Ik heb een Shoesme voetenmeter in huis en telkens bestel ik er weer nieuwe schoenen voor mijn zoontje. Al vanaf dat hij zijn eerste schoentjes draagt. Hij heeft een vrij breed voetje, maar ik kan bij Shoesme goed slagen. Ook omdat bij elke schoen staat beschreven hoe de schoen valt en bij welke voetjes het past. De bestellingen worden snel verzonden, retourneren kan ook makkelijk. Maar dat heb ik nog nooit hoeven doen vanwege de goede informatie op de site. De schoenen zijn van goede kwaliteit, na dragen kunnen ze hier eigenlijk altijd nog door naar een ander kindje. Heel duurzaam dus!
Hi Klazina, Wat een prachtige en uitgebreide review, dankjewel! π Super fijn om te horen dat de voetenmeter je helpt om steeds weer in één keer de juiste maat te bestellen, al vanaf de eerste schoentjes. π£π Extra mooi dat je zoontje met zijn bredere voetje goed kan slagen dankzij de pasvorminfo per model. En wat goed dat retourneren makkelijk kan, maar je het door de duidelijke site-informatie nog nooit nodig hebt gehad. πβ¨ Dat de schoenen na het dragen nog door kunnen naar een ander kindje vinden we een geweldig compliment, duurzaam Γ©n kwalitatief sterk. β»οΈπ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ik ben erg tevreden met deze eerste loopschoenen voor mijn kind. De schoenen zijn mooi gemaakt, licht en comfortabel. Ze geven goede steun aan de kleine voetjes en helpen mijn kind stabiel te lopen. De zool is flexibel maar toch stevig genoeg, wat perfect is voor de eerste stapjes. Daarnaast zien ze er ook nog eens heel schattig uit. Zeker een aanrader voor ouders die op zoek zijn naar goede eerste schoentjes voor hun kindje!
Goeie kinderschoenen.
Bestellen ging makkelijk, schoentjes waren zo in huis en mijn zoontje loopt er super op
Hiervoor hadden we altijd schoenen van de babyflex collectie en die zolen waren nog flexibeler. Daar moest onze zoon even aan wennen. Verder weer topkwaliteit zoals je bij Shoesme gewend bent. Mooi klittenband, sterke neuzen en een goed voetbed. De schoen bevat echt leer.
Ideaal voor de groeiende voetjes.
Mijn dochter is geboren met een beperking aan haar voet. Ik zie duidelijk verschil tussen het lopen op schoenen van Shoesme en andere merken en ze worden steeds hipper!
Elke keer komen we weer terug voor nieuwe schoenen voor onze dreumes. Voor de extreme flexible lijn is onze favoriet!
Hi Milo, Wat leuk om te horen dat jullie elke keer weer terugkomen voor nieuwe schoenen voor jullie dreumes! π€© Super dat de Extreme Flex-lijn jullie favoriet is, daar zijn we trots op. π£π Dankjewel voor jullie vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Vanaf de eerste stapjes kocht ik de schoenen bij Shoesme. Ik vind het belangrijk dat de voeten goed kunnen groeien en ontwikkelen en in mijn ogen zijn goede schoenen dan van groot belang! Van maat 21 tot nu maat 29, alle schoenen zijn van goede kwaliteit. Lekker spelen in zand, leren steppen en fietsen, de schoenen blijven goed en slijten weinig. Dus wat ons betreft, zeker een aanrader!
Goedemiddag Iris, Wat een mooie en uitgebreide review, dankjewel! π Super dat jullie vanaf de eerste stapjes al voor Shoesme kiezen en dat je zo bewust bezig bent met gezonde voetontwikkeling. π£β¨ Geweldig ook om te horen dat de schoenen van maat 21 tot 29 zo goed blijven, zelfs met zand, steppen en fietsen. ππͺ Dankjewel voor je aanrader! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Snelle levering en goede communicatie.
Hi Kim, Dankjewel voor je review! π Fijn om te horen dat de levering snel was, de communicatie duidelijk en dat je blij bent met de mooie schoenen. ππβ¨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Na een aantal keren van andere merken sneakers te hebben gekocht waar ons zoontje niet goed op liep zijn we overgestapt op Shoesme. Sindsdien willen we niet anders meer! Je betaalt wat extra, maar dat vinden we voor de ontwikkeling van zijn voeten het meer dan waard!
Hi Lotte, Dankjewel voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat jullie zoontje sinds de overstap naar Shoesme wΓ©l goed loopt en dat jullie nu niet meer anders willen. π£π We begrijpen helemaal dat het een investering is, en super dat het voor jullie het verschil maakt in comfort en ondersteuning. Dank voor jullie vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Mooie schoenen, we waren al lang op zoek naar schoenen met een Koala, gevonden bij Shoeme. Kleindochter was er zo blij mee.
Hi Els, Wat leuk dat jullie precies de schoenen met een koala hebben gevonden waar jullie al zo lang naar zochten! π¨πβ¨ Fantastisch om te horen dat je kleindochter er zΓ³ blij mee was en dat de levering ook snel ging. Dankjewel voor je mooie review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Prettige winkel, goede service en ervaring.
Goedemiddag Dennis, Dankjewel voor je review! π Fijn om te horen dat je de winkel als prettig hebt ervaren en tevreden bent over de service. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! πβ¨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Duidelijk, je wordt goed op de hoogte gehouden. De schoentjes zijn snel binnen met advies over de maat.
Goedemiddag Inge, Dankjewel voor je review! π Fijn om te horen dat de communicatie duidelijk was, je goed op de hoogte werd gehouden en dat de schoentjes snel binnen waren. ππβ¨ Top dat het maatadvies ook geholpen heeft! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Koop sinds mijn zoontje kan lopen al schoentjes bij shoesme. In de winkel of online, door het meetsysteem kan je goed de groei bijhouden en online bestellen. In de winkel wordt je ook erg goed geholpen en krijg je goed advies. Schoenen zijn altijd van top kwaliteit, veel keuze in smaak wat past bij je kindje en vaak nieuwe collectie. Of het om zomer of winterschoenen gaat. Hele tevreden klant en voor onze dochter gaan we straks als ze kan lopen, hier ook weer fijn shoppen!
Hi Annemijn, Wat een ontzettend mooie review, dankjewel! π Fantastisch om te horen dat je sinds de eerste stapjes van je zoontje zo tevreden bent, zowel online als in de winkel. Super dat het meetsysteem helpt om de groei bij te houden en dat je in de winkel altijd goed advies krijgt. π£π Fijn ook dat je de kwaliteit en de ruime keuze (zomer Γ©n winter) zo waardeert, met steeds weer nieuwe collecties. πβ¨ En wat leuk: straks ook weer shoppen voor jullie dochter als zij gaat lopen! π Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Fijne schoenen die er leuk uit zien.. Mijn zoontje wilde ze meteen aan!
Goedemiddag Marieke, Wat leuk om te horen dat je zoontje ze meteen aan wilde! ππ Fijn dat de schoenen comfortabel zitten Γ©n er leuk uitzien. Dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Snelle verzending, breed assortiment, goede stevige, echt leren schoenen die er superleuk uitzien voor een betaalbare prijs!
Hi Nadine, Dankjewel voor je review! π Super om te horen dat je blij bent met de snelle verzending, het brede assortiment en de stevige, echte leren schoenen. πβ¨ Extra leuk dat je ze ook superleuk vindt Γ©n betaalbaar. Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Ik beveel shoesme binnen mijn familie en vrienden met jonge kinderen aan.
Hi Ellen, Dankjewel voor je fijne review! π Geweldig om te horen dat je blij bent met de mooie schoenen, de kwaliteit en de snelle verzending. ππβ¨ Extra leuk dat je Shoesme ook aanbeveelt bij familie en vrienden met jonge kinderen, dat waarderen we enorm! Met vriendelijke groet, Team Shoesme
I wholeheartedly recommend these comfortable, flexible shoes
Hi Katarzyna, Thank you so much for your lovely recommendation! π Weβre really happy to hear you find the shoes comfortable and flexible, exactly what we aim for. πβ¨ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Hele fijne schoenen. Altijd de juiste pasvorm voor mijn kinderen. Ze willen niks anders. Kwaliteit is ook heel goed. Een heel seizoen buiten spelen is geen probleem. De schoenen krijgen ze zelf goed aan- en uit door de grote opening en gemakkelijke sluiting.
Goedemiddag Anouk, Wat een heerlijke review, dankjewel! π Super om te horen dat de pasvorm voor je kinderen altijd klopt en dat ze niets anders meer willen. πβ¨ Fantastisch ook dat de schoenen een heel seizoen buitenspelen makkelijk aankunnen. En fijn dat ze ze zelf goed aan- en uit krijgen door de grote opening en makkelijke sluiting, dat scheelt een hoop. πͺπ Met vriendelijke groet, Team Shoesme
Primawebshop.
Hi Ilona! π Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop en dat de verzending zo snel was. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Heel betaalbaar, snelle service. Heel blij met de nieuwe zomer schoenen. Zoveel leuke keuzes.