Toen ik voor het eerst moeder werd en mijn baby begon te lopen, had ik eerst geen idee wat voor schoenen ik moest kopen. Shoesme werd aangeraden in een schoenenwinkel als beste merk kinderschoenen, en wat ben ik blij dat ik voor dit merk ben gegaan! De schoentjes hebben een super flexibele zool waardoor kindjes die net beginnen te lopen, er al heel goed op kunnen lopen. De kwaliteit is gewoon super, niet te vergelijken met goedkope kinderschoenen. Ze zien er ook nog eens heel leuk uit en het assortiment is groot.
Hi Iris, Wat een mooi verhaal, dankjewel voor het delen! 🌟 Super dat je via de winkel bij Shoesme uitkwam en dat onze flexibele zolen je kindje hielpen met de eerste stapjes. 👣 De kwaliteit en het grote assortiment zijn precies waar we voor gaan, mooi dat jij dat zo merkt én waardeert. 👟 Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Naar mijn idee zijn shoesme schoenen de beste kinderschoenen, zeker door de flexibele zool!
Hi Pamela, Wat een mooi compliment, dankjewel! 🌟 Fijn om te horen dat je onze schoenen zo prettig vindt, juist dankzij de flexibele zool die meebeweegt met groeiende voetjes. 👣✨ We blijven daarop focussen: comfort, ondersteuning én mooie looks. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Handig karton in de doos om de voet op te meten.
Hi Wat fijn om te horen dat de schoen zo goed werkt voor je kleinzoon met een vollere voet! 🙌 Handig ook dat het meetkartonnetje in de doos helpt om de maat precies te bepalen, zo zit je meteen goed. 👣📏 Dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Snelle verzending!
Hi Cerena, Wat goed om te horen dat alles super ging én zo snel geleverd is! 🚚💨 Dankjewel voor je review, graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ook al heb ik in meetsysteem toch is het vaak lastig de juiste maat te bestellen. Het meetsysteem geeft dan een maat aan maar die vind ik dan toch wel echt te groot vallen. Jammer dat je dan bij retourneren zowel retourkosten moet betalen en de verzendkosten ook niet terug krijgt. Heb je een tientje betaald voor niks...
Hi Marieke, Dankjewel dat je dit zo helder aangeeft, online de juiste maat kiezen ís soms lastig. 🙏 We willen graag voorkomen dat je onnodige kosten maakt. Enkele tips die vaak helpen: Meet aan het eind van de dag en in millimeters; houd voor peuters/kleuters ±8–12 mm groeiruimte aan. 📏 Twijfel je tussen twee maten? Deel voetlengte (mm), wreefhoogte en het model met ons; we kijken gericht mee. Let op modelnotities (“valt ruim/smal”) bij het artikel. Zit een schoen nét te ruim? Een (tijdelijke) extra inlegzool of wat dikkere sok kan het verschil maken, zonder te knellen. Je signaal over retour- en verzendkosten nemen we mee in onze evaluaties, begrijpelijk dat dat optelt. Als je wil, kijken we 1-op-1 met je mee zodat je volgende bestelling in één keer goed zit. 💬 Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Blijf altijd bij shoesme, kwalitatief goed en fijn om gewoon altijd een maat groter te kopen zodra de schoenen weer te klein zijn
Hi Simone, Heerlijk om te lezen dat onze schoenen altijd goed zitten en dat je bij Shoesme blijft! 😄 Handig ook dat “een maatje groter” voor jullie werkt, met onze maathulp houd je makkelijk ~8–12 mm groeiruimte aan, dan zit je steeds goed. 👣📏 Bedankt voor je fijne review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Mijn ervaring is ,dat schoenen mooi blijven en lang mee gaan en het ten goede komt voor de groeiende voet van mijn zoon
Hi Heleen, Wat mooi om te horen dat de schoenen comfortabel, mooi én duurzaam zijn in gebruik! 🌟👟 Fijn dat ze lang mooi blijven en de groeiende voet van je zoon goed ondersteunen, precies ons doel. Dankjewel voor het delen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Uitstekende schoentjes. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Hi Ann, Dankjewel voor je terugkoppeling! 🎯 Fijn dat het digitale maatadvies goed uitpakte en dat de schoentjes bevallen met een sterke prijs–kwaliteitverhouding. 👟✨ Als je bij een volgende bestelling wilt meedenken over pasvorm of model, helpen we graag. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Bij de bestelling de lengte van het voetje opgeven. De geadviseerde maat klopt en geeft het voetje voldoende ruimte. De schoentjes zien er ook mooi en kwalitatief goed uit.
Hi Henriette, Dankjewel voor je duidelijke terugkoppeling! ✅ Fijn dat communicatie en levering helder verliepen, en dat het opgeven van de voetlengte precies de juiste maat opleverde met voldoende groeiruimte. 📏👟 Extra leuk om te horen dat de schoentjes er mooi uitzien en kwalitatief goed aanvoelen. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Super snel geleverd, fijne schoenen.
Hi Marloes, Wat fijn om te horen, top schoenen én supersnel in huis! 🚚✨ Bedankt voor je bericht; geniet van het nieuwe paar. 👟
Mijn zoontje heeft platvoeten. Daarom is het wat extra ondersteuning heel welkom. Sinds we Shoesme hebben ontdekt, halen we hier al zijn schoenen. Ze hebben erg leuke sneakers voor jongens. En ze worden snel verzonden.
Hi Monica, Wat goed om te horen dat je zoontje prettig loopt op Shoesme, zeker met wat extra ondersteuning bij platvoeten! 🙌👟 Fijn dat de sneakers in de smaak vallen en snel binnen zijn. Tip: modellen met veters/klittenband geven vaak net wat meer steun, en veel schoenen hebben een uitneembare binnenzool voor eventueel eigen zooltjes. Wil je dat we meedenken over een volgend paar? Deel gerust maat en voorkeur (kleur/model), dan kijken we mee. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Voor beide kinderen altijd shoesme schoenen. Goede kwaliteit en snelle service!
Mooie kwaliteit en snelle service.
Hi Patricia, Wat fijn om te horen: mooie kwaliteit én snelle service! ✨👟 Dankjewel voor je bericht, daar doen we het voor. Groetjes, Team Shoesme
Goed geholpen en erg blij met de schoenen. Wij kopen alle kinderschoenen bij jullie.
Hi Chayenne, Wat een prachtig compliment, dankjewel voor jullie vertrouwen 🙌 Fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en blij zijn met de kwaliteit van de schoenen. We doen er alles aan om dat elke bestelling weer waar te maken. 👟✨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Schoenen zijn zoals ze op de site te zien waren, goeie site, veel en goede informatie, juiste maat weten te kopen door de hulp van de site, netjes gemaakte schoenen en onze kleine man stapt met groot vertrouwen deze nieuwe wereld in!
Hi Stefan, Wat een mijlpaal: de eerste échte schoentjes! 🎉👣 Super om te horen dat de info op de site hielp bij het kiezen van de juiste maat en dat de schoenen precies zijn zoals verwacht. Netjes gemaakt én meteen vol vertrouwen op pad—zo zien we het graag. Heel veel mooie stapjes gewenst! Hartelijke groet, Team Shoesme
Ik koop al 7 jaar schoenen bij shoesme. En ik weet altijd wat ik kan verwachten. Goede maatvoering en nooit schoentjes terug hoeven sturen. Genoeg keuze uit verschillende modellen. Ik ga het jammer vinden als de oudste ze straks niet meer past.
Hi Serva, Wat een mooie mijlpaal, al 7 jaar Shoesme! Dankjewel voor je vertrouwen. Fijn om te horen dat de maatvoering klopt en je nooit hebt hoeven retourneren, en dat de ruime keuze bevalt. We hopen jullie ook in de grotere maten nog zo lang mogelijk te blijven verrassen. 👟✨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Erg fijn dat er ook een kartonnetje bij zit waar je de maat mee kunt opmeten. Prachtige schoen van mooie kwaliteit.
Hi Marylou, Handig hè, dat meetkartonnetje, zo kies je met vertrouwen de juiste maat. 📏🙌 En wat leuk dat de schoen in de smaak valt qua kwaliteit en looks. Dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ik ben zo blij dat shoesme zo’n meetinstrument verkoopt! Ik kan namelijk niet zo 1 2 3 naar een winkel waar ze deze schoentjes verkopen maar bestellen op de gok doe ik ook liever niet. Zo weet ik precies welke maat mijn dochtertje heeft. Naast dat het product ook erg snel verzonden is, werkt het ook heel goed. Ook bij erg een beweeglijke dreumes ;). De prijs-kwaliteit verhouding is ook erg goed naar mijn mening, ik vind het product niet duur, maar de kwaliteit is wel goed! Wat ook fijn is, is dat het lang meegaat, omdat het tot en met de volwassen maten gaat. Al met al blij met deze aankoop.
