim is: Controleer โduimbreedteโ: ยฑ8โ12 mm groeiruimte voor peuters is ideaal. Gebruik (tijdelijk) een extra inlegzooltje of iets dikkere sokken om de ruimte op te vullen. Let op omsluiting bij de wreef/enkels; veters/klittenband goed aansnoeren zonder te knellen. Twijfel je tussen twee maten? Deel gerust voetlengte (in mm) + model met ons โ we kijken direct mee. ๐ฌ Als ruilen beter voelt, helpen we je daar natuurlijk graag bij. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Voor de tweede keer hebben we voor deze gympen gekozen. Mijn kiddyโs vinden ze erg lekker zitten en ik ben altijd blij met jullie kwaliteit en ondersteuning voor hun groeiende voetjes. Happy kiddyโs Happy mamma
Hi Kai, Wat een superleuke beoordeling, dank je wel! Wat fijn om te horen dat jullie opnieuw voor onze gympen hebben gekozen en dat ze zo lekker zitten voor je kids. Daar worden wij ook heel blij van! ๐ Dank je wel voor je vertrouwen en mooie woorden over onze kwaliteit en ondersteuning voor groeiende voetjes. Groetjes, Team Shoesme ๐
Goede qualiteit!
Hi Corinne, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles prima is en dat je tevreden bent over de kwaliteit. ๐ Veel plezier met de schoenen! Groetjes, Team Shoesme ๐
Meerdere schoenen geprobeerd hij wilde er niet op lopen. Koop shoesme schoenen en hij liep er gelijk op en helemaal gelukkig. Dus super blij mee
Hi Marleen, Wat geweldig om te lezen, dank je wel voor het delen! Zo fijn dat je zoontje meteen op onze schoenen wilde lopen en er helemaal gelukkig van werd, daar doen we het voor! Super dat jullie zo blij zijn. Groetjes, Team Shoesme ๐
Ik had sneakers besteld, maat 22. Maar die vielen klein! Te klein. Terwijl een ander model sneaker van jullie in maat 22 wel goed past. Dus ik heb de twee binnenzolen eruit gehaald. Er zat een halve cm verschil tussen de twee modellen! Voor kleine kindermaten vind ik dat een bijzonder groot verschil.. Dus retour gestuurd, maat groter besteld. Die past goed! Maar wel retourkosten gemaakt.
Hi Loes, Dank je wel dat je dit met ons deelt. Jammer om te horen dat de maat van dit model anders uitviel dan verwacht en dat je daardoor extra stappen hebt moeten nemen. Dat begrijpen we heel goed, vooral bij kleine kindermaten waar pasvorm extra belangrijk is. Fijn dat de grotere maat uiteindelijk goed past. We waarderen je feedback en nemen dit zeker mee om onze productinformatie verder te verbeteren. Groetjes, Team Shoesme ๐
Bestellen loopt soepel, de verzending is vrij snel. Wat leuk is dat er altijd wel een kleinigheidje bij zit voor je kind. Zoals laatst een ballon. Het zijn de kleine dingen maar kinderen vinden dat fantastisch! De schoenen zijn van goede kwaliteit. Tevreden klant en een tevreden dochter!
Hi Denice, Wat een superleuke review, dank je wel! ๐ Fijn om te horen dat het bestellen en de verzending soepel verlopen en dat jullie zo tevreden zijn over de kwaliteit van de schoenen. En wat leuk dat het kleine extraatje zo in de smaak viel bij je dochter โ daar doen we het voor! ๐ Veel plezier met de schoenen en bedankt voor je vertrouwen. Groetjes, Team Shoesme ๐
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.