Top schoenen!

Voor zowel mijn driejarige als zesjarige zoon, geweldige schoenen! Super kwaliteit en stoer!

Schoenen passen goed en mijn dochter is blij!

Barst gympen gekocht voor mijn dochter. Smalle leest is ideaal voor haar.

Goede kwaliteit

Goed kwaliteit schoenen

Fantastische schoenen voor de eerste stappen die volgen naar meer!

Door de flexibele zool ondersteunen ze mijn dochter heel goed bij het leren stappen. Inmiddels het 3e paar aangeschaft. De schoen groeit mee met onze dochter.

De fijnste schoentjes voor baby’s en peuters!

Mooie laarsjes, snelle levering

Leuke laarsjes gekocht voor mijn dochter. Een maatje groter, zoals aangegeven in de productomschrijving en ze passen perfect. Levering was snel.

Dochter helemaal in de wolken met haar boots

Mijn dochter zag de cowboy boots met eenhoorns, liefde op het eerste gezicht. Gelukkig was er nog een paar in haar maat beschikbaar en stond er keurig in de omschrijving dat een maatje groter aan te bevelen was. Dag erna werden de laarzen geleverd. Twinkelingen in haar ogen. Ze zijn superleuk en ook nog eens prachtig gemaakt zoals je van Shoesme gewend bent en dus ook mag verwachten. Het liefst slaapt ze met de laarzen aan ;-)

Mooie, kwalitatief goede schoenen!

Stevige, kwalitatief goede schoenen die ook nog overal mee te combineren zijn. Door het elastiek en klittenband kan mijn zoontje ze zelf makkelijk aan en uit doen. Wel zo handig! Blij mee!

Altijd fijne schoenen van Shoesme. Goeie kwaliteit schoenen en perfect voor de smallere voetjes.

Mooie en fijne schoenen.

De eerste schoentjes van mijn neefjes en nichtjes waren allemaal van Shoesme, ook mijn dochtertje draagt nu schoenen van Shoesme. Voor de eerste stapjes zijn de schoentjes super flexibel en daarna groeien de schoenen met de kinderen mee naar uiteindelijk stevigere schoenen. Een topmerk!

Mooie degelijke schoenen!

Fijne schoenen die ook een goede loophouding geven.

Snel geleverd en zeer goede kwaliteit schoen

Snel geleverd, goede keuze aan schoenen, kwaliteit zool uitstekend, goede maatbegeleiding, en snelle reactie van de klantenservice

Prachtige kwaliteitsschoenen

Shoesme is een ontzettend fijn merk voor onze kindervoeten! Goede kwaliteit, duidelijkheid over de maat met het meetsysteem. En veel variatie in hippe, vrolijke schoenen. Top!

Heel snel geleverd en hele goede kwaliteit. 1 van de weinige die kleine maat schoenen hebben die ook nog leuk zijn. ( bedoel hiermee kindje van 2 met maat 19. Heel fijn

Fijne schoenen

Hele fijne schoenen en goede service.

M’n dochter haar eerste schoentjes!

Super leuke schoentjes en de perfecte zool om te leren lopen!

Quality shoes & fast shipping

Just bought our second pair. Very happy with the style, quality, and shipping.

Prachtige schoenen, snel geleverd

Prachtige schoenen voor mijn dochtertje besteld en met 1 dag al in huis. Helemaal top!

Instant voldoening van de behoefte

Schoenen gekocht voor mijn dochter, tijdig geleverd en kwaliteit conform verwachting. Hoe de schoen wordt hepresenteerd online, komt overeen met de werkelijkheid.

leuke schoentjes en snel geleverd

De schoentjes staan mooi en passen perfect. MIjn dochter liep er gelijk op weg en draagt ze graag. Door de klittebandsluiting mijn dochter ze zelf makkelijk aan en uit trekken en is de pasvorm perfect.

Netjes verpakt en snel geleverd

Degelijke schoenen

Voor mijn dochter bestel ik doorgaans shoesme schoenen met rubberen neuzen. Heel fijn, niet kapot te krijgen. Ik heb nu schoenen zonder rubberen neus, daar toch een beetje spijt van, binnen een dag al een kleine beschadiging in het leer.

Mooie kwaliteit, levertijd kan sneller

Ik kan altijd goed slagen bij Shoesme voor mijn drie kinderen en weet dat in voor kwaliteit betaal. Ik kan terecht voor trendy en casual modellen en diverse ‘sluitingen’. als er ruimte is voor verbetering zou dit enkel op de levertijd zijn.

Snel en goede service

Wederom mooie schoenen!

Dit is denk ik het 4e paar dat wij van Shoesme voor ons zoontje hebben gekocht. Hij inmiddels 3jaar en we hebben er altijd veel plezier van gehad.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg