UITSTEKEND

Uitstekend. Hip en goed voor de groeiende voetjes.

Top schoenen, goeie kwaliteit!

Zeer tevreden altijd over de aankoop. Mooie goede kwaliteit. Prima service.

Altijd goede schoentjes!

Voor onze peuter kopen we altijd schoentjes en sandaaltjes bij Shoesme. Goede schoenen met veel ruimte in de voorvoet en soepele zooltjes vinden we super belangrijk. Dit keer online gekocht, maar meestal bij een winkel waar we heel goed worden geholpen.

Heel tevreden

Uitstekende hulp en mooie schoenen!

De eerste keer schoentjes uitzoeken voor je baby vond ik een hele ervaring. Vanaf het moment dat die kleine gaat staan en om een tafel gaat lopen lijken ze ineens heel groot. Tijd voor de eerste schoentjes! Werd door andere mama’s getipt op Shoesme. Ben heel blij dat ik naar de winkel ben gegaan, ik ben super goed geholpen bij het opmeten en advies voor schoentjes voor de eerste stapjes. Ze zien er kwalitatief goed uit en staan ook nog leuk!

Van een kind dat geen schoenen wilde aandoen, tot een kind dat haar schoenen niet meer wil uitdoen.... :) Ik koop sinds mijn dochter kan stappen, altijd schoenen bij Shoesme. Zitten geweldig, mijn dochter draagt ze dag in dag uit en de kwaliteit is geweldig! Dank jullie wel!

Leuke schoenen

Leuke schoenen en snelle service.

Mooie website, snelle levering en perfecte pasvorm

Ik ben erg tevreden met mijn Shoesme. De website is mooi, overzichtelijk en kan goed filteren. De levering is altijd snel en de gaten kloppen precies - er zit ook geen verschil tussen de verschillende modellen. De schoenen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een goed voetbed. Onze dochter loopt er met veel plezier op weg!

Goede schoenen die lekker zitten

Al sinds de eerste schoentjes van mijn dochter koop ik ieder seizoen nieuwe Shoesme schoenen. Ze loopt hier goed en lekker op en de maten kloppen altijd. De meethulp is erg handig. Ik heb wat andere merken in de kast maar deze blijven vaak staan, mijn dochter kiest altijd haar Shoesme schoenen als ze mag kiezen welke schoenen ze aan wil.

Makkelijk bestellen, snelle levering, goede kwaliteit

De site werkt prima, handige filters. Gekozen sandalen werden snel geleverd en mijn zoontje loopt er heerlijk op!

Fijne en leuke schoentjes

Kleinzoon van bijna 3 draagt tot nu toe alleen schoenen van Shoesme. 1 paar nu retour omdat na 2x dragen de zool loslaat en nieuwe besteld. Verder altijd tevreden.

Mooie sandalen

Mooie sandalen, zitten ook goed. wat ik wel jammer vind is dat de bodem van een soort schuimrubber is en mijn dochter na 1 keer dragen al slijtage aan de voorkant had omdat ze met de neus over de grond had geschraapt. Had eerder teva sandalen die hebben dit niet .

Helemaal tevreden!

Schoentjes waren snel en netjes geleverd en vallen zoals altijd erg goed in de smaak! Hele fijne schoentjes.

Erg tevreden

Aanrader super flexibele fijne schoentjes

Snelle bestelling en snel in huis. Mooie sandaaltjes; we hadden ze al eerder in huis, maar nu opnieuw bestelt in een maat groter.

Goede schoenen en goede prijs

Goede schoenen en goede prijs

Mooie en kwalitatief goede schoenen

Mijn kinderen hebben elk jaargetijde wel een paar schoenen van Shoesme, dit blijven de beste schoenen qua pasvorm en ze blijven lang mooi.

Super fijne schoenen!

Zitten altijd als gegoten bij onze kinderen, en ook zeker een van de betere merken qua kwaliteit.

Wederom zeer prettige ervaring

Deze keer mooie zomersandaaltjes voor mijn dochtertje van 2 gekocht. Prachtige kwaliteit en snelle topservice! Dank daarvoor!

Super leuk merk

Prachtig gouden sandaaltje! Bestel heel graag bij Shoesme. Ze hebben altijd ruime keuze. Alles wordt netjes verpakt en bezorgd.

Hele goede, stevige schoenen die makkelijk aan gaan

Ruim assortiment, snelle levering.

Fijne en duidelijke service

Fantastisch!

De schoenen passen goed en lopen fijn voor mijn dochter. Ik raad iedereen shoesme aan wegens het materiaal goed is en de kleine maar snel groeiende voetjes perfect er in passen!

Snelle levering met top kwaliteit schoenen

Wederom een snelle levering. En elke keer een topkwaliteit schoenen. Ik vind het erg belangrijk dat de stabiliteit goed is van de zolen. En jullie hebben top kwaliteit met een heel ruim leuk assortiment schoenen. Bedankt

Super! Altijd snelle levering en schoenen/sandalen altijd goed model voor verschillende voetjes.

Koop al 11 jaar alle kinderschoenen bij Shoesme.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg