Altijd netjes. Nog mooier dan op de foto, zelfs de maten zijn duidelijk. Alle 3 kinderen lopen er mooi op!
Hi Danielle, Dankjewel voor je mooie review! πΈπ Wat fijn om te horen dat alles altijd netjes is en dat de schoenen in het echt nΓ³g mooier zijn dan op de foto. Super ook dat de maten duidelijk zijn en dat al jullie 3 kinderen er mooi op lopen! π£β¨ Groetjes, Team Shoesme π
Fijne schoenen met leuke printjes. Goed voor de kleine voeten en het stijl gevoel!
Hi Sylvia, Dankjewel voor je leuke review! π¨π Wat fijn om te horen dat de schoenen goed zijn voor de kleine voetjes Γ©n dat de printjes helemaal passen bij jullie stijlgevoel. Daar worden we blij van! π£β¨ Groetjes, Team Shoesme π
Heerlijk die schoenen met een rubberen voorkant zodat ze netjes blijven. Pasvorm perfect en maat klopt altijd. Ik koop altijd shoesme schoenen voor mn kinderen, wil niets anders.
Hi Maria, Dankjewel voor je fantastische review! π Wat fijn om te horen dat de rubberen voorkant zo goed helpt om de schoenen netjes te houden. Super dat de pasvorm perfect is en de maat altijd klopt, en wat leuk dat je voor je kinderen altijd voor Shoesme kiest. Dat vertrouwen waarderen we enorm! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Super schoenen voor de eerste stapjes. Het model is makkelijk aan te trekken en zit snel dicht met het klittenband. De zool is lekker flexibel, waardoor het ideaal is voor de eerste meters die mijn dochter nu zelfstandig maakt! En door de verschillende prints, maakt de keuze om maar één paar te kiezen wel moeilijker.
Hi Anouk, Dankjewel voor je topreview! π£π Wat geweldig om te horen dat deze schoenen zo goed werken voor de eerste stapjes van je dochter. Fijn dat ze makkelijk aan te trekken zijn, snel sluiten met klittenband en dat de zool lekker flexibel is voor die eerste zelfstandige meters. En jaβ¦ die prints maken kiezen inderdaad extra lastig ππ¨β¨ Groetjes, Team Shoesme π
Heel leuke en mooie schoentjes, maar we hadden niet gezien dat ze veters hadden. Dat is niet altijd handig. Anderzijds zorgen deze er wel voor dat ze goed passen.
Fijne sandalen, zacht voetbed.
Hi Anne-Sophie, Dankjewel voor je fijne review! ππ Wat leuk om te horen dat je blij bent met de pasvorm en het model. Fijn ook dat het zachte voetbed zo prettig zit, dat maakt de sandalen extra comfortabel. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Goede stevige degelijke schoenen. De maatvoering is echter heel wisselend. Twee verschillende modellen schelen bijna een cm van elkaar in dezelfde maat.
Hi Astrid, Dankjewel voor je eerlijke feedback! ππ Fijn om te horen dat je de schoenen stevig en degelijk vindt. We begrijpen je punt over de wisselende maatvoering tussen modellen heel goed, dat kan inderdaad verschillen door leest, materiaal en pasvorm. Als je wilt, kijken we graag met je mee op basis van de voetlengte (in mm) en de modellen die je bedoelt, zodat je volgende keuze in één keer goed zit. π¬β¨ Groetjes, Team Shoesme π
Snelle levering van goede schoenen voor mijn dreumes
Hi Gregor, Wat leuk dat je een review achterlaat, dankjewel! ππ Super dat de levering zo snel was en dat de schoenen je dreumes goed bevallen. We wensen jullie heel veel plezier met alle stapjes die nog gaan komen. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Duidelijke site waardoor je goed kan zoeken naar de juiste schoenen, zoontje heeft best een hoge wreef en daardoor past niet alles even lekker. Maar doe de flexible schoenen ging dit een stuk makkelijker en hij loopt er super goed op.
Hi Serella, Wat een fijne review, dankjewel! ππ Super om te horen dat de website je helpt om goed te zoeken, zeker met een zoontje met een hogere wreef. Fijn dat de flexible schoenen wΓ©l prettig passen en dat hij er zo goed op loopt. En top dat de levering ook nog eens snel was! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Zeer fijne schoenen! Wel aan de dure kant. Levering was snel en netjes.
Hi Angela, Wat fijn dat je dit met ons deelt, dankjewel! ππ Super om te horen dat je de schoenen zo fijn vindt en dat de levering snel en netjes was. We begrijpen je opmerking over de prijs; we besteden veel aandacht aan materialen, pasvorm en afwerking zodat de schoenen lang meegaan en goed zijn voor groeiende voetjes. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Makkelijk besteld, snelle bezorging, fijne service!
Hi Merlin, Wat leuk dat je een review achterlaat, dankjewel! ππ Fijn om te horen dat bestellen makkelijk ging, de bezorging snel was en dat je onze service als prettig ervaart. Daar worden we blij van! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Fijne site met duidelijke informatie welke schoen het beste is voor jouw kindje. Mooie en kwalitatief goede schoenen.
Hi Noemi, Wat een mooie terugkoppeling, dankjewel! ππ Fijn om te horen dat je de site duidelijk vindt en dat de informatie helpt om de beste schoen voor je kindje te kiezen. Super dat je ook zo tevreden bent over de kwaliteit en uitstraling van de schoenen. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Fijne soepele schoentjes voor onze lieve schat
Hi Sandra, Wat een lief bericht, dankjewel! ππ Super dat de bestelling snel bezorgd was en dat de schoentjes zo geweldig bevallen. Fijn dat ze lekker soepel zijn voor jullie lieve schat, veel plezier met alle stapjes! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Super tevreden met de service van shoesme
Hi Marloes, Wat een fijne review, dankjewel! ππ Heerlijk om te horen dat je de sandalen degelijk en stevig vindt Γ©n dat het design zo leuk is. Super ook dat je zo tevreden bent over onze service, daar doen we het voor! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
De sneakers waren snel bezorgd. Mijn zoontje is helemaal blij met zijn nieuwe schoenen!
Hi Marloes, Wat een leuke review, dankjewel! ππ Super dat de sneakers snel bezorgd waren en nΓ³g leuker dat je zoontje helemaal blij is met zijn nieuwe schoenen. Heel veel draagplezier gewenst! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Mooie schoenen van goede kwaliteit. Fotos komen overeen. Snel verzonden.
Hi Rosa, Wat fijn dat je dit met ons deelt, dankjewel! ππ Super om te horen dat de fotoβs overeenkomen met het product en dat je de kwaliteit mooi vindt. En natuurlijk top dat de verzending ook snel was! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Mooie, sportieve en stevige kinderschoenen. Ze zijn ook nog goed betaalbaar, wat ook wel leuk is.
Hi Anouk, Wat een heerlijke review, dankjewel! ππ Super om te horen dat je onze kinderschoenen mooi, sportief en stevig vindt, en extra fijn dat je ze ook goed betaalbaar vindt. Daar worden we blij van! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Ik heb al van veel verschillende merken kinderschoenen gekocht maar ik blijf altijd toch terugkomen bij Shoesme. De schoenen blijven heel lang mooi inclusief de ritsen.
Hi Annelot, Wat een mooi compliment om te krijgen, dankjewel! ππ¬ Super dat je na verschillende merken tΓ³ch steeds weer terugkomt bij Shoesme. Fijn ook dat je merkt dat de schoenen lang mooi blijven, Γ³Γ³k de ritsen, daar letten we extra goed op in de afwerking. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Goede kwaliteit schoenen, beide kinderen lopen er graag op!
Hi Melissa, Wat super om te horen, dankjewel! ππ¬ Fijn dat je de kwaliteit zo goed vindt Γ©n dat beide kinderen er graag op lopen. Dat is precies waar we het voor doen! Groetjes, Team Shoesme π
Mooie stevige schoenen voor kinderen
Hi Sam, Wat leuk dat je een review achterlaat! ππ¬ Fijn om te horen dat je onze schoenen mooi Γ©n stevig vindt, precies wat je wilt voor kinderen die lekker actief zijn. Groetjes, Team Shoesme π
Stoere jongensschoenen die ondanks het vele gebruik netjes blijven en waar hij uren op kan lopen zonder klachten, echt waar voor je geld. Wij zijn fan!
Hi Ellen π, Wat een ontzettend leuke review om te lezen, dankjewel daarvoor! Super fijn om te horen dat de schoenen zo goed bevallen en dat je zoon er zo lekker op kan lopen, zelfs urenlang zonder klachten ππͺ Ook leuk dat ze er na al dat gebruik nog steeds netjes uitzien β daar doen we het voor! En extra fijn dat jullie zo enthousiast zijn, dat waarderen we enorm π Groetjes team Shoesme
Kindjes zijn altijd weer blij met hun nieuwe schoenen. Ruime keuze voor zowel jongens als meisjes. Handig zoveel keuze op 1 site.
Hi Susanne π, Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie review! Fijn dat de kinderen steeds weer blij zijn met hun nieuwe schoenen πβ¨ En super om te horen dat je de ruime keuze op onze site zo handig vindt, daar doen we het voor π Groetjes team Shoesme
Goede, snelle verzending. Schoentjes zijn van hele goede kwaliteit en mijn zoontje loopt er vlot mee!
Hi Lonneke π, Wat een fijne review, dankjewel! Super om te horen dat de verzending zo vlot ging en dat de schoentjes zo goed bevallen πβ¨ Nog mooier dat je zoontje er zo lekker op wegloopt, daar worden we echt blij van π Groetjes team Shoesme
Fijne goede schoenen voor ons zoontje
Hi Lucas π, Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de kwaliteit en dat de schoenen zo goed passen bij jullie zoontje πβ¨ We wensen hem veel fijne stapjes toe π Groetjes team Shoesme
Kind loopt er goed op en ze slijten niet snel
Hi Charell π, Wat fijn om te lezen, dankjewel voor je mooie review! Super om te horen dat je kindje er zo goed op loopt en dat de schoenen zo mooi meegaan πβ¨ Daar worden we heel blij van π Groetjes team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.