Koop al vanaf dat onze dochter 1 is schoenen bij killige ze is nu acht jaar al zo vaak andere schoenen geprobeerd maar ze moet gewoon Shoesme hebben zijn gewoon beste voor hoor voetjes (smalle voeten)
Hi Elena, Wat een geweldige review, dank je wel! π Super bijzonder dat jullie al zo lang voor Shoesme kiezen en dat je dochter er nog steeds zo blij mee is. Fijn om te horen dat onze schoenen zo goed werken voor haar smalle voetjes, daar besteden we veel aandacht aan! Heel leuk dat jullie zoβn trouwe fan zijn π Groetjes, Team Shoesme π
Goed passende duurzame schoenen !
Hi Nienke, Bedankt voor je review! πΏ Fijn om te horen dat de schoenen goed passen Γ©n dat je de duurzaamheid waardeert. Daar doen we het voor! Groetjes, Team Shoesme π
. Kwaliteit van de schoenen is top. Mooi ruim assortiment, voor elk wat wils! Snelle Γ©n uitstekende service. Netjes ingepakt. Rekening houdend met duurzaamheid. Last but not least: Heel leuk dat je een mooi sterke grote ballon krijgt. Echt helemaal top!
Hi Leonora, Wat een uitgebreide en mooie review, dank je wel! π Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, het assortiment Γ©n onze service. Fijn ook dat je oog hebt voor de details zoals de verpakking en duurzaamheid, en natuurlijk die ballon ππ Daar doen we het allemaal voor! Groetjes, Team Shoesme π
Mooie schoentjes van goede kwaliteit voor goede prijs!
Hi Danielle, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de kwaliteit als de prijs van de schoentjes. We hopen jullie snel weer terug te zien! Groetjes, Team Shoesme π
Super leuke en goeie sneakers voor mijn dochtertje gekocht. Eerst heel de stad afgezocht maar bleek dat ze hele smalle voeten had en uiteindelijk online bij shoesme uitgekomen. Eindelijk schoenen waar haar voetjes niet uit glijden. Eerst nog de verkeerde maat besteld maar door de super snelle levering gelijk de juiste maat kunnen bestellen. En je kan een tegoed bon krijgen zodat je gelijk de juiste maat kan bestellen, ook heel fijn! Sandalen ga ik hier ook zeker bestellen alleen al door de juiste ervaring!
Hi Bo, Wat een geweldige review, dank je wel! π« Fijn dat jullie na een lange zoektocht uiteindelijk bij ons zijn uitgekomen en dat je nu schoenen hebt gevonden die Γ©cht goed zitten bij smalle voetjes. Goed om te horen dat het omruilen en de snelle levering zo soepel gingen, daar doen we het voor! We kijken ernaar uit om jullie ook te helpen met een mooi paar sandalen βοΈ Groetjes, Team Shoesme π
Super makkelijk te bestellen en snelle verzending! Super gave sneakers voor mijn meiden!
Hi Inge, Top, dank je wel voor je enthousiaste review! π Fijn dat het bestellen zo makkelijk ging en dat de levering snel was. En wat leuk dat je meiden zo blij zijn met hun nieuwe sneakers, daar worden wij blij van! Groetjes, Team Shoesme π
Mijn kinderen dragen leuke schoenen, maar ik vind het daarnaast erg belangrijk dat het van goed materiaal is gemaakt, dat het een goed voetbed heeft en dat ze stevig zijn.
Hi Sanne, Wat mooi om te horen, dank je wel! πΏ Fijn dat je niet alleen kijkt naar het uiterlijk, maar ook naar de kwaliteit en ondersteuning van de schoenen. Goed materiaal, een stevig voetbed en een fijne pasvorm vinden wij namelijk net zo belangrijk voor gezonde voetjes. Leuk dat jullie hiervoor bij ons uitkomen! Groetjes, Team Shoesme π
Ook met veel buitenspelen, vaak schoonmaken van de schoenen en dus een intensief gebruik, gaan de schoenen van Shoesme vaak een seizoen lang mee. Stevig voetbed, goede pasvorm en vrolijke printjes; wij zijn fan!
Hi Giselle, Wat een fijne review, dank je wel! πΌ Super om te horen dat de schoenen zelfs bij intensief gebruik mooi blijven en een heel seizoen meegaan. Fijn dat je de stevigheid, pasvorm Γ©n de printjes zo waardeert, daar worden wij blij van! Leuk dat jullie fan zijn π Groetjes, Team Shoesme π
Heel mooie stevige schoen. Heel snel verzonden!
Hi Jill, Bedankt voor je mooie review! β Fijn dat de schoenen goed in de smaak vallen Γ©n dat de snelle verzending is opgevallen. We wensen jullie veel plezier met de stevige schoenen! Groetjes, Team Shoesme π
Voor mijn kind heb ik zijn eerste 2 paar schoenen gekocht en ze staan echt prachtig en zijn goed van kwaliteit. Hij is zelf ook helemaal weg van zijn eigen schoenen!
Hi Sujeewa, Wat leuk om te lezen, dank je wel! π Super bijzonder dat je de eerste schoentjes bij ons hebt gevonden en dat ze zo goed bevallen. Geweldig dat je zoontje er zelf ook zo blij mee is, dat maakt het helemaal compleet! Heel veel plezier met deze mooie mijlpaal π£ Groetjes, Team Shoesme π
Hele fijne schoenen voor kindjes. Kwaliteit om lekker mee buiten te spelen
Hi Hanneke, Dank je wel voor je fijne review! π Wat mooi om te horen dat de prijs-kwaliteitverhouding zo goed bevalt en dat de schoenen perfect zijn om lekker in buiten te spelen. Daar zijn ze ook echt voor gemaakt! Veel speelplezier gewenst π Groetjes, Team Shoesme π
Super fijne schoenen altijd voor onze kids, zelfs als ze ouder worden zijn ze er nog fan van. Wij zijn altijd erg tevreden over de kwaliteit en vormgeving, de kids zijn er dol op.
Goedemiddag Babs, Wat een prachtige review, dankjewel! π Geweldig om te horen dat zowel jullie als de kids zo enthousiast zijn over onze schoenen, van stevigheid tot design, dat is precies waar we voor staan. En extra leuk dat ze er zelfs op latere leeftijd nog fan van zijn! Heel veel draagplezier gewenst π Groetjes, Team Shoesme π
Inmiddels weet ik dat schoenen van Shoesme altijd goed zitten en kies ik, samen met mijn kind, online 1 schoen uit en die zit dan ook goed. Dit in plaats van 4 paar bestellen en kijken welke het wordt. De schoenen zien er leuk en vlot uit.
Hi Rosanne, Wat fijn om te horen, dank je wel! π Super dat je inmiddels zoβn vertrouwen hebt in onze schoenen en dat het online kiezen daardoor zo makkelijk gaat. En leuk dat je samen met je kind een model uitzoekt dat meteen goed zit, dat maakt het extra leuk! Veel plezier met de nieuwe schoenen! Groetjes, Team Shoesme π
Hele fijne en hippe schoenen
Hi Michelle, Dank je wel voor je review! π Wat fijn om te horen dat je de schoenen zowel comfortabel als hip vindt, een perfecte combinatie! We zien je graag nog eens terug! Groetjes, Team Shoesme π
Al een aantal keer de klantenservice nodig gehad en elke keer hebben ze een super goede oplossing! Zeer klantgericht!
Hi Ilona, Wat geweldig om te lezen, dank je wel! π€ Super fijn dat je onze klantenservice zo positief ervaart en dat we je steeds goed hebben kunnen helpen. Daar doen we het voor! We staan in de toekomst natuurlijk weer graag voor je klaar π« Groetjes, Team Shoesme π
Makkelijk aan te doen en na heel veel passen van andere merken is dit toch echt de beste keuze. Ons zoontje loopt er veel beter op dan eerdere gedragen schoenen. Aanrader!
Hi Jolein, Wat fijn om te lezen, dank je wel! π Super dat de schoenen zo makkelijk aan te doen zijn en dat je zoontje er beter op loopt dan op eerdere schoenen, dat is precies wat we willen bereiken! Bedankt voor de aanrader en heel veel loopplezier gewenst π£ Groetjes, Team Shoesme π
Altijd heel mooie schoentjes en flexibel voor de groeiende voetjes! Voor alle drie de kinderen hebben wij altijd Shoesme schoenen gekocht en nog steeds is de kwaliteit en het design fantastisch.
Hi Melanie, Wat een mooie woorden, dank je wel! π Geweldig om te horen dat jullie al voor alle drie de kinderen voor Shoesme kiezen en zo tevreden zijn over zowel de kwaliteit als het design. Fijn dat de schoenen goed aansluiten bij groeiende voetjes, daar doen we het voor! Hopelijk mogen we jullie nog lang blijven voorzien van mooie schoentjes π Groetjes, Team Shoesme π
Snel verzonden
Hi Imke, Wat fijn om te horen, dank je wel! π Super dat de schoentjes goed bevallen en ook nog eens snel geleverd zijn. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe schoentjes! Groetjes, Team Shoesme π
Zijn top. 2 vd 3 die ik heb ook top staat, 1 iets meer verbogen (maar logisch als een kind het draagt). Ik vind ze prijzig, daarom geen 10. Groetjes.
Hi Kim, Dank je wel voor je eerlijke review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent over de flexibiliteit en kwaliteit van de schoenen. We begrijpen je opmerking over de prijs ook goed. We doen ons best om schoenen te maken die optimale ondersteuning en comfort bieden voor kindervoetjes, met duurzame materialen, maar we nemen je feedback zeker mee! Groetjes terug! Team Shoesme π
Fijne kwalitatieve kinderschoenen
Hi Janneke, Bedankt voor je review! β¨ Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending Γ©n de kwaliteit van onze kinderschoenen. Daar doen we het voor! We hopen jullie snel weer terug te zien. Groetjes, Team Shoesme π
Voor mβn dochter sneakers gekocht! De maattool was heel handig, zo konden we direct de juiste maat schoenen kopen
Hi Rosy, Wat leuk dat je voor sneakers van ons hebt gekozen! π Fijn om te horen dat de maattool zo goed heeft geholpen bij het vinden van de juiste maat, dat maakt het shoppen een stuk makkelijker. We wensen je dochter heel veel plezier met haar nieuwe sneakers en zien jullie graag nog eens terug! Groetjes, Team Shoesme π
Dochter was er super blij mee. Ze wil ze niet meer uit.
Hi Marieke, Wat een heerlijke review om te lezen! π₯° Fantastisch dat je dochter zo blij is met haar nieuwe schoenen dat ze ze niet meer uit wil doen, dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen! Heel veel draagplezier gewenst en hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Fijne schoentjes van goede kwaliteit. Flexibele zool, top om mijn zoontje te leren lopen. Eerste paar schoenen was niet helemaal zoals verwacht maar retour was snel en goed geregeld, goede service dus ook.
Hi Sharon, Dank je wel voor je uitgebreide review! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en dat de flexibele zool goed helpt bij de eerste stapjes van je zoontje. Ook goed om te lezen dat het retourneren soepel is verlopen en dat je onze service als prettig hebt ervaren, daar hechten we veel waarde aan. We helpen jullie graag weer bij een volgend paar! Groetjes, Team Shoesme π
Al het 3e paar schoenen aangeschaft. Snelle levering en altijd weer een fijne tool om de schoenmaat van je kindje op te meten.
Mijn dochter heeft brede en hoge voeten waardoor schoentjes kopen wat lastiger is. Daarbij wil ik de beste schoenen hebben voor haar ontwikkelende voetjes. Nu al het 3e paar gekocht (ze groeit snel) en nog steeds super tevreden met de kwaliteit! Mijn dochter loopt er gelijk goed op en ze zien er ook nog top uit!
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.