Hele goede schoenen

Super schoentjes die goed tegen een stootje kunnen, goed zijn voor de voeten én ook nog eens leuk eruit zien!

Trendy schoenen, goede kwaliteit én fijne service

Wij kopen bijna altijd schoenen van Shoesme voor onze kinderen en dat is niet voor niets. Na lang zoeken kwamen we bij dit merk uit, omdat ze speciaal voor kindervoetjes gemaakt zijn en daardoor goed voor de ontwikkeling van de voetjes van onze jongens. Daarnaast is er altijd wel een leuk model te vinden (waar we ook regelmatig complimenten over krijgen), en de kwaliteit is goed. Niet van die schoenen die zo weer kapot gaan.. ook niet handig met kleine kinderen. Vorige week waren de schoenen van onze oudste alweer te klein, maar twijfelden we over de maat. Na telefonisch contact te hebben gehad met de klantenservice werd er op een prettige en vriendelijke manier mee gedacht over de juiste maat voor hem. De prijs is wat aan de hoge kant gezien ze er snel uitgroeien vind ik zelf, maar omdat de kwaliteit toch echt beter is dan de gemiddelde schoen, toch het geld waard. De schoentjes van onze oudste worden straks ook door onze jongste gedragen, dus al helemaal belangrijk dat ze niet snel slijten.

Stevige schoenen

Stevige schoenen, maar voor beginnende lopers zijn de hardere zool net te smal, waardoor de randen van het stof van de schoen snel slijten. Maar al met al zijn we erg tevreden over de pasvorm, stevigheid en uitstraling van de schoen.

Zulke geweldige kinderschoentjes

Ik raak elke keer weer verliefd op jullie kinderschoenen. Ik heb een kleindochter van twee jaar. Ja, de schoentjes zijn best wel prijzig, maar als ik haar vol trots met haar nieuwe sandaaltjes zie lopen, dan loopt mijn oma hart over van liefde

Super fijne schoenen

Super fijne schoenen, en ook echt super snel verzonden! Ik zag direct de stand van de voetjes van mijn dochter verbeteren

Leuke schoentjes

Niet goedkoop, maar blijven wel lang mooi

Top schoenen

Flexibel, hoogwaardig materiaal, breed bij de tenen en leuke modellen.

Degelijke service in positieve zin!

Mijn zoon heeft spalkjes en is daarom degelijke, stevige schoenen nodig. Schoenen die er daarnaast ook nog mooi uitzien vind ik daarbij lastig te vinden. Met de schoenen van shoesme weet ik dat dit op alle punten goed is. De vlotte en praktische service maakt het daarnaast extra aantrekkelijk!

Fijne schoenen, goede service, snelle levering.

De schoenen van Shoesme vind ik erg fijn voor mijn kinderen. De omschrijving over de schoenen geven extra informatie over de pasvorm.

Heb nog niets ontvangen

Netjes verzonden en een verrassing voor Mijn kleindochter en snelle bezorging

Perfect!

Perfecte sneakers voor mijn kleine avonturier. Hele goede kwaliteit waardoor ze perfect zijn om elke dag weer mee op pad te gaan.

Goede schoenen

Goede pasvorm, lekker licht. En snelle verzending

Van de fysio deze schoenen moeten halen. Goed stevig, goeie kwaliteit en zien er ook nog eens leuk uit:)

Top website overzichtelijk en veelKeus

Altijd modieuze en goed schoenen. Uitgebreide keuze en goede kwaliteit.

Hele fijne schoentjes voor mijn manneke!!!

Shoesme heeft een super goede kwaliteit!

De reden waarom ik voor shoesme kies, is met name de rubberen neus. Zodat mijn zoontje een heel seizoen met z’n schoenen kan doen. En de schoenen soms zelfs nog door kunnen naar een neefje. Super blij mee!

De fijnste kinderschoenen

Al jaren lopen mijn kids met plezier op Shoesme schoenen en sandalen. Goede steun en zitten heerlijk als ik mijn zoontjes mag geloven. Ook altijd erg blij met de service in de winkel.

Goede kwaliteit schoenen

Snelle levering en overzichtelijke keuzes op de website

Ik vind de website overzichtelijk en kan hierdoor makkelijk keuzes maken uit alle verschillende schoenen. Daarnaast is de levering van de schoenen altijd snel en volledig. Heel tevreden over jullie service en bijgeleverde maattabel voor de kindervoetjes.

Mooi product plus snelle levering

Als een oma kocht ik sandaaltjes voor mijn kleindochter welke maat 19 heeft. Na gepast te hebben bleek mt 20 aan de orde te zijn dus snel opnieuw besteld en verkeerde maat geretourneerd. Binnen 4 dagen alles weer in orde.

Super leuke sandalen

Heb sandalen gekocht voor mijn dochtertje. Goed voetenbed. Leuk printje

Mooie, goede schoenen

Mooie, goede schoenen. ook fijn voor iets bredere voeten.

Zeer snelle service met uitstekende kwaliteit

Weer mooie sneakers zeer snel mogen ontvangen

Super leuke schoentjes, die makkelijk aan te trekken zijn!

De eerste schoentjes voor mijn kindje, perfect voor de lente/zomerperiode omdat ze open zijn. En wat heel fijn is, is dat ze makkelijk aan te trekken zijn. Dus niet proppen met een voetje in een schoen. Zeker een aanrader!

Fijne Schoenen

Ik heb voor mijn 3 jongens al 10 jaar shoesme schoenen en ben tevreden over de kwaliteit. Ze blijven daarnaast erg lang mooi!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg