Mooie schoenen met goede kwaliteit makkelijk aan te doen makkelijk te lopen precieze maat formaat wij zijn heel erg tevreden mee
Hi Funda π, Dankjewel voor je fijne review! π Wat mooi om te horen dat jullie zo tevreden zijn β over de kwaliteit, het gemak bij het aantrekken Γ©n de fijne pasvorm πβ¨. Precies de juiste maat en lekker lopen: daar doen we het voor! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Fijne service, goede schoenen en dus veel loopplezier.
Hi Lara π, Dankjewel voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en schoenen β en dat er volop van genoten wordt met veel loopplezier πβ¨. Daar worden wij blij van! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Super leuke sandalen gekocht voor onze kleine meid! Goed voetbed en goede kwaliteit schoen. Website is gebruiksvriendelijk met een handige "maat kiezer".
Hi Linda π, Dankjewel voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de sandalen voor jullie kleine meid π§π©΄. Fijn dat het voetbed en de kwaliteit zo goed bevallen Γ©n dat onze website met de "maat kiezer" je goed heeft geholpen bij het kiezen van de juiste maat. Dat is precies wat we willen: gemak Γ©n goed schoeisel voor elk voetje! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Mooie stevige schoentjes waar hij lekker mee kan klauteren
Hi Carry π, Dankjewel voor je leuke review! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de stevige schoentjes β perfect om lekker mee te klauteren en de wereld te ontdekken ππ§ββοΈ. Precies zoals we ze bedoelen! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Telkens kwalitatieve en mooie schoenen. Enig minpuntje, de prijs. Reeds meerdere schoenen gekocht. Tot binnen enkele maanden.
Hi Hanne π, Dankjewel voor je fijne review en je terugkerende vertrouwen in Shoesme! π Wat mooi om te horen dat je telkens weer blij bent met de kwaliteit en uitstraling van onze schoenen πβ¨. We begrijpen ook dat de prijs een aandachtspunt is β onze schoenen worden met zorg en hoogwaardige materialen ontwikkeld, maar we snappen dat het een investering blijft. We waarderen je trouw enorm en kijken ernaar uit je over een paar maanden weer terug te zien! Groetjes, Team Shoesme π
Wederom bewust voor Shoesme gekozen voor mijn dochter haar eerste echte loop schoentjes. Schoentjes uit de ExtremeFlex collectie. Zo weet ik dat mijn dochter geen last heeft van de schoentjes dankzij de vorm van de schoentjes, de flexibele rubberzool, het orthopedisch voetbed en de rubbere stootneus. Zo kan mijn dochtertje orthopedisch verantwoord leren zelfstandig te lopen en hoef ik niet binnen no time weer nieuwe schoentjes te kopen. Dus het zeker waard om deze schoentjes aan te schaffen.
Hi Rossa π, Wat een mooie en doordachte review β dankjewel! π Zo bijzonder dat je opnieuw bewust voor Shoesme hebt gekozen voor de eerste Γ©chte loopschoentjes van je dochter π£β¨. De ExtremeFlex-collectie is inderdaad speciaal ontwikkeld om kleintjes orthopedisch verantwoord te laten leren lopen: met een flexibele rubberzool, verstevigde stootneus en een ondersteunend voetbed, zonder in te leveren op comfort of duurzaamheid. Fijn om te horen dat jij en je dochter dat ook zo ervaren! Dankjewel voor je vertrouwen en deze prachtige woorden. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Tevreden
Hi Boris π, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent en alles snel en goed is verlopen ππ¦. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Het is een genot om bij Shoesme schoenen te kopen voor onze kinderen. De website is gebruiksvriendelijk en er zitten duidelijke meetinstructies bij de bestelling. Ook bieden zij zelf meethulpen aan in de webshop. Daarmee koop je de juiste schoenen per kind. De eerste stapschoentjes zijn bewust met een stevige zool gemaakt, zodat een kindje erop kan leren lopen. De schoentjes daarna hebben juist een flexibele zool zodat ze lekker kunnen rennen en springen. De schoenen zijn mooi en van goede kwaliteit! Ik zou ze iedereen aanraden!
Hi Diana π, Wat een prachtige review β dankjewel! π ZΓ³ fijn om te horen dat je onze schoenen met zoveel vertrouwen kiest voor de ontwikkeling van je kinderen. Dat is precies wat ons dagelijks drijft: stap voor stap bijdragen aan gezonde kindervoeten, met stevige ondersteuning bij de eerste stapjes en daarna juist meer flexibiliteit om vrij te kunnen bewegen πΆππββοΈ. En super dat je ook blij bent met onze webshop, meetinstructies Γ©n meethulpen β we willen het ouders zo makkelijk mogelijk maken om de juiste keuze te maken. Dankjewel voor je mooie woorden Γ©n je aanbeveling! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Dalton mijn kleinzoon loopt er heel goed op en rent ermee geweldig ze zitten als gegoten
Hi Janet π, Wat een grandioze review β dankjewel! π Zo leuk om te horen dat Dalton zo goed loopt Γ©n rent op zijn nieuwe schoentjes πβ¨. Dat ze als gegoten zitten, is precies wat we willen voor ieder kindervoetje. We hopen dat hij er nog heel veel fijne avonturen mee beleeft! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Na blijk van kapotte sandaal meteen aankoop bedrag terug gekregen zodat ik nieuwe kon bestellen was super netjes!
Hi Jacqueline π, Dankjewel voor je fijne review! Wat vervelend dat er iets mis was met de sandaal, maar fijn om te horen dat je onze service als netjes en snel hebt ervaren π‘π. We doen er alles aan om problemen direct op te lossen β en fijn dat je daardoor snel een nieuw paar kon bestellen! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Vlotte service Goede kwaliteit Mooi design
Hi Liza π, Dankjewel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, het design Γ©n onze vlotte service πβ¨. Daar worden wij blij van! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Ik heb de eerste schoentjes voor mijn dochter gekocht. Dankzij de zool en stabilisatie hielpen de schoenen haar bij het nemen van de eerste stappen
Hi Angelika π, Wat bijzonder om te horen dat je dochter haar allereerste stapjes heeft gezet op Shoesme-schoentjes β dankjewel voor je vertrouwen! π Onze zolen en stabiliteit zijn speciaal ontworpen om kleintjes veilig en vol vertrouwen te laten lopen β¨. Zo mooi dat jullie dat ook zo hebben ervaren β dit zijn de momenten waar we het voor doen! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Heel fijne mooie schoenen. Pasvorm altijd goed. Snelle levering.
Hi Stefanie π, Dankjewel voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de soepele Γ©n stoere schoenen voor je dochter πβ¨. Een goede pasvorm en snelle levering zijn precies waar we elke dag voor gaan β super dat je dat zo ervaart! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Fijne en snelle levering. Goede schoenen, fijn voor de ontwikkeling vd voeten.
Hi Lisette π, Dankjewel voor je fijne review! π Wat bijzonder dat je het eerste paar loopschoentjes voor je dochter bij ons hebt besteld β daar zijn we trots op! πΆπ Fijn om te horen dat ze zo lekker lopen en bijdragen aan een gezonde ontwikkeling van haar voetjes. En natuurlijk mooi dat de levering ook snel en soepel verliep! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Top service en kwaliteit. Dochter helemaal blij met der sandalen.
Hi Jeffrey π, Dankjewel voor je topreview! Wat leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met de sandalen Γ©n onze service π‘β¨. En natuurlijk helemaal fijn dat je dochter er zo blij mee is β daar doen we het voor! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Hele mooie sandaaltjes besteld. Super snelle levering en de schoenen zitten goed bij mn zoontje. Fijne flexibele doch stevige zool, echt top! Gratis zonnebril bij gekregen, ook een leuk extraatje.
Hi Kim π, Wat een leuke review β dankjewel! π Super om te horen dat je zo blij bent met de sandaaltjes voor je zoontje! πβοΈ De combinatie van een stevige Γ©n flexibele zool is precies waar we veel aandacht aan besteden. En leuk dat de gratis zonnebril ook in de smaak viel β een beetje extra zomerse vrolijkheid! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Zeer tevreden over de service en kwaliteit van Shoesme. De schoenen zitten fijn en mijn dochter loopt goed op zowel de schoenen als sandalen. Aanrader om de meetlat aan te schaffen zodat je precies weet welke maat je kind nodig heeft. Bij twijfel kun je advies vragen, waar je snel een duidelijk antwoord op hebt.
Hi Rianne π, Dankjewel voor je mooie en uitgebreide review! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, pasvorm Γ©n kwaliteit πβ¨. Super dat je dochter goed loopt op zowel de schoenen als de sandalen β daar doen we het voor! En top dat je het meetsysteem noemt: die helpt echt om thuis de juiste maat te kiezen. We vinden het ook belangrijk dat je bij twijfel snel Γ©n duidelijk advies krijgt β fijn dat je dat zo hebt ervaren! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
De bestelling was zaterdagavond gedaan Maar kwam er veel later achter dat er niet op maandag wordt bezorgd dit mag zeker beter aangegeven worden aangezien mijn zoon zich zo verheugde op maandag werden ze dinsdag bezorgd
Hi Patty π, Dankjewel voor je review en je eerlijke feedback! Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de schoenen β maar we snappen ook dat het jammer was dat de bezorging niet verliep zoals verwacht π¦. Helemaal als je zoontje zich er al op verheugde! We nemen je opmerking serieus en kijken hoe we dit duidelijker kunnen aangeven op de site, zodat verwachtingen beter afgestemd zijn. Dankjewel voor je begrip β en hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Het zijn echt goede en mooie schoentjes, maar de prijs kan ik niet negeren. Kinderen groeien zo snel uit schoenen, zelfs als je ze op de groei koopt. En dan is 65 euro betalen voor een paar gewoon echt te duur, ook al zijn ze van goede kwaliteit. In de aanbieding zeker een must have. Voor de normale prijs denk ik het niet.
Hi Remco π, Dankjewel voor je eerlijke en uitgebreide review! Fijn om te horen dat je onze schoentjes mooi en van goede kwaliteit vindt πβ¨. We begrijpen ook helemaal dat de prijs gevoelig ligt β zeker met opgroeiende kinderen die regelmatig nieuwe maten nodig hebben. Onze schoenen worden met veel zorg en hoogwaardige materialen ontwikkeld om kindervoetjes optimaal te ondersteunen, maar we snappen dat dat voor elk gezin een afweging blijft. Dankjewel voor je vertrouwen en je open feedback β we waarderen dat enorm! Hopelijk tot snel weer, misschien tijdens een mooie actie! π Groetjes, Team Shoesme π
De enige schoenen die mijn zoontje niet kapot krijgt! Ze zijn stevig, stijlvol en zitten hem super fijn.
Hi Meijke π, Wat een fijne review β dankjewel! π Zo leuk om te horen dat onze schoenen de enige zijn die je zoontje nΓΓ©t kapot krijgt ππ. Stevig, stijlvol Γ©n comfortabel β dat is precies waar we onze schoenen voor maken. Fijn dat ze zo goed bij hem passen! Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
SchΓΆne Sneaker mit flexibeler Sohle
Hallo Saskya π, Vielen Dank fΓΌr deine tolle Bewertung! π Wie schΓΆn, dass du so zufrieden mit den Sneakers und der flexiblen Sohle bist β genau das lieben kleine KinderfΓΌΓe! π Wir hoffen, dich bald wieder bei Shoesme begrΓΌΓen zu dΓΌrfen! Liebe GrΓΌΓe, Team Shoesme π
Veel keuze in leuke hippe schoentjes voor je kleine. En erg goed voor de kindervoeten. Heel tevreden ook over hoe ze passen. En onze dochter is er ook erg blij mee!
Hi Kimberley π, Dankjewel voor je leuke en lieve review! π Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met onze hippe schoentjes Γ©n dat ze ook goed zijn voor de kindervoetjes πΆπ. Een goede pasvorm Γ©n een vrolijk design β dat is precies waar wij elke collectie op bouwen. En helemaal leuk dat jullie dochter er net zo blij mee is als wij! π Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Ik ben blij met iedere aankoop van Shoesme. Ze staan goed bij mijn kindjes en ze lopen er heel fijn op. Ik zou niet anders willen!
Hi Denise π, Wat een lieve review β dankjewel! π Zo fijn om te horen dat je blij bent met elke aankoop bij Shoesme. Dat de schoenen Γ©n sandalen zo goed staan bij je kindjes Γ©n heerlijk lopen, is precies waar we het voor doen πΆπβοΈ. En natuurlijk: als er ooit iets aangepast of opgelost moet worden, staan we altijd voor je klaar. Hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Shoesme π
Vooral goede en leuke schoenen. Bestellingen gaan altijd goed.
Wat een geweldige review, Fanny! Heel erg bedankt voor je lieve woorden en het vertrouwen in Shoesme π Superfijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze schoenen Γ©n service πβ¨ Groetjes, Team Shoesme ππ
De website is overzichtelijk. Er is veel keuze en met de zoekfilters is een keuze maken heel makkelijk. De levertijd is ook heel snel. Al met al een hele fijne website.
Dankjewel voor je super review, Manouk! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze website, het aanbod Γ©n de snelle levering ππ We hopen je snel weer terug te zien! Groetjes, Team Shoesme ππ
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.