fantastisch!

Goede site, duidelijke communicatie, goede bezorging en prachtige kinderschoenen, waar voor je geld! Ik ben er blij mee en mijn kleinzoon ook .

Ultiemcomfort

Wederom weer geweldige comfortabele schoenen. Groot fan!

Fijne schoentjes, alles van goed leer en heel flexibel.

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk personeel en goed geslaagd daardoor voor alledrie de kinderen

Super fijne schoenen en snel in huis

Maten kloppen met gemeten maten waardoor wat je besteld ook gewoon goed is. En qua kwaliteit ook heel goed!

Ich bin sehr zufrieden

Ich bin sehr zufrieden

Geweldige kwaliteit en zeer goede service

Geweldige service en perfecte kwaliteit

Super fijne schoenen

Schoenen online gekocht, goed advies vanuit de site gekregen. Bestelling volgende dag binnen waarop onze dochter er meteen gebruik van kon maken.

Altijd fijne schoenen bij shoesme!

Eerst voor de zoon altijd geslaagd en nu een heel tevreden dochter

Beste schoentjes voor mijn kinderen

De eerste paar schoentjes haal ik bij shoesme. Kwaliteit is super en ze zijn erg leuk. Shoesme houdt goed rekening met wat je kindje nodig heeft bij het (leren) lopen. Mijn oudste is nu ruim 3 jaar en nog steeds blijven de schoenen van shoesme mijn favoriete merk.

Mooie soepele laarsjes

Mooie soepele laarsjes voor mijn dochter gekocht. Ze zijn stevig en hebben een rubber stukje op de neus waardoor ze langer mooi blijven. Shoesme blijft altijd erg lang mooi!

Top schoenen en hele goede service

Voor mijn zoontje koop ik alleen maar dit merk Schoenen!ze blijven goed! Altijd de leukste modellen! Voor ieder kind dus ruime keuze! Heb 1 x een paar gekocht die helaas snel kapot gingen! Gemaild en dit werd meteen geregeld! Top service dus! Voor mij geen ander merk!

Super fijne schoenen met een flexibele zool voor mijn dochtertje van 15 maanden.

TOP

Mijn dochter is erg blij met de "paardenschoenen". Zelf ben ik wat minder fan maar zolang het kindje blij is... ❀️

Kwalitatief hele mooie en goede schoenen!

Al vijf jaar koop ik alle kinderschoenen bij Shoesme. Je betaalt er flink voor, maar krijgt wel hele mooie, kwalitatief goede schoenen!

Snelle levering en top producten

Mijn dochter loopt altijd zo weg op de schoenen van Shoesme. Passen top en blijven mooi.

Altijd geweldige kwaliteit

Super mooie laarzen, weer, omvangen. Fantastische fitting, modieuze modellen en goede kwaliteit. Al jaren fan!

Hele fijne schoenen

Al meerdere paren besteld bij Shoesme en altijd tevreden. Kwalitatief goede schoenen, flexibele zool voor het leren lopen van mijn dochtertje en leuke designs.

Hele fijne schoenen

Dit zijn volgens mij de ideale schoenen voor peuters. De zool is zacht en zorgt ervoor dat de kleine voeten van mijn peuter hierin fijn zitten. Een aantal keren gedragen en tot nu toe zijn wij zeer tevreden

Fijne hulp, goede schoenen

Denken goed mee! Fijne schoenen! Mijn zoontje moest kort wennen maar loopt er nu goed op. Ook bij volgende schoenen denken wij aan shoesme!

Kwaliteit is heel goed. Zowel van baby tot aan de kleuter leeftijd toe.

Goede mooie schoenen

Altijd fan van de schoenen van Shoesme. Goede pasvorm en kwaliteit en ruime keuze. Mijn dochter is er heel blij mee! Daarnaast makkelijk te bestellen en retourneren en snelle levering.

Sehr hΓΌbsche Schuhe

Die Schuhe waren so schΓΆn. Leider wollten meine Kinder sie nicht anziehen

Goeie kwaliteit

Blij met mooie stevige schoenen

De schoenen van Schoesme, goede kwaliteit kinderschoen

De schoenen van Schoesme zijn de beste schoenen voor kindervoeten. Goede en stevige schoenen/sandalen van goede kwaliteit. Onze dochter loopt het liefste elke dag op haar Schoesme schoenen of sandalen. Wij zijn fan!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg