Hele leuke en stoere schoentjes, voor ieder kind wat wils in elke fase van hun ontwikkeling. Goed om te weten dat deze schoenen de voetontwikkelingen van een jong kind ondersteunt. Wel wat prijzig voor schoentjes waar ze na 2-3 maanden uitgroeien, maar je krijgt er wel wat voor en ze hebben soms wel mooie aanbiedingen.
Hi Jennifer, Wat een mooie en eerlijke review, dankjewel! ππ¬ Super om te horen dat je onze schoentjes leuk en stoer vindt en dat je het fijn vindt dat ze de voetontwikkeling in elke fase ondersteunen. We begrijpen je punt over het snelle uitgroeien na 2β3 maanden heel goed, dat blijft bij kindervoetjes altijd een uitdaging. Fijn dat je wel ervaart dat je er kwaliteit voor terugkrijgt en dat je onze aanbiedingen ook weet te vinden. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
De schoenen zien er uit zoals op de website en zitten perfect. Het wordt fijn geleverd met een kartonnen voetje om de maat nog op te meten. Heel blij mee.
Hi Melanie, Wat een heerlijke review, dankjewel! ππ¬ Super om te horen dat de schoenen er precies zo uitzien als op de website Γ©n perfect zitten. Fijn ook dat het kartonnen voetje helpt om de maat nog even extra te checken, dat geeft net wat meer zekerheid. We wensen jullie heel veel plezier met de schoenen! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Goede kwaliteit schoenen en erg leuk. Makkelijk met klitteband, snelle levering. Goede hulp in maat kiezen.
Hi Maud, Wat een fijne review om te ontvangen! ππ¬ Super om te horen dat je de schoenen van goede kwaliteit Γ©n leuk vindt, en dat klittenband het aantrekken lekker makkelijk maakt. Fijn ook dat de levering snel was en dat de maathulp je goed heeft geholpen bij het kiezen. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Makkelijke site met enorme keuze aan leuke schoenen. Maat tabel ook zeer prettig. Anders hadden we voor onze kleindochter te kleine schoenen besteld! Niet lang hoeven wachten op de levering. Kortom een zeer goede ervaring, zeker voor herhalingen vatbaar!!
Hi Marjo, Wat een geweldige review, dankjewel! ππ¬ Super om te horen dat je de site makkelijk vindt en dat je blij bent met de enorme keuze. Extra fijn dat de maattabel zo goed heeft geholpen, zodat je niet per ongeluk te klein had besteld voor je kleindochter. En mooi dat de levering ook snel was, dat maakt het helemaal compleet. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Snelle levering en mooie producten
Hi Mellanny, Leuk om te horen dat je blij bent met je aankoop! ππ¬ Fijn dat de levering snel was en dat de producten mooi bevallen. Veel plezier ermee en hopelijk tot een volgende keer! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Snelle levering, goede, soepele sneaker voor mijn dochter van 2. Goede kwaliteit en fijn dat er een schoenmeter bij zit.
Hi Sharona, Wat fijn dat alles zo snel binnen was! ππ¬ Super om te horen dat de sneaker soepel zit en van goede kwaliteit is voor je dochtertje van 2. Extra handig dat de schoenmeter erbij zit, zo kun je straks ook makkelijk de volgende maat checken. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
In de winkel Rotterdam worden wij altijd met veel liefde geholpen.
Hi Samantha, Wat een prachtig compliment om te ontvangen! ππ¬ Geweldig om te horen dat jullie in onze winkel in Rotterdam altijd met zoveel liefde worden geholpen. Dat is precies de ervaring die we willen geven, dankjewel voor jullie vertrouwen en graag tot snel weer! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Goede schoenen, snel verzonden.
Hi Sophie, Fijn dat je even een review achterlaat! ππ¬ Super om te horen dat je tevreden bent over de schoenen Γ©n dat ze snel zijn verzonden. We hopen dat er veel plezier op gelopen wordt! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Mijn kids hebben smalle voeten en qua sneakers slagen wij altijd bij Shoesme. De pasvorm is goed en het voetbed van goede kwaliteit. Zeer blij mee!!
Hi Soeraya, Wat fijn dat jullie altijd slagen bij Shoesme! ππ¬ Super om te horen dat de sneakers zo goed passen bij smalle voeten en dat je de pasvorm Γ©n het voetbed zo waardeert. Daar worden we echt blij van, veel plezier met de volgende stapjes! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Goede kwaliteit schoenen voor onze dochter
Hi Annelie, Wat leuk dat je dit met ons deelt! ππ¬ Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de schoenen voor jullie dochter. We wensen haar veel fijne stapjes en plezier met haar nieuwe paar! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Onze dochter loopt altijd op Shoesme. Een prachtig merk wat veel comfort biedt voor kleine, rennende voetjes. En ze zijn zo mooi. Kan vaak niet eens kiezen welke ik nu moet nemen!
Mijn zoontje loopt nu ruim een maand, en daarmee was het toch echt tijd voor schoenen! We hadden al een paar tweedehansjes (van andere merken) geprobeerd, maar daar liep hij niet stabiel op. Op zijn eigen stappers van Shoesme loopt hij stabiel en stevig.
Hi Annick, Wat een mooie mijlpaal: de eerste echte schoentjes! ππ¬ Super om te horen dat je zoontje op zijn eigen Shoesme stappers wΓ©l stabiel en stevig loopt, zeker na een minder goede ervaring met andere schoenen. Daar doen we het voor: goede ondersteuning bij die eerste stapjes. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Kwalitatief goede schoenen die goede steun geven voor nog in ontwikkeling zijnde voeten. Iedere keer blij mee! En snelle levering.
Hi Anne-Marie, Wat een mooie terugkoppeling, dankjewel! ππ¬ Fijn om te horen dat je de schoenen kwalitatief sterk vindt en dat ze goede steun geven aan voetjes die nog volop in ontwikkeling zijn. Super dat je er elke keer weer blij mee bent Γ©n dat de levering snel was. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Fijne flexibele maar toch goed ondersteunende schoentjes, van de eerste stapjes tot rondrennende peuter. Ik zou niet anders meer kopen voor mijn dochter.
Hi Lisa, Wat een heerlijke review om te lezen! ππ¬ Fantastisch dat je de schoentjes zowel flexibel als goed ondersteunend vindt, van de eerste stapjes tot een rondrennende peuter. Super dat je voor je dochter niet anders meer wilt, dat waarderen we enorm! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
De enige kwalitatieve en comfortabele schoenen met goede pasvorm voor je kind!
Hi Rianne, Wat een geweldig compliment, dankjewel! ππ¬ Super om te horen dat je onze schoenen als kwalitatief, comfortabel Γ©n met een goede pasvorm ervaart, precies wat we voor kindervoetjes willen bereiken. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Snelle verzending en een fijne stevige kwaliteit schoen/sandaal en ook nog erg leuke designs.
Hi Lieske, Wat een fijne combinatie om te horen: snel Γ©n topkwaliteit! ππ¬ Super dat de verzending vlot was en dat je de schoenen/sandalen stevig vindt met ook nog eens leuke designs. Daar doen we het voor! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Ik ben heel blij altijd met de schoenen van Shoesme. Mijn kinderen van 5 en 3 hebben niks anders dan deze schoenen of het nou gaat om sandalen, laarzen of sneakers. Het leer en de flexibele zool is in alle seizoenen het beste voor de voetjes.
Hi Tiana, Wat heerlijk om te lezen dat jullie zo trouw zijn aan Shoesme! ππ¬ Super dat je kinderen van 5 en 3 het hele jaar door op onze sandalen, laarzen en sneakers lopen. Fijn dat je het leer en de flexibele zool zo waardeert, comfort en goede ondersteuning voor groeiende voetjes vinden we het allerbelangrijkst. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Zo fijn voor onze kleine man hij is nu bijna 1,5 en heeft al 4 paar schoenen van jullie met zijn iets bredere voetjes zit dit zo fijn
Hi Pam, Wat een mijlpaal, al 4 paar voor jullie kleine man! ππ¬ Super om te horen dat de schoenen ook met zijn iets bredere voetjes zo fijn zitten, en dat hij er zo prettig op loopt nu hij bijna 1,5 is. Dat is precies waar we het voor doen! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Ik vind het heel fijn dat op de site een maat meter zit! Voetje opmeten, invoeren en je hebt de juiste schoenmaat! Scheelt dubbele schoenmaat bestellen en retour! Zeker bij kleine kindjes weet je vaak niet de schoenmaat.
Hi Saar, Dankjewel voor je review! Wat super om te horen dat de schoenen perfect passen en dat je onze maathulp op de website zo handig vindt. Heel begrijpelijk dat je bij kleine kindjes vaak twijfelt over de maat, extra fijn dat je zo direct de juiste maat kunt kiezen en dubbele bestellingen/retouren voorkomt. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Schoenen zijn altijd mooi en goed van pasvorm onze beide kinderen lopen hier ontzettend goed op zowel de kleinste van ander halve jaar als de oudste van 4. Kwaliteit prijsverhouding super!
Hi Lisa, Dankjewel voor je mooie review! ππ¬ Wat fijn om te horen dat beide kinderen, zowel jullie kleintje van 1,5 jaar als de oudste van 4, zo goed lopen op onze schoenen. Mooi dat je de pasvorm en de prijs-kwaliteitverhouding zo waardeert, daar doen we het voor! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Gister besteld, vandaag in huis! En wat zijn de sneakers voor mijn zoontje leuk!! We hebben de shoesme voetenmeter in huis, zo weten we welke maar we moeten bestellen en dat het dus sowieso past!
Hi Nicole, Dankjewel voor je enthousiaste review! ππ¬ Wat heerlijk dat je bestelling zo snel binnen was, gister besteld en vandaag al in huis is natuurlijk top. En superleuk dat de sneakers voor je zoontje zo in de smaak vallen! Fijn ook dat jullie de Shoesme voetenmeter in huis hebben, zo kun je met vertrouwen de juiste maat kiezen. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Al 16 jaar fan van Shoesme maar wat ik nu heb besteld, geweldig! De chunky sneaker in wit voor een van onze jongens. Helemaal verliefd maar ook hebberig want de zwarte is ook zo leuk⦠Jammer dat er geen codes meer via sovendus te kiezen zijn want als je zo vaak schoenen koopt is af en toe een korting wel leuk. De rode punch ballon is altijd weer een feest overigens!
Hi Wens, Dankjewel voor je leuke review! ππ¬ Wat geweldig om te horen dat je al 16 jaar fan bent en dat de chunky sneaker in het wit zΓ³ goed bevalt, snappen we helemaal dat je nu ook naar de zwarte kijkt π. Fijn ook dat de rode punch ballon weer in de smaak valt, dat blijft inderdaad een feestje! πβ¨ Wat betreft Sovendus-codes: bedankt voor je feedback, we nemen dit zeker mee. Houd vooral onze acties en nieuwsbrief in de gaten, daar delen we regelmatig leuke voordelen. Groetjes, Team Shoesme π
Tot nu toe erg tevreden met de schoenen van shoesme. In totaal 4 paar schoenen gekocht, allemaal zoals beschreven. Veel handige informatie, advies en tips die bij elke schoen gegeven wordt. Ook het meetinstrument is van grote waarde bij ons thuis.
Hi Marijke, Dankjewel voor je uitgebreide review! ππ¬ Wat fijn om te horen dat je inmiddels al 4 paar hebt gekocht en dat alles steeds klopt met de omschrijving. Super ook dat je de informatie, adviezen en tips per schoen zo handig vindt Γ©n dat het meetinstrument thuis echt van waarde is. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Ideale sneaker met een stevige sneus van rubber zodat ze mooi blijven tijdens het buiten spelen!
Hi Annerieke π Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de schoenen. Die stevige rubberen neus is inderdaad ideaal voor al het buitenspelen, zo blijven de schoenen extra lang mooi! ππΏ Heel veel speelplezier met de sneakers! Groetjes, Team Shoesme
Snel geleverd, schoenen vallen goed. Iets meer plastic neus dan ik had verwacht.
Hi Hilde π Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de schoenen snel zijn geleverd en dat de pasvorm goed is. We begrijpen je opmerking over de neus van de schoen. Die is inderdaad wat steviger uitgevoerd om de schoenen extra goed te beschermen tijdens het spelen en rennen, zodat ze langer mooi blijven. π Veel plezier met de schoenen! Groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.