Altijd snelle levering en goede schoen
Leuke designs, goede omschrijving en doordacht ontwerp qua pasvorm.. ik vind alleen jammer dat er retour kosten bij komen, ook als je iets wilt ruilen.
De service die ShoesMe geeft vind ik super! Hele goede service. Meer bedrijven zouden een voorbeeld aan hun moeten nemen. De schoenen zijn heel flexibel voor mijn dochter ze draagt dit merk al sinds dat ze 1 jaar is. En ik wil niks anders meer voor haar voetjes. Flexibele zolen wat t beste is voor deze leeftijd 1 2 jaar. Mijn schoonzus is ook super blij met dit merk en goede service die ze haar hadden gegeven toen haar dochter der schoenen kapot ging. Ik koop liever bij ShoesMe zelf! Raad ShoesMe aan voor elk kind, zeker die net kruipen gaan staan en leren lopen. En daarna natuurlijk ook! TOP MERK en belangrijk HELE GOEDE SERVICE!
Goede schoenen! Heb ze al in elke maat voor mijn kind gekocht!
Al jaren koop ik voor mijn dochters Shoesme schoenen. De kwaliteit vind ik uitstekend. Laatst contact gehad met de klantenservice maar ook dat contact verliep vlot en persoonlijk. Er is mij een goede oplossing geboden. Daarom ben ik helemaal tevreden met Shoesme, zowel de schoenen als de klantenservice!
Leuke sneakers voor mijn dochter. En heel fijn dat de neuzen van rubber zijn. Zo blijven ze langer mooi!
Hi, Wat fijn om te horen dat de sneakers zo goed bevallen! π Het is inderdaad geweldig dat de rubberen neuzen helpen om ze langer mooi te houden. ππ Bedankt voor je mooie review en we hopen dat je dochter er veel plezier van zal hebben! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Elke seizoen weer schoenen van shoesme voor onze kinderen
Hi, Wat fijn om te horen dat je elk seizoen weer voor Shoesme kiest voor de schoenen van je kinderen! π We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit en het comfort. ππ Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ik twijfelde even over het soort zool dat mijn dochter nodig had, dus vraag gemaild savonds en direft in de ochtend al reactie. Hartstikke fijn! Schoenen waren met 24uur zon beetje binnen en zagen er goed uit. Heb ook het maathulpje besteld voor de volgende keer!
Hi Ilse, Wat fijn om te horen dat je zo snel geholpen werd en dat de schoenen snel binnen waren! π We zijn blij dat de maathulp en onze snelle service goed van pas kwamen. ππ« Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Normaal huilt mijn dochter als ik haar schoenen probeer aan te doen, maar bij deze schoenen niet. Ze passen perfect en ook al kruipt ze gaan ze niet uit !
Hi Sanae, Wat geweldig om te horen dat je dochter zo blij is met haar nieuwe schoenen! π Fijn dat ze perfect passen en zelfs tijdens het kruipen niet uitgaan. ππ Bedankt voor je mooie review en we hopen dat je dochter er nog veel plezier van zal hebben! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Mijn kind heeft nooit pijn aan der voet
Hi Soelaika, Wat fijn om te horen dat de schoenen zo goed passen en je kind er geen pijn aan heeft! π We zijn blij dat ze comfortabel zijn en goed passen. π Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Super fijne en comfortabele schoentjes voor onze dochters. Alle βeersteβ schoentjes kwamen van Shoesme en de reden daarvan is dat het echt kwaliteit is. Dat zie je en dat voel je. De looks van de schoentjes zijn ook mooi meegenomen ;).
Hi Charissa, Wat een mooie trouw aan Shoesme β dankjewel! π Geweldig om te horen dat al die βeersteβ schoentjes zo comfortabel waren en dat de kwaliteit Γ©cht voelbaar is. β¨ En leuk dat de looks ook in de smaak vallen. Bedankt voor je lieve woorden! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Eerst super goed geholpen in de Brandstore in Rotterdam en vervolgens super makkelijk online de schoenen besteld voor onze kleine man. Hij is er helemaal gek op en loopt heerlijk zijn eerste stapjes buiten !
Hi Kayleigh, Wat een ontzettend leuke review, dank je wel! Zo fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn in de Brandstore en dat jullie kleine man zo geniet van zijn eerste stapjes buiten β¨. Veel plezier met de schoenen en hopelijk volgen er nog vele blije stapjes. Groetjes, Team Shoesme
Mooie, degelijke sneaker die goed past! Veters zijn prettig ivm de hoge wreef van mijn zoontje. De eerste stapjes zijn al gezet!
Hi Sanne, Wat een leuke review, dank je wel! Zo fijn om te horen dat de sneaker goed past en dat jullie zoontje al zijn eerste stapjes heeft gezet! Groetjes, Team Shoesme
De schoentjes die ik mij shoesme heb gekocht zijn zeer flexibel, ideaal voor de eerste stapjes van mijn zoontje! Daarnaast zien ze er ook nog eens heel tof uit, wat een leuke combinatie is!
Hi Robin, Wat een leuke review, dank je wel! Zo fijn om te horen dat de schoentjes flexibel zijn en ideaal voor de eerste stapjes van je zoontje ππ. En dat ze er ook nog eens tof uitzien, dat is natuurlijk een mooie combinatie! Groetjes, Team Shoesme
Met 2 jongens op zoek naar waterdichte schoenen. Vanaf dat ze lopen fan van shoesme! Nu waterdichte boots, past perfect, jongens zijn er blik mee en geen natte koude voeten!!
Hi Kim, Wat een mooie review, dank je wel! Zo fijn om te horen dat de waterdichte boots perfect passen en dat je jongens er blij mee zijn π¦π’. Droge en warme voetjes, dat is natuurlijk het allerbelangrijkste! Groetjes, Team Shoesme
Schoenen snel bezorgd, meetsysteem super helpend!
Hi Jessica, Wat leuk om te horen, dank je wel! Fijn dat de schoenen snel bezorgd werden en dat het meetsysteem zo goed heeft geholpen ππ. Groetjes, Team Shoesme
Veel keuze aan mooie kwalitet schoenen. Hele fijnev en snele bezorgservice.
Hi Ellen, Bedankt voor je leuke review! Geweldig om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit van onze schoenen en dat de bezorging snel is gegaan π¦β¨. Groetjes, Team Shoesme
Schoentjes gescoord die nergens anders verkrijgbaar waren
Hi Dana, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je de schoentjes hebt kunnen scoren en dat je tevreden bent over onze service π₯Ώπ. Groetjes, Team Shoesme
Snel leveren, goede kwaliteit
Hi Zora, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de goede kwaliteit van onze schoenen ππ. Groetjes, Team Shoesme
Voor mijn oudste zoon zocht ik goede kinderschoenen. Ik wilde graag schoenen die makkelijk aan gaan, hij ook zelf dicht kan doen en van goede kwaliteit. Natuurlijk moesten ze er ook mooi uit zien. Shoesme geeft dat allemaal. Je merkt dat er echt overna is gedacht. De webshop is super handig en ik vond snel wat ik zocht. De schoenen werden snel bezorgd en mijn zoontje vind ze fijn zitten.
Hi Barbara, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat de schoenen zo goed bevallen bij je zoontje en dat de webshop het shoppen makkelijk voor je maakte ππ. Zoβn positieve ervaring maakt ons heel blij! Groetjes, Team Shoesme
Mijn zoontje draagt geen ander merk dan Shoesme. Het zijn hele fijne schoenen die goed aansluiten aan de voeten van de kleintjes.
Hi Nathalie, Bedankt voor je leuke review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent en dat je zoontje geen ander merk draagt dan Shoesme ππ. Dat maakt ons natuurlijk heel blij! Groetjes, Team Shoesme
Prachtig meisjesschoentje met een balkerina en zoals ik gewend ben van shoesme een goede pasvorm.
Hi Katinka, Bedankt voor je mooie beoordeling! π Wat super om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering en de prachtige ballerinaβs. Fijn dat de pasvorm weer helemaal naar wens is, daar worden we blij van! β¨ Groetjes, Team Shoesme
Mooie stevige boots. Handig met klittenband om zelf aan te trekken. Snelle levering.
Hi Loes, Bedankt voor je mooie beoordeling! π Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de stevige boots en dat het klittenband zo handig is. En fijn dat de levering lekker snel was! β¨ Groetjes, Team Shoesme
Hi Mirjam, Bedankt voor je geweldige beoordeling! π Wat fijn om te horen dat de laarsjes helemaal naar wens zijn en snel bezorgd werden, super! β¨ Groetjes, Team Shoesme
Mooie schoentjes geshopt met een leuke korting! Retour ook snel verwerkt. Met het nieuwe meetsysteem kan ik voortaan direct de juiste maat bestellen. Top!
Hi Carolien, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de schoenen en de snelle verwerking van de retour! π We zijn blij dat het nieuwe meetsysteem handig is voor het bestellen van de juiste maat. ππ Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.