Fijne schoentjes

Fijnste schoenen voor mijn dochters, als je de maat weet makelijk online bestellen.

Geweldige schoenen van kwaliteit

Snelle levering, en de schoenen zijn echt zo goed. Koop ze vaak voor beide kinderen, leuk dat het goede schoenen zijn én dat ze hippe modelletjes hebben!

Hele fijne sneakers!

Mijn zoon is erg blij met zn sneakers. Het stoere design maar ook de pasvorm. Fijne lichte schoenen en voor mij als moeder snel te checken of het de juiste maat is.

Super coole kwaliteit kinderschoenen.

Razend snelle bezorging van top kwaliteit COOLE kinderschoenen.

Vaste klant

Sinds mijn zoontje kon lopen koop ik enkel schoenen van Shoesme. Hij heeft een lastige voet, maar er is altijd wel een schoen die hij past en ook heel leuk is! We zijn fan

Prachtige kwaliteitsvolle kinderschoenen

Al sinds onze zoon loopt draagt hij de schoenen van Shoesme. De zool en hielomsluiting van deze schoenen is uitermate geschikt voor de ontwikkeling van kindervoetjes en ze een hebben een breed assortiment waardoor er voor ieder wat wils is qua look. Ik ben groot fan. Ook onze dochter zal straks schoentjes van Shoesme krijgen wanneer ze begint met lopen. Ook erg fijn: snelle levering en verzending!

Tevreden!

Mooie en stevige schoenen voor mijn dochter. Pasvorm is goed. Voldoet aan de verwachtingen.

Shoesme is het beste voor de voetjes van je kind.

Ik ben altijd zeer tevreden over de schoenen van Shoesme. Deze zijn gewoon de beste! Pasvorm, design, keus, betaalbaar, wat wil je nog meer. De eerste loopschoentjes zijn zo leuk! Al mij drie kinderen lopen/liepen op Shoesme.

Top schoenen!

Mijn dreumes van 1,5 heeft inmiddels al zijn derde paar van Shoesme. De schoenen zijn goed slijtvast, ze blijven namelijk lang mooi! De schoenen zijn van binnen van leer en hebben een fijne flexibele zool. Wij zijn er heel blij mee.

Super fijne en mooie schoentjes!

Al jaren heel tevreden met de schoentjes van Shoesme. Ze zien er mooi uit en zijn perfect flexibel. Het kost wat (mede doordat ze van leer zijn natuurlijk), maar het zijn zeker onze favorieten.

Mooie, stevige en leuke baby schoenen

Mijn dochter van 16 maanden heeft haar eerste schoentjes van jullie gekregen. Ze zitten haar goed. Wel even hannesen met aantrekken, maar de schoentjes kan ik goed openmaken en goed vaststrikken. Ze kan er howd op lopen. Aanrader!

Dochter erg blij, degelijke schoen

Schoenen zijn van goede kwaliteit, kinderen kunnen er lekker mee in de regen etc mee spelen. Fijn materiaal. En dochter is blij met de roze kleurtjes en loopt er lekker op.

Snel geleverd!

Goede kwaliteit en snelle levering!

Goede pasvorm, leuke modellen

Fijne schoenen om aan te trekken, leuke modellen en kleurtjes.

Wat een fantastisch leuke schoentjes!

Ik was direct verliefd op deze schoentjes voor mijn dochter van 7 maanden. Ze zitten haar goed en sluiten mooi aan. Heel blij mee!

Hele fijne schoenen en top service!

Hele fijne site/service, snelle levering, duidelijke communicatie. Grote selectie op de site, opties voor bij twijfel en tot nu toe zeer tevreden met de schoenen voor beide zoontjes vanaf de eerste stapjes tot nu!

Winkel met veel keuze en passend advies

Samen met mijn dochtertje haar tweede schoentjes uitgekozen. Goede hulp gekregen bij het passen en het selecteren van de juiste maat.

Vriendelijke en goede hulp

De dames in de winkel hadden goed advies en deden hun werk met enthousiasme. Ze namen zelfs de tijd om de collectie online te laten zien

leuke fijne schoenen

deze zijn perfect voor de kleintjes! Leuke modellen, met of zonder klittenband of rits. Ik wordt er gelukkig van en mijn dochter ook. Perfecte brede zool voor de kleine voetjes. Ik ben blij met jullie merk/bedrijf

De fijnste schoenen voor onze zoon

Onze zoon is geboren met één klompvoet en de schoenen van Shoesme zijn perfect voor zijn voetjes. En ze zitten er ook nog eens altijd heel gaaf uit!

Hippe schoenen, veel variatie en keuze en goede kwaliteit

Fijne aanbiedingen in de sale. Hele leuke collectie schoenen. Zeer snelle verzending.

Cooler Style und gut für die Füße

Wir lieben unsere Sneaker und unser Kind ebenso. Vor allem das moderne, coole Design als auch, dass sie bequem sind und sie gut damit laufen kann.

De eerste schoentjes hebben geen moment stil gestaan.

Wat een leuke en hippe schoentjes heeft Shoesme! Ze zien er niet alleen leuk uit maar mijn zoontje loopt er ook heel goed op. Het is een fijn idee dat mijn zoontje goed leert lopen op kwalitatieve schoenen. Als we naar buiten gaan, wil hij alleen die aan. Ik koop niet snel meer een ander merk.

Snelle verzending, goed verpakt

Voor mijn oudste 4 jaar geleden haar eerste schoentjes gekocht van ShoesMe en gelijk verkocht. Nu ook voor de jongste weer haar eerste schoentjes van ShoesMe. Ontzettend fijne zool voor zowel kleine als grotere kindjes, leuke designs en de verzending is ook top. Goed verpakt, snel geleverd en gemakkelijk te retourneren! Heel blij mee!

12 jaar trouwe fan

Shoesme heeft altijd trendy en kwaliteit schoenenen

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg