Super fijne schoen, heel licht & comfort is belangrijk omdat ze er de hele dag op kunnen spelen en rennen
Hi Mirjam, Dankjewel voor je review! 🙌 Fijn om te horen dat de schoenen zo licht zijn en lekker zitten, perfect om de hele dag op te spelen en te rennen. 😄👟💨 Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ik koop al jaren Shoesme schoenen voor mijn kinderen. De kwaliteit en de stootvaste neus zijn voor mij doorslaggevend. Laatste tijd wel wat slordigheidjes in details (veters die snel kapot gaan of deze keer een naaifoutje bij de rits) maar nog steeds grotendeels tevreden.
Hi Hanneke, Dankjewel voor je eerlijke en waardevolle review. 🙏 Super om te horen dat je al jaren voor Shoesme kiest en dat de kwaliteit en stootvaste neus voor jou doorslaggevend zijn. 👟💪 Jammer om te lezen dat je de laatste tijd wat slordigheidjes hebt ervaren, zoals veters die snel kapot gaan en een naaifoutje bij de rits. Dat is niet wat je van ons mag verwachten. Als je hierover contact met ons opneemt (liefst met ordernummer en eventueel een foto), dan kijken we graag met je mee voor een passende oplossing. 💬 Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Hele goede schoenen en m’n dochter loopt er gelijk goed op. Alleen jammer dat als je met Klarna betaald er 1,50 bij komt.
Hi Nathalie, Dankjewel voor je review! 🙌 Super om te horen dat je dochter er meteen goed op loopt. 👣👟 We begrijpen je opmerking over de €1,50 bij betaling met Klarna. Deze kosten worden door Klarna zelf in rekening gebracht voor het gebruik van hun betaalmethode. We nemen je feedback natuurlijk wel mee, want we snappen dat dit vervelend kan zijn. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Shoesme perfect kinderschoen. Mooi en kwalitatief.
Hi Wesley, Dankjewel voor je review! 🌟 Super om te horen dat je Shoesme de perfecte kinderschoen vindt: mooi én van goede kwaliteit. 👟✨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Echt een hele fijne ervaring! Ik kon thuis gewoon de voetjes van mijn dochter opmeten en de Shoesme website geeft dan de goede maat aan. Mijn dochter kan net lopen en ze zachte zooltjes van Shoesme zijn goed voor het vormen van haar voetjes. Ze is helemaal happy met haar nieuwe schoenen, dus mama ook!
Hi Lysanne, Wat een heerlijke review, dankjewel! 😄📏 Super dat je thuis makkelijk de voetjes kon opmeten en dat het maatadvies op de website goed uitkwam. 👣✨ Fijn ook dat de zachte, flexibele zooltjes helpen bij de eerste stapjes en de ontwikkeling van haar voetjes. Een blije dochter én mama, daar worden wij ook blij van! 👟💛 Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Super goed schonen
Hi Diana, Dankjewel voor je bericht! 😄👟 Super om te horen dat je de schoenen zo goed vindt. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Hele fijne schoentjes. De laarsjes zijn sommige met modellen lastig met aantrekken.
Hi Ankie, Dankjewel voor je review! 🙌 Fijn om te horen dat de schoentjes zo goed bevallen. Jammer dat het aantrekken van sommige laarsjes wat lastiger gaat, dat begrijpen we helemaal. Als je wilt, kijken we graag met je mee naar een model dat makkelijker aan- en uitgaat (bijv. met rits/ruimere instap). 💬👢 Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Snelle levering en mooie goede schoentjes waar mijn kindje fijn op kan lopen.
Hi Marjolein, Dankjewel voor je review! 🙌 Super om te horen dat de levering snel was en dat je kindje fijn loopt op de mooie, goede schoentjes. 👣👟✨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Super leuke schoenen. Goed voor beginnende stapjes en ook voor oudere kindjes. Ik heb het meetsysteem gekocht om de voetjes op te meten. Super handig.
Hi Elleke, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! 😄👟 Fijn dat de schoenen goed zijn voor zowel beginnende stapjes als oudere kindjes. 👣✨ En super dat het meetsysteem zo handig is om de voetjes makkelijk op te meten. 📏 Dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Binnen 1 werkdag thuis geleverd. Mooie stof en een leuk schoentje
Hi Maud, Wat fijn om te horen dat je bestelling binnen 1 werkdag al in huis was! 🚚💨 En leuk dat je zo tevreden bent over de mooie stof en het schoentje. 👟✨ Dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Mooie en goede schoenen, zijn snel geleverd
Hi Lyvonne, Dankjewel voor je review! 🙌 Fijn om te horen dat de schoenen mooi en goed bevallen én dat ze snel geleverd zijn. 👟🚚✨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
De kindjes zijn altijd heel content met hun schoenen en dragen deze graag! Ook wanneer ik eens moest retourneren verliep alles heel vlot. Ik ben super fan! Ik bestel altijd de schoenen van de kindjes bij shoesme!
Hi Karen, Wat een super review, dankjewel! 🤩👟 Fijn dat de voetmeter het makkelijk maakt om de juiste maat te bepalen en dat de kindjes hun schoenen graag dragen. 👣✨ Ook fijn om te horen dat retourneren vlot verliep. We waarderen het enorm dat je altijd voor Shoesme kiest! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Voor het eerst Shoesme voor mijn dochter gekocht en wat zijn we blij! Echt super tevreden. Hoe leuk zou het zijn om €50 shoptegoed te winnen en nog een paar voor haar uit te mogen kiezen?
Hi Frieda, Wat leuk om te horen dat jullie eerste Shoesme-aankoop zo goed bevalt, daar worden we blij van! 🤩👟 Dankjewel voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Snelle verzending en de allerbeste schoentjes voor mijn lieve zoontjes
Hi Lisanne, Wat lief, dankjewel! 🥰 Super om te horen dat de verzending snel was en dat je onze schoentjes de allerbeste vindt voor je zoontjes. 👟💛 Heel veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Altijd met veel plezier schoenen besteld voor de kinderen via de website. Echter is nu het retourneren veranderd. Zelf een verzendlabel kopen, verzending is niet standaard verzekerd tegen vermissing of diefstal. Dan mag je nog meer betalen. Voor dure schoenen vind ik dit geen aanrader. Voortaan koop ik wel ergens anders..
Superleuke hippe sneakers in een heerlijke lente kleur voor ons meisje. Ze stapt er vrolijk op los, en laat trots aan iedereen haar nieuwe schoenen zien
Hi Denise, Wat heerlijk om te lezen! 🌸👟 Super dat jullie meisje zo vrolijk rondstapt op haar hippe sneakers in die mooie lentekleur en ze vol trots aan iedereen laat zien. Dat is toch het leukste! 😄✨ Dankjewel voor je review. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Prima schoenen. Voor onze kleuter schoenen met lichtjes. Wel jammer dat dit voor onze peuter niet mogelijk is.
Goedemiddag Linda, Dankjewel voor je review! 🙌 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit. 👟✨ Leuk dat jullie kleuter blij is met de schoenen met lichtjes! Jammer dat dit voor jullie peuter niet mogelijk is, ik snap dat je dat graag ook had gezien. We nemen je wens zeker mee. 💬 Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Fijne schoenen, leuke collecties en bovenal zitten gewoon erg goed! Ze geven goede ondersteuning bij het lopen en gaan niet snel stuk door al het spelen. De belangrijkste dingen voor kinderschoenen wat mij betreft :-).
Hi Xanthe, Dankjewel voor je fijne review! 🙌 Super om te horen dat de schoenen zo goed zitten, de juiste ondersteuning geven én tegen al dat spelen kunnen. 👟💪 En leuk dat je de collecties ook zo waardeert, dat is precies de combinatie waar we voor gaan. 😊 Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Goede service en hele goede schoentjes.
Hi Anne, Dankjewel voor je review! 🙌 Super om te horen dat je tevreden bent met de service én met de schoentjes. 👟✨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Mooie sandalen, zitten heerlijk volgens mijn dochter. Ideaal dat ze snel drogen. Bieden mijn inziens wel wat weinig steun onder de voet.
Hi Mirjam, Dankjewel voor je eerlijke review! ☀️👡 Wat fijn om te horen dat je dochter ze heerlijk vindt zitten en dat ze zo snel drogen, dat is inderdaad ideaal in de zomer. 🌊✨ We begrijpen je opmerking over de steun onder de voet. Fijn dat je dit aangeeft, want de ene voet heeft net wat meer ondersteuning nodig dan de andere. Als je wilt, kijken we graag mee naar een sandaalmodel met wat meer steun/stevigheid (bijv. een steviger voetbed of meer omsluiting). 💬 Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Fijne schoenen en super snel in huis
Hi Marloes, Dankjewel voor je review! 🙌 Fijn om te horen dat de schoenen goed bevallen en dat ze supersnel in huis waren. 🚚👟✨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Dit is mijn zoveelste aankoop al, maar toch maar een keer een review. De schoenen zijn in het echt nog mooier dan op de afbeeldingen en onze zoon loopt er super op! Fijn dat je kunt opbouwen qua flexibiliteit van de zool, zodat de kindjes veilig kunnen leren lopen (intussen ‘hard renne’, aldus mijn zoon).
Hi Carolien, Wat leuk dat je na zoveel aankopen nu een review achterlaat, dankjewel! 🙌 Super om te horen dat de schoenen in het echt nóg mooier zijn en dat jullie zoon er zo goed op loopt (en “hard renne” 😉). 👣💨 Fijn ook dat je de opbouw in flexibiliteit van de zool zo waardeert, precies bedoeld om kindjes veilig en comfortabel te laten leren lopen. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Snelle levering, mooie schoenen en vooral genoeg keus voor mijn kritische zoon
Hi Eva, Wat leuk om te horen dat zelfs je kritische zoon genoeg keuze had! 😄👟 Fijn dat de levering snel was en de schoenen mooi bevallen. Dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
We hebben al een aantal schoentjes gehad, maar geen enkele overtreft die van shoesme als je kijkt naar de flexibiliteit van de zool!! Echt complimenten!!
Hi Lindsey, Wat een prachtig compliment, dankjewel! 🤩👟 Super om te horen dat de flexibiliteit van de zool er voor jullie echt uitspringt. Daar doen we het voor, zeker bij groeiende voetjes. 👣✨ Dankjewel voor je vertrouwen en fijne woorden! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Al jaren erg fan van de schoenen van Shoesme. Onze 4 kindjes lopen er fantastisch op en ze blijven heel mooi!
Hi Vera, Wat een geweldig bericht, dankjewel! 🙌 Fantastisch om te horen dat jullie al jaren fan zijn en dat jullie 4 kindjes er zo fijn op lopen. 👣👟 Super ook dat de schoenen mooi blijven, zelfs met zoveel kleine avonturiers. 😊✨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg