Kwalitatief mooie en goede schoenen! Ook snel in huis dus de kleine kon er snel zijn stapjes mee maken. Zeker voor herhaling vatbaar!
Hi Janine, Wat een mooie review β dankjewel! π Super om te horen dat de schoenen zo goed bevallen Γ©n dat ze snel geleverd werden, zodat je kleintje meteen kon gaan oefenen met nieuwe stapjes β¨. Heel fijn dat je er zo blij mee bent β we zien je graag terug voor een volgend paar! Groetjes, Team Shoesme π
Hele fijne schoentjes voor de voetjes en fijn bij het leren lopen.
Hi Sascha, Wat fijn om te horen dat de schoentjes zo goed bevallen! π Perfect dat ze niet alleen fijn zitten, maar ook echt helpen bij het leren lopen β dat is precies wat we willen bereiken met onze ontwerpen β¨ Dankjewel voor je leuke review! Groetjes, Team Shoesme π
Zachte en lichte schoentjes, voelen ook heerlijk soepel aan.
Hi Lia, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! π Zachte, lichte en soepele schoentjes maken het lopen natuurlijk extra prettig β precies waar we ze voor maken β¨ Dankjewel voor je mooie review! Groetjes, Team Shoesme π
Echt goede schoenen, keer op keer, voor een redelijke prijs. Heel fijn!
Hi Martina π, Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze schoenen Γ©n de prijs-kwaliteitverhouding! π We doen ons best om keer op keer fijne en goede schoenen te maken, dus super dat dit ook zo wordt ervaren. Dankjewel voor je mooie woorden en je aanbeveling! β¨ Groetjes, Team Shoesme ππ«
Al meerdere keren schoenen besteld voor de kinderen. Op de website kan je het aantal cm van de voet invullen. Op basis daarvan wordt aangegeven welke maat geschikt is. Dit vond ik goed werken. Deze keer niet meerdere maten hoeven te bestellen. De schoenen zijn van goede kwaliteit. Blijven lang goed. Ik vond de ritsen aan de zijkant wel lastig open te ritsen bij eerdere schoenen. Het maakte niet dat ons kind de schoenen makkelijker aankreeg. Maar een vierjarige krijgt klittenband met elastische veters prima aan en uit. Fijn! De levering is zeer vlot en netjes. Terugsturen is ook eenvoudig.
Hi Annemarie πΈ, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze schoenen Γ©n met het maatadvies op de website. Super dat dit keer direct de juiste maat is besteld en dat de kwaliteit goed bevalt π. Dank ook voor je eerlijke feedback over de ritsen, dat nemen we zeker mee! En heel leuk om te horen dat je kind met het klittenband en de elastische veters prima zelf uit de voeten kan π. Dankjewel voor je mooie woorden en vertrouwen in Shoesme! Groetjes, Team Shoesme ππ«
Kom altijd terug bij shoesme! Fijne schoenen voor de kinderen, stevig en leuke designs.
Hi Neeltje π, Wat super om te horen dat je steeds weer bij Shoesme terugkomt π! Fijn dat de schoenen voor je kinderen zowel stevig als leuk in design zijn πβ¨. We blijven ons best doen om kwaliteit en toffe looks te combineren. Groetjes, Team Shoesme π
Artikel snel geleverd en naar verwachting.
Hi Jessica, Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd is en helemaal naar verwachting was π. Dankjewel voor je review! π Groetjes, Team Shoesme ππ«
Fijne kwaliteit
Hi Evelien πΈ, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de stevige en mooie schoenen. Fijn dat de kwaliteit naar wens is, daar doen we het voor! π Groetjes, Team Shoesme π
Snelle levering en goede kwaliteit schoenen. Mijn kinderen dragen ze telkens weer met plezier.
Hi Sabine π, Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit Γ©n de snelle levering. Nog leuker om te horen dat je kinderen de schoenen telkens weer met plezier dragen, dat is voor ons het mooiste compliment! Groetjes, Team Shoesme π
Mijn kind is enorm blij met de schoenen omdat ze mooi zijn en lekker zitten.
Hi Nora πΈ, Wat leuk om te horen dat je kind zo blij is met de schoenen! Super dat ze niet alleen mooi zijn, maar ook lekker zitten π. Dankjewel voor je review! Groetjes, Team Shoesme
Ik zocht schoenen voor mijn dochter, want ze was weer eens uit de vorige gegroeid. Hele mooie bij shoesme gevonden, besteld en de volgende dag al in huis. Hoefde het kind ook niet lang op blote voeten te lopen ;)
Hi Rivka π, Wat een leuke review! π Fijn dat je zo snel geslaagd bent en je dochter meteen weer mooie schoenen aan haar voeten had. We zijn blij dat alles zo vlot verlopen is en dat ze niet lang op blote voetjes hoefde rond te lopen π. Groetjes, Team Shoesme π
Wederom een paar superleuke schoenen gekocht voor onze dochter! Daarnaast maken we ook graag gebruik van de schoenmeter zodat we altijd de juiste maat hebben
Hi, Wat leuk om te horen dat jullie weer zo blij zijn met de schoenen voor jullie dochter ! En super dat de schoenmeter goed van pas komt om altijd de juiste maat te kiezen. Heel fijn dat jullie telkens weer bij ons slagen π. Groetjes, Team Shoesme ππ
Goede service kwaliteit en snelle levering
Hi Mila, Dankjewel voor je mooie review. Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, kwaliteit Γ©n de snelle levering. Daar doen we het voor! π Groetjes, Team Shoesme ππ
Wij zijn fan van de schoenen van Shoesme, ze zitten goed/ comfortabel en flexibel zodat mijn zoontje goed kan rennen en ravotten met schoenen aan. Leuke modellen, genoeg keuze. En niet te prijzig voor goede schoenen.
Hi Sevda, Wat fijn om te lezen dat jullie fan zijn van Shoesme! π Super dat de schoenen comfortabel en flexibel zijn, zodat je zoontje lekker kan rennen en ravotten ππ¨. En leuk dat de modellen en prijs ook goed bevallen π. Groetjes, Team Shoesme
Supersnel verstuurd. Mijn dochter loopt alleen in boots van shoesme. Ze zijn stevig met een goed voetbed voor voldoende ondersteuning bij groeiende voetjes. Daarnaast zijn ze ontzettend mooi, met gave printjes en kleuren. Ik ben al jaren fan van de boots. Ja, ze zijn aan de prijs, maar een kindervoetje behoeft naar mijn mening een goede schoen. De boots van shoesme zijn ook nog eens fashionable!
Hi Vanessa, Wat een heerlijke review, bedankt! π Super om te horen dat je dochter zo blij is met haar Shoesme boots en dat ze zowel stevig als comfortabel zijn voor haar groeiende voetjes. Fijn dat je onze boots ook fashionable vindt en er al jaren fan van bent! π We hopen dat ze nog veel avontuurlijke stapjes mogen maken in hun Shoesme boots πβ¨. Groetjes, Team Shoesme
Ik heb nu voor de tweede keer schoentjes besteld bij Shoesme voor mijn zoontje, en ik ben echt zo tevreden! Ik heb meerdere schoentjes gehad voor mijn zoontje maar ik merk dat Shoesme echt het beste is voor zijn voetjes, door de flexibele zool kan hij veel beter lopen op de schoentjes van Shoesme als van een ander merk. Niet alleen zijn ze mega goed voor de voetjes, maar hebben ze ook zulke mooie kleuren en modellen. Ik ben echt verzot op dit merk!
Hi Romy, Wat een superleuke review, bedankt! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de Shoesme schoentjes voor je zoontje. Goed om te weten dat onze flexibele zolen hem helpen beter te lopen en dat je ook zo blij bent met de mooie kleuren en modellen πβ¨. We vinden het geweldig dat je zo verzot bent op Shoesme π en hopen dat jullie nog veel stapjes samen mogen maken in onze schoentjes! π Groetjes, Team Shoesme
De schoenen hebben een goede pasvorm, zijn modieus, alles wordt snel en netjes geleverd!
Hi Dilara, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! π Geweldig dat de schoenen goed passen, modieus zijn en snel bij je geleverd worden πβ¨. Dankjewel voor je mooie review en aanbeveling π! Groetjes, Team Shoesme
Kids altijd blij met de schoenen van Shoesme!
Hi Marinda, Wat fijn om te horen dat de kids altijd blij zijn met Shoesme! ππ£ Geweldig dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze schoenen β¨π. Dankjewel voor je mooie review en aanbeveling! Groetjes, Team Shoesme
Ik ben al jaren een groot fan van Shoesme. De schoenen zien er niet alleen heel leuk uit: ze zijn kwalitatief ook erg goed. Soepele zool voor de beginnende lopertjes en soepel leer in mooie kleurtjes.
Hi Marieke, Wat superleuk om te lezen dat je al zo lang fan bent van Shoesme! π Fijn dat je de stoere stappertjes weer zo mooi vindt Γ©n dat je de soepele zool en het zachte leer waardeert β precies wat we belangrijk vinden voor die eerste stapjes en groeiende voetjes β¨ Dankjewel voor je lieve woorden en veel plezier met dit nieuwe paar! Groetjes, Team Shoesme π
Wij zijn fan van shoesme. Ons zoontje loopt stevig op de schoenen en de kwaliteit is top. Daarnaast vind ik het design wat stoerder, dan de doorsnee kinderschoen.
Hi! Wat super om te horen dat jullie zulke fans zijn van Shoesme! π Fijn dat je zo tevreden bent over de stevigheid en kwaliteit van de schoenen Γ©n dat jullie het stoerdere design waarderen β daar steken we veel liefde in πβ¨ Veel plezier met het nieuwe paar en dankjewel voor je mooie woorden! Groetjes, Team Shoesme
Fijn om te lezen dat de schoenen smal of breed vallen. En dat er zeker schoenen zijn voor de smalle voetjes. Laarzen zijn voor de kleinste helemaal top.
Hi Liesbeth, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! π De informatie op de site over pasvorm en breedte vinden we zelf ook heel belangrijk β zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt, zeker bij smalle voetjes. En super dat de laarsjes voor de kleintjes zo goed bevallen π’β¨ Dankjewel voor je mooie woorden! Groetjes, Team Shoesme π
Mijn zoontje van bijna 3 loopt al maanden op sandalen. Maar nu het weer toch een beetje anders word, moest hij ook weer dichte najaarsschoenen hebben. Werkelijk een prachtige schoen, goed flexibel. Na enige aarzeling vanuit mijn zoontje mocht de schoen toch aan, en nu sinds een week wilt hij alleen maar zijn nieuwe schoenen aan! Dus super geslaagd.
Hi, Wat een prachtige review om te lezen β dankjewel! π Wat fijn dat je zo tevreden bent over de nieuwe najaarsschoenen en dat je zoontje er nu zelfs geen afscheid meer van wil nemen. Dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen! πβ¨ Veel plezier gewenst met alle nieuwe avonturen op zijn favoriete schoenen. Groetjes, Team Shoesme
Wij kopen al jaren schoenen van Shoesme voor onze dochter. Het zijn kwalitatief goede schoenen, die ook nog eens mooi en modieus zijn. Wij zijn er erg blij mee en onze dochter ook.
Hi Wanda, Wat leuk om te lezen dat jullie al jaren Shoesme kiezen voor jullie dochter! π Fijn dat de schoenen niet alleen kwalitatief goed zijn, maar ook mooi en modieus β precies wat we belangrijk vinden voor kleine voetjes Γ©n hun outfits πβ¨ Dankjewel voor je lieve woorden en jullie trouwe vertrouwen. Groetjes, Team Shoesme
Het werkt snel en simpel. Super handig dat de maataanduiding er ook bij staat
Hi Anouk, Wat fijn om te horen dat alles zo snel en simpel werkt! π De maataanduiding is inderdaad superhandig β zo weet je direct welke maat je nodig hebt en hoef je minder vaak te ruilen. Precies zoals we het bedoeld hebben! Dankjewel voor je mooie review. Groetjes, Team Shoesme ππ
Mijn dochter die vlak voor haar tweede verjaardag pas bedacht dat ze wilde (los) lopen en dat op schattige sneakers van shoesme!
Hi Christine, Wat een geweldig verhaal β dankjewel dat je dit deelt! π Wat bijzonder dat je dochter haar eerste losse stapjes heeft gezet op Shoesme sneakers. Dat maakt het moment nΓ³g specialer β¨ We zijn blij dat onze schoenen haar zo goed ondersteunen bij deze grote mijlpaal. Veel plezier gewenst met alle stapjes die nog gaan komen! Groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.