Heel goed!

Fijne schoenen, flexibele zool, mijn zoontje loopt er direct op weg terwijl hij nog niet heel erg gewend is aan schoenen. En snelle levering! Super fijn, aanrader!

Hele fijne mooie kinderschoenen

Ik koop eigenlijk alleen maar schoenen van Shoesme voor onze dochter. De kwaliteit van schoenen vind ik belangrijk en deze kwaliteit is goed. Mooie en leuke schoenen voor zowel zomer als winter.

Great product and quick delivery

My son loves his shoes and I like that they are made specifically for little feet. Quick delivery too!

Stoer & Stijl!

Geweldige pasvorm, lopen heerlijk en blijven mooi.

Perfect voor de ontwikkelende kindervoet

Hele goede schoenen voor de ontwikkelende kindervoet. Snelle levering.

Fijne comfortabele schoenen voor kinderen. Leuke praktische kleuren die over al bij passen

Ideaal

Schoentjes zijn perfect en snelle levering

Super schoenen

De schoenen van shoesme hebben een fijne pasvorm en mijn kindje kan daardoor goed lopen op de schoenen. Vooral de extreme flex is heel fijn.

Top schoentjes

Voor het eerst schoentjes bij jullie besteld super

Uitstekend!

Uitstekende levering Uitstekende keuze Uitstekende uitleg Uitstekende webshop

Fijne schoentjes en snelle levering.

Bestellen ging gemakkelijk, snelle levering. Fijn dat er ook een meet maatje in zat om de kleine voetjes op te meten.

Super goed

Wij zijn echte shoes me fans ik wil niks anders voor mijn zoontje goede stevige schoenen en voor een betaalbare prijs en goede kwaliteit wij zijn er super blij mee .

Fijne schoenen

Wij zijn super blij met de schoenen van Shoesme. Ze hebben een heel fijn voetbed en zijn van goede kwaliteit leer. En ze zien er ook nog eens super leuk uit. Een aanrader!

Super schoentjes!

Snel geleverd en de kleine liep er zo mee weg. Klittenbandsluiting is must bij kinderschoenen

Cowboylaarsjes

Maar in 1x goed! Volgens dochter zitten ze lekker. Moest alleen aan hakje wennen. Wat erg bijzonder is, want zodra er maar één ding verkeerd zit wil ze het niet. Kortom super blij met deze laarzen

Mooi aanbod, goede kwaliteit en snelle levering

Altijd tevreden over de aankopen bij Shoesme, zowel de service als de producten. Vooral fan van de GoBananas schoenen vanwege de rubberen neuzen, waardoor de schoenen meegaan totdat ze eruit zijn gegroeid in tegenstelling tot andere schoenen.

Trendy en kwalitatieve schoenen

Grote keuze aan trendy en kwalitatieve kinderschoenen. Verzending verloopt heel vlot en er zit een leuke attentie in de doos.

Fijne betrouwbare winkel

Ik heb al vaker bij Shoesme besteld. De schoenen komen snel en netjes verpakt binnen en de schoenen zijn van goede kwaliteit. Ook het retourneren gaat gemakkelijk en het geld staat snel weer op je rekening.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Schoentjes zijn de volgende dag al geleverd en ons dochtertje vind ze geweldig met al die glitters. Shoesme wordt ons aangeraden door de kinderarts ivm moeilijk lopen van ons dochtertje, dus we zijn blij dat ze er ook zo leuk uitzien. Schoenen zijn van goede kwaliteit en blijven lang mooi!

Wat een fijne, aansluitende en mooie sneakers

Ontzettend fijne mooie en degelijke schoenen

Mooie schoenen en snel bezorgd

Het zijn gewoon de beste schoentjes voor jonge kinderen

Kwaliteit schoenen met een fijne pasvorm!

De eerste baby schoenen van mijn eerste twee kinderen waren van Shoesme en zij dragen allebei nog steeds het liefst de schoenen van dit merk. Ze zijn nu 1,5 en 4 jaar. Fijne pasvorm en voetenbed. Super kwaliteit! Je kunt ze zeker een maat groter kopen zodat de kinderen de schoenen iets langer aankunnen.

Past precies goed en goede kwaliteit gaat zeker lang mee

Mijn kind kan er fijn op lopen, past precies goed

Snelle levering en mooie, goede schoenen

Het zijn mooie en fijne schoenen voor mijn dochter die net begint met lopen.

mooie schoenen

mooie schoenen en keurig verzonden, helaas vielen ze toch groot ondanks het maatadvies.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg