Op de schoenen van shoesme beleven onze kids de mooiste avonturen

De schoenen zijn kwalitatief goed én leuk. De schoenen sluiten aan op de levensfase waarin het kind zit, zodat de bijvoorbeeld zelf hun schoenen aan en uit kunnen trekken.

Helemaal top

Heb 2 paar schoentjes voor mijn kleinkinderen besteld en wat zijn ze schattig. Helemaal verliefd op. Maar ook heel belangrijk de pasvorm en zo mooi gemaakt voor kindervoetjes. Dit smaakt naar meer.

Goede service en goede hippe schoenen ook voor jongens! ;)

Snelle levering en de juiste schoentjes voor mijn kleintje

Voldoende aanbod, goed advies en snelle levering!

Elk seizoen koop ik de schoenen voor de kindjes op Shoesme!

Zo blij met de kwaliteit van deze schoenen! Elk seizoen mijn vaste webshop voor hun schoentjes! Mooi, kwalitatief EN niet duur!

Al jaren tevreden!

Al sinds onze kinderen baby zijn, bestellen we hun schoentjes bij Shoesme. Ook met deze schoentjes is onze dochter heel blij!

Goede producten, snelle levering

Heel erg leuke schoentjes, waar mn kinderen altijd goed op lopen. Ook snelle levering en geen probleem om te retourneren indien nodig.

Snelle levering en product zoals verwacht!

Goede kwaliteit, precies zoals weergegeven op de website en de communicatie is goed.

Voor dochter Go Bananas besteld via website. Goed ingepakt en nog een tasje erbij gekregen. Mijn dochter vind deze schoenen super geweldig. Snelle levering meer moet het niet zijn.

Heel blij met de sneaker van de nieuwe collectie

Erg mooie, lichte sneaker waar mijn zoontje dit voorjaar en zomer in kan lopen Stoer model, erg blij mee Ik kies altijd voor Shoes me, altijd erg tevreden over en mijn zoontje vind de schoenen maar ook de sandalen fijn

Wat een super leuke schoenen en oerdegelijke kwaliteit. We zijn weer erg blij met de aankoop. Passen perfect en gaan ook echt een seizoen mee. Top!!

Mooie comfortabele sandaaltjes voor mijn dochter gekocht.

Het zijn geweldige babyschoentjes van zeer goede kwaliteit

Superlichte, leuke, fijne, zachte sandalen

De sandalen had ik al besteld in maat 23 en mijn dochtertje vond ze zo fijn, dat ze alleen deze nog wilde dragen, zelfs als het regende. Dat kon natuurlijk niet, dus na een winter met gewone schoenen wilde ze bij de eerste zonnestralen toch echt haar sandalen weer aan. Deze waren nu te klein geworden, dus ik heb meteen maat 24 en 25 besteld, zodat ze nog heel veel zonnige dagen lekker kan lopen op haar fijne slippertjes, zoals ze ze zelf noemt. Bedankt voor de snelle levering en fijne service!

Gaaf en trendy!

Helemaal blij met de eerste schoentjes voor m’n dochtertje (geel met roze) Alle kinderschoenen altijd bij Shoesme gekocht. Leuke ontwerpen, goed passend, uitneembaar voetbed (makkelijk te checken of ze nog goed passen), makkelijk aan te doen en te strikken. Kortom, een blije mama én baby!

Geweldige schoenen

Hele fijne schoenen zowel de sandalen als de schoentjes. Voor allebei mijn kinderen al meerdere keren aangeschaft. Ook de klantenservice was top en dacht goed mee toen ik een vraag had!

Niks is beter dan shoesme schoentjes voor mijn kindje

Heel tevreden over de shoesme schoenen / sloffen voor mijn dochtertje van 1,5 jaar. Heel tevreden over haar eerste schoenen en sloffen. Nu weer de sloffen gekocht in een maat groter, ze zitten weer perfect. Goede maten en super goede stevigheid. Ook nog eens leuke en sportieve schoentjes. Ik kan het iedereen aanraden!

Leuke en Goede schoenen

Leuke en goede schoenen

Topkwaliteit

Inmiddels 4e paar van shoesme voor onze peuter. Ze zitten lekker, knellen niet en genoeg ruimte voor de tenen. Ook nog eens waterdicht. Perfect

Een geweldige hippe en goed passende schoen met stevige hak.

Shoesme schoenen zijn goed voor de groeiende voet. Voor onze dochter is het lastig een leuk en stevige schoen te vinden. Bii shoesme vollop keuze en een blije dochter. Dus ook een blije mama.

Mooi en goed product, snelle levering!

Te veel mooie keuze op de website. Schoenen zijn heel fijn voor de groeiende voetjes van de kids. Aanrader!

Fantastische schoenen van goede kwaliteit

Super leuke speakers en tegelijk een goede basis voor de voeten van mijn dochtertje. In de aanbieding extra leuk met een flinke korting:)

Snelle levering, goede service en contact via e-mail en met de schoenmaat hulp makkelijk de juiste maat te kiezen

Bij beide kinderen altijd Shoesme schoenen gekocht. Ze lopen er graag en goed op. Kwaliteit van de schoenen is ook goed. Wel zo fijn met buitenspelen etc.

Perfecte kwaliteit, duidelijk bij verkoop

Prachtige schoenen gekocht voor onze zoon. Op de site stond keurig vermeld dat het een normaal tot smalle leest was, wat wel spannend was want het was ook een meisjes model. Eenmaal aangekomen bleken de schoenen ook iets strakker te zitten dan normaal en niet te strak, gelukkig. Doordat de kwaliteit van leer is zal het ook verder naar zijn voet passen. Hij is super blij met de vrolijke kleuren van de schoen!!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg