Top bedrijf

Hele leuke en stoere schoentjes, voor ieder kind wat wils in elke fase van hun ontwikkeling. Goed om te weten dat deze schoenen de voetontwikkelingen van een jong kind ondersteunt. Wel wat prijzig voor schoentjes waar ze na 2-3 maanden uitgroeien, maar je krijgt er wel wat voor en ze hebben soms wel mooie aanbiedingen.

Wat een fantastische schoenen!

De schoenen zien er uit zoals op de website en zitten perfect. Het wordt fijn geleverd met een kartonnen voetje om de maat nog op te meten. Heel blij mee.

Goede kwaliteit en goede service

Goede kwaliteit schoenen en erg leuk. Makkelijk met klitteband, snelle levering. Goede hulp in maat kiezen.

Geweldig goed!!

Makkelijke site met enorme keuze aan leuke schoenen. Maat tabel ook zeer prettig. Anders hadden we voor onze kleindochter te kleine schoenen besteld! Niet lang hoeven wachten op de levering. Kortom een zeer goede ervaring, zeker voor herhalingen vatbaar!!

Blij met de aankoop

Snelle levering en mooie producten

Snelle levering, fijne schoen voor mijn dochter van 2

Snelle levering, goede, soepele sneaker voor mijn dochter van 2. Goede kwaliteit en fijn dat er een schoenmeter bij zit.

Altijd fantastisch geholpen

In de winkel Rotterdam worden wij altijd met veel liefde geholpen.

Goede schoenen, snel verzonden.

Goede schoenen, snel verzonden.

Goede schoenen goed voetbed

Mijn kids hebben smalle voeten en qua sneakers slagen wij altijd bij Shoesme. De pasvorm is goed en het voetbed van goede kwaliteit. Zeer blij mee!!

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit schoenen voor onze dochter

Snelle levering en zulke prachtige schoenen

Onze dochter loopt altijd op Shoesme. Een prachtig merk wat veel comfort biedt voor kleine, rennende voetjes. En ze zijn zo mooi. Kan vaak niet eens kiezen welke ik nu moet nemen!

Mooie schoenen!

Mijn zoontje loopt nu ruim een maand, en daarmee was het toch echt tijd voor schoenen! We hadden al een paar tweedehansjes (van andere merken) geprobeerd, maar daar liep hij niet stabiel op. Op zijn eigen stappers van Shoesme loopt hij stabiel en stevig.

Goede kwaliteit!

Kwalitatief goede schoenen die goede steun geven voor nog in ontwikkeling zijnde voeten. Iedere keer blij mee! En snelle levering.

Hele fijne schoentjes!!

Fijne flexibele maar toch goed ondersteunende schoentjes, van de eerste stapjes tot rondrennende peuter. Ik zou niet anders meer kopen voor mijn dochter.

De enige kwalitatieve en comfortabele schoenen met goede pasvorm voor je kind!

Snel en top kwaliteit

Snelle verzending en een fijne stevige kwaliteit schoen/sandaal en ook nog erg leuke designs.

Altijd goede schoenen

Ik ben heel blij altijd met de schoenen van Shoesme. Mijn kinderen van 5 en 3 hebben niks anders dan deze schoenen of het nou gaat om sandalen, laarzen of sneakers. Het leer en de flexibele zool is in alle seizoenen het beste voor de voetjes.

Zo fijn al 4 paar schoenen

Zo fijn voor onze kleine man hij is nu bijna 1,5 en heeft al 4 paar schoenen van jullie met zijn iets bredere voetjes zit dit zo fijn

Schoenen passen perfect!

Ik vind het heel fijn dat op de site een maat meter zit! Voetje opmeten, invoeren en je hebt de juiste schoenmaat! Scheelt dubbele schoenmaat bestellen en retour! Zeker bij kleine kindjes weet je vaak niet de schoenmaat.

Goeie stevige nette schoenen voor een nette prijs

Schoenen zijn altijd mooi en goed van pasvorm onze beide kinderen lopen hier ontzettend goed op zowel de kleinste van ander halve jaar als de oudste van 4. Kwaliteit prijsverhouding super!

Snelle levering!

Gister besteld, vandaag in huis! En wat zijn de sneakers voor mijn zoontje leuk!! We hebben de shoesme voetenmeter in huis, zo weten we welke maar we moeten bestellen en dat het dus sowieso past!

Hebberig

Al 16 jaar fan van Shoesme maar wat ik nu heb besteld, geweldig! De chunky sneaker in wit voor een van onze jongens. Helemaal verliefd maar ook hebberig want de zwarte is ook zo leuk… Jammer dat er geen codes meer via sovendus te kiezen zijn want als je zo vaak schoenen koopt is af en toe een korting wel leuk. De rode punch ballon is altijd weer een feest overigens!

Tot nu toe erg tevreden met de schoenen van shoesme. In totaal 4 paar schoenen gekocht, allemaal zoals beschreven. Veel handige informatie, advies en tips die bij elke schoen gegeven wordt. Ook het meetinstrument is van grote waarde bij ons thuis.

Snelle levering en mooie en stevige schoen

Ideale sneaker met een stevige sneus van rubber zodat ze mooi blijven tijdens het buiten spelen!

Snel geleverd, schoenen vallen goed. Iets meer plastic neus dan ik had verwacht.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg