Ze gaan makkelijk aan en blijven super zitten.
Ons zoontje leert net lopen en is gelijk weg op de babyschoentjes van jullie! Super tevreden!
Hi Magalie, Wat geweldig om te horen dat jullie zoontje meteen verliefd is op zijn nieuwe schoentjes! π₯° Super dat hij zo lekker kan leren lopen en dat jullie tevreden zijn. Dankjewel voor de mooie review en het aanbevelen van Shoesme! Groetjes, Team Shoesme
Na veel zoeken toch eindelijk goede soepele schoenen gevonden die ook stevig zijn. Zeker in combinatie met de steunzolen die onze zoon nodig heeft. Voor ons geen andere schoenen meer dan shoesme
Hi Karin, Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de schoenen! π Geweldig dat ze ook goed passen in combinatie met de steunzolen en dat jullie zoon er lekker op kan lopen. Dankjewel voor de mooie woorden en het aanbevelen van Shoesme! π Groetjes, Team Shoesme
The shoes are really cute and my kid loves them
Hi Belma, Wat leuk om te horen dat jullie kind zo blij is met de schoentjes! π Fijn dat ze goed bevallen en dat hij/zij er meteen van geniet. Dankjewel voor het delen en het aanbevelen van Shoesme! π Groetjes, Team Shoesme
De schoenen gaan lang mee, gaan niet snel kapot. Ze zijn misschien wel prijzig, maar voor de kwaliteit die je krijgt is het helemaal prima.
Hi Jolanda, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze schoenen! π Mooi dat ze lang meegaan en hun waarde bewijzen. Dankjewel voor het delen van je ervaring en het aanbevelen van Shoesme! π Groetjes, Team Shoesme
Snelle levering, goed prijs/kwaliteit, en mijn dochter is blij met de kleuren en ontwerpen van Shoesme. Zeker een aanrader!
Hi Angela, Wat goed om te horen dat je steeds zo tevreden bent! π Snelle levering, sterke prijs/kwaliteit en designs waar je dochter blij van wordt, precies ons doel. ππ¨ Dankjewel voor de aanrader! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Duidelijke product omschrijving en fijne website met aantekeningen over de pasvorm.
Hi Shireen, Dankjewel voor je fijne feedback! π Goed om te horen dat de productomschrijvingen en de pasvorm-aantekeningen je helpen bij het kiezen. ππ We blijven dit scherp houden zodat je altijd met vertrouwen kunt bestellen. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Vrolijke schoenen, makkelijk voor kind om aan en uit te trekken. Handige hulp voor het berekenen van de schoenmaat op de website.
Hi Nikki, Wat een heerlijke combi: blij kind, blije moeder! ππ Fijn dat de schoenen vrolijk zijn Γ©n makkelijk aan/uit te trekken. En top dat de maathulp op de website je helpt om snel de juiste maat te kiezen. Dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Leuke schoentjes voor de eerste stapjes. Super kwaliteit. Snelle levering en heel netjes verpakt. Helemaal top!
Hi Ivonne, Dankjewel voor deze top-review! β Geweldig om te horen dat de eerste-stapjes-schoentjes zo in de smaak vallen: leuke looks, super kwaliteit en ook nog eens snel en netjes geleverd. π£π¦ We wensen je kleindochter heel veel veilige stapjes en plezier! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Topkwaliteit babyschoentjes die ideaal zijn voor de eerste stapjes, stevig zitten en passen bij elke voet. In de winkel wordt je altijd super geholpen met het opmeten en advies.
Hi Shoeraya, Wat een mooie terugkoppeling! πΆπ£ Fijn om te horen dat de babyschoentjes stevig zitten, ideaal zijn voor de eerste stapjes Γ©n goed passen bij verschillende voetjes. En super dat je in de winkel zo prettig wordt geholpen met opmeten en advies daar doen we het voor. π Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Mijn dochter is bij met Hearst nieuwe laarsjes!
Hi Marjolein, Hi, Wat leuk om te horen dat de bestelling op tijd verzonden is Γ©n dat je een leuke aanbieding hebt kunnen scoren! ππ’ Fantastisch dat je dochter zo blij is met haar nieuwe laarsjes, veel draagplezier gewenst! Hartelijke groet, Team Shoesme
Kwaliteit is goed; soepel voor de kleine voetjes en ieder model is tot nu toe eenvoudig aan te trekken. Service ook goed; snel in huis, maatopmeet kaart erbij. Misschien net wat minder hip dan de andere merken, maar zo veel modellen dus er zit echt voor iedere smaak iets bij. En dan is dit gewoon wel echt beter voor de voeten.
Hi Ilse, Dankjewel voor je uitgebreide en eerlijke review! π Fijn om te horen dat de pasvorm, soepelheid en het makkelijke aantrekken zo goed bevallen, en dat service & maathulp ook aansluiten. π£β¨ Je punt over βnet wat minder hipβ nemen we mee. Tip om je stijl sneller te vinden: Filter in de shop op kleur, materiaal of βrubberen neusβ voor een stoerdere look. Check de nieuwste-collectie/seasonal drops, daar zitten vaak de trendmodellen tussen. Stuur ons gerust een bericht met maat, gewenste kleur/stijl (evt. foto-inspiratie); we tippen meteen passende modellen. π¬ Blij dat je comfort en voetontwikkeling voorop zet, precies onze focus. Dankjewel dat je dit zo helder benoemt! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
De schoenen waren te snel kapot gegaan. Klantenservice is goed bereikbaarbaar en Shoesme heeft een goede oplossing geboden!
Originele beoordeling
Nieuwe schoenen gekregen omdat de zolen na 1,5 maand los lieten, dit leek een productiefout. Echter laten ze nu weer na 1,5 maand los. Enorm balen van zulke dure schoenen, dit ben ik niet gewend van Shoesme.
Binnen een dag na aankoop geleverd. Goede kwaliteit schoenen
Hi Saskia, Super om te horen dat je bestelling binnen één dag geleverd is Γ©n dat de kwaliteit bevalt! πβ¨π Dankjewel voor je fijne terugkoppeling, we hopen je snel weer blij te maken met een nieuw paar. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Nu 2 paar schoenen in 1 maand gekocht bij jullie voor onze kleine man Frenkie die vanaf zijn 1 ste verjaardag loopt. Hij heeft brede voetjes en hoge wreef en jullie hebben de perfecte schoen die makkelijk aan gaan en lekker voor hem lopen
Hi Bianca, Geweldig om te horen dat jullie kleine man sinds zijn 1e verjaardag zo lekker loopt op onze schoenen! ππ£ Fijn dat de pasvorm voor brede voetjes en een hoge wreef goed werkt en dat ze makkelijk aan- en uitgaan. Bedankt voor jullie twee bestellingen deze maand, geef Frenkie maar een extra high-five van ons! π Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Veel keuze, goede prijs kwaliteitverhouding. Fijne info over pasmaat en dergelijke
Hi Nadine, Dankjewel voor je heldere review! π― Fijn om te horen dat de ruime keuze en prijsβkwaliteitverhouding bevallen, en dat de info over de maat je helpt bij het kiezen. ππ Als je ooit twijfelt over maat of model, stuur ons gerust een berichtje, we kijken graag mee. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ik ga altijd naar de winkel in Breda voor mijn dochter van 1,5 jaar. We worden daar altijd super vriendelijk geholpen en mijn dochter voelt zich daar dan ook echt op haar gemak. Geven eerlijk advies mbt de schoenen (bv nog te stug voor deze leeftijd) en meten altijd vakkundig de voeten op. Wij gaan altijd weer tevreden naar huis.
Hi Stephanie, Wat fijn om te horen dat jullie in onze winkel in Breda zo prettig worden geholpen! π€ Eerlijk advies over wat past bij de leeftijd en vakkundig meten van de voetjes vinden we super belangrijk, mooi dat dat voor jullie zo goed werkt. Dankjewel voor het vertrouwen en jullie lieve woorden. We zien jullie graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Hele mooie collectie kinderschoenen en een snelle levering.
Hi, Dankjewel voor het compliment! π Fijn dat de collectie zo in de smaak valt en dat de levering snel was. πβ¨ We hopen je binnenkort weer blij te maken met een nieuw paar. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ondanks dat er een groot prijsverschil zat tussen Shoesme en een andere partij, super vriendelijk te woord gestaan en ook meegedacht. Altijd een goede ervaring!
Hi Lisanne, Dankjewel voor je fijne terugkoppeling! π Goed om te horen dat je vriendelijk te woord bent gestaan en dat er actief is meegedacht, ook met het prijsverschil. We gaan altijd voor eerlijk advies en de beste keuze voor jouw situatie. Heb je de volgende keer vragen over maat, model of alternatieven? We denken graag weer met je mee. Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ik heb al enkele keren besteld via de website voor mijn zoontje Arthur. Het zijn degelijke schoenen en blijven lang mooi, zeker voor een driejarige.
Hi Nikita, Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je fijne beoordeling! π Super dat Arthur al zo vaak blij is met zijn Shoesme-schoenen en dat ze mooi blijven, zelfs bij een actieve driejarige. Dat horen we natuurlijk graag! Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Kwaliteit service aparte modellen
Hi H.M., Dank je wel voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, service en onze aparte modellen. Daar doen we het voor π Groetjes, Team Shoesme π
Heb al jaren schoenen van shoesme. Goede kwaliteit schoenen en leuke prijzen. Vooral als sale is.
Hi Lieke, Dank je wel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je al jaren voor Shoesme kiest en tevreden bent over de kwaliteit en prijs β en ja, de sale is altijd extra leuk π Groetjes, Team Shoesme π
Wij kopen altijd shoesme voor onze jongens,ze lopen er fijn op en zien er ook leuk en netjes uit.
Hi Noel, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat jullie jongens lekker lopen op hun Shoesme-schoenen Γ©n er ook nog eens leuk uitzien. Dat doen we natuurlijk graag! π Groetjes, Team Shoesme π
Ik koop voor mijn zoontje altijd shoesme schoenen, ze passen goed en zitten fijn. Heb thuis een voetenmeter, dus kan ze altijd online bestellen en omdat ik het merk en pasvorm ondertussen goed ken werkt dit goed.
Hi M., Dank je wel voor je mooie review! Super fijn om te horen dat de schoenen zo goed passen bij je zoontje en dat jullie de voetenmeter gebruiken om altijd de juiste maat te vinden. Dat maakt online bestellen natuurlijk extra makkelijk! π Groetjes, Team Shoesme π
Als mijn kinderen nieuwe schoenen nodig hebben kijk ik eerst bij Shoesme. Mijn man zit in de orthopedie en dit is één van de weinige merken die hij accepteert. Dan kun je denken dat dat overdreven is, maar pak maar eens een kinderschoen en probeer die eens te buigen. Dat lukt zelden, zo hard en stijf is die zool. Hoe vervelend en slecht voor je voeten als je op zoiets stijfs moet lopen. Voor ons dus een must dit merk. (Waarom een 9 en geen 10? Heb eigenlijk geen idee, maar kon het ook niet meer aanpassen)
Hi Floor, Wat een ontzettend mooie en duidelijke review, dank je wel! π Super fijn om te horen dat Shoesme zo goed bevalt en dat jullie ook de kwaliteit en flexibiliteit van onze schoenen waarderen β dat is precies waar we het voor doen. Dat je man er vanuit de orthopedie ook achter staat, zegt natuurlijk alles! Groetjes, Team Shoesme π
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.