Al 5 jaar alleen shoesme voor mijn zoontje. Altijd goede kwaliteit.
Op aanraden van de kinderfysiotherapeut schoenen van Shoesme gehaald. Het was na dagen geleverd. Mooie en goede kwaliteit schoenen.
Top top Top
Prachtige schoentjes voor mijn zoontje van 15 maanden besteld. Snelle levering en netjes verpakt. De schoentjes zijn in het echt nog mooier dan op de foto. Ze gaan makkelijk aan en mijn zoontje loopt er heerlijk op. Erg blij met deze aankoop!
Ik vind het een fijn en overzichtelijke site. En het wordt snel geleverd. En eventueel terug sturen ook erg makkelijk.
Hi Tet, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze website en service! π Een overzichtelijke shopervaring, snelle levering en makkelijk retourneren β daar streven we elke dag naar. Dank je wel voor het vertrouwen en je mooie review. Groetjes, Team Shoesme
Mooie schoenen, snel verzonden, fijn meetpapiertje erbij en instructies.
Hi Kelly, Wat een fijne review om te lezen β dank je wel! π Super om te horen dat het meetpapiertje en de instructies goed van pas kwamen en dat de schoenen mooi en snel binnen waren. Daar worden wij blij van! Veel plezier ermee en graag tot de volgende keer. Groetjes, Team Shoesme π
Goede service en mijn meiden zijn super blij met de schoenen!
Hi Elisabeth, Wat leuk om te horen dat je meiden zo blij zijn met hun nieuwe schoenen β daar doen we het voor! π En superfijn dat ook onze service als prettig is ervaren. Heel veel plezier gewenst met de schoenen en graag tot een volgende keer! Groetjes, Team Shoesme π
Onze kinderen worden altijd blij van de schoenen van Shoesme. Een goede kwaliteit schoenen en een snelle bezorging
Hi, Wat fijn om te lezen dat jullie kinderen blij worden van onze schoenen β daar worden wij dan weer blij van! π Dankjewel voor het compliment over de kwaliteit Γ©n onze snelle levering. Veel plezier met de nieuwe schoenen en graag tot de volgende bestelling! Groetjes, Team Shoesme π
De informatie die bij de schoenen staan is duidelijk en goed uitgebreid. Ook als je voor de eerste keer iets wilt kopen adviseren wij ook om de shoesme meetsysteem erbij te kopen. Nu kun je voor de kleine de voeten groei goed in de gaten houden. Kwaliteit van de schoenen zijn top. Echt een aanrader om schoeisel te kopen.
Hi Dirk, Dank voor je mooie en uitgebreide review! Wat fijn dat je de productinformatie op onze website duidelijk vindt β daar doen we het voor! En super dat je ook ons meetsysteem hebt aangeschaft; het helpt inderdaad om de groei van de voetjes goed bij te houden Γ©n altijd de juiste maat te kiezen. We wensen jullie veel plezier van de schoenen en graag tot een volgende keer! Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Onze kinderen dragen altijd Shoesme. De schoenen zijn van goede kwaliteit, en zien er ook leuk uit. Beide kinderen lopen er graag op. En laten altijd vol trots hun nieuwe schoenen aan iedereen zien.
Hi Sabine, Wat een heerlijke review om te lezen β dankjewel! π ZΓ³ leuk dat jullie kinderen hun Shoesme schoenen met trots showen, dat is precies wat we hopen te bereiken. We vinden het belangrijk dat onze schoenen niet alleen goed zijn voor de ontwikkeling van kindervoeten, maar er ook gewoon heel leuk uitzien. We hopen dat ze er nog heel veel blije kilometers op mogen maken! Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Ik koop altijd shoesme voor mβn kleindochter die in Amerika woont. Ze zijn zo leuk en met de meettabel gaat dat prima!
Hi Maud, Wat leuk om je enthousiaste review te lezen, dankjewel! π Super dat je altijd Shoesme kiest voor je kleindochter in Amerika π§π. Fijn om te horen dat de meettabel zo goed helpt bij het bestellen van de juiste maat. Dat maakt het shoppen toch een stuk makkelijker! π₯° We hopen dat je kleindochter veel plezier beleeft aan haar Shoesme-schoentjes en zien je graag weer terug in onze shop. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme ππ
Voor jongens en meisjes veel keuze.
Hi Rachelle, Wat leuk om te lezen, dankjewel! ππ Fijn dat je altijd leuke modellen vindt voor zowel jongens als meisjes. Zo wordt shoppen bij Shoesme extra leuk! We hopen je snel weer in onze shop te zien voor het volgende paar schoenen. π§π¦π Groetjes, Team Shoesme ππ
Fijne ervaring! Duidelijke site, snelle verzending en mooi verpakt! Heel fijn dat er een kartonnen "meetlint" in de vorm van een voetje bij zit. De volgende schoentjes bestellen we weer bij Shoesme!
Hi Denise, Wat een fijne review, dankjewel! ππ Super dat je een prettige ervaring had met onze site, de snelle verzending en de mooie verpakking. πβ¨ Leuk om te horen dat het kartonnen meetlintje in de vorm van een voetje zo goed helpt bij het kiezen van de juiste maat! We vinden het geweldig dat je de volgende schoentjes weer bij Shoesme wilt bestellen. Groetjes, Team Shoesme ππ
Schoentjes zijn altijd van zeer goede kwaliteit en zijn helemaal voor de kindervoet gemaakt. Wij halen hier al 2jaar de schoentjes voor ons kindje en zijn nog nooit teleurgesteld. Bezorging is ook altijd heel erg snel.
Hi Emilie, Wat geweldig om te lezen, dankjewel! ππ Fijn dat je al 2 jaar trouw bij Shoesme shopt en dat je nog nooit teleurgesteld bent. Het doet ons veel plezier dat onze schoenen goed passen bij de kindervoet en dat de bezorging snel verloopt! πβ¨ We hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn en zien je graag weer terug voor het volgende paar schoentjes. π Groetjes, Team Shoesme ππ
Kleindochter vind ze geweldig een echte aanrader voor beginnende lopertjes
Hi Anja, Wat leuk om te lezen, dankjewel! ππ Fijn dat je kleindochter zo blij is met haar super stevige schoentjes en dat ze zo goed zijn voor beginnende lopertjes πΆπΌ. We vinden het geweldig dat je Shoesme aanbeveelt en hopen je snel weer in onze shop te zien voor het volgende paar! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme ππ
Superfijne schoenen voor zowel mn zoon van 9 als mn zoon van 7 mnd. Corrigeren de stand, stevig, en sluiten goed aan en gaan een lange tijd mee.
Hi Eline, Wat geweldig om te lezen, dankjewel! ππ Super dat onze schoenen zo goed passen bij zowel je zoon van 9 als je kleintje van 7 maanden π¦πΆ. Fijn dat ze stevig zijn, goed aansluiten en lang meegaan, daar doen we het voor! β¨ We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze shop voor het volgende paar schoenen. π Groetjes, Team Shoesme ππ
Al mijn kinderen hebben altijd fijne schoenen van Shoesme zelfs voor de iets bredere voet! Helemaal super, goede kwaliteit sterk matriaal en van leer! De kwaliteit merk je. Mijn kinderen klimmen klauteren en doen alles met de schoenen en je ziet er maar weinig van door de goede stoot neus en kwaliteit!
Hi Danielle, Wat een geweldige review, dankjewel! ππ Fantastisch om te horen dat al je kinderen zo blij zijn met hun Shoesme-schoenen, ook bij iets bredere voeten π§.Fijn dat je de goede kwaliteit, sterke materialen en leren schoenen zo waardeert β en dat ze tegen al het klauteren en klimmen kunnen! πββοΈπ Groetjes, Team Shoesme ππ
Fantastisch schoenen met goede kwaliteit. Blijven mooi en zitten stevig om haar voeten maar wel flexibel bij de zool. Goede combinatie voor een goede start van haar voeten(leven) :)
Hi Esther, Wat een mooie review, dankjewel! ππ Fijn dat de schoenen goed zitten, stevig zijn en toch flexibel bij de zool. Perfect voor een goede start voor de voetjes van je dochter! π Groetjes, Team Shoesme ππ
De schoenen van de eerste loopfase bevallen ontzettend goed, mijn zoontje leert hier heel goed mee lopen. Service en levering waren ontzettend netjes.
Hi Ilse! πβ¨ Wat leuk om te horen dat de eerste stapjes zo goed gaan met onze schoenen! π£π Fijn dat alles ook qua service en levering naar wens was. Bedankt voor je mooie review en aanbeveling! π Groetjes, Team Shoesme π
De schoentjes en de maten zijn altijd super fijn. Mijn zoontje loopt al sinds hij kan lopen heel graag op de schoentjes van Shoes me !
Hi Chayenne! ππ Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent en dat je zoontje al zo lang blij is met zijn Shoesme schoenen! π Bedankt voor je mooie woorden en voor het aanraden van ons. π Groetjes, Team Shoesme
Very good service and shoes quality
Hi Ana! ππ Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel onze service als de kwaliteit van de schoenen! ππ Het doet ons altijd goed om te weten dat onze schoenen lekker zitten en lang meegaan, zodat kinderen er met plezier op kunnen lopen en ontdekken. β¨ Dankjewel voor je mooie review en voor het aanraden van Shoesme aan anderen! ππ Groetjes, Team Shoesme
Super leuke schoenen, snel geleverd, helaas te groot dus retour maar dit was ook heel eenvoudig.
Hi Marjolein! ππ Wat fijn dat je de schoenen leuk vindt en dat de levering snel ging! β¨ Jammer dat de maat niet helemaal goed was, maar top om te horen dat het retourneren ook eenvoudig verliep. ππ Dankjewel voor je review en voor het aanbevelen van Shoesme! π Groetjes, Team Shoesme
Ik heb vanaf de eerste stapjes van mβn zoontje schoenen van Shoesme, ik ben er erg tevreden over. Passen perfect, kunnen tegen een stootje.
Hi Renske! Wat geweldig om te horen dat je al vanaf de eerste stapjes voor Shoesme kiest! β¨ Fijn dat de schoenen perfect passen en zo tegen een stootje kunnen β dat is precies waar we voor gaan. π Het doet ons altijd zo goed om te weten dat kinderen er met plezier op lopen. Dankjewel voor je mooie review en aanbeveling! π Groetjes, Team Shoesme
Fijne schoenen van goede kwaliteit en super handig meet kartonnetje om de maat te checken.
Hi Carina! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de schoenen Γ©n ons handige meetkartonnetje! πβ¨ Het doet ons goed dat onze service en producten het lopen voor de kleintjes extra makkelijk en fijn maken. π Dankjewel voor je mooie review en aanbeveling! π Groetjes, Team Shoesme
Fijne schoenen en snelle levering. Mooi stevig materiaal en mijn zoon met hoge wreef past de schoen met elastische veters perfect.
Hi Susan! ππ Wat fijn om te horen dat de schoenen zo goed passen bij je zoon, vooral met zijn hoge wreef! πβ¨ Ook super dat je tevreden bent over het stevige materiaal en de snelle levering. π Het is altijd ons doel dat kinderen comfortabel en blij op hun Shoesme schoenen lopen. Dankjewel voor je mooie review en aanbeveling! π Groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.