Super quality

Mooie schoentjes

Mooie schoentjes van goede kwaliteit. Meetsysteem is ook handig.

Snel en netjes geleverd, mijn dochter is erg blij met haar mooie laarsjes

De levering was er al erg snel, alles was netjes verpakt. Mijn dochter is helemaal in haar nopjes met haar nieuwe laarsjes!

Hele fijne kinderschoenen

Geweldige kinderschoenen voor mijn dochter. Heeft moeite met veel schoenen maar de schoenen van shoesme zijn altijd goed. Al vanaf baby tot nu.

Subliem!

Eerste schoentjes van shoesme en niks anders meer. Pasvorm is perfect, kindje heeft het graag aan en het is goed voor de voetontwikkeling. Happy feet happy mom haha

Fijne kinderschoenen, gaan lang mee!

Goede kwaliteit

Service

Goede pasvorm , op tijd bezorgd komen de afspraak na Kwaliteit uitstekend

Super mooie schoenen, maar…

Helaas te klein, en een maat groter te breed.. dus volgende keer beter.

Snel geleverd, goede kwaliteit en superleuke stoere schoenen

Katarzyna K.

I recommend great shoes, very good quality and above all healthy for little feet

Kwalitatieve en mooie schoenenen.

Al vanaf de eerste stapjes van mijn kind koop ik graag schoenen bij Shoesme. Nu, 4 jaar verder, ben ik nog altijd blij met de variatie aan modellen en kwaliteit. Zeker de waterdichte lijn is een echte aanrader voor het najaar/ de winter. Ze zijn flexibel en toch stevig.

Comfortabel

Hele leuke en comfortabele schoenen, ik zie echt dat mijn zoontje ze lekker vind zitten. Hij loopt en rent heel hard met de schoenen dus ze zitten perfect.

Mooie stevige schoenen die niet zo snel uitvallen

Fijne, mooie en stevige schoebtjes

Snelle bezorging en erg leuke schoenen! Bedankt!

Geweldige stappers

Hele fijne schoenen. Mijn zoontje loopt er goed op en ze zien er ook nog eens heel stoer uit!

Goed schoeisel met vaak leuke aanbiedingen

Mijn kids lopen alleen maar op schoenen van shoesme! Goede kwaliteit en vaak met leuke acties!!!

Alles super!

Schuhe sind perfekt!

• WΓΌrden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wil niet anders meer

Koop al jaren altijd schoenen van Shoesme voor de kinderen. Een grote fan dus! Ik vind de kwaliteit super en nog belangrijker; de pasvorm is perfect. Ik weet welk model/type past bij de voetjes van mijn kind, dus makkelijk online bestellen. Vooral de schoenen met de stootrand vind ik erg fijn. Die kunnen net wat meer hebben. Kortom, dik tevreden.

Super fijne eerste schoentjes!

De schoenen zien er leuk uit, zijn niet zwaar maar geven toch goed steun voor de kleine. Erg blij mee!

Top schoenen

Beste schoenen voor mijn dochter en dan zien ze er ook nog eens mega leuk uit.

Mooie en stevige schoenen met een fantastisch voetbed

De schoenen van shoesme zijn gewoon goed. Goed voor de voeten van je kind, maar ook kwalitatief goed! Wat vind ik dan de nadelen, ze zijn duur! En daarnaast moet je geld betalen om ze terug te kunnen sturen. Dat zou een reden zijn om niet bij shoesme zelf te bestellen, maar bij een reseller. De levering kan bij shoesme soms echt wel een aantal dagen duren.

Mooie schoenen van goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen, snel in huis. Blij met de keuze, haast nog toffer in het echt. Mooi degelijk model van goede kwaliteit en mijn zoontje van bijna 2,5 jaar loopt (en rent) er zo op weg en vindt ze fantastisch!

Wees gewaarschuwd!

Na aankoop van schoenen van Shoesme wil uw kind de schoenen niet meer uit. U bent genoodzaakt uw kind met schoenen en al aan in bed te leggen!

Snelle levering, mooie en kwalitatieve schoenen

Altijd mooie schoenen voor mijn zoontje en snel verzonden

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg