Altijd snel gekocht en geleverd, top schoenen

Al 4 seizoenen op een rij koop ik hier de schoenen voor mijn zoontje. De schoenen zijn stevig, maar toch ook soepel, gaan lang mee en worden super snel geleverd. We zijn elke keer weer blij!

Reactie van het bedrijf

Hi Denise, Wat een leuke review; een echte Shoesme fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. We wensen je zoon veel plezier met de sneakers en de stoere warm gevoerde bikerboot. Groetjes Team Shoesme

Leuke laars

Hele leuke laars, dochter vondt ze ook helemaal geweldig. Helaas toch retour moeten doen, want onze dochter heeft een smalle voet en deze waren echt te breed voor haar.

Reactie van het bedrijf

Hi Daniëlle, Bedankt voor je review! Wat jammer dat de laarzen te breed zijn voor je dochter. Mocht je informatie willen over welke laarzen een smallere pasvorm hebben aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice :) Dit kan telefonisch op nummer: 013-303 3104 Groetjes Team Shoesme

Perfect!

Al jaren kopen we de schoenen voor onze kids bij Shoesme! Elk jaar weer een leuk aanbod en een goede kwaliteit!

Reactie van het bedrijf

Hi Erica, Wauw, bedankt voor de 10! Daar doen we het allemaal voor ❤️. Veel plezier met de nieuwe laarsjes en hopelijk tot snel in onze webshop! Groetjes Team Shoesme

Super gave gympen

De roze sneaker. Zoals op het plaatje. Stoere uitstraling. Heel erg tevreden

Reactie van het bedrijf

Hi Willeke, Bedankt voor het compliment en ontzettend goed om te lezen dat je zo tevreden bent😊 Ik wens je onwijs veel plezier van de stoere roze parelmoer sneakers die je besteld hebt. Groetjes Team Shoesme

verkeerde schoenen

in de doos zaten andere schoenen dan besteld en sticker op de doos. Erg slecht gedoe door.

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Wendy, Bedankt voor je review. Wat ontzettend vervelend dat je een verkeerd paar hebt ontvangen. Wij begrijpen je teleurstelling. Gelukkig hebben we elkaar zojuist telefonisch gesproken. Het nieuwe paar word vandaag naar je toe gestuurd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Groetjes Team Shoesme

Top kwaliteit schoenen voor eerste stapjes

Overzichtelijke webshop, snelle levering en goede kwaliteit schoenen. Maattabel bij de levering zodat je bij twijfel kunt nameten. Super tevreden!

Reactie van het bedrijf

Hi Inge, Wat een mooie review, bedankt voor jouw mooie 10! Geweldig om te lezen dat je zo enthousiast bent. Veel plezier met de BN sneaker, met deze super flexibele sneaker, speciaal ontworpen voor het leren lopen, kan hij in stijl de wereld gaan ontdekken! groetjes, Barbara

Fijne zacht lederen schoenen voor onze dochter

Super fijne zachte schoenen voor onze 1 jarige. Snel geleverd en zeer goede kwaliteit.

Reactie van het bedrijf

Hi Nanda, Bedankt voor deze positieve review! Ontzettend veel plezier van de bestelde schoentjes :) Groetjes Team Shoesme

Altijd een goede ervaring bij Shoesme

De pasvorm is perfect voor de voeten van mijn kinderen, die een iets bredere voet hebben. De kleuren en motieven spreken de kinderen ook enorm aan en om de prijs hoeven we het ook niet te laten! Kortom, alles top!

Reactie van het bedrijf

Hi Malin, Wauw, bedankt voor de 10 en ontzettend goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de Go Bananas sneakers en ze zijn nog eens extra kidsproof door de stootneus. Heel veel plezier met de sneakers en tot ziens in onze webshop! groetjes, Barbara

Shoesme zijn zulke fijne schoentjes! Mijn dochter loopt er altijd direct op weg!

Reactie van het bedrijf

Hi Hilde, Wat een leuke review, een echte Shoesme fan! Ik wens je dochter heel veel plezier met haar nieuwe SH sneakers, wat zal ze stralen met deze witte sneakers met bloemenprint. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! groetjes, Barbara

Fijne service en kwaliteit schoentjes!

Snelle levering en wat een mooie schoentjes weer!

Reactie van het bedrijf

Hi Prisca, Bedankt voor jouw mooie review! Wat fijn dat de schoenen snel zijn geleverd en je tevreden bent met de sneakers uit onze ST collectie. Heel veel plezier met deze gave trendy sneaker en hopelijk tot snel in onze webshop! groetjes, Barbara

Top kwaliteit

Wij kiezen altijd voor shoes me omdat het goede kwaliteit schoenen zijn en netjes op maat vallen. Ze passen altijd perfect en het zijn allemaal leuke modellen! Ook bestel ik vaak online en ook dit gaat erg goed, de omschrijving is duidelijk en duidelijke fotos, snelle verzending. Wij zijn fan!