Hi Jinke, Super om te horen dat het meetinstrument je precies de zekerheid geeft die je zoekt, zeker als een winkelbezoek niet altijd uitkomt. 📏🙌 Fijn dat de verzending snel was, het meten ook bij een beweeglijke dreumes lukt én dat de prijs-kwaliteit zo goed voelt. Extra plus dat je ’m lang kunt gebruiken tot in volwassen maten. Dankjewel voor je uitgebreide terugkoppeling! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Sinds het allereerste schoentje van mijn oudste koop ik al shoesme. Ze blijven het hele seizoen mooi en zitten altijd lekker. Het enige nadeel vind ik de naar mijn mening te lange veters voornamelijk bij de maatjes onder de 30. Als het kindje smallere voetjes heeft hou je zelfs na een dubbele knoop nog hele lange lussen over.
Hi Lisanne, Wat fijn om te horen dat onze schoenen het hele seizoen mooi blijven én lekker zitten! 🙌👟 Dankjewel voor je trouw sinds het allereerste schoentje. Je punt over (te) lange veters bij de kleine maten is heel waardevol. Een paar opties die vaak helpen: Kies een model met (dubbel) klittenband/rits of elastische veters voor smalle voetjes. Vervang de veters door een kortere lengte of elastische lace-locks, zodat lussen kort blijven. Striktechniek: “lock lacing” (hiel-lus) of lusjes extra omslaan verkleint de lussen zonder knellen. Stuur ons gerust maat/model door, dan denken we mee over kortere veters of een passend alternatief. We nemen je feedback ook mee naar ons designteam. 💬 Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ik ben naar de winkel in Rotterdam geweest en ben zeer vriendelijk geholpen, mijn kleinzoon kan best lastig zijn wat betreft nieuwe schoenen passen en maat opmeten maar ze gingen hier heel goed mee om, en onze shop ervaring werdt zelfs heel plezierig gevonden door mijn kleinzoon. Wat betreft de sneakers die hij uitgezocht heeft, echt top, hele lichtgewicht goed passende schoenen en hij loopt er heerlijk op.
Hi Corry, Dankjewel voor het mooie verslag van jullie bezoek aan onze winkel in Rotterdam! 🙌 Wat goed om te horen dat ons team zo geduldig heeft meegedacht bij het passen en meten, en dat jullie shopmoment zelfs leuk werd voor je kleinzoon. De gekozen sneakers klinken als een schot in de roos: lichtgewicht, goede pasvorm en heerlijk lopen, precies zoals we het willen. 👟✨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Hoge kwaliteit schoenen voor mn zoon die lekker gaat stappen! Stevig, ergonomisch. En super snel geleverd. 24u na bestellen al in huis!
Hi Esmee, Wat een topbericht! 🎉 Geweldig dat je zoon lekker aan het stappen is op stevige, ergonomische schoenen, en superfijn dat ze binnen 24 uur al in huis waren. 🚀👟 Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ze gaan makkelijk aan en blijven super zitten.
Hi Amber, Geweldig om te lezen dat de eerste schoentjes zo stevig zijn, makkelijk aan gaan én super blijven zitten! 👶👟 We wensen heel veel veilige en vrolijke stapjes toe, dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ons zoontje leert net lopen en is gelijk weg op de babyschoentjes van jullie! Super tevreden!
Hi Magalie, Wat geweldig om te horen dat jullie zoontje meteen verliefd is op zijn nieuwe schoentjes! 🥰 Super dat hij zo lekker kan leren lopen en dat jullie tevreden zijn. Dankjewel voor de mooie review en het aanbevelen van Shoesme! Groetjes, Team Shoesme
Na veel zoeken toch eindelijk goede soepele schoenen gevonden die ook stevig zijn. Zeker in combinatie met de steunzolen die onze zoon nodig heeft. Voor ons geen andere schoenen meer dan shoesme
Hi Karin, Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de schoenen! 😍 Geweldig dat ze ook goed passen in combinatie met de steunzolen en dat jullie zoon er lekker op kan lopen. Dankjewel voor de mooie woorden en het aanbevelen van Shoesme! 👟 Groetjes, Team Shoesme
The shoes are really cute and my kid loves them
Hi Belma, Wat leuk om te horen dat jullie kind zo blij is met de schoentjes! 😍 Fijn dat ze goed bevallen en dat hij/zij er meteen van geniet. Dankjewel voor het delen en het aanbevelen van Shoesme! 👟 Groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg