Altijd onwijs blij!

Mijn dochter is altijd onwijs blij met der nieuwe schoenen en loopt er ook onwijs goed op en de laatste keer mocht ze dan ook haar eigen schoenen uit kiezen en dat zal voor gezet worden zodra we nieuwe nodig hebben ! Wij zijn op en top fan van Shoesme schoenen!

Erg goede service!

Naast dat we schoenen ontvingen, hebben we er ook een meettablet bij gekregen. Dit is erg fijn omdat het soms toch lastig bepalen is welke maat je nodig hebt. Daarnaast ook een snelle levering!

Top schoenen en service

Heel blij

Altijd goed ook als is het nodig.

Fijne, goed zittende en leuke schoenen.

Tot nu toe een hele goede ervaring met de schoenen van Shoesme. Mijn dochter loopt er met gemak op weg. Vindt het belangrijk dat zij haar goeden goed ontwikkelt en daarbij passen in onze ogen de schoenen van shoesme perfect bij.

Hele mooie en goede kwaliteit schoenen

Al vanaf het dat ons zoontje kon lopen hebben wij schoenen van Shoesme gehad voor hem. Niet alleen om dat ze heel erg mooi zijn, maar ook omdat ze een goed voetbed en een flexibele zool hebben. En dan is de kwaliteit ook nog eens super goed!

Goede schoenen en fijne service!

Goede kwaliteit weer.

Super blij met mijn aankoop. Verwarrende is dat als je de maattabel volgt deze een ander advies maar afgeeft als de tool die je kunt gebruiken bij de schoenen. Nu zit mijn kindje qua maat aan het einde van de maat dus kan het wel deels begrijpen. Maar blijft iets verwarrend.

Prachtig design super comfort

Fantastische schoentjes voor kindervoetjes

Elk seizoen kopen wij nieuwe schoentjes van Shoesme voor onze dochters. Al vanaf dat ze lopen zijn we fan. De flexibele zolen zijn belangrijk voor een juiste voet ontwikkeling. Ik vind het erg fijn dat ik slaag voor een praktische schoen (klittenband- of ritssluiting), die de voet ontwikkeling steunt en mét een leuk design! Van vrolijke kleurtjes tot leuke printjes, ik slaag gegarandeerd bij Shoesme!

Fijne schoenen

Hele fijne schoenen voor onze zoon! De brede neuzen zorgen voor de perfecte pasvorm voor zijn groeiende voetjes.

Goede kwaliteit schoenen

Prima winkel en we zijn heel tevreden over de kwaliteit van de schoenen

Super goede kwaliteit schoentjes

Heel fijn persoonlijk geholpen in de winkel in Den Bosch. Op shoesme schoentjes loopt mijn dreumes toch het allerbeste! Leuke kleurtjes in de sneakers, heb twee paar besteld!

Op de schoenen van shoesme beleven onze kids de mooiste avonturen

De schoenen zijn kwalitatief goed én leuk. De schoenen sluiten aan op de levensfase waarin het kind zit, zodat de bijvoorbeeld zelf hun schoenen aan en uit kunnen trekken.

Helemaal top

Heb 2 paar schoentjes voor mijn kleinkinderen besteld en wat zijn ze schattig. Helemaal verliefd op. Maar ook heel belangrijk de pasvorm en zo mooi gemaakt voor kindervoetjes. Dit smaakt naar meer.

Goede service en goede hippe schoenen ook voor jongens! ;)

Snelle levering en de juiste schoentjes voor mijn kleintje

Voldoende aanbod, goed advies en snelle levering!

Elk seizoen koop ik de schoenen voor de kindjes op Shoesme!

Zo blij met de kwaliteit van deze schoenen! Elk seizoen mijn vaste webshop voor hun schoentjes! Mooi, kwalitatief EN niet duur!

Al jaren tevreden!

Al sinds onze kinderen baby zijn, bestellen we hun schoentjes bij Shoesme. Ook met deze schoentjes is onze dochter heel blij!

Goede producten, snelle levering

Heel erg leuke schoentjes, waar mn kinderen altijd goed op lopen. Ook snelle levering en geen probleem om te retourneren indien nodig.

Snelle levering en product zoals verwacht!

Goede kwaliteit, precies zoals weergegeven op de website en de communicatie is goed.

Voor dochter Go Bananas besteld via website. Goed ingepakt en nog een tasje erbij gekregen. Mijn dochter vind deze schoenen super geweldig. Snelle levering meer moet het niet zijn.

Heel blij met de sneaker van de nieuwe collectie

Erg mooie, lichte sneaker waar mijn zoontje dit voorjaar en zomer in kan lopen Stoer model, erg blij mee Ik kies altijd voor Shoes me, altijd erg tevreden over en mijn zoontje vind de schoenen maar ook de sandalen fijn

Wat een super leuke schoenen en oerdegelijke kwaliteit. We zijn weer erg blij met de aankoop. Passen perfect en gaan ook echt een seizoen mee. Top!!

Mooie comfortabele sandaaltjes voor mijn dochter gekocht.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg