Laden reviews...
1.837 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen Shoesme om de kwaliteit en de pasvorm voor groeiende voetjes. Snelle levering en betrouwbare service komen vaak terug, evenals vriendelijk personeel. Sommige reviewers noemen hogere prijzen, maar velen waarderen de duurzaamheid en de lange levensduur. Al met al wordt Shoesme gezien als een betrouwbaar merk waar gezinnen steeds terugkomen met meerdere kinderen.
Komen toch altijd weer terug bij dit merk omdat het toch de fijnste schoenen zijn
Manon
Utrecht
Top schoenen!
Nika
Horst
Hi Nika,
Superleuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe schoenen! πβ¨ Bedankt voor je enthousiaste beoordeling en het delen van je ervaring. Veel plezier met de schoenen! ππ
team Shoesme
Blijven netjes, geven goede steun aan voeten van mijn dochter, geen blaren of pijnklachten van de schoenen.
R
Bergen op Zoom
Hi R,
Wat fijn om te lezen dat de schoenen zo goed bevallen! πβ¨ We vinden het superbelangrijk dat kindervoetjes de juiste steun krijgen en comfortabel kunnen groeien. Heel veel plezier met de schoenen en bedankt voor je mooie beoordeling! ππ
team Shoesme
Al jaren koop ik hier de schoenen voor de kinderen. Niet goedkoop, maar kwalitatief heel goed. Nu ook voor het eerst de go bananas die zijn ook goed.
Karin
Groesbeek
Hi Karin,
Wat ontzettend leuk om te lezen dat je al jarenlang fan bent van Shoesme! ππ Bedankt voor je vertrouwen en voor het steeds opnieuw kiezen van onze schoenen voor je kinderen. Superfijn dat ook de Go Bananas schoenen goed bevallen! πβ¨ We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe schoenen. π
team Shoesme
In de opruiming voor betaalbare prijs mooie schoenen gekocht. Wat jammer is dat het in 2 pakketten werd verzonden. Verder top.
6 August 2026
G
Leiden
Hi G,
Bedankt voor je mooie beoordeling! π Fijn om te lezen dat je blij bent met de schoenen en de snelle bezorging. πβ¨ Soms worden bestellingen in twee pakketten verzonden, omdat de schoenen vanuit verschillende locaties komen. Zo zorgen we ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk bij je terechtkomt. π¦π
Veel plezier met je nieuwe schoenen!
Groetjes team Shoesme
I wish my returns were free instead of needing to pay for shipping. Otherwise, we really enjoy the shoes! Diane
6 August 2026
Diane
Amsterdm
Hi Diane,
Thank you for your lovely review!
We're so happy to hear that you really enjoy our shoes. π We also appreciate your feedback about the return shipping costs. We'll make sure to pass it along internally. Thanks for sharing your experience, and we hope your little one continues to enjoy wearing our shoes! π
Love,
Team Shoesme π
We zijn er erg blij mee, de schoenen lopen super.
Kirsten
Puttershoek
Hi Kirsten,
Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de schoenen!
Geweldig dat ze lekker lopen Γ©n dat de kwaliteit goed bevalt. Bedankt voor je mooie review en veel plezier met de schoentjes! π
Liefs, Team Shoesme π
De schoentjes van Shoesme zijn een absolute favoriet, ik koop voor mijn tweeling eigenlijk altijd de schoentjes van Shoesme. De klantenservice is ook echt top, een van de vetertjes was al gaan rafelen en er werden nieuwe vetertjes toegestuurd.
Anne
Zoutelande
Hi Anne,
Wat een mooie review, dankjewel! Super leuk om te horen dat Shoesme een echte favoriet is geworden voor jullie tweeling ππ
Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de schoenen Γ©n onze klantenservice. We helpen natuurlijk graag wanneer er iets aan de hand is, dus heel fijn dat we dit met de nieuwe veters snel konden oplossen π
Bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel plezier met de schoenen! π
Team Shoesme π
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de Shoesme schoenen, en ook de snelle levering. Vooral in de periode na dat je kindje net kan lopen heb je regelmatig een grotere maat nodig, en tot nu toe loopt dochter altijd meteen weg op haar nieuwe schoenen.
Hilda
Rijswijk
Hi Hilda,
Hi! π
Wat een fijne review, dankjewel! Super om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de kwaliteit en de snelle levering van onze schoenen π
De periode waarin kindjes net leren lopen en zo snel groeien is inderdaad een bijzondere fase. Wat fijn dat je dochter iedere keer weer meteen goed wegloopt op haar nieuwe Shoesme schoenen π£π₯°
Bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel plezier met de volgende stapjes!
En zitten goed.
J.
Friesland
Hi! π
Wat fijn om te horen dat de schoenen goed bevallen!
Geweldig dat je tevreden bent over zowel de kwaliteit als de pasvorm. Dat is precies wat we graag willen bieden! π
Dankjewel voor je review en heel veel plezier met de schoenen! β¨
Kwalitatief goeie schoentjes.
Wemke
Burgwerd
Hi Wemke,
Bedankt voor je mooie review! π
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze schoentjes. Dat is precies waar we iedere dag ons best voor doen!
We wensen jullie heel veel draagplezier en zien je graag nog eens terug!
Team Shoesme π
Mijn dochter heeft een hoge wreef en deze schoenen zijn perfect af te stellen op de voet, ze loopt er erg comfortabel mee!
Anne
Hi Anne,
Wat fijn om te horen dat je dochter zo comfortabel op haar nieuwe schoenen loopt! π Super dat de pasvorm zo goed aansluit bij haar hoge wreef en dat de schoenen perfect af te stellen zijn.
Bedankt voor je mooie review! We wensen jullie heel veel plezier met de schoenen. ππ
Team Shoesme π
Heel goede ervaring. Schoentjes waren eerst te jlein, gemakkelijk kunnen retojrneren en vilgende dag al maatje groter ontvangen. Goede kwaliteit en mooie schoentjes. We zijn tevreden met onze aankoop!
Sylvie
Waregem
Hi Sylvie,
Wat fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad!
Super dat het ruilen zo soepel verliep en dat het grotere maatje al de volgende dag in huis was ππ¦β¨
Geweldig om te horen dat jullie tevreden zijn over de kwaliteit, het comfort Γ©n de uitstraling van de schoentjes. Bedankt voor je mooie review en heel veel plezier met de nieuwe schoenen! π
Fijne schoentjes
Paulina
Drunen
Hi Paulina,
Wat leuk, bedankt voor de 5 sterren! β
Fijn om te horen dat de schoentjes zo goed bevallen. Daar worden wij blij van!
We wensen jullie heel veel draagplezier en hopen jullie snel weer terug te zien! π
Team Shoesme π
We bestellen tot nu toe bijna alles hier (dochter 4, zoon 2). Zit vaak meteen goed, en als dat niet zo is, is het retour proces makkelijk en snel.
G.
Utrecht
Hi Gijs,
Wat leuk om te lezen dat jullie al zo vaak voor Shoesme kiezen, voor zowel jullie dochter als zoon! ππ Fijn dat de schoenen meestal meteen goed zitten en dat ook het retourproces soepel verloopt als dat een keer nodig is.
Bedankt voor jullie mooie review en het vertrouwen. We wensen jullie nog heel veel plezier met de schoenen! π
Team Shoesme π
Goede kwaliteit en uitstekende service
Jelle
Mierlo
Hi Jelle,
Wat een fijne review, bedankt! π
Geweldig om te horen dat je tevreden bent over zowel de kwaliteit van onze schoenen als onze service. Dat is precies waar we iedere dag ons best voor doen! πβ¨
We wensen jullie heel veel plezier met de schoenen en zien je graag nog eens terug!
Team Shoesme π
Zeer tevreden over shoesme! Begonnen in de peuter fase en nog altijd zeer tevreden.
Nicky
Kerkrade
Hi Nicky,
Wat een geweldig compliment, dankjewel!
Super om te horen dat jullie al sinds de peutertijd voor Shoesme kiezen en nog steeds zo tevreden zijn πβ¨
We waarderen jullie vertrouwen enorm en hopen jullie nog jarenlang te mogen voorzien van fijne schoenen! ππ
Top!!
Floor
sassenheim
Hi Floor,
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! π Snelle levering Γ©n schoenen van goede kwaliteit, daar doen we het voor πβ¨
Bedankt voor je enthousiaste review. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe schoenen!
Team Shoesme π
De meest favoriete schoenen van mijn kind blijven keer op keer schoenen van Shoesme. Qua pasvorm zitten de schoenen optimaal en de wijze van aantrekken gaat soepel.
Pamela
Papendrecht
Hi Pamela,
Bedankt voor je geweldige beoordeling! ππ Wat fijn om te lezen dat Shoesme keer op keer de favoriete schoenen van je kindje zijn πβ¨.
Super om te horen dat de pasvorm zo goed aansluit en dat het aantrekken soepel verloopt. Comfort en gemak vinden we heel belangrijk, dus het doet ons veel plezier dat jullie hier zo tevreden over zijn π₯°.
Team Shoesme
Ik heb een kindje van 19 maanden en de schoenen van Shoesme zijn de enige schoenen die ik voor hem gebruik omdat ze flexibel zijn en een goed ondersteunend voetbed hebben. De aanschaf via de website verliep ook gemakkelijk. Ik werd goed via de mail op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Ze waren goed ingepakt, leuk ingepakt we kregen er dit keer een heel leuk tasje bij. Ik had eerder schoenen gekocht bij een andere schoenen winkel, mijn zoon liep hier aanzienlijk minder comfortabel op. Dit keer gekozen voor de licht gewicht sandalen waar hij goed op kan lopen, sluiten met klittenband geen irritatie; al met al dik tevreden. Ik zal de website en het merk absoluut aanbevelen.
Joyce
Voorhout
Hi Joyce,
Wat een mooie beoordeling, bedankt dat je dit met ons deelt! π₯°π Wat fijn om te lezen dat Shoesme zo goed bevalt voor de eerste stapjes van je zoontje π. Super ook dat hij zo fijn loopt op de sandalen! βοΈ
Bedankt voor je vertrouwen en je mooie aanbeveling. We wensen je zoontje heel veel plezier met zijn Shoesme schoenen! π
Team Shoesme
Snel geleverd. Toen er op een schoen een vlekje bleek te zitten, werd een fijne oplossing geboden.
Heleen
Vaassen
Hi Heleen,
Bedankt voor je mooie beoordeling! π Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze snelle levering πβ¨ en dat we je goed hebben kunnen helpen met de oplossing voor het vlekje op de schoen π.
Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met de Shoesme schoenen! π
Team Shoesme
shoesme heeft altijd hele fijne schoenen , mijn zoontje is hypermobiel , deze schoenen zitten voor hem altijd goed fijn en lichtgewicht maar toch heel stevig aan zijn voeten . top!
1 August 2026
Irma
Vessem
Hi Irma,
Bedankt voor je mooie beoordeling! π Wat fijn om te lezen dat de Shoesme schoenen zo goed bevallen bij je zoontje πβ¨. We vinden het super om te horen dat de schoenen comfortabel, lichtgewicht Γ©n toch stevig genoeg zijn voor zijn voetjes π.
Dank je wel voor je vertrouwen en aanbeveling. We wensen je zoontje heel veel plezier met zijn Shoesme schoenen! π₯°
Team Shoesme
Dochterlief had schoenen nodig voor onze bruiloft met festivalthema en slaagde binnen 2 tellen op de website met super gave eenhoorn cowboyboots! Super mooie kwaliteit, super gave laarzen, hele happy dochter!! Ze zijn wel wat smal voor haar barefoot-voetjes die daardoor iets breder zijn, maar voor 'erbij' schoenen, heel goed te doen. Goede service ook toen ik een vraag had over de schoenen!
R
Tiendeveen
Hi R,
Wat een leuke review, bedankt voor het delen! π₯°β¨ Wat fijn om te lezen dat jullie dochter zo blij is met haar eenhoorn cowboyboots π¦π€ .
Superleuk dat de laarsjes zo goed bij de outfit pasten en dat jullie tevreden zijn over de kwaliteit en onze service. We wensen jullie een prachtige bruiloft en heel veel plezier met de stoere boots! π’β¨
Team Shoesme
Snelle levering en schoenen zijn altijd van goede kwaliteit.
Hi,
Bedankt voor je mooie beoordeling! π Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze snelle levering π en de kwaliteit van onze schoenen πβ¨. We vinden het superleuk dat je ons aanbeveelt en hopen je nog vaak blij te mogen maken met schoentjes π.
Team Shoesme
De 1e keer in een fysieke winkel geweest. Fijn personeel, goed geholpen en mooie goede schoenen gekocht. De overige 2x online besteld. Snelle levering en goede mooie schoenen
Jacqueline
Den Bosch
Hi Jacqueline,
Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent in onze winkel en dat je tevreden bent over onze schoenen. πβ¨ Super leuk dat je daarna ook nog online bij ons hebt besteld!
We wensen je heel veel plezier met je nieuwe schoenen en hopen je snel weer te mogen verwelkomen! π
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg