Sinds de eerste stapjes van mijn dochter koop ik schoenen bij / van Shoesme. Het zijn heerlijke, goede schoenen. Blijven lang mooi ondanks al dat buitenspelen, kruipen en met de neus van de schoen over de grond tijdens het fietsen en steppen. Ik blijf voorlopig schoenen kopen bij Shoesme!
Mooie duidelijke website ,kleuren komen goed overeen met de foto,s op de web. Alleen mis ik breedte maten voor kinderen met brede voetjes. Vriendelijke groet J. M
Al sinds het eerste schoentje van mijn dochter een shoesme schoen aangeschaft, en altijd super tevreden! Kwalitatief goede schoenen en de kinderen lopen er erg goed op. Van sandalen tot sneakers of winterlaarzen, altijd top!
Goede duidelijke uitleg. Kwaliteit en prijselijk. Een aanrader !
Hi, Dankjewel voor je heldere review! ✅ Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk is en dat kwaliteit én prijs je aanspreken. 👟💯 Super dat je ons aanbeveelt — daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ideaal met stootneus. En leuke designs. Fijne en stevige schoenen voor kinderen.
Hi, Top om te horen dat de stootneus zo goed bevalt én dat de designs in de smaak vallen! 🛡️👟 Stevig en fijn voor kids—precies waar we het voor doen. Bedankt voor je review! ✨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Super fijne schoenen voor ons zoontje sinds dat hij kan lopen. Ze zijn slijtvast en van heel goede kwaliteit. Het enige minpunt is dat er weinig stoere moderne modellen zijn waardoor je beperkt bent in je keuze. Vandaag de 9!
i, Dankjewel voor je duidelijke review — wat mooi om te horen dat jullie zoon sinds zijn eerste stapjes zo fijn loopt op onze schoenen en dat ze zo slijtvast zijn. 👟💪 Je punt over het aanbod aan stoere, moderne modellen is waardevol. We nemen dit mee naar ons designteam. Tip in de tussentijd: filter in de shop op sluiting, kleur of materiaal om net die stoerdere look te vinden, en stuur ons gerust een berichtje met wensen of foto’s van wat je zoekt — we kijken graag mee. ✉️ Fijn dat je vandaag een 9 geeft — daar worden we blij van. Dankjewel! 🙌 Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Schoenen zijn het geld meer dan waard. Iets meer investeren maar ze gaan langer dan een gemiddelde schoen mee.
Hi, Dankjewel voor je eerlijke terugkoppeling! 💪👟 Fijn om te horen dat de schoenen hun waarde bewijzen en langer meegaan—daar mikken we op met onze materialen en afwerking. Bedankt voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Mooie schoenen, mijn zoontje is er weer blij mee. Hij kon de kleuren kiezen die hij wilde en ze lopen goed.
Hi, Wat leuk dat je zoontje zelf de kleuren kon kiezen — dát maakt het extra speciaal! 🎨🧒 Fijn om te horen dat de schoenen weer goed lopen en hij er blij mee is. 👟✨ Bedankt voor je bericht! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ik.bestelde een paar ciwboylaarsjes die net een maatje te klein waren. Ik kon makkelijk retouren en de afwikkeling was snel. Het nieuw bestelde paar was snel in huis en perfect
Hi, Top om te horen dat het ruilen zo soepel ging en dat het nieuwe paar cowboylaarsjes snel en perfect binnen was! 🚚👢✨ Fijn dat alles zo vlot is afgehandeld—dankjewel voor het delen. Hartelijke groet, Team Shoesme
Verschiilende kinderschoenen al van jullie gehad. Snelle levering.
Hi, Dankjewel voor je vertrouwen en de herhaalde bestellingen! 🙌 Fijn om te horen dat de levering steeds snel is en de kinderschoenen goed bevallen. 👟✨ We hopen je ook bij een volgende keuze weer blij te maken. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Al vele schoentjes gekocht zitten altijd perfect goede kwaliteit tegen goede prijs .
Hi, Wat fijn om te horen dat onze schoentjes keer op keer perfect zitten—dankjewel voor je trouwe aankopen! 😊 Geweldig dat de kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding zo goed bevallen. 👟✨ We hopen je snel weer blij te maken met een nieuw paar. Groetjes, Team Shoesme
Leuke schoenen van goede kwaliteit! Hij krijgt veel complimenten! Het elastiek zit nog wel strak, dat heeft hij nog wel wat hulp bij nodig.
Hi, Zo leuk om te horen dat hij zóveel complimenten krijgt! ⭐👟 Fijn dat de kwaliteit bevalt. Dank voor je signaal over het elastiek—dat hoort natuurlijk comfortabel te zitten. Een paar tips: Laat ’m de eerste dagen kort dragen; vaak vormt het elastiek dan net wat mee. Blijft het strak? We denken graag mee over maat/wreefhoogte of een model met verstelbare sluiting. Stuur ons gerust een berichtje (eventueel met foto/maat), dan helpen we meteen. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
De laarzen voor mijn dochter een dag voor het kerstdiner besteld en de volgende ochtend al binnen. De schoenen van shoes me zitten altijd goed. Ook fijn dat er een winkel bij ons in de buurt zit om te passen.
Hi, Wat een timing — besteld vlak voor het kerstdiner en de volgende ochtend al in huis! 🎄🚚 Geweldig om te horen dat de laarzen weer zo goed zitten en dat jullie ook in de winkel kunnen passen als dat handig is. 👢👍 Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met de nieuwe laarzen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Maat zoals omschreven op de site. Schoentjes zaten perfect. Werden snel geleverd. Heel tevreden!
Hi, Top om te horen dat de maat precies klopte en de schoentjes perfect zaten! 📏👟 En fijn dat de levering zo snel was. Dankjewel voor je fijne feedback — heel blij mee! ⭐ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Snelle levering en goede schoenen
Hi, Heerlijk om te horen: snelle levering én goede schoenen! 🚚👟 Bedankt voor je fijne terugkoppeling — daar doen we het voor. We hopen je snel weer blij te maken met een nieuw paar. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Schoenen vallen goed op maat , stoere modellen en mijn kleinzoon vind ze geweldig !
Hi, Geweldig om te horen dat de maat precies klopt 🎯, de modellen lekker stoer zijn 😎 en je kleinzoon er zó blij mee is. Dankjewel voor je fijne review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Wij zijn tot nu toe altijd blij met de Shoesmeschoenen. Er zit een goed voetbed in en de pasvorm is ook fijn voor de voeten van onze dochter. Deze durf ik gewoon online te bestellen, omdat ze goed zitten.
Hi, Dankjewel voor je vertrouwen—super om te horen dat het voetbed en de pasvorm zo goed aansluiten bij de voeten van jullie dochter. 👣 Daardoor is online bestellen inderdaad net even relaxter. Fijn dat jullie telkens blij zijn met Shoesme! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Super fijne schoenen, heb deze nu voor 2de x gekocht omdat ik merk dat mijn dochter op deze flexibele schoenen van Shoesme het allerbeste loopt. Snelle levering, helemaal top!
Hi, Wat leuk dat je opnieuw voor hetzelfde model hebt gekozen—dat zegt alles! 🎉 Fijn om te horen dat je dochter het beste loopt op de flexibele zolen en dat de levering weer lekker snel was. 👟✨ Bedankt voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Mooie schoenen al voor de aller kleinste
Hi, Fantastisch om te horen dat je onze schoenen voor de allerkleinsten zo mooi vindt! 👶👟 We ontwerpen ze extra zacht en flexibel, met een goede pasvorm voor die eerste stapjes. Bedankt voor je lieve review! ✨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
13 jaar heb ik dit merk mogen verkopen toen ik nog in de schoenenwinkel werkte, gestart als weekendhulp en geëindigd als filiaalmanager (11 jaar lang)). Van het gebruik van het materiaal, alles veilig voor de kindjes, de eerste loopschoentjes kunnen zelfs zonder zorgen als ‘bijtring’ gebruikt worden omdat alles veilig is. Tot dat ik nu een jaar geleden de eerste schoentjes eindelijk voor mijn eerste dochtertje kon kopen! De modelletjes, de kleuren er zijn zoveel opties. Mijn nichtje, 3 week ouder dan mijn dochter, loopt er ook super op. Terwijl ze compleet verschillende voetjes hebben. Ik blijf een trouwe fan!
Hi, Wauw, wat een prachtig verhaal! Als (voormalig) filiaalmanager met 13 jaar ervaring ken je het verschil als geen ander—dankjewel voor je vertrouwen in onze materialen, pasvormen en eerste loopschoentjes. 👶👣 Superleuk ook dat je nu voor je eigen dochtertje kunt kiezen uit alle modellen en kleuren, en dat je nichtje er óók zo goed op loopt—ondanks verschillende voetjes. ✨ Dank voor je jarenlange ambassadeurschap en deze liefdevolle review. We blijven ons best doen om elk paar veilig, comfortabel én leuk te maken. 🙌 Groetjes, Team Shoesme
Het zijn goede schoenen die ook nog leuk zijn
Hi, Wat een mooie combinatie: goede én leuke schoenen! 😄 Fijn dat ze zo bevallen; we gaan altijd voor comfort én stijl. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ik ben blij met 2 paar schoenen voor mijn zoontje die nu net loopt. Er zullen nog wel meer bestellingen komen. Hij loopt er goed op. Kwaliteit is goed. En de buitenkant zien er ook nog eens normaal/mooi in "mijn style" eruit. Bedankt.
Hi, Wat leuk om te horen dat je zoontje net loopt en meteen goed uit de voeten kan met zijn twee nieuwe paar! 👣✨ Fijn dat de kwaliteit bevalt én dat het design helemaal in jouw stijl past. Dankjewel voor je vertrouwen—we kijken uit naar je volgende bestellingen. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Geen mins ervaring! Het was een vlotte aankoop
Hi, Super om te horen dat alles zo vlot verliep! 🎉🛍️ Dankjewel voor je fijne terugkoppeling—we hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop. 👟✨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Altijd leuke hippe verantwoorde schoenen!
Hi, Wat leuk om te horen dat je onze schoenen zowel hip als verantwoord vindt! 😄👟 Dankjewel voor je fijne feedback—daar doen we het voor. We hopen je snel weer blij te maken met een nieuw paar! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Leuke designs, goede omschrijving en doordacht ontwerp qua pasvorm.. ik vind alleen jammer dat er retour kosten bij komen, ook als je iets wilt ruilen.
Hi, Dankjewel voor je eerlijke feedback! 🎯 Fijn om te horen dat je de designs, omschrijvingen en de doordachte pasvorm waardeert. 🎨👟 We snappen ook dat retourkosten (ook bij ruilen) jammer kunnen zijn—dank voor het signaal, we nemen dit mee in onze evaluaties. 🙏 Om retouren te helpen voorkomen: Gebruik onze maatadviezen en het meetsysteem 📏 Twijfel je? Stuur ons een berichtje; we denken graag mee over de juiste maat of leest 💬 Nogmaals bedankt dat je dit deelt met ons! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg