Mijn dreumes loopt heel goed op deze schoenen. De kwaliteit is geweldig en na het bestellen had ik de schoenen de volgende dag al in huis. Ik kan iedereen Shoesme aanbevelen!
Hi Kim, Wat leuk om te lezen, dank je wel voor deze mooie beoordeling! π Fijn dat je dreumes zo goed loopt op onze schoenen en dat je tevreden bent over de kwaliteit Γ©n de snelle levering. Daar doen we het voor! Heel veel loopplezier gewenst en bedankt voor het aanbevelen van Shoesme. Groetjes, Shoesme
Bij ons zoontje zitten shoesme schoenen altijd het beste. Goede kwaliteit. Sommige schoenen zien er naar 3/4 maanden dragen nog perfect uit.
Hi Tatjana, Dank je wel voor je fijne beoordeling! Wat mooi om te horen dat de schoenen zo goed passen bij je zoontje en dat ze er zelfs na maanden dragen nog perfect uitzien. π Dat is precies wat we willen met onze kwaliteit. Veel draagplezier gewenst en bedankt voor je beoordeling! Groetjes, Shoesme
Altijd goede kwaliteit schoenen voor een goede prijs
Hi Loes, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze schoenen altijd ervaart als goede kwaliteit voor een goede prijs. π Bedankt voor het aanbevelen en veel plezier met de schoenen. Groetjes, Shoesme
Fijne uitleg op de site aanwezig als je je voor het eerst in kinderschoenen verdiept. Mooi stel in de uitverkoop kunnen scoren. Dochter loopt trots rond op haar gympen
Hi Marieke, Fijn dat de uitleg op de site je hielp bij je eerste duik in kinderschoenen, precies de bedoeling! ππ Extra leuk dat je een mooi paar in de uitverkoop hebt gescoord en dat je dochter nu trots rondstapt op haar gympen. π Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Snel verstuurd leuke schoenen!
Hi Mariska, Dankjewel voor je aanrader! π Super om te horen dat de schoenen in de smaak vallen en snel verstuurd zijn. ππ Veel plezier met het nieuwe paar! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Goede schoenen en prima bestelproces.
Hi Melissa, Dankjewel voor je bericht! π― Fijn dat zowel de schoenen als het bestelproces goed bevallen. We blijven ons best doen om het makkelijk Γ©n prettig te maken. πβ¨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Mooie schoenen, gevarieerd aanbod, goed voetbed. Fijne klantenservice!
Hi Melanie, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met het gevarieerde aanbod, het goede voetbed Γ©n onze klantenservice! ππ We blijven ons best doen om kwaliteit en keuze te bieden. Heb je de volgende keer hulp nodig met maat of model? We denken graag mee. π¬ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Perfecte schoenen voor mijn mini.
Hi Liset, Wat een heerlijk compliment, dankjewel! π Zo blij dat de schoenen perfect zijn voor je mini. π£β¨ Veel draagplezier gewenst! Hartelijke groet, Team Shoesme
Fijne soepele schoen van mooi leer. Sluit goed aan bij de hak, en fijne leren binnenzool. Alleen bij de kleine teen wat smal, daar zou het wat breder mogen
Hi Laura, Dankjewel voor je duidelijke feedback! π Fijn dat het leer, de soepele pas en de aansluiting bij de hak zo goed bevallen, en top dat de leren binnenzool prettig is. π Je opmerking over wat smal bij de kleine teen nemen we serieus. Enkele tips: Kijk naar modellen met een rondere/ruimere teenbox en (brede) leest-notitie in de producttekst. Veters + klittenband geven net wat extra instelruimte op de voorvoet. Haal (indien aanwezig) de binnenzool tijdelijk eruit of kies een dunner zooltje voor iets meer teenruimte. Twijfel je tussen twee maten? Richtlijn is Β±8β12 mm groeiruimte bij peuters/kleuters. π Is het gelukt om inmiddels het juiste paar te vinden? Laat het ons weten, we denken graag gericht met je mee (deel gerust voetlengte in mm + modelvoorkeur), dan tippen we passende opties met meer ruimte bij de kleine teen. π¬ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ik heb 2 jongens die brede schoenen nodig hebben. Heel moeilijk te vinden, maar Shoesme zorgt voor stijlvolle, mooie en soepele schoenen die breed genoeg zijn. Ook het kartonnen meetlatje dat bij de bestelling zit is ideaal om het volgende paar schoenen op juiste maat te kunnen aankopen. Top!
Hi Stephanie, Wat een fijne terugkoppeling, dankjewel! π Fijn dat jullie voor brede voetjes toch goed slagen met stevige, maar soepele en stijlvolle schoenen. π En top dat het kartonnen meetlatje helpt om bij het volgende paar direct de juiste maat te kiezen. Precies waarvoor we βm meesturen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Schoenen gaan lang mee. Leuke wisselende collectie. Contact met klantenservice is snel en fijn. Snelle levering!
Hi Kim, Wat een fijne review, dankjewel! π Super om te horen dat de schoenen lang meegaan, je de wisselende collectie waardeert en dat onze klantenservice snel en prettig helpt. En die snelle levering houden we er graag in. πβ¨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Mooie schoenen zoals op de foto en we hadden het snel in huis
Hi Janita, Geweldig om te horen dat de schoenen precies als op de foto zijn Γ©n snel in huis waren! ππ Veel plezier met het nieuwe paar! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Een blij kind!
Hi Kim, Wat een heerlijke combinatie: stevig, flexibel Γ©n mooi om te zien, daar worden we blij van! ππ Nog beter dat je kind er zΓ³ blij mee is. Dankjewel voor je fijne bericht! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Toen ik voor het eerst moeder werd en mijn baby begon te lopen, had ik eerst geen idee wat voor schoenen ik moest kopen. Shoesme werd aangeraden in een schoenenwinkel als beste merk kinderschoenen, en wat ben ik blij dat ik voor dit merk ben gegaan! De schoentjes hebben een super flexibele zool waardoor kindjes die net beginnen te lopen, er al heel goed op kunnen lopen. De kwaliteit is gewoon super, niet te vergelijken met goedkope kinderschoenen. Ze zien er ook nog eens heel leuk uit en het assortiment is groot.
Hi Iris, Wat een mooi verhaal, dankjewel voor het delen! π Super dat je via de winkel bij Shoesme uitkwam en dat onze flexibele zolen je kindje hielpen met de eerste stapjes. π£ De kwaliteit en het grote assortiment zijn precies waar we voor gaan, mooi dat jij dat zo merkt Γ©n waardeert. π Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Naar mijn idee zijn shoesme schoenen de beste kinderschoenen, zeker door de flexibele zool!
Hi Pamela, Wat een mooi compliment, dankjewel! π Fijn om te horen dat je onze schoenen zo prettig vindt, juist dankzij de flexibele zool die meebeweegt met groeiende voetjes. π£β¨ We blijven daarop focussen: comfort, ondersteuning Γ©n mooie looks. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Handig karton in de doos om de voet op te meten.
Hi Wat fijn om te horen dat de schoen zo goed werkt voor je kleinzoon met een vollere voet! π Handig ook dat het meetkartonnetje in de doos helpt om de maat precies te bepalen, zo zit je meteen goed. π£π Dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Snelle verzending!
Hi Cerena, Wat goed om te horen dat alles super ging Γ©n zo snel geleverd is! ππ¨ Dankjewel voor je review, graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ook al heb ik in meetsysteem toch is het vaak lastig de juiste maat te bestellen. Het meetsysteem geeft dan een maat aan maar die vind ik dan toch wel echt te groot vallen. Jammer dat je dan bij retourneren zowel retourkosten moet betalen en de verzendkosten ook niet terug krijgt. Heb je een tientje betaald voor niks...
Hi Marieke, Dankjewel dat je dit zo helder aangeeft, online de juiste maat kiezen Γs soms lastig. π We willen graag voorkomen dat je onnodige kosten maakt. Enkele tips die vaak helpen: Meet aan het eind van de dag en in millimeters; houd voor peuters/kleuters Β±8β12 mm groeiruimte aan. π Twijfel je tussen twee maten? Deel voetlengte (mm), wreefhoogte en het model met ons; we kijken gericht mee. Let op modelnotities (βvalt ruim/smalβ) bij het artikel. Zit een schoen nΓ©t te ruim? Een (tijdelijke) extra inlegzool of wat dikkere sok kan het verschil maken, zonder te knellen. Je signaal over retour- en verzendkosten nemen we mee in onze evaluaties, begrijpelijk dat dat optelt. Als je wil, kijken we 1-op-1 met je mee zodat je volgende bestelling in één keer goed zit. π¬ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Blijf altijd bij shoesme, kwalitatief goed en fijn om gewoon altijd een maat groter te kopen zodra de schoenen weer te klein zijn
Hi Simone, Heerlijk om te lezen dat onze schoenen altijd goed zitten en dat je bij Shoesme blijft! π Handig ook dat βeen maatje groterβ voor jullie werkt, met onze maathulp houd je makkelijk ~8β12 mm groeiruimte aan, dan zit je steeds goed. π£π Bedankt voor je fijne review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Mijn ervaring is ,dat schoenen mooi blijven en lang mee gaan en het ten goede komt voor de groeiende voet van mijn zoon
Hi Heleen, Wat mooi om te horen dat de schoenen comfortabel, mooi Γ©n duurzaam zijn in gebruik! ππ Fijn dat ze lang mooi blijven en de groeiende voet van je zoon goed ondersteunen, precies ons doel. Dankjewel voor het delen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Uitstekende schoentjes. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Hi Ann, Dankjewel voor je terugkoppeling! π― Fijn dat het digitale maatadvies goed uitpakte en dat de schoentjes bevallen met een sterke prijsβkwaliteitverhouding. πβ¨ Als je bij een volgende bestelling wilt meedenken over pasvorm of model, helpen we graag. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Bij de bestelling de lengte van het voetje opgeven. De geadviseerde maat klopt en geeft het voetje voldoende ruimte. De schoentjes zien er ook mooi en kwalitatief goed uit.
Hi Henriette, Dankjewel voor je duidelijke terugkoppeling! β Fijn dat communicatie en levering helder verliepen, en dat het opgeven van de voetlengte precies de juiste maat opleverde met voldoende groeiruimte. ππ Extra leuk om te horen dat de schoentjes er mooi uitzien en kwalitatief goed aanvoelen. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Super snel geleverd, fijne schoenen.
Hi Marloes, Wat fijn om te horen, top schoenen Γ©n supersnel in huis! πβ¨ Bedankt voor je bericht; geniet van het nieuwe paar. π
Mijn zoontje heeft platvoeten. Daarom is het wat extra ondersteuning heel welkom. Sinds we Shoesme hebben ontdekt, halen we hier al zijn schoenen. Ze hebben erg leuke sneakers voor jongens. En ze worden snel verzonden.
Hi Monica, Wat goed om te horen dat je zoontje prettig loopt op Shoesme, zeker met wat extra ondersteuning bij platvoeten! ππ Fijn dat de sneakers in de smaak vallen en snel binnen zijn. Tip: modellen met veters/klittenband geven vaak net wat meer steun, en veel schoenen hebben een uitneembare binnenzool voor eventueel eigen zooltjes. Wil je dat we meedenken over een volgend paar? Deel gerust maat en voorkeur (kleur/model), dan kijken we mee. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Voor beide kinderen altijd shoesme schoenen. Goede kwaliteit en snelle service!
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.