Mooie schoentjes geshopt met een leuke korting! Retour ook snel verwerkt. Met het nieuwe meetsysteem kan ik voortaan direct de juiste maat bestellen. Top!
Hi Carolien, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de schoenen en de snelle verwerking van de retour! π We zijn blij dat het nieuwe meetsysteem handig is voor het bestellen van de juiste maat. ππ Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shoesme
Mijn dochtertje vind de schoenen heel fijn om aan te hebben
Hi Ankie, Wat fijn om te horen dat je dochtertje zo blij is met de schoenen! ππ We zijn blij dat ze er comfortabel op loopt en ze graag draagt. πβ¨ Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shoesme
Fijn dat ik goed kon opmeten of de schoen mijn dochter goed zou passen, ook met het advies om een maat groter te nemen. Kwalitatief prachtige schoenen, perfecte pasmaat. Dankjewel!
Hi Tanja, Wat fijn om te horen dat de aankoop in één keer geslaagd was! π Het is geweldig dat het opmeten en het advies over de maat goed heeft geholpen. ππ Bedankt voor je mooie woorden en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shoesme
Voor Sinterklaas super leuke sneakers gekocht voor m'n dochtertje en wat was ze blij! Nu had ze "dezelfde" schoenen als haar idool Love Piet! Super cool! Dit is niet het eerste en zeker niet het laatste paar schoenen dat ik bij Shoesme heb gekocht. Het zijn gewoon goede, stevige schoenen die tegen een stootje kunnen. De beste voor voetjes in de groei en ook nog eens superhip en snel geleverd.
Hi Vanessa, Wat geweldig om te horen dat je dochtertje zo blij was met haar nieuwe sneakers! π Het is fantastisch dat ze nu de "dezelfde" schoenen heeft als haar idool Love Piet! πβ¨ We zijn blij dat je tevreden bent met de stevige kwaliteit en de snelle levering. Bedankt voor je mooie woorden, en we hopen dat je snel weer bij ons komt shoppen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Heb voor mijn tweeling schoenen besteld. En ze zitten super stevig en comfortabel. Ze lopen er goed op rond! Super blij en tevreden mee!
Hi Selina, Wat fijn om te horen dat de schoenen perfect passen voor je tweeling! π We zijn blij dat ze stevig en comfortabel zijn en dat ze er goed op lopen. ππ« Bedankt voor je positieve review en we hopen dat je tweeling er nog veel plezier van heeft! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Prima webwinkel, snelle levering van mooie kinderschoentjes
Hi, Geweldig om te horen dat je tevreden bent met zowel de service als de schoenen! π We zijn blij dat de snelle levering en de mooie kinderschoentjes goed bevallen. πβ¨ Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Leuke en goede schoentjes voor de peuters die net gaan lopen. Daarnaast een uitermate prettige behandeling door de klantenservice van Shoesme als er onduidelijkheden of vragen zijn. Er wordt goed meegedacht en altijd naar een passende oplossing gezocht. Heel fijn!
Hi Ron, Wat een fijne ervaring om te horen dat de schoenen perfect zijn voor de peuters die net gaan lopen! ππ We zijn ook blij dat onze klantenservice je zo goed heeft geholpen en meegedacht om een passende oplossing te vinden. Bedankt voor je positieve woorden en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ik heb de schoentjes voor mijn kleinzoon gekocht en hij was er zo blij mee ! Gelijk de volgende dag aangetrokken om ze juf te laten zien. Zij vond ze ook mooi. Het maakt je als oma zijnde natuurlijk ook blij.
Hi Carla, Wat heerlijk om te horen dat je kleinzoon zo blij was met zijn nieuwe schoentjes! π Het moet geweldig zijn om te zien hoe trots hij ze meteen aan trok om ze aan zijn juf te laten zien. ππ We zijn blij dat zowel jij als de juf ze mooi vonden. Bedankt voor je mooie review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Fijne schoenen met flexibele zool waar de kinderen goed op lopen. Sommige modellen zijn wat smaller, diegene die kleiner vallen staan bij de schoenen vermeldt.
Hi Leonie, Wat fijn om te horen dat de schoenen goed passen en dat de kinderen er lekker op lopen! π Het is goed om te weten dat de flexibele zool zo goed werkt. ππ« Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ook het terugsturen bij verkeerde maat was makkelijk. Hele fijne servic
Hi Sara, Wat fijn om te horen dat alles goed en netjes verpakt was en dat het retourneren soepel verliep! π We zijn blij dat je de service fijn vond. πβ¨ Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Kwaliteit altijd goed van Shoesme. Pasvorm zoals beschreven (advies was maatje groter bestellen en dat klopte) Kind blij, ik blij.
Hi Anouk, Wat geweldig om te horen dat de kwaliteit en pasvorm precies zoals beschreven zijn! π Fijn dat het advies om een maatje groter te bestellen goed heeft gewerkt en dat zowel jij als je kind blij zijn. ππ Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Voor mijn zoontje koop ik altijd de schoentjes van Shoesme. Ik ben hier heel tevreden over, en zou de schoentjes iedereen aanraden.
Hi Inge, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de schoenen voor je zoontje! π We zijn blij dat je altijd kiest voor Shoesme en dat je de schoenen aan anderen zou aanraden. ππ Bedankt voor je mooie review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Snelle levering, overzichtelijk retour beleid (2 maten besteld).
Hi Roos, Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met het overzichtelijke retourbeleid! π We zijn blij dat je de prachtige laarsjes hebt ontvangen. π’β¨ Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Dochter van bijna 2 jaar erg blij met deze verantwoorde mooie schoenen. Lopen fijn en soepel!
Hi Isabella, Wat fijn om te horen dat je dochter zo blij is met haar nieuwe schoenen! π We zijn blij dat ze fijn en soepel lopen, en dat je de schoenen als verantwoord beschouwt. ππ Bedankt voor je mooie review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
We kopen altijd schoenen van shoesme voor onze dochter. We zijn heel erg blij mee en zij ook. Super goeie kwaliteit!
H, Wat geweldig om te horen dat jullie altijd zo tevreden zijn met de schoenen van Shoesme! π Fijn dat zowel jij als je dochter blij zijn met de kwaliteit. ππ Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ik heb mooie schoenen ontvangen, deze waren netjes verpakt en snel geleverd. Blij mee!
Hi Inge, Fijn om te horen dat je de schoenen netjes verpakt en snel geleverd hebt ontvangen! π We zijn blij dat je tevreden bent. ππ Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Schoenen zijn de basis van de houding tijdens het groeien van mijn kindje. Shoesme heeft een heel breed assortiment waaruit ik voor mijn zoontje de perfecte schoen kan kiezen!
Hi Liza, Wat fijn om te horen dat je de perfecte schoenen hebt kunnen vinden voor je zoontje! π We zijn blij dat ons assortiment zo goed aansluit bij de behoeften van je kindje. ππ Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Dochter is helemaal weg van jullie schoenen!
Hi, Wat geweldig om te horen dat je dochter zo blij is met haar nieuwe schoenen! π We zijn blij dat ze helemaal weg is van onze collectie. πβ¨ Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Mooie kwaliteit in schoenen en snelle keurigw levering
Hi Vera, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de mooie kwaliteit van de schoenen en de snelle levering! π We doen ons best om zowel kwaliteit als service hoog te houden. πβ¨ Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Helaas ging er iets mis met mijn sokken bestelling maar de allervriendelijkste klantenservice had het super en vooral snel opgelost,β¦top service!
Hi Susan, Wat fijn om te horen dat onze klantenservice het probleem snel en goed heeft opgelost! π We streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden. π Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Heel tevreden over Shoesme! Mijn bestelling werd super snel verzonden en kwam netjes en stevig verpakt aan. De schoenen zien er prachtig uit en de service was top. Zeker een aanrader!
Hi Manon, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling! π We zijn blij dat de levering snel was en de schoenen naar wens zijn. πβ¨ Bedankt voor je mooie woorden en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Leuk dat shoesme elk jaar stoere boots met rubber neuzen heeft; ideaal voor mijn kleuters die graag en veel buitenspelen!
Hi Willemijn, Wat fijn om te horen dat de stoere boots perfect zijn voor je kleuters! π We zijn blij dat de rubber neuzen zo goed van pas komen voor al dat buitenspelen. π’πͺ Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Tijdens Black Friday besteld. Heel snel binnen en de kleine loopt er goed op! Ik bestel weer.
Hi Naomi, Wat fijn om te horen dat de schoenen snel binnen waren en je kleine er goed op loopt! π We zijn blij dat je tevreden bent en we kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen voor je volgende bestelling. πβ¨ Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Er was korting bij Shoesme, maar de korting werd niet verrekend bij het afrekenen. Dit werd heel snel geregeld door Shoesme.
Hi Daphne, Wat fijn om te horen dat onze klantenservice het probleem snel heeft opgelost! π We streven er altijd naar om snel en efficiΓ«nt te helpen. π Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Snel geleverd, duidelijke communicatie en zeer mooie schoenen. Goed voor de voeten van kinderen
Hi Janine, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de schoenen! π We zijn blij dat de levering snel was en dat de schoenen goed passen voor de voeten van kinderen. π Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.