Goede kwaliteit schoenen, beide kinderen lopen er graag op!

Mooie stevige schoenen voor kinderen

Mooie en ook nog goede schoenen!

Stoere jongensschoenen die ondanks het vele gebruik netjes blijven en waar hij uren op kan lopen zonder klachten, echt waar voor je geld. Wij zijn fan!

Altijd een hit

Kindjes zijn altijd weer blij met hun nieuwe schoenen. Ruime keuze voor zowel jongens als meisjes. Handig zoveel keuze op 1 site.

Goede, snelle verzending. Schoentjes zijn van hele goede kwaliteit en mijn zoontje loopt er vlot mee!

Super kwaliteit

Fijne goede schoenen voor ons zoontje

Hele fijne schoenen

Kind loopt er goed op en ze slijten niet snel

Goede kwaliteit en fijne modellen

De kwaliteit is heel goed. Mijn dochter heeft brede voetjes en past een heel aantal modellen heel goed. Daardoor bevalt shoesme erg goed.

Mooie schoentjes voor m’n kleinzoon

Hele snelle levering

Geweldig mooie schoenen

Prachtig schoenen en mooie kleur voor mijn kleine jongen. Hij vind ze erg mooi en loopt er ook lekker op

Mooi en fijne schoenen

Mijn zoontje van 1 jaar loopt heel mooi op deze schoenen. Stabiel en ze zien er ook leuk uit!

Goed advies en goede kwaliteit

Je krijgt meteen advies via de mail over welke schoenen goed zijn voor je kind!

Top schoentjes

Mijn zoontje (3) is er superblij mee en trekt ze graag aan ! Ze zien er leuk uit Neus die verslijt niet snel Voetenbed lekker zacht , genoeg ruimte voor de teentjes gemakkelijk aan te trekken

Prachtige babyproof schoentjes

Mooie zachte schoentjes voor als je kindje gaat lopen Kan er ook nog prima mee kruipen Prima schoentje!

Mooie, stevige, degelijke schoenen die er ook nog eens superleuk en schattig uitzien!

Tot nu toe alleen maar schoentjes van Shoesme gekocht voor mijn 2 dochters.

Snelle levering goede service

Schoenen snel in huis. Eén paar was de doos goed maar verkeerde schoenen erin. Dit is netjes en heel snel opgelost en dag later had ik de goede paar al in huis en de verkeerde gratis retour.

Geweldig!

Elke keer bestel ik weer nieuwe schoenen bij shoesme voor mijn zoontje, zijn wat prijzig maar de kwaliteit is geweldig! Hij loopt er super goed op! Echt het geld waard

Snelle verstuurd, en zeer goede en stevige kwaliteit schoenen. Helaas klopte de berekening van het meten niet, dus we hadden eerst veel te grote schoenen. Maar het retouren gaat gelukkig heel makkelijk. Kortom top service en goede schoenen.

Snel geleverd, goed verpakt. En de sandalen zijn super! Goeie kwaliteit voor een mooie prijs

Geweldige schoenen

Leuke mooie schoenen waar kinderen heerljjk op lopen

Perfectie en vertrouwde zorg voor kindervoeten

Ik kies weer voor Shoesme. Deze keer een prachtige witte sneaker met zwarte accenten. Ik kies voor Shoesme vanwege de hoogwaardige materialen, afwerking, een goed voetbed dat gemakkelijk te passen buiten de schoen. En toch altijd de beschikbare hippe modellen en kleuren. We schakelen over van winter schoenen naar zomer en ik weet zonder aarzelen welke maat past. Altijd vertrouwd en een hoge kwaliteit. De verzending en verpakking zijn een extra cadeautje. Hier geef ik graag wat extra geld aan uit!

Fijne schoenen en goede service

Wij zijn fan van shoesme! Leuke en fijne schoenen van hoge kwaliteit en goede materialen. Mijn zoontje draagt ze erg graag. Deze keer voor het eerst besteld i.p.v. in de winkel gekocht en dat ging goed. Snelle levering en niks op aan te merken verder.

Snelle levering. Daarnaast zijn het super goede schoenen en de kids vinden ze super lekker zitten.

Wat een top service

Leuke schoentjes voor m’n kleinkind gekocht die 1 is geworden. Wat een leuke schoentjes zijn er van shoesme, geweldig. Ook de kwaliteit straalt er vanaf. Netjes en correct geleverd gekregen en een leuke ballon zat erbij.

Sandaal bruin mt 20

Superleuke jongenssandaal. Stevig, maar toch flexibele zool, goede sluiting en mooi afgewerkt leer. Klaar voor deze eerste zomer dat ons zoontje loopt hier achteraan te rennen :) Kom maar op zomer!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg