Mooie kwaliteit schoenen

Mooie schoenen met goede kwaliteit makkelijk aan te doen makkelijk te lopen precieze maat formaat wij zijn heel erg tevreden mee

Super goede schoenen.

Fijne service, goede schoenen en dus veel loopplezier.

Giede kwaliteit

Super leuke sandalen gekocht voor onze kleine meid! Goed voetbed en goede kwaliteit schoen. Website is gebruiksvriendelijk met een handige "maat kiezer".

Mooie schoentjes, lekker stevig

Mooie stevige schoentjes waar hij lekker mee kan klauteren

Zeer fijne schoenen

Telkens kwalitatieve en mooie schoenen. Enig minpuntje, de prijs. Reeds meerdere schoenen gekocht. Tot binnen enkele maanden.

Wederom bewust voor Shoesme gekozen voor mijn dochter haar eerste echte loop schoentjes. Schoentjes uit de ExtremeFlex collectie. Zo weet ik dat mijn dochter geen last heeft van de schoentjes dankzij de vorm van de schoentjes, de flexibele rubberzool, het orthopedisch voetbed en de rubbere stootneus. Zo kan mijn dochtertje orthopedisch verantwoord leren zelfstandig te lopen en hoef ik niet binnen no time weer nieuwe schoentjes te kopen. Dus het zeker waard om deze schoentjes aan te schaffen.

Snel en goed

Tevreden

Met Shoesme komen mijn kinderen een stapje verder in hun ontwikkeling!

Het is een genot om bij Shoesme schoenen te kopen voor onze kinderen. De website is gebruiksvriendelijk en er zitten duidelijke meetinstructies bij de bestelling. Ook bieden zij zelf meethulpen aan in de webshop. Daarmee koop je de juiste schoenen per kind. De eerste stapschoentjes zijn bewust met een stevige zool gemaakt, zodat een kindje erop kan leren lopen. De schoentjes daarna hebben juist een flexibele zool zodat ze lekker kunnen rennen en springen. De schoenen zijn mooi en van goede kwaliteit! Ik zou ze iedereen aanraden!

Grandioos

Dalton mijn kleinzoon loopt er heel goed op en rent ermee geweldig ze zitten als gegoten

Goede service !

Na blijk van kapotte sandaal meteen aankoop bedrag terug gekregen zodat ik nieuwe kon bestellen was super netjes!

Goede kwaliteit

Vlotte service Goede kwaliteit Mooi design

De beste schoenen ooit

Ik heb de eerste schoentjes voor mijn dochter gekocht. Dankzij de zool en stabilisatie hielpen de schoenen haar bij het nemen van de eerste stappen

Perfect soepele en stoere schoenen voor mijn dochter!

Heel fijne mooie schoenen. Pasvorm altijd goed. Snelle levering.

Heel blij mee! Schoenen lopen heel fijn voor mijn dochter. Eerste paar loopschoenen besteld.

Fijne en snelle levering. Goede schoenen, fijn voor de ontwikkeling vd voeten.

Helemaal top

Top service en kwaliteit. Dochter helemaal blij met der sandalen.

Hele mooie sandaaltjes besteld. Super snelle levering en de schoenen zitten goed bij mn zoontje. Fijne flexibele doch stevige zool, echt top! Gratis zonnebril bij gekregen, ook een leuk extraatje.

Goede kwaliteit en pasvorm

Zeer tevreden over de service en kwaliteit van Shoesme. De schoenen zitten fijn en mijn dochter loopt goed op zowel de schoenen als sandalen. Aanrader om de meetlat aan te schaffen zodat je precies weet welke maat je kind nodig heeft. Bij twijfel kun je advies vragen, waar je snel een duidelijk antwoord op hebt.

De schoenen zijn top bezorging minder

De bestelling was zaterdagavond gedaan Maar kwam er veel later achter dat er niet op maandag wordt bezorgd dit mag zeker beter aangegeven worden aangezien mijn zoon zich zo verheugde op maandag werden ze dinsdag bezorgd

Goede kwaliteit, te duur

Het zijn echt goede en mooie schoentjes, maar de prijs kan ik niet negeren. Kinderen groeien zo snel uit schoenen, zelfs als je ze op de groei koopt. En dan is 65 euro betalen voor een paar gewoon echt te duur, ook al zijn ze van goede kwaliteit. In de aanbieding zeker een must have. Voor de normale prijs denk ik het niet.

Super fijne schoenen

De enige schoenen die mijn zoontje niet kapot krijgt! Ze zijn stevig, stijlvol en zitten hem super fijn.

Tolle Sneaker

SchΓΆne Sneaker mit flexibeler Sohle

Goede kwaliteit en hip

Veel keuze in leuke hippe schoentjes voor je kleine. En erg goed voor de kindervoeten. Heel tevreden ook over hoe ze passen. En onze dochter is er ook erg blij mee!

De schoenen en sandalen van Shoesme zijn top!

Ik ben blij met iedere aankoop van Shoesme. Ze staan goed bij mijn kindjes en ze lopen er heel fijn op. Ik zou niet anders willen!

Voor onze kinderen nooit meer een ander merk!

Vooral goede en leuke schoenen. Bestellingen gaan altijd goed.

De website is overzichtelijk. Er is veel keuze en met de zoekfilters is een keuze maken heel makkelijk. De levertijd is ook heel snel. Al met al een hele fijne website.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg