Laden reviews...
1.877 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen Shoesme om de kwaliteit en de pasvorm voor groeiende voetjes. Snelle levering en betrouwbare service komen vaak terug, evenals vriendelijk personeel. Sommige reviewers noemen hogere prijzen, maar velen waarderen de duurzaamheid en de lange levensduur. Al met al wordt Shoesme gezien als een betrouwbaar merk waar gezinnen steeds terugkomen met meerdere kinderen.
Eindelijk schoenen gevonden voor onze kleuter die mooi blijven! We meermaals andere schoenen geprobeerd, maar na een paar keer dragen zijn ze bij de neus kapot. Wij kiezen voor de schoenen van Shoesme met een doorlopende rubberen neus, deze blijven heel mooi! Daarnaast zijn ze van goede kwaliteit, een goede pasvorm en goed schoon te houden. Kortom, wij zijn fan!
Jolanda
Barneveld
We zijn in de store in Utrecht geweest voor sandalen en schoentjes. De schoenen hadden ze voorradig en de sandaaltjes werden thuis gestuurd. Zaterdag besteld in de winkel en vandaag (dinsdag) in huis. Dochter helemaal blij wilt ze niet meer uit. Fijne zolen die flexibel meebewegen met de voeten.
Kimberly
Zeewolde
Keer op keer kiezen wij voor de schoentjes van Shoesme. Perfect voor de kleine kindervoetjes. Shoesme biedt een constante kwaliteit van haar product en gaat toch altijd mee in de laatste trends. Wanneer er weer een nieuw paar aan de collectie thuis wordt toegevoegd is dat het eerste schoentje waar mijn zoontje naar pakt. Hij loopt er erg fijn op en geeft de schoenen van Shoesme de voorkeur. Dat zegt mij als mama genoeg!
Ilona
Middelburg
Snel geleverd en vooral fijn dat er een maatbakje bij zit voor de volgende keer!
Jikke
Haarlem
Altijd snelle levering en kwalitatief goede schoenen. Bestel regelmatig.
Ilse
Zoetermeer
Top kwaliteit, volgende dag al in huis.
Gabriela
Heerhugowaard
Good Product but a bit expensive
Kate
Amstelveen
Mooie stevige slippertjes/sandaaltjes die ook in het water kunnen.
Annick
Breukelen
Ik koop bijna alleen maar schoenen van shoesme. Mijn dochter loopt hier het beste op en het zijn mooie leuke schoentjes. Ik kan kiezen uit drukke printjes (vooral go banana's) of neutrale kleuren. Heel blij mee!
Sofia
Nvt
Mooie stevige schoenen
Nicole
Zuidhorn
Fijne schoenen met goede kwaliteit. Wat ik van heb horen zeggen is dat er goedkopere, minder kwalitatieve schoenen in omloop zijn, bv via Ziengs. Daardoor vind ik het lastig om te weten welke schoenen nu de juiste zijn.
Dorine
Uithoorn
Wij zijn al sinds Tobi ging lopen fan van de go banana's sneakers van Shoesme. Leuke designs en hij loopt er heerlijk op. Blijven heel lang goed, ondanks veelvuldig gebruik!
Sharon
Apeldoorn
Snelle levering maar ook altijd top kwaliteit schoenen voor me dochter !
Soelaika
Almere
Prima schoen, leuk design en zitten goed. Stevig.
Wendy
Leusden
Gaan lang mee. Stevige zool, makkelijk te reinigen. Klitteband blijft sterk. En makkelijk voor de kids om zelf aan en uit te doen. Andere merk sneakers geprobeerd, maar kom uiteindelijk toch weer uit op deze. Let op vallen ruim.
sam
nijmegen
Onze dochter heeft schoenen van het begin. Ze zijn goed voor de voeten, degelijk en hebben een redelijke prijs. Wij zijn zeer tevreden met de schoenen van Shoesme.
M
Den Haag
Zoek maar eens goede schoenen voor je kind, of ze zijn ontzettend oudbollig of ze zijn gewoon heel lelijk! Bij shoes me ben je aan het juiste adres! Leuke schoenen en ook nog eens goed voor je kind!
Wendy
Dieren
Sandalen gekocht voor mβn dochter: mooie design en goede smalle pasvorm. Altijd tevreden met shoesme!
Marloes
Utrecht
1 paar die valt wat groot maar groeit er wel in en de ander is perfect.
Cecile
Ke
hi Cecile π
Fijn dat de kinderen er blij mee zijn ππ En goed dat het ene paar straks nog mooi meegroeit!
groetjes team shoesme π
Hele goede schoenen voor kleine kinder voeten
Isa
Amsterdam
hi Isa π
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm voor de kleine voetjes ππ
groetjes team shoesme π
Mijn dochter is gek op haar leren sandalen. Ze zijn mooi en geven haar goede ondersteuning nu ze net kan lopen. Service was goed en snel.
Lot
Leiderdorp
hi Lot π
Wat fijn om te horen dat je dochter zo blij is met haar sandalen π‘π En super dat de ondersteuning zo goed helpt nu ze net loopt!
groetjes team shoesme π
Ik heb 3 kindjes en bij allemaal als beginnende lopers de schoenen van shoesme gedragen. Ze zijn zo fijn en flexibel voor de voetjes en ook nog eens super mooi! En de service is ook geweldig!
28 June 2026
S
Oss
hi S π
Wat geweldig om te horen dat al je kindjes hun eerste stapjes op Shoesme hebben gezet ππ Dank je wel voor je mooie woorden over zowel de schoenen als onze service!
groetjes team shoesme π
Heel blij met de schoenen! Ze zien er mooi uit en voelen stevig aan. Helaas vielen ze iets te groot, daarom heb ik ze retour gestuurd. Ik ga ze zeker opnieuw bestellen, maar dan een maatje kleiner. De retourprocedure verliep heel soepel en de service was top. Zeker een aanrader!
26 June 2026
Anela
Zoetermeer
hi Anela π
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de schoenen en onze service ππ Jammer dat de maat niet helemaal goed was, maar super dat je ze in een maatje kleiner opnieuw wilt bestellen!
groetjes team shoesme π
De schoenen ziin mooi, en passen goed. Wij zijn blij met de aakoop
25 June 2026
sandra
Tilburg
hi Sandra π
Wat fijn om te horen dat de sandalen mooi zijn en goed passen π‘π Blij dat jullie tevreden zijn met de aankoop!
groetjes team shoesme
Voor de kinderen ben ik fan van shoesme, omdat ze beide wat smalle voeten hebben en de pasvorm van shoesme goed zit. Schoenen zijn niet goedkoop maar kwaliteit is wel goed.
25 June 2026
Saskia
Etten-Leur
hi Saskia π
Wat fijn om te horen dat de pasvorm zo goed aansluit bij de smalle voetjes ππ Dank je wel voor je mooie en eerlijke feedback over de kwaliteit!
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg