Sterke echt leren schoenen, welke lang meegaan en goed zijn voor de groeiende kindervoetjes
Mijn zoontje heeft extra uitdagingen in zijn leven waardoor hij kwalitatief goede schoenen nodig is. Andere geprobeerd maar je ziet gelijk wanneer je de schoentjes van schoesme aan doet dat de kwaliteit anders is. Zijn voeten staan rechter, steviger , goede degelijke kwaliteit met een modern uiterlijk.
Hi Marije, Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat de schoenen zo goed passen bij de behoeften van je zoontje. β¨ We zijn blij dat de kwaliteit en pasvorm bijdragen aan zijn comfort en dat de schoenen er ook nog eens modern uitzien. Dat is precies wat we willen bereiken! Groetjes, Team Shoesme ππ
Mijn dochter heeft heupdysplasie en zelfs onze kinder orthopeed is zeer te spreken over shoesme schoentjes. Het duurde iets langer voordat ze kon lopen maar uiteindelijk gelukt met deze schoentjes! Ze heeft ondertussen meerdere gehad en ik wil oprecht niets anders meer. Wij zijn ontzettend tevreden en raden ze iedereen aan. Ze zijn het geld meer dan waard en mijn dochter is enorm trots op haar mooie gekleurde schoenen!
Hi Do, Bedankt voor je prachtige en persoonlijke review! π Wat geweldig om te horen dat de schoenen zo goed hebben geholpen bij de heupdysplasie van je dochter en dat zelfs de kinderorthopedist onder de indruk is. πβ¨ Fijn dat ze er niet alleen comfortabel in kan lopen, maar ook trots is op haar mooie, gekleurde schoenen! We zijn ontzettend blij om te weten dat jullie zo tevreden zijn en dat je steeds weer voor Shoesme kiest. Groetjes, Team Shoesme ππ
Hele fijne mooie schoenen waarvan je het nieuwe leergeur gelijk ruikt. Netjes verpakt en snel verzonden.
Erg leuke schoenen, met een handig rubberen neusje waardoor ze langer mooi blijven, soepele zool en toch stevig.
Hi Marga, Bedankt voor je leuke review! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de schoenen, de rubberen neus en de soepele, stevige zool. πβ¨ Precies de combinatie die we willen bieden: zowel goed voor de voetjes als leuk om te zien! Groetjes, Team Shoesme ππ
Word meteen opgelost als er iets is
Hi Laura, Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat alles snel opgelost wordt als er iets is. πβ¨ Daar doen we het voor! Groetjes, Team Shoesme ππ
Al van de eerste schoenen als baby tot en met nu als kleuter willen wij Γ©n onze dochter alleen maar Shoesme schoenen; zitten goed en lopen fijn. Dat is toch wat je als ouders wilt.
Hi Femke, Bedankt voor je geweldige review! π Wat bijzonder om te horen dat jullie al vanaf de eerste schoentjes voor je dochter steeds voor Shoesme kiezen. πβ¨ Fijn dat ze zo goed zitten en lekker lopen β precies wat we willen voor de voetjes van je kleuter! Groetjes, Team Shoesme ππ
Hi Elaine, Bedankt voor je review! π Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de soepele schoentjes en de snelle levering. β¨ Groetjes, Team Shoesme ππ
Deze schoenen zijn prima voor school. Met andere merken waren er meteen gaten in de schoenen, zelfs na 2 weken dragen al.
Hi Katja, Bedankt voor je fijne review! π Wat goed om te horen dat de schoenen zo goed bevallen voor school en dat ze het langer volhouden dan andere merken. π’π Precies waar we voor gaan: goede kwaliteit voor een eerlijke prijs! Groetjes, Team Shoesme ππ
Goede kwaliteit, stevige schoenen. Top schoenen voor voetjes die nog moeten groeien.
Hi Maaike, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de stevige schoenen, perfect voor voetjes in ontwikkeling. π£π± Groetjes, Team Shoesme ππ
Fijne stevige schoenen voor groeiende kindervoeten
Hi Linda, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat de schoenen stevig en perfect zijn voor de groeiende voetjes van je kids. ππ Groetjes, Team Shoesme π
Hele fijne schoenen; zitten fijn en mooie kwaliteit van materiaal
Hi Manon, Bedankt voor je leuke review! π Wat fijn om te horen dat de schoenen zo goed zitten en van mooie kwaliteit zijn. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Altijd fijne schoenen die lang mee gaan!
Hi, Bedankt voor je fijne review! π Wat super om te horen dat de schoenen altijd zo goed bevallen en lang mee gaan. ππͺ Groetjes, Team Shoesme ππ
Ben eerst in een winkel van Shoesme geweest, daar was de keus niet heel ruim. Wel goed geholpen met meten van de voeten, waardoor ik daarna op de site kon bestellen. De schoen zelf is kwalitatief heel goed en ziet er mooi uit.
Hi Marjolein, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat je goed geholpen werd in de winkel met het meten van de voeten en dat de schoen zowel van kwaliteit als uiterlijk zo goed bevalt. πβ¨ Super dat je daarna gemakkelijk online verder kon bestellen! Groetjes, Team Shoesme ππ
Schoenen zoals omschreven. Echt leer, zooltjes die er uit kunnen en redelijk snel geleverd. Erg tevreden.
Mijn zoontje is inmiddels 2,5 jaar oud en leeft inmiddels al op grote voet waardoor ik al meerdere maten schoenen heb moeten bestellen. Iedere keer weer een bewuste keuze voor Shoesme. Schoentjes zijn super flexibel en hebben een super pasvorm.
Hi Malon, Bedankt voor je mooie review! π Wat geweldig om te horen dat je zoontje al op grote voet leeft en je steeds weer kiest voor Shoesme. πβ¨ Fijn dat de schoenen flexibel zijn en zo goed passen β perfect voor de voetjes in ontwikkeling! Groetjes, Team Shoesme ππ
Dit is het tweede paar schoenen wat we voor onze zoon van 15 maanden gekocht hebben. Goede ondersteuning bij het leren lopen. Aanrader voor iedereen. Goede kwaliteit en ze blijven mooi! Ondanks het vele buitenspelen :)
Hi Chantal, Wat fijn om te horen! π Geweldig dat jullie zoon zo goed wordt ondersteund bij het leren lopen en dat de schoenen ook na veel buitenspelen mooi blijven. Dankjewel voor het delen van jullie ervaring en het aanbevelen van Shoesme! Groetjes, Team Shoesme π
Leuke sneakertjes besteld, mooie kleuren en goede kwaliteit!! Staan heel leuk en zooltjes zijn flexibel. Speciaal het meet ding van shoesme gekocht, gaf maat 20 aan. Online schoentjes besteld en twijfelde toch. Naar de winkel gegaan en zij meten ook 20, maar checkten de binnenzool en adviseerde toch maat 21. Wel jammer dat je dan geld kwijt bent aan de bestelling van zoβn meet ding dat met hetzelfde merk niet goed meet..
Hi Lianne, Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kleuren, kwaliteit en flexibiliteit van de schoenen π. We nemen je feedback mee wat betreft het meetsysteem. Hopelijk geniet je kindje nu alsnog volop van de schoenen in de juiste maat! Groetjes, Team Shoesme
Vanaf haar eerste schoentje zijn we bij shoesme begonnen, ze is inmiddels bijna 6 jaar. Voor haar hebben de schoentjes de perfecte pasvorm. Super blij mee!
Hi Laura, Wat ontzettend fijn om te horen! π Geweldig dat jullie al vanaf haar eerste schoentjes voor Shoesme kiezen en dat ze nog steeds perfect zitten. Bedankt voor het delen van jullie ervaring en veel plezier met de schoentjes! Groetjes, Team Shoesme
Wij kopen al langer schoenen bij Shoesme en zijn erg tevreden. Verschillende schoentjes voor verschillende fases. Ook is het personeel in de winkel altijd heel behulpzaam en vriendelijk.
Hi Karolien, Wat een geweldige review, dankjewel! π Fijn om te horen dat jullie al langere tijd tevreden zijn met onze schoenen en service. We geven jullie compliment ook zeker door aan het team in de winkel! Groetjes, Team Shoesme
Altijd kwalitatief goede schoenen! Kinderen doen er lang mee slijten niet. En is goed over de schoenen nagedacht. Top kwaliteit! En ze zien er altijd leuk uit.
Hi Leontien, Wat een fijne review, dankjewel! Super om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de kwaliteit Γ©n het design van onze schoenen. We steken veel zorg in het ontwikkelen van stevige, comfortabele Γ©n leuke schoenen voor kinderen β geweldig dat dat wordt opgemerkt! Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Kopen altijd shoesme
Hi Geerte, Bedankt voor je positieve review!β¨ Groetjes, Team Shoesme
Nette schoentjes voor mijn 2 dochters. Kwalitatief gewoon goed. Genoeg keuze voor iedereen.
Hi Bart, Wat fijn om te horen, bedankt voor je review! π We hopen dat jullie nog lang plezier blijven hebben van de schoenen voor jullie dochters! Groetjes, Team Shoesme :)
Mijn dochter heeft lastige voeten, dus spendeer iets meer geld aan schoenen voor haar. Maar het is elke cent waard. Ze doet er lang mee. Ze blijven okΓ© eruit zien en goed (spelen natuurlijk veel en ze krijgen veel te verduren de schoenen). Twijfelde alleen over de maat. Wij hebben het meetsysteem van Shoesme en daar gaf hij aan maat 31. Echter op de site stond 32. Toch de site gevolgd en deze zitten helemaal goed! Met het vorige paar heeft ze ruim 3 kwart jaar gedaan en zagen er nog steeds okΓ© uit.
Hi B, Wat een mooie review, dankjewel! Fijn om te horen dat onze schoenen zo goed passen en lang meegaan, zelfs bij veel spelen en actie. Geweldig dat het meetsysteem en het kiezen van de maat uiteindelijk helemaal goed hebben uitgepakt! Groetjes, Team Shoesme ππ
Perfect eerste baby schoenen .
Hi Alexandra, Wat leuk om te horen, bedankt voor je review! πΆβ¨ Fijn dat de eerste schoentjes zo goed bevallen. We wensen jullie kleintje veel stapplezier! Groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.