Reactie van het bedrijf

Hi Vera, Dank je voor de mooie complimenten, echt super fijn te horen dat onze schoenen zo goed in de smaak vallen. Ik wens jouw dochter veel plezier met de hippe RunFlex sneaker en hopelijk tot ziens in onze webshop. groetjes, Barbara

Alles netjes binnen gekomen. Mooie kwaliteit baby-dreumes peuter schoenen.

Reactie van het bedrijf

Hi Christianne, Wauw, bedankt voor de mooie 10! Super te lezen dat je zo tevreden bent. Je dochter zal zeker stralen in haar mooie gouden T-band BabyProof. Hopelijk tot ziens in onze webshop. groetjes, Barbara

Kan beter

Jammer dat je verzendkosten retour moet betalen als je maat groter moet hebben omdat de schoenen te klein zijn

Reactie van het bedrijf

Hi Jerney, Bedankt voor je feedback. Jammer om te lezen dat de schoentjes te klein zijn. Wist je dat we een heel handig meetsysteem hebben waar je voetjes heel eenvoudig op kan meten? Dan heb je altijd het juiste maatadvies. Ook geven we bij het desbetreffende artikel ook een nauwkeurig maatadvies. We begrijpen de teleurstelling over de retourkosten. Helaas ontkomen wij er ook niet aan om deze kosten niet te rekenen en daarom vragen wij slechts een kleine bijdrage a €1,95. Groet, Team Shoesme

Goed assortiment

Al jaren fan!

Voor beide zoons al jaren shoesme schoenen, goede kwaliteit en goede pasvorm!

Reactie van het bedrijf

Hi Josta, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! Fijn dat je zo tevreden bent over de pasvorm. Ik wens jouw zoon veel plezier met de witte sneaker uit onze SH serie, met de vrolijke kleuren klittenband en de handige stootneus. groetjes, Barbara

Fijne schoenen

Ze verkopen fijne schoenen. Ons kindje draagt ze met plezier. En gaan opzich lang mee. Met de speciale neus gaan ze wat minder snel kapot. De schoenen werden snel geleverd. En netjes verpakt. Wij zijn tevreden

Reactie van het bedrijf

Hi Anne, Wauw, bedankt voor de 10! Daar doen we het allemaal voor! Veel plezier met de sneakers , deze sneakers hebben inderdaad die fijne stootneus die beschermt tegen speelschade. groetjes, Barbara

Snelle bezorging mooie schoentjes

De schoenen werden snel bezorgd. De maten waren zoals vooraf op de website aangegeven. Ook de retourzending was snel verwerkt. Erg blij met de nieuwe schoentjes voor onze dochter

Reactie van het bedrijf

Hi Femke, Wat ontzettend leuk om te horen dat je zo enthousiast bent. Dank je voor het mooie compliment. ik wens je dochter veel plezier met de gave ST sneaker, ze zijn te cute met de teddystof. groetjes, Barbara

Al jaren goede schoenen!

Wij zijn fan van shoesme! Sinds onze oudste haar eerste schoenen kreeg, kochten we shoesme. De pasvorm is goed voor haar smalle voeten. Inmiddels is ze 6 en wil ze zelf ook vaak graag de shoesme schoenen. De jongste heeft ook net zijn eerste paar gekregen. De schoenen zijn stevig, de zolen lopen goed per leeftijd, de neuzen voor de jongere kids zijn vaak van rubber waardoor ze minder slijten bij het kruipen.

Goede pasvorm, prijs en kwaliteit

Door de klittenband kan mijn dochtertje zelf haar schoenen aan doen. De rubberen rand is ideaal ivm stoten of slijtage. De pasvorm met daarbij prijs en kwaliteit zorgen voor een ideale schoen.

Mooie stevige schoen voor een goede prijs. Kleur vind ik echt super. Hele snelle levering

Ik ben zeer tevreden

Ik was op zoek naar goeie schoentjes voor mijn zoontje, ik heb vorige week mijn 3e bestelling gedaan zo tevreden ben ik. Hij kan niet goed zn evenwicht houden en wij merken dat deze schoenen heel erg goed zijn voor hem. Hij kan beter zijn evenwicht houden. Ik ben heel erg blij

Geweldige schoenen voor beginnende voetjes

Aankoop, verzending, overeenkomst met de online afbeelding. Alles klopt! Inclusief maat beschrijving.

Altijd goede schoenen. Snel geleverd en aardige klantenservice

Zeer smal

Zeer smalle pasvorm. Erg jammer. Leuke schoen verder, precies zoals de foto.

Reactie van het bedrijf

Hi Amy, Dank je voor je feedback. Het model wat jij besteld hebt valt inderdaad wat smaller tot normaal. Op de website staat dit ook beschreven bij het artikel. Mocht je advies willen voor het uitzoeken van het juiste model dan kun je altijd contact met ons opnemen, per telefoon op 013-3033104 of mailen naar klantenservice@shoesme.nl Wij helpen je graag! Groeten, Team Shoesme

Mooie schoenen, snel in huis

Nog niet gedragen maar de schoentjes zien er mooi uit en de levering was erg snel. Ervaring met andere schoenen/sandalen van Shoesme is positief.

Over Shoesme