Ik koop graag de sneakers van Shoesme vanwege de kwaliteit en goede pasvorm. En de kleuren combinaties in de sneakers zijn ook erg leuk voor ons zoontje!
Hi Helena, Wat leuk om te horen dat Shoesme voor jullie altijd de goede keuze is! 🙌 Fijn dat je de kwaliteit en pasvorm van onze sneakers zo waardeert, en dat de kleurcombinaties ook helemaal in de smaak vallen bij jullie zoontje. 👟🎨 Dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Hele mooie schoenen voor onze peuter van 2,5 jaar. Hij loopt er super op. Ik zou shoesme zeker aanbevelen.
Hi Suzanne, Dankjewel voor je mooie review! 🌟 Super om te horen dat jullie peuter van 2,5 er zo goed op loopt en dat je de service als fijn ervaart. 👣👟 Bedankt voor je aanbeveling, dat waarderen we enorm! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Mijn zoontje loopt ontzettend fijn op deze schoentjes. Hij wil ze liever niet meer uit!
Hi Anne, Wat heerlijk om te horen! 😄👟 Super dat je zoontje er zó fijn op loopt dat hij ze liever niet meer uit wil. Dat is het mooiste compliment. Veel plezier met alle stapjes! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Wij hebben alleen maar schoentjes van shoes me. Goed voor de voetjes en super leuke modellen. En met het meet systeem kun je thuis ook de maat bepalen!
Hi Bianca, Wat leuk om te horen dat jullie alleen maar Shoesme dragen! 😄👟 Fijn dat je de schoenen goed vindt voor de voetjes én dat de modellen zo leuk zijn. 👣✨ En helemaal handig dat je met het meetsysteem thuis makkelijk de maat kunt bepalen. 📏 Dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Fijn dat er goed nagedacht is over de ontwikkeling van de voet voor de kleintjes. En dat ook nog weten te verpakken in super leuke schoenen!
Goedemorgen Jessica, Dankjewel voor je mooie woorden! 🙌 Super om te horen dat je de website fijn vindt en dat de hippe schoentjes voor je kleintje zo in de smaak vallen. 👣👟 We vinden het extra leuk dat je merkt hoeveel aandacht er zit in de ontwikkeling van kindervoetjes, en dat we dat kunnen combineren met leuke designs. ✨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Super tevreden, niets op aan te merken. Al jarenlang fan van dit merk.
Hi Audrey, Dankjewel voor je fijne review! 🙌 Super om te horen dat de schoenen mooi en stevig zijn, snel geleverd werden en dat je al jarenlang fan bent. 👟✨ Dat waarderen we enorm! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
De fijnste schoentjes voor onze dochter en straks ga ik ze ook kopen voor onze zoon! Ze zitten zo goed!
Hi Yvette, Wat heerlijk om te lezen! 😄👟 Super dat de schoentjes zo goed zitten voor jullie dochter en wat leuk dat je straks ook voor jullie zoon Shoesme gaat kiezen. 👣💛 Dankjewel voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ontzettend mooie schoenen, fijn dat de zool flexibel is
Hi Deliana, Dankjewel voor je review! 🌟 Super om te horen dat je de schoenen zo mooi vindt en dat de flexibele zool goed bevalt. 👣👟 Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Unsere Tochter hat nun schon das zweite Paar Shoesme Schuhe und sie freut sich immer so sehr. Sie blüht richtig auf in diesen Schuhen.
Guten Tag Maik, Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung! 😊 Wie toll zu hören, dass sich Ihre Tochter so über ihre Shoesme-Schuhe freut und richtig darin aufblüht. Genau dafür machen wir unsere Schuhe! Wir wünschen ihr weiterhin ganz viel Freude mit ihren Shoesme-Schuhen. Ihr Team Shoesme
Top :)
Hi Auke, Top! 😄🙌 Dankjewel voor je bericht, fijn dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
De enige schoenen die mijn dochter altijd wil aandoen en waar ze geen pijne voetjes in heeft. Mijn dochter is extreem kieskeurig, maar de shoesme schoentjes krijgen altijd de goedkeuring. Bedankt!
Hi Stephanie, Wat een heerlijke review, dankjewel! ❤️👟 Zó fijn om te horen dat jouw dochter deze schoenen wél graag aantrekt en er geen pijnlijke voetjes in heeft, zeker als ze zo kieskeurig is. 😄 Dat is voor ons het mooiste compliment. Veel plezier met alle stapjes samen! 👣✨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Mooie, brede, stevige toch flexibele schoenen.
Goedemiddag Nicole, Wat een prachtig compliment, dankjewel! 🤩 Super dat je blij bent met de brede pasvorm, de stevigheid én dat ze toch lekker flexibel blijven. 👣👟 Precies waar we het voor doen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Goede kwaliteit en ze zitten als gegoten bij mijn dochtertje van 10 maanden. Ik moest nog wel even goed kijken voor de maat. Ze vielen een maatje groter in vergelijking met andere shoentjes.
Goedemiddag Do, Dankjewel voor je review! 🙌 Wat fijn om te horen dat de eerste schoentjes zo goed zitten bij je dochtertje van 10 maanden en dat je de kwaliteit als prettig ervaart. 👶👟 We snappen je opmerking over de maat heel goed, maatverschillen tussen merken komen helaas vaak voor. Fijn dat je het goed hebt kunnen uitzoeken. Als je bij een volgende bestelling twijfelt, kijken we graag met je mee op basis van de voetlengte (in mm) en het model. 💬📏 Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Leuke kleurrijke schoenen voor onze 3-jarige zoon! Fijne kwaliteit met doorlopende rubber neus, waardoor de schoen goed tegen een stootje kan!
Goedemiddag Marloes, Wat leuk om te horen dat jullie zoon van 3 zo blij is met de kleurrijke schoenen! 🌈👟 Fijn dat de kwaliteit bevalt en dat de doorlopende rubber neus goed helpt tegen stootjes, ideaal voor actieve kids. Dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Product zoals beschreven, snel binnen
Hi Ellen, Dankjewel voor je review! 🙌 Fijn om te horen dat het product precies was zoals beschreven en snel bij je binnen was. 👟🚚✨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Wij zijn altijd eeg blij met de schoenen van Shoesme voor ons zoontje. We komen altijd weer bij dezelfde soorten uit, in veel leuke verschillende kleuren combinaties. Hebben voor thuis het meetsysteem aangeschaft zodat we makkelijk zelf kunnen bestellen ipv elke keer naar de winkel te moeten. Producten zijn ook snel in huis.
Goedemiddag Leonie, Wat fijn om te horen dat jullie helemaal tevreden zijn! 🙌 Super dat jullie zoontje steeds weer blij is met dezelfde modellen in leuke kleurcombinaties. 👟🎨 En handig dat het meetsysteem thuis het bestellen zo makkelijk maakt, zonder elke keer naar de winkel te hoeven. Fijn ook dat de producten snel in huis zijn. 🚚✨ Dankjewel voor jullie vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Fantastische schoenen onze dochter en ik ook zijn er enorm blij mee.
Hi Grea, Wat een heerlijk bericht, dankjewel! 😄👟 Super om te horen dat jullie dochter (en jij ook!) er enorm blij mee zijn. Veel plezier met alle stapjes! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Duidelijke webshop
Hi Lenneke, Dankjewel voor je bericht! 🙌 Fijn om te horen dat de schoenen mooi zijn, de levering snel was en de webshop duidelijk is. 👟🚚✨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Er staat per item duidelijk aangegeven hoe het valt en wel advies daarbij past. Daarbij de categorieën goed geordend, is er ruime keuze gaat het bestelproces makkelijk. Bezorging is ook lekker vlot. En daarbij ze de schoentjes echt perfect, niet alleen voor de eerste stapjes maar ook voor de ‘ouderen’. Helemaal top!
Goedemiddag Rianka, Dankjewel voor je uitgebreide review! 🙌 Super om te horen dat je de website overzichtelijk vindt, dat de omschrijvingen en maatadviezen per item duidelijk zijn en dat het bestellen én bezorgen zo vlot gaat. 🚚✨ Extra fijn dat de schoentjes niet alleen voor de eerste stapjes, maar ook voor de grotere kids perfect bevallen. Helemaal top dat je dit zo ervaart! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Alles top in orde
Hi Anneloes, Top om te horen dat alles helemaal in orde was! 🙌 Dankjewel voor je bericht en graag tot een volgende keer. 👟✨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Super fijne schoenen!! Ruim aanbod al vanaf dag 1 kopen wij Shoesme schoenen voor ons kindje bieden goede ondersteuning. Kort om wij blijven bij dit merk schoenen
Hi Eliane, Wat een superbericht, dankjewel! 🙌 Fantastisch om te horen dat jullie al vanaf dag 1 voor Shoesme kiezen en dat de schoenen goede ondersteuning bieden. 👣👟 Fijn dat het ruime aanbod ook bevalt. We waarderen jullie vertrouwen enorm en staan graag klaar voor de volgende maat! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Praktische schoenen met klittenband en mooie pasvorm.
Hi Jonna, Wat leuk om te horen: een tevreden kind! 😄👟 Fijn dat de klittenbandsluiting zo praktisch is en dat de pasvorm goed bevalt. Dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Kwalitatief goede schoenen en met de maatmeter bestel je meteen de juiste maat
Hi Melinda, Dankjewel voor je bericht! 🙌 Fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt en dat de maatmeter helpt om meteen de juiste maat te bestellen. 📏👟 Veel plezier met de schoenen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Hele leuke schoenen die super goed zitten. Heel blij met de flexibele zool en goede service. Met de meethulp erbij weet ik ook zeker dat ze de goede maat heeft.
Hi Mariet, Wat fijn om te lezen dat je zoveel vertrouwen hebt in onze schoenen voor je dochter! 🙌👣 Super dat ze zo goed zitten, dat de flexibele zool bevalt en dat je de service als prettig ervaart. En met de meethulp erbij is het extra fijn dat je zeker weet dat de maat klopt. 📏👟 Dankjewel voor je mooie review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Leuke collectie schoenen van goede kwaliteit.
Hi Maud, Dankjewel! 🙌 Fijn om te horen dat je de collectie leuk vindt en dat de kwaliteit bevalt. 👟✨ We hopen je snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg