Fijn om een melding te krijgen dat de zooltjes weer op voorraad zijn, meteen besteld en snel geleverd; super!
Perfecte schoenen. Ik slaag elke keer weer goed voor mijn dochter. Zijn ze te klein dan kun je gerust een maat groter kopen zonder het eeuwige passen.
Hi Liset, Wat een fijne review, dankjewel! ππ Super om te horen dat je elke keer weer goed slaagt voor je dochter en dat je met vertrouwen een maat groter kunt kiezen als ze uit haar schoenen is gegroeid, dat scheelt zoveel gepas. π£β¨ Groetjes, Team Shoesme π
Onze zoon is helemaal gek van de sandalen door de dino's. Meer speelgoed heeft hij niet nodig ;) Verder gaan de sandalen soepel aan en loopt hij als een speer.
Hi Remco, Wat een geweldige review, dankjewel! π¦π Heerlijk om te horen dat jullie zoon zΓ³ gek is op de dinosandalen, dan is extra speelgoed inderdaad bijna overbodig π. Fijn dat ze soepel aan gaan en dat hij er als een speer op loopt. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Ons zoontje van 1,5 jaar draagt alleen schoentjes van Shoesme. Inmiddels al meerdere maten/modellen gehad en altijd heel tevreden. Makkelijk aan te trekken en kunnen tegen een stootje.
Hi Marjolein, Wat fijn om te horen dat jullie zoontje alleen Shoesme draagt, dankjewel! πΆπ Super dat jullie al meerdere maten en modellen hebben gehad en steeds tevreden zijn. Fijn ook dat ze makkelijk aan te trekken zijn en echt tegen een stootje kunnen, ideaal voor een actieve 1,5-jarige. π‘οΈβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Super fijn advies gekregen per mail, en de perfecte schoentjes uitgezocht voor ons zoontje. Hij stapt er heerlijk op los!
Hi Samantha, Wat een leuke review, dankjewel! ππ Super om te horen dat het advies per mail je zo goed heeft geholpen en dat jullie zoontje nu heerlijk rondstapt op zijn perfecte schoentjes. Daar worden we echt blij van! π£β¨ Groetjes, Team Shoesme π
Perfecte pasvorm, lichte schoentjes, flexibele zool waardoor de kinderen echt een goede loop techniek aanleren. En met de prachtige design wil je gewoon elk schoentje in je kast hebben staan! Ik en de kinderen zijn echt fan
Hi Elleke, Wat een heerlijke review om te lezen, dankjewel! π€©π Super dat je zo enthousiast bent over de pasvorm, het lichte gevoel en de flexibele zool, mooi dat je merkt dat dit echt helpt bij een fijne looptechniek. En we snappen je helemaal: met die designs wil je inderdaad het liefst elk paar in de kast ππβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Ik koop al jaren bij Shoesme en ik ben elke keer zeer tevreden met schoentjes voor onze kindje.
Hi Olga, Wat leuk om te horen dat je al jaren bij Shoesme shopt, dankjewel! π₯°π Super dat je elke keer weer zo tevreden bent met de schoentjes voor jullie kindje, dat vertrouwen waarderen we enorm. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Voor zowel mijn zoon als dochter schoenen besteld voor het voorjaar. Ze hebben een goede pasvorm, zien er leuk uit, zijn gemaakt van ademend materiaal dat je ook nog eens goed kunt afdoen met een doekje als ze vies zijn na het spelen. Kortom: Moderne schoenen van topkwaliteit.
Hi Jarka, Wat een fijne review, dankjewel! πΈπ Super om te horen dat je voor zowel je zoon als dochter een mooi voorjaarsΒpaar hebt gevonden en dat de pasvorm, uitstraling en het ademende materiaal zo goed bevallen. Extra handig dat je ze na het spelen makkelijk weer schoon kunt maken met een doekje. Helemaal top! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Super tevreden met de schoenen en service van Shoesme. Een echte aanrader! Degelijk voetbed, maar ook nog eens hip en leuk!
Hi Cas, Wat een heerlijke review, dankjewel! π¨βπ©βπ§βπ¦π Super om te horen dat papa, mama Γ©n dochtertje zo blij zijn met de schoenen en onze service. Fijn dat je het voetbed degelijk vindt en dat ze tegelijk hip en leuk zijn, precies die combinatie zoeken we. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Schoenen zijn super goed. Heel fijn leer. Alleen zijn de schoenen soms aan de kleine kant. Vervelend met bestellen en terugsturen.
Hi Sabrina, Dankjewel voor je eerlijke review! ππ Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de schoenen en het leer. Jammer dat de maten soms wat kleiner uitvallen en dat dit het bestellen en terugsturen lastig maakt, dat snappen we heel goed. Als je wilt, kijken we graag met je mee op basis van de voetlengte (in mm) en het model, zodat je volgende bestelling in één keer goed zit. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Goede kwaliteit schoenen, veel keus. Ook een fijne klantenservice die helpt met uitkiezen welke maat ik moet hebben bij twijfels.
Hi Nikki, Wat een fijne review, dankjewel! ποΈπ Super om te horen dat je de kwaliteit goed vindt en dat je blij bent met de ruime keuze. Extra fijn dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen bij het kiezen van de juiste maat wanneer je twijfelde. π¬β¨ Groetjes, Team Shoesme π
Alles was snel en optijd binnen.
Hi Andrea, Wat fijn dat je dit laat weten, dankjewel! β±οΈπ Heerlijk om te horen dat alles snel en op tijd binnen was, precies zoals het hoort. π¦β¨ Groetjes, Team Shoesme π
Hele fijne schoenen, goed voor de ontwikkeling van het lopen van onze zoon. We hebben al meerdere schoenen en sandalen van Shoesme gehad, en hebben nu gekozen voor eentje met klittenband zodat hij ze (op termijn) ook zelf uit en aan kan doen.
Hi Lisa, Wat leuk dat je dit met ons deelt, dankjewel! π£π Fijn om te horen dat de schoenen zo goed bijdragen aan de loopontwikkeling van jullie zoon en dat jullie al meerdere Shoesme schoenen en sandalen hebben gehad. Slim ook dat jullie nu voor klittenband hebben gekozen, zo wordt het straks steeds makkelijker om ze zelf aan en uit te doen. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
My children love to wear Shoesme shoes during all 4 seasons, and I choose them for them because they are durable!
Hi Anja, Thank you for your lovely review! π¦οΈπ Weβre so happy to hear your children enjoy wearing Shoesme in all four seasons, and that you choose us for the durability, exactly what we aim for with our materials and fit. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Stevig en goed voetbed. Al onze kinderen dragen shoesme. Vooral al ze net gaan lopen zijn ze super fijn!
Hi Wilma, Wat een fantastisch compliment, dankjewel! π£π Super om te horen dat al jullie kinderen Shoesme dragen en dat je het stevige voetbed zo waardeert. Extra fijn dat ze vooral bij de eerste stapjes zo goed bevallen, daar doen we het voor! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Koop altijd shoesme schoen voor mijn kleinkinderen omdat ze perfect zitten en veel keuze
Hi Conny, Wat geweldig om te horen, dankjewel! πΆπ Super dat je altijd voor Shoesme kiest voor je kleinkinderen, juist omdat ze perfect zitten en je zoveel keuze hebt. Dat vertrouwen waarderen we enorm. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Heb voor mijn zoontje altijd shoesme en zijn mooie schoenen en blijven ook altijd goed. Moeten alleen steeds vervangen worden doordat ze voeten groeien ;)
Hi Nienke, Wat leuk om te horen dat je altijd voor Shoesme kiest, dankjewel! ππ Fijn dat je de schoenen mooi vindt en dat ze ook echt goed blijven. En jaβ¦ dat vervangen door groeiende voetjes herkennen we maar al te goed ππ£β¨ Groetjes, Team Shoesme π
Snelle levering. Schoenmaat kaartje erbij om zo de juiste maat van de schoen te bepalen. Hele fijne schoentjes! Heel erg tevreden!
Hi Rianne, Wat een fijne review, dankjewel! π¦π Super om te horen dat de levering snel was en dat het schoenmaatkaartje je helpt om meteen de juiste maat te bepalen. Heel leuk dat de schoentjes zo goed bevallen en dat jullie zo tevreden zijn! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
De schoentjes werden zoals altijd snel bezorgd. De kwaliteit die we van Shoesme gewend zijn, goede schoenen voor een leuke prijs.
Hi Lisa, Wat een mooie review, dankjewel! ππ Fijn om te horen dat de schoentjes zoals altijd snel bezorgd waren en dat je weer de kwaliteit ervaart die je van Shoesme gewend bent. Extra leuk dat je ze ook als goede schoenen voor een leuke prijs ziet. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Stoere jongens schoenen, goede kwaliteit, zijn heel soepel en mooi materiaal
Hi Elly, Wat een fijne review, dankjewel! ππ Super om te horen dat je de jongensschoenen stoer vindt en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, soepelheid en het mooie materiaal. Daar doen we het voor! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Nice shoes with quality leather, flexible sole and also a beautiful design. Also the delivery was fast/
Hi Alexandra, Thank you for your lovely review! ππ Great to hear youβre happy with the quality leather, flexible sole and the design, and that delivery was fast too. Enjoy the shoes! π¦β¨ Groetjes, Team Shoesme π
Super kwaliteit schoentjes, van leer en geschikt voor de eerste stapjes!
Hi Martha, Wat een fijne review, dankjewel! πΆπ Super om te horen dat je de schoentjes zoβn mooie kwaliteit vindt en dat ze van leer zijn, perfect voor die allereerste stapjes. Veel plezier met alle nieuwe mijlpalen! π£β¨ Groetjes, Team Shoesme π
Onze dochter heeft problemen met haar voeten. De schoenen van shoesme zitten heel erg fijn voor haar omdat ze zoβn flexibele zool hebben. Ook voor de zomer kunnen we de sandalen van shoesme aanraden!
Hi Alyssa, Wat een waardevolle review, dankjewel! π£π Heel fijn om te horen dat jullie dochter met haar voetproblemen zo prettig loopt op Shoesme, juist door de flexibele zool. En super dat jullie ook onze sandalen voor de zomer aanraden, dat vertrouwen betekent veel voor ons. βοΈβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Goede schoenen, kunnen tegen stootje, gaan met de mode mee.
Hi Marloes, Wat leuk dat je dit met ons deelt, dankjewel! ππ Fijn om te horen dat je de schoenen hip vindt, van goede kwaliteit en dat ze echt tegen een stootje kunnen. Extra leuk dat je vindt dat ze mooi met de mode meegaan! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Very nice shoes! The only downside was I ordered shoes and then received an email that they were not available after I had already paid for them and was expecting to receive them. Otherwise good and super cute!
Hi Caroline, Thank you for your review! ππ Weβre really happy to hear you love the shoes and found them super cute. Weβre sorry for the disappointment about the stock issue after you had already paid and were expecting delivery, thatβs not the experience we want for you. If youβd like, please contact us with your order number so we can look into what happened and make sure youβre helped as best as possible. π¦β¨ Groetjes, Team Shoesme π
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.