mooie schoenen, goede kwaliteit

Mooie stevige schoenen van goede kwaliteit. Voor kinderen heel fijn dat de schoen een zwarte stevige neus heeft die niet snel stuk gaat.

Goede kwaliteit en pasvorm

Goede kwaliteit schoenen! Loopzool bied wat extra stabiliteit maar is toch soepel. Mooie en hippe modellen. Fijn dat er een uitneembaar voetbed in de schoentjes zit, dit maakt het controleren van de maat een stuk makkelijker. Daarnaast heeft mijn dochter wat smallere voeten, omschrijving op de website duidelijk. Enige verbeterpunt is dat ik het jammer vond dat je op de website niet kunt filteren op pasvorm, smal, normaal, breed bijvoorbeeld. Hierdoor moet je dit per schoen bekijken.

Reactie van het bedrijf

Hi Laura, Wauw, bedankt voor de 9! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier met jouw nieuwe Shoesme schoenen. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Groetjes Team Shoesme

Fantastische laarzen

Hele mooie kwaliteit, gave kleur en m’n dochter is er helemaal weg van. Helaas struikelde ze op de eerste dag dus de neuzen flink beschadigd. Maar we hebben we met middeltjes toch nog aardig toonbaar gekregen. M’n dochter draagt ze met trots!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze positieve review ❤️ Onwijs toffe laarzen voor een echte fashionista! Groetjes Team Shoesme

Goeie en mooie moderne schoenen

Super fijne schoenen van goeie kwaliteit. Lopen goed, kinderen hebben geen last. Verder gaat bestelling snel en gemakkelijk. Nooit geen problemen gehad.

Mooie aanbieding. Schoentjes zitten perfect. Sluiten mooi aan. Hij loopt er goed op. Vorige schoentjes waren ook perfect. Dus ik kan zeker deze schoenen aanbevelen.

Reactie van het bedrijf

Hi Sharon, Bedankt voor deze positieve review. Veel plezier van de leuke donkerblauwe babysneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Groetjes Team Shoesme

Mooie schoenen en snel geleverd

Mijn dochter vind haar nieuwe schoenen helemaal geweldig. Het zijn mooie laarsjes en ook nog in haar lievelingskleur roze. De levering was sneller dan verwacht en fijn dat het ook 's avonds kan.

Reactie van het bedrijf

Hi Sanne, Bedankt voor deze positieve review! Je dochter is een echt fashionista met haar stoere roze bikerboots ❤️ Groetjes Team Shoesme

Fantastische service en heerlijke kwaliteitsschoenen

Altijd fantastische service in de winkel in Breda. Goed maatadvies, leuke hippe schoenen, kwaliteit en volgens mijn dochter zitten ze nog heerlijk ook.

Reactie van het bedrijf

Hi Henrieke, Wauw! Een 10! Daar worden wij heel blij van en extra leuk om te lezen dat onze service zo goed bevalt😊 Groetjes Team Shoesme

Snel in huis en mooie schoenen

Shoesme schoenen zitten altijd goed. Snel verzonden, retouren snel verwerkt en prima service.

Reactie van het bedrijf

Hi Manon, Wat een leuke review; een echte Shoesme fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️ Veel plezier van de leuke bestelde Chelsea Boots. Groetjes Team Shoesme

Super! Mijn zoontje van 1,5 kan door de flexibele zolen erg goed lopen op de schoenen van shoesme!

Voor de tweede keer voor dit merk gekozen omdat het zo goed beviel! Vooral door de goede zolen kan mijn zoontje goed lopen op deze schoenen!

Reactie van het bedrijf

Hi Mandy, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Ik wens je heel veel plezier van de schoentjes en hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme

Leuke schoenen, snelle levering.

Filters werken goed, alleen jammer dat als je naar andere kleuren van dezelfde schoenen kijkt, niet gelijk terug naar het overzicht gaat, maar eerst die paginas terug moet. Maar helemaal fan van deze schoenen voor mijn meiden! Jammer dat ze niet in mijn maat zijn..

Reactie van het bedrijf

Hi Miranda, Bedankt voor je review. ❤️ Gave schoenen heb je besteld voor je dochters! Onwijs veel plezier ervan en hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme

Mooie schoenen en de kwaliteit voelt goed!

Zoontje vindt ze lekker zitten. Kan de eerste stapjes gaan zetten!

Reactie van het bedrijf

Hi Weemke, Wauw. Bedankt voor de 10! Wat fijn dat onze basket sneaker zo goed bevalt. Deze eerste loopschoentjes zijn perfect voor de eerste stapjes. ❤️ Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Team Shoesme

Leuke schoentjes

Goede pasvorm, mooie schoenen

Reactie van het bedrijf

Hi Eleni, Dank je voor je lovende woorden! Wat fijn dat je zo tevreden bent ❤️ Graag tot ziens in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme

Schoen is mooi maar veel groener dan gedacht, dus retour

Kwaliteit is mooi zoals altijd. Op de foto leek de schoen minder groen. Ik vond de kleur in het echt niet mooi. Schoen dus retour gestuurd

Reactie van het bedrijf

Hi Bianca, Dank je voor je review. Wat jammer dat je de kleur niet echt mooi vind. Gelukkig hebben wij heel veel andere kleuren op de site staan 😊 Als we je kunnen helpen dan horen wij het graag. Groetjes, Team Shoesme

Net als altijd, perfect en snel geleverd!

Reactie van het bedrijf

Hi Irena, Heel erg bedankt voor de 10!❤️ Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Shoesme! Wij zien je graag terug op onze webshop. Groeten, Team Shoesme

Super mooie stevige schoentjes!

Mijn dochter is helemaal weg van haar mooie nieuwe biker boots. Goede kwaliteit schoenen en nette service met snelle verzending!

Reactie van het bedrijf

Hi Anne-Marie, Wauw. Bedankt voor jouw review! Een blije Shoesme klant, daar worden wij heel erg blij van. Met de Shoesme zwarte lakleren bikerboot gaat je kid stralen op het schoolplein 😊 Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme

Prima en snel geleverd

Prima en snel geleverd. De verzendkosten zijn wel echt duur.

Reactie van het bedrijf

Hi Natascha, Bedankt voor jouw review. Wat fijn dat alles goed is verlopen. Heel veel plezier met de Go Banana's sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme

Kwalitatief mooi blijvende schoenen

Mijn dochter was heel vroeg met lopen. Ik heb zelf platvoeten en ben extra voorzichtig haar voetjes. Ik kan zien dat ze op haar schoentjes net zo loopt als op blote voeten. Super geruststellend! Als ik de schoentjes uit doe na een lange dag, zie ik op haar voeten geen knelpunten of plekjes die krap hebben gezeten.Ik draag ook liever schoenen die mij lekker zitten. De schoentjes zijn mooi en door het leder heeft ze altijd warme voetjes. Ik raad het iedereen aan! Ik blijf shoesme schoentjes kopen, zo kan ze lekker vrij bewegen met haar teentjes in haar schoenen. Service? Helemaal top! Bij een beschadigd artikel kreeg ik dezelfde dag binnen 1u een reactie op mijn mail met een oplossing! Bedankt!

Reactie van het bedrijf

Hi Nayomi, Bedankt voor je mooie review! Geweldig leuk om te lezen dat je zo blij bent met onze schoentjes en onze service ❤️ Tot ziens in onze webshop! groetjes, Team Shoesme

Snelle levering, mooie schoentjes, top!

Reactie van het bedrijf

Hi Monique, Dank je voor je lovende woorden! Wat fijn dat je zo tevreden bent ❤️ Groetjes, Team Shoesme

Zeer fijne schoenen altijd van Shoesme

Schoenen zijn gemaakt van degelijk materiaal en gaan lang mee.

Reactie van het bedrijf

Hi Brenda, Heel erg bedankt voor de 10!❤️ Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Shoesme! Wij zien je graag terug op onze webshop. Groeten, Team Shoesme

Fijne schoentjes!

Bij deze winkel weet je dat je kwaliteit krijgt! Ik koop schoenen voor de kinderen altijd hier.

Reactie van het bedrijf

Hi Mathilda, Wauw. Bedankt voor jouw review! Een blije Shoesme klant, daar worden wij heel erg blij van. Met de Shoesme groene sneaker gaat je kid stralen op het schoolplein 😊 Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme

Duidelijke instructies op de site voor bepalen van de schoenmaat. Snelle levering en top schoenen. Zo fijn!

Reactie van het bedrijf

Hi Iris, Bedankt voor jouw review. Goede instructies op de website en snelle levering zijn erg belangrijk voor ons. Des te leuker om te horen dat dit zo wordt gewaardeerd.❤️ Heel veel plezier de met Shoesme cognac babysneaker met teddy voering. We zien je graag terug op onze webshop. Groetjes, Team Shoesme

Lekkere warme en degelijke schoenen

Met deze schoenen blijven de voetjes van mijn zoontje lekker warm en droog. Ook blijven ze er mooi uitzien, zelfs na een week school, iets wat je niet van elke schoen kunt zeggen.

Reactie van het bedrijf

Hi Amber, Bedankt voor je positieve review! Wat ontzettend fijn dat je blij bent met de Shoesme warmgevoerde cognac sneaker. Ik weet zeker dat ze fantastisch staan bij je zoon ❤️ Groeten, Team Shoesme

Chunky boots kinderschoenen: echt kwaliteit

Zacht leer binnen en buiten en natuurrubberzolen. Met goede voetbed. Mijn dochter is er erg blij mee. Maat 37 zit goed, niet te groot, niet te klein. Door het leuke model en omdat ze zwart zijn met bruine cognac zool, ogen ze kleiner. Stoer, maar ook leuk onder jurkje. Prijs-kwaliteit: prima. Super blij mee!

Reactie van het bedrijf

Hi Susanna, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Veel plezier met de super gave chunky boots voor je grote meid! En hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme

Mooie, maar bovenal goede schoentjes voor de snel groeiende voeten van mijn dochter.

Leuke laarsjes en sandalen gekocht. De schoenen zien er mooi uit en sluiten goed aan rondom de voetjes van mijn dochter. Het eerste wat zij zei was ‘wauw!’ bij het zien van haar nieuwe laarzen.

Reactie van het bedrijf

Hi Romy, Wauw, bedankt voor de 9! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de laarsjes. Ik snap dat je dochter WAUW zei bij het zien van deze toffe cognac laarsjes met bloem 😊 Heel veel plezier ermee en hopelijk tot ziens op onze webshop. Groetjes, Team Shoesme

Prachtige en fijne schoentjes

Voor alle kindjes gestart met baby proof schoentjes en ook nu weer erg blij ermee.

Reactie van het bedrijf

Hi Weemke, Wauw. Bedankt voor de 10! Wat fijn dat ons babyproof model zo goed bevalt. Deze eerste loopschoentjes zijn perfect voor de eerste stapjes. ❤️ Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Team Shoesme

Over Shoesme

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.