Beste schoenen

Sinds ik een dochter heb is het mij opgevallen hoe weinig goede schoenen er zijn (ook in de betere schoenenwinkels) voor kinderen die net zijn begonnen met lopen. Ja de schoenen moet stevig zitten, maar er moet ook voldoende ruimte en flexibiliteit zijn voor het groeiende voetje. Shoesme kwam gelukkig tot onze redding. De ExtremeFlex lijn van Shoesme is perfect voor mijn dreumes van 17 maanden.

De schoenen van Shoesme zijn top

Ik vind het belangrijk dat de schoenen goed zijn voor de ontwikkeling van mijn kindje maar ook dat ze leuk zijn! Bij Shoesme weet ik dat het goed zit!

top zoals altijd

goede schoenen, en snelle levering, wat nodig is voor kinderen. ik kom altijd terug

Hele fijne schoenen

Snel verstuurd

En een prima klantenservice, die snel reageerd bij klachtenafhandeling,

Snelle verzending goed prijs

Alles top

Top!!

Snelle levering, handige webshop met maatvoering en super mooie schoentjes!

De schoenen zitten altijd super mooi

Mijn zoon is helemaal blij met zijn nieuwe stappers en voelt zich echt een stoere jongens.

Deze schoenen hebben de perfecte pasvorm voor mijn zoon!

Bij shoesme slagen wij altijd voor goede kwaliteit schoenen en mijn vindt de schoenen erg lekker lopen/rennen! Jammer dat de schoenen met elastische veters en klitten band erg lastig zelf zijn aan te trekken..

Snelle levering en netjes verpakt

Altijd goede service en netjes verpakt!

Super passende schoentjes en top service

Super schoentjes

Had deze schoentjes voor me kleindochter gekocht ze liep met 11 maanden ze loopt er perfect op

Snelle bezorging en super leuke schoenen!

Hele leuke schoenen voor mijn zoontje, van laarsjes tot sneakers. Heel tevreden!

Goede schoen stevig en goede pasvorm

Zien er ook leuk uit kleinkinderen altijd blij meer

Fijne schoenen, snelle verzending.

Erg fijne en mooie schoenen voor onze kinderen. De verzending was ook erg snel. Wij zijn fan!

Super service

Voeten zijn goed opgemeten in een winkel en daarna online besteld, omdat er zo weinig voorraad was..maar ondanks dat dus echt super service!

Super schoentjes!

Prachtige schoentjes van goede kwaliteit. Echt de beste schoentjes voor kinderen. Wat ik kwalijk vind is dat er retourkosten worden gerekend als je schoenen terugstuurt (€3,99!!). Soms vallen schoenen net iets groter of kleiner en wil je meerdere maten passen. Bij andere (externe) verkopers van Shoesme betaal je géén retourkosten en daarom bestellen we niet meer rechtstreeks. Jammer.

Goede kwaliteit schoenen

Schoenen blijven lang mooi. De schoenen hebben van binnen ook leer, is fijn voor de voeten.

Snelle levering. Super fijne en mooie schoenen voor mijn kind

Top schoenen

Altijd een leuke ruime collectie en kwalitatief goede schoenen. Zoon is weer erg blij met zijn nieuwe schoenen en kan ze ook makkelijk zelf aandoen, ideaal

Super fijne schoentjes voor groeiende voetjes

Ik loop heel graag schoentjes van Shoesme voor mijn jongens. Ze zitten goed, zijn extreem flexibel voor de eerste stapjes en bieden ook goede ondersteuning daarna. Er is volop keuze in uiterlijk van de schoen zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit. De schoentjes blijven ook erg mooi, terwijl mijn kinderen erop spelen in weer en wind (en in de modder). Nu weer eerste paar voor mijn jongste aangeschaft en hij stapte er zo op weg, terwijl het zijn eerste paar schoenen is. Online bestelling wordt ook snel geleverd en indien nodig gaat retourneren goed en makkelijk.

Snelle levering en kwaliteit van de schoenen altijd top

Goede pasvorm goede kwaliteit

Besteld en directe levering!

Top schoenen

Mijn zoontje heeft niet de makkelijkste voeten maar voor hem zijn Shoesme’s altijd echt de beste schoenen. Ze zijn stevig en hip en kunnen tegen een stootje.

Mooie en goede schoentjes met leuke korting.

De sneakertjes zijn heel leuk en schattig maar vond ze toch nog wel prijzig. Met de extra korting heb ik ze toch gekocht voor mijn dochtertje.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg