2 artikelen besteld en binnen 2 dagen binnen. Producten zijn van mooie kwaliteit en juiste maat.
Snelle levering Mooi product En de juiste maat dankzij de meetadviezen. Een aanrader en volgende paar schoenen zijn ook van shoesme
Alleen het beste voor ons meisje van 3,5 jaar. Zojuist weer te schattige sandaaltjes aangeschaft waar ik weer helemaal verliefd op ben! Alleen nog maar shoesme gekocht voor haar omdat deze zo lekker zacht en flexibel zijn en toch zijn haar winterlaarsjes wel stevig.
Hi Michelle, Wat een superleuke review, dank je wel! π Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn en steeds weer voor Shoesme kiezen voor jullie meisje π. En die sandaaltjesβ¦ daar worden wij ook altijd blij van! π‘β¨ Heel veel plezier met de nieuwe schoentjes! Groetjes, Team Shoesme π
De schoenen die ik voor mβn zoontje koop zijn al 9 jaar (bijna) altijd van shoesme. Goede kwaliteit en erg mooi!
Hi Lieke, Wat ontzettend leuk om te lezen, dank je wel! π Al 9 jaar Shoesme voor je zoontje, dat vinden we echt bijzonder om te horen π. Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en uitstraling van onze schoenen! πβ¨ Heel veel plezier weer met de nieuwe schoenen! Groetjes, Team Shoesme π
Lieve mensen, Mijn kleindochter is er superblij mee Maar ja ze zijn ook super leuk Vooral met dat glitter daar zijn meiden gek op. Ritsje ook super makkelijk. Lieve groetjes Sonja
Hi Sonja, Wat een lieve review, dank je wel! π Wat leuk om te horen dat je kleindochter er zo blij mee is πβ¨ En ja, die glitters doen het altijd goed bij de meiden! β¨ Ook fijn dat het ritsje zo handig is. Heel veel plezier met de schoentjes! Groetjes, Team Shoesme π
Voor ieder kind, ongeacht leeftijd en/of (vorm van) voeten kan ik bij Shoesme terecht
Hi Anneke, Wat een mooie review, dank je wel! π Fijn om te horen dat je bij ons terecht kunt voor ieder kind, ongeacht leeftijd of voetvorm ππ Daar doen we het voor! Heel veel plezier met de schoenen! Groetjes, Team Shoesme π
De levering was snel en de sandaaltjes waren precies zoals op de foto. Mijn dochter is er erg blij mee!
Hi Jackie, Bedankt voor je leuke review! π Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de sandaaltjes precies zijn zoals verwacht ππ‘ En nog leuker dat je dochter er zo blij mee is! Veel plezier met de schoentjes! Groetjes, Team Shoesme π
De schoenen waren snel verzonden en ik had ze de volgende dag in huis. De schoenen lijken van kwaliteit te zijn en buigen goed mee met de voeten van mijn kind. Er zat ook een ballon bij wat mijn dochter erg leuk vond.
Hi Louise, Wat een fijne review, dank je wel! π Super om te horen dat de schoenen snel binnen waren en goed meebuigen met de voetjes van je kind ππ En wat leuk dat de ballon ook zo in de smaak viel bij je dochter ππ Veel plezier met de schoentjes! Groetjes, Team Shoesme π
De levering is vlot evenals de communicatie. Schoenen zijn van goede kwaliteit dat zie je direct en dankzij het maatsysteem op de website heb ik ook direct de juiste maat voor mijn kind!
Hi Simone, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, van de snelle levering tot de communicatie ππ Super dat het maatsysteem je heeft geholpen om direct de juiste maat te vinden, daar doen we het voor! π Veel plezier met de schoentjes! Groetjes, Team Shoesme π
Mooie kwaliteit schoenen en een snelle bezorging! Heel fijn om mijn zoontje goede schoenen te kunnen geven die er ook nog superleuk uit zien
Beste Cornelia, Dankjewel voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de schoenen en de snelle bezorging β¨π. We zien jullie graag weer terug bij Shoesme! Met vriendelijke groet, Het Shoesme team
Voor mij staan deze kinderschoenen op nummer 1. Mijn kinderen lopen er altijd erg goed op. Ze zijn stevig, flexibel en zien er ook nog eens leuk uit!
Beste Nathalie, Bedankt voor je geweldige review! π Wat fijn om te horen dat onze schoenen op nummer 1 staan en dat je kinderen er altijd zo goed op lopen. We zien jullie graag weer terug. Met vriendelijke groet, Het Shoesme team
De schoentjes van Shoesme zijn altijd kwaliteitsvol afgewerkt en geven de juist steun aan de ontwikkelende voetjes van mijn zoontje. De levering gebeurt altijd vlot en correct.
Beste Sofie, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de verzending van de schoentjes. We zien je graag weer terug bij Shoesme! πΈ Met vriendelijke groet, Het Shoesme team
Mooie en fijne schoentjes. Mijn dochter is er heel blij mee!
Beste Vivian, Bedankt voor je review! πΈ Wat fijn om te horen dat je dochter zo blij is met haar mooie en fijne schoentjes. Veel plezier met de schoenen en we zien jullie graag weer terug bij Shoesme! π Met vriendelijke groet, Het Shoesme team
Betrouwbaar, duidelijk, snel en kwalitatief de beste schoenen voor kinderen
Beste Ellen, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat je Shoesme als betrouwbaar, duidelijk en snel ervaart. We zien je graag weer terug bij Shoesme! π Met vriendelijke groet, Het Shoesme team
Kwalitatief goede producten. Snelle verzending. Wij zijn blij met de sandalen.
Beste Linsey, Bedankt voor je review! πΈ Wat fijn om te horen dat je blij bent met de sandalen en dat de verzending snel was π¦. Veel plezier met de nieuwe sandalen en we zien je graag weer terug. Met vriendelijke groet, Het Shoesme team
Altijd heel veel keuze voor meisjes en jongens. Verschillende maten, modellen, kleuren. De schoenen gaan altijd lang mee, daarom Ook super kwaliteit!
Beste Patricia, Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze ruime keuze. We zien je graag weer terug bij Shoesme! π Met vriendelijke groet, Het Shoesme team
Ons zoontje is nu 1,5 jaar. Zijn 2e paar schoentjes van Shoe's me zijn zojuist binnen gekomen! We zijn heel blij met de kwaliteit. Want zijn 1e paar schoentjes, waren werkelijk de enige waar hij goed op liep.. iedere dag, makkelijk aandoen met klittenband. Goed passend, flexibele zool, compleet leder en aangemeten in de winkel (speciaal voor zijn hoge wreefje en volle voetjes). Ons zoontje draagt geen andere merken meer! Hij draagt iedere keer een paar van Shoe's me, tot de volgende maat.
Hi Leonie, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie zoontje zo goed loopt op zijn schoentjes van Shoesme en dat het tweede paar ook weer helemaal bevalt. Veel plezier met de nieuwe schoentjes en we zien jullie graag weer terug bij Shoesme! Met vriendelijke groet, Het Shoesme team π
Super leuke schoenen En snelle levering
Beste Gonnie, Bedankt voor je review! πΈ Wat fijn om te horen dat je blij bent met de schoenen en dat de levering snel was. Veel plezier met de nieuwe schoenen en we zien je graag weer terug bij Shoesme! Met vriendelijke groet, Het Shoesme team
Snel verzonden, uitstekende retour opties. Mooie stevige schoenen, breed assortiment. Koop er al jaren de schoenen voor beide kids.
Beste Irene, Dankjewel voor je mooie review! π·Wat fijn dat je al jaren tevreden bent met Shoesme, onze snelle verzending en onze retouropties. We wensen je veel plezier met de schoenen en zien je graag weer terug bij Shoesme! Met vriendelijke groet, Het Shoesme team π
Snelle levering, en goede kwaliteit schoenen!
Beste E, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met de snelle levering en de kwaliteit van de schoenen. We wensen je veel plezier met de schoenen en zien je graag weer terug bij Shoesme! Met vriendelijke groet, Het Shoesme team β¨
Schoenen zijn van hele goede kwaliteit en als eerste keer mama die opzoek moest naar schoentjes was het heel duidelijk wel even zoeken naar de maat maar retourneren gaat ook heel gemakkelijk! Echt super
Beste Xandra, Dankjewel voor je enthousiaste review! :) Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de schoenen en dat het opzoeken van de juiste maat, ook goed is verlopen. We vinden het altijd fijn om te horen dat onze service goed bevalt! π Met vriendelijke groet, Het Shoesme team
Wij kopen al jaren schoenen van Shoesme. Ze zijn stevig, goed voor de voetjes en kwalitatief goed. We hebben een keer een probleem gehad met een paar en dat is goed opgelost.
Beste Nicole, Dank je wel voor je mooie review! πΈ Wat fijn om te lezen dat jullie al jaren tevreden zijn met Shoesme. We vinden het extra fijn dat je blij bent met onze service en dat we het eerdere probleem goed hebben kunnen oplossen. Dat is precies waar we het voor doen! Met vriendelijke groet, Het Shoesme team
Altijd erg tevreden met de schoentjes van Shoesme. Het zijn goede schoenen voor een mooie prijs. Bieden stevigheid, maar toch ook flexibel. We vinden het erg fijn dat de neus van de schoen een extra beschermingslaag hebben, zodat de schoen langer mooi blijft en kiezen vaak voor de variant die je even kunt schoonmaken met een doekje.
Beste Elizabeth, Dank je wel voor je uitgebreide en mooie review! πWat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze schoenen. We hopen dat jullie nog lang plezier blijven hebben van de schoenen en zien jullie graag weer terug bij Shoesme. Met vriendelijke groet, Het Shoesme team π
Ik heb nu al een paar keer schoentjes besteld voor onze kleinkinderen, en altijd prima.
Beste Mariska, Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat de schoenen voor je kleinkinderen altijd goed bevallen en dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld. Dat betekent veel voor ons! We hopen jullie nog vaak blij te mogen maken met onze schoenen. π Met vriendelijke groet, Het Shoesme team π
Loopcomfort, pasvorm en styling ineen, topcombinatie!
Beste Monique, Wat een mooie review, dankjewel! Fantastisch om te horen dat je kindje grote stappen zet met Shoesme. Daar doen we het voor! :) Veel plezier met de schoenen en hopelijk nog veel mooie avonturen samen! ππ Met vriendelijke groet, Het Shoesme team
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.