Goede kwaliteit en service

Super snelle levering, goede kwaliteit schoenen voor mijn zoon!

Leuke schoenen, snel geleverd!

Bestellen via de site ging makkelijk, snel geleverd en kwaliteit van de schoenen is top!

Soepel lopen

Mijn zoontjes lopen super op jullie schoentjes, door de soepele pasvorm worden de voetjes perfect ondersteund!

Zeer snelle service, geweldige schoentjes

Hele goede pasvorm, ruime keus, makkelijk te retourneren en bovenal een heel snelle bezorging en goede service. Kortom; heel fijn winkelen!

De enige schoenen die mijn dochters dragen ;-)

Superfijne schoenen van topkwaliteit die (indien de groei het toelaat) zelfs meerdere seizoenen meegaan. Mijn dochters dragen de boots, sneakers en sandalen van Shoesme. We hebben andere merken geprobeerd maar komen toch altijd weer uit bij Shoesme. Daarnaast worden wij altijd goed en vriendelijk geholpen in de Shoesme Brandstore (Breda). Wij zijn fan!

Altijd super fijne schoenen

Mijn dochter doet de schoenen aan en wil ze niet meer uitdoen. Perfecte pasvorm en ze loopt er heerlijk op.

Snelle levering, goede kwaliteit

Erg enthousiast over shoesme, goede kwaliteit en enorm fijn voor de kleintjes!

Helemaal leuk!

Leuk en goed schoeisel voor kinderen vind ik best moeilijk, maar met jullie goede advies is het gelukt! En ze zijn nog leuk ook. Hij stapt en kruipt er lekker mee rond en hij heeft niet de neiging om ze uit te trekken. Kortom top!

Betrouwbare schoenen voor je kinderen!

Zo belangrijk dat kinderen schoenen dragen met een goed voetenbed. Bij de schoenen van Shoesme hoef ik me daar geen zorgen om te maken en is het alleen focussen op de kleur en het model. Zo fijn!

Leuke en goede schoenen

De schoenen zijn zeer flexibel hierdoor kan ze er goed oplopen

Mooie schoenen , leuke prijs!

Mijn dochter is helemaal gek van de verschillende schoenen die ik bij shoesme voor haar koop. Vanaf haar allereerste schoentjes tot nu, ze loopt er goed op en ze zien er leuk uit.

Geweldige schoenen voor de kids ❀️

De schoenen van Shoesme zijn perfect voor onze kids! Ze lopen hier heel goed op. De service is goed. Schoenen waren ontzettend snel binnen en netjes verpakt.

Beste kinderschoenen die er zijn!

Mijn zoon loopt stevig op de Shoesme schoenen. Hij krijgt geen last van zijn voeten en kan heel hard rennen op de schoenen van Shoesme. We kopen ze dan ook in iedere maat en ik raad ze aan iedereen aan. Daarnaast zijn de schoenen en sandalen ook nog eens in tΓ© gekke kleuren en uitvoeringen te krijgen. Complimenten!

Mooie hippe kwaliteitsschoenen

Goede communicatie en snelle levering

Dik tevreden

Geweldige kinderschoenen en topservice! Ik ben ontzettend tevreden over de kinderschoenen die ik hier heb gekocht. Ze zijn van goede kwaliteit, zitten comfortabel en mijn kind loopt er graag op. De pasvorm is precies goed en ze blijven mooi, ook na intensief gebruik. Daarnaast wil ik graag een compliment geven aan de medewerkers. Ze waren vriendelijk, behulpzaam en namen echt de tijd om mee te denken. Het was fijn om zo goed geholpen te worden. Kortom, een hele fijne ervaring en ik kom zeker terug!

Superfijne en mooie sandalen.

De meiden lopen altijd heerlijk op de sandalen van Shoesme

Fijne sandalen voor mijn kleuter

Sandalen vinden voor een kleuter vind ik nog niet zo makkelijk maar deze zitten goed passend en zijn door mijn kleuter zelf goed aan te trekken. Ideaal!

Top kwaliteit

Fijne en stevige schoenen die precies de juiste ondersteuning bieden aan de groeiende en ontwikkelende voeten van mijn zoon. Daarnaast zien de schoenen er ook nog heel mooi uit.

Hele mooie kwaliteit

Ik heb dankzij de maattabel de goede maat gekocht. De sandalen zien er heel mooi uit, ze zaten meteen lekker bij onze dochter. Echt een goede aankoop.

Mooie kwaliteit, stevig voor peuter voetjes en snelle levering!

Kwalitatief goede schoenen die er ook leuk uit zien, breed aanbod. Inmiddels meerdere schoenen en sandalen gekocht voor ons zoontje, bevalt goed.

Goede prijzen, veel keuze en snelle levering

Was op zoek voor mijn dochter naar de juiste paar schoenen met een flexibele zool. We vonden ze al heel snel bij Shoesme. Niet alleen hebben ze keuze uit heel veel leuke schoenen maar ook de juiste schoenen voor de voeten van de allerkleinste. Ga hier zeker nog veel vaker bestellen, top winkel is het!

Leuke schoenen

Leuke schoenen van goede kwaliteit en mijn dochter was er helemaal happy mee!

Mooie schoenen van goede kwaliteit

Schoenen zijn heel geschikt voor de eerste stapjes. Ze werden snel geaccepteerd en de kleine loopt er nu makkelijk op weg. Ze kunnen goed tegen een stootje.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg