Heb 2 paar schoentjes voor mijn kleinkinderen besteld en wat zijn ze schattig. Helemaal verliefd op. Maar ook heel belangrijk de pasvorm en zo mooi gemaakt voor kindervoetjes. Dit smaakt naar meer.
Voldoende aanbod, goed advies en snelle levering!
Zo blij met de kwaliteit van deze schoenen! Elk seizoen mijn vaste webshop voor hun schoentjes! Mooi, kwalitatief EN niet duur!
Al sinds onze kinderen baby zijn, bestellen we hun schoentjes bij Shoesme. Ook met deze schoentjes is onze dochter heel blij!
Hi Hailey, Wat mooi om te horen dat jullie al jaren bij Shoesme bestellen, al vanaf dat de kinderen nog baby waren! ππΆ Super dat jullie dochter ook met deze schoentjes weer zo blij is. πβ¨ Dankjewel voor jullie vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Heel erg leuke schoentjes, waar mn kinderen altijd goed op lopen. Ook snelle levering en geen probleem om te retourneren indien nodig.
Hi Linda, Dankjewel voor je review! π Super om te horen dat je kinderen altijd goed lopen op onze schoentjes en dat je ze erg leuk vindt. πβ¨ Fijn ook dat de levering snel is en dat retourneren (als het nodig is) soepel verloopt. ππ¦ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Goede kwaliteit, precies zoals weergegeven op de website en de communicatie is goed.
Hi Sophie, Dankjewel voor je review! π Fijn om te horen dat de levering snel was, het product precies is zoals je verwachtte en dat je tevreden bent over de kwaliteit Γ©n onze communicatie. ππβ¨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Voor dochter Go Bananas besteld via website. Goed ingepakt en nog een tasje erbij gekregen. Mijn dochter vind deze schoenen super geweldig. Snelle levering meer moet het niet zijn.
Hi Ayla, Wat leuk om te horen dat jullie dochter zΓ³ blij is met haar Go Bananas schoenen! π€©π Fijn dat alles netjes was ingepakt, het tasje als een leuke extra en dat de levering lekker snel ging. Precies zoals je wilt. πβ¨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Erg mooie, lichte sneaker waar mijn zoontje dit voorjaar en zomer in kan lopen Stoer model, erg blij mee Ik kies altijd voor Shoes me, altijd erg tevreden over en mijn zoontje vind de schoenen maar ook de sandalen fijn
Hi Lindy, Wat leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met de sneaker uit de nieuwe collectie! ππ Fijn dat hij mooi licht is en een stoer model heeft, perfect voor het voorjaar en de zomer. βοΈ Extra leuk dat jullie altijd voor Shoesme kiezen en dat je zoontje zowel de schoenen als sandalen graag draagt. Dankjewel voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Wat een super leuke schoenen en oerdegelijke kwaliteit. We zijn weer erg blij met de aankoop. Passen perfect en gaan ook echt een seizoen mee. Top!!
Mooie comfortabele sandaaltjes voor mijn dochter gekocht.
Hi Linda, Wat leuk om te horen dat de sandaaltjes mooi Γ©n comfortabel zijn! βοΈπ‘ We wensen je dochter heel veel plezier ermee. Dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Het zijn geweldige babyschoentjes van zeer goede kwaliteit
Hi Liesbeth, Dankjewel voor je review! π Super om te horen dat je de babyschoentjes geweldig vindt en de kwaliteit zo goed bevalt. πΆπ Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
De sandalen had ik al besteld in maat 23 en mijn dochtertje vond ze zo fijn, dat ze alleen deze nog wilde dragen, zelfs als het regende. Dat kon natuurlijk niet, dus na een winter met gewone schoenen wilde ze bij de eerste zonnestralen toch echt haar sandalen weer aan. Deze waren nu te klein geworden, dus ik heb meteen maat 24 en 25 besteld, zodat ze nog heel veel zonnige dagen lekker kan lopen op haar fijne slippertjes, zoals ze ze zelf noemt. Bedankt voor de snelle levering en fijne service!
Hi Fem, Wat een heerlijk verhaal βhaar fijne slippertjesβ πβοΈ Super leuk dat ze er zΓ³ gek op is dat ze ze het liefst altijd draagt (zelfs in de regen!). Fijn dat je meteen vooruit hebt gedacht met maat 24 en 25, zo kan ze nog heel veel zonnige dagen heerlijk rondlopen. π£β¨ Dankjewel ook voor je compliment over de snelle levering en service! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Helemaal blij met de eerste schoentjes voor mβn dochtertje (geel met roze) Alle kinderschoenen altijd bij Shoesme gekocht. Leuke ontwerpen, goed passend, uitneembaar voetbed (makkelijk te checken of ze nog goed passen), makkelijk aan te doen en te strikken. Kortom, een blije mama Γ©n baby!
Hi Kimberley, Wat een vrolijke keuze, geel met roze klinkt helemaal geweldig! ππ©· Super dat jullie al jullie kinderschoenen bij Shoesme kopen en dat alles zo goed bevalt: pasvorm, leuke ontwerpen, uitneembaar voetbed (handig om te checken), en makkelijk aan te doen en te strikken. π£π Kortom: een blije mama Γ©n baby, daar worden wij ook blij van! π Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Hele fijne schoenen zowel de sandalen als de schoentjes. Voor allebei mijn kinderen al meerdere keren aangeschaft. Ook de klantenservice was top en dacht goed mee toen ik een vraag had!
Hi Laura, Dankjewel voor je mooie review! π Super om te horen dat zowel de sandalen als de schoenen zo fijn bevallen en dat je al meerdere keren voor beide kinderen voor Shoesme hebt gekozen. πβοΈ Extra fijn dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen en meedacht bij je vraag. π¬β¨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Heel tevreden over de shoesme schoenen / sloffen voor mijn dochtertje van 1,5 jaar. Heel tevreden over haar eerste schoenen en sloffen. Nu weer de sloffen gekocht in een maat groter, ze zitten weer perfect. Goede maten en super goede stevigheid. Ook nog eens leuke en sportieve schoentjes. Ik kan het iedereen aanraden!
Hi Chelsey, Wat een prachtig compliment, dankjewel! π€© Zo fijn om te horen dat je dochtertje van 1,5 zo tevreden is met haar eerste schoenen Γ©n sloffen, en dat de nieuwe maat slofjes weer perfect zit. π£π Super dat je de maatvoering, stevigheid en de sportieve looks zo waardeert. Dankjewel ook voor je aanrader! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Leuke en goede schoenen
Goedemiddag Ilona, Dankjewel voor je review! ππ Super om te horen dat je de schoenen zowel leuk als goed vindt. Hopelijk hebben jullie er veel plezier van! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Inmiddels 4e paar van shoesme voor onze peuter. Ze zitten lekker, knellen niet en genoeg ruimte voor de tenen. Ook nog eens waterdicht. Perfect
Goedemorgen Pauline, Wat een topreview, dankjewel! π Super dat jullie al bij het 4e paar zijn en dat ze lekker zitten, niet knellen en genoeg teenruimte geven. π£π Extra fijn dat ze ook nog waterdicht zijn, perfect voor actieve peuters. π§οΈβ¨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Shoesme schoenen zijn goed voor de groeiende voet. Voor onze dochter is het lastig een leuk en stevige schoen te vinden. Bii shoesme vollop keuze en een blije dochter. Dus ook een blije mama.
Goedemorgen Gretha, Wat een fijne review, dankjewel! π Super om te horen dat jullie een hippe, goed passende schoen met stevige hak hebben gevonden en dat er bij Shoesme volop keuze is. πβ¨ Het mooiste is natuurlijk: een blije dochter, dus ook een blije mama. ππ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Te veel mooie keuze op de website. Schoenen zijn heel fijn voor de groeiende voetjes van de kids. Aanrader!
Goedemorgen Nadja, Wat een leuke review, dankjewel! π Fijn dat je zoveel mooie keuzes ziet op de website en dat de schoenen zo prettig zijn voor groeiende kindervoetjes. π£π En top dat de levering snel was! Bedankt voor je aanrader. β¨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Super leuke speakers en tegelijk een goede basis voor de voeten van mijn dochtertje. In de aanbieding extra leuk met een flinke korting:)
Goedemorgen Aniek, Wat leuk om te horen! ππ Fantastisch dat de sneakers niet alleen superleuk zijn, maar ook een goede basis bieden voor de voetjes van je dochtertje. π£β¨ En met zoβn fijne korting is het natuurlijk helemaal feest. ποΈπ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Snelle levering, goede service en contact via e-mail en met de schoenmaat hulp makkelijk de juiste maat te kiezen
Goedemorgen Suzanne, Dankjewel voor je review! π Fijn om te horen dat de levering snel was, de service goed en dat het contact via e-mail prettig verliep. Ook top dat je met de schoenmaathulp makkelijk de juiste maat kon kiezen. ππβ¨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Bij beide kinderen altijd Shoesme schoenen gekocht. Ze lopen er graag en goed op. Kwaliteit van de schoenen is ook goed. Wel zo fijn met buitenspelen etc.
Goedemorgen Ruby, Wat leuk om te horen dat jullie voor beide kinderen altijd Shoesme kiezen! π Fijn dat ze er graag Γ©n goed op lopen, en dat de kwaliteit ook bij veel buitenspelen zo goed standhoudt. ππΏ Dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Prachtige schoenen gekocht voor onze zoon. Op de site stond keurig vermeld dat het een normaal tot smalle leest was, wat wel spannend was want het was ook een meisjes model. Eenmaal aangekomen bleken de schoenen ook iets strakker te zitten dan normaal en niet te strak, gelukkig. Doordat de kwaliteit van leer is zal het ook verder naar zijn voet passen. Hij is super blij met de vrolijke kleuren van de schoen!!
Goedemiddag, Dankjewel voor je mooie en duidelijke review! π Wat fijn dat de informatie op de site over de leest klopte en dat het model (ook al was het spannend omdat het als meisjesmodel werd gezien) toch goed uitpakte: iets strakker, maar precies goed. πβ¨ En inderdaad, leer vormt vaak nog een beetje naar de voet. Superleuk dat je zoon zo blij is met de vrolijke kleuren! ππ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ik heb een Shoesme voetenmeter in huis en telkens bestel ik er weer nieuwe schoenen voor mijn zoontje. Al vanaf dat hij zijn eerste schoentjes draagt. Hij heeft een vrij breed voetje, maar ik kan bij Shoesme goed slagen. Ook omdat bij elke schoen staat beschreven hoe de schoen valt en bij welke voetjes het past. De bestellingen worden snel verzonden, retourneren kan ook makkelijk. Maar dat heb ik nog nooit hoeven doen vanwege de goede informatie op de site. De schoenen zijn van goede kwaliteit, na dragen kunnen ze hier eigenlijk altijd nog door naar een ander kindje. Heel duurzaam dus!
Hi Klazina, Wat een prachtige en uitgebreide review, dankjewel! π Super fijn om te horen dat de voetenmeter je helpt om steeds weer in één keer de juiste maat te bestellen, al vanaf de eerste schoentjes. π£π Extra mooi dat je zoontje met zijn bredere voetje goed kan slagen dankzij de pasvorminfo per model. En wat goed dat retourneren makkelijk kan, maar je het door de duidelijke site-informatie nog nooit nodig hebt gehad. πβ¨ Dat de schoenen na het dragen nog door kunnen naar een ander kindje vinden we een geweldig compliment, duurzaam Γ©n kwalitatief sterk. β»οΈπ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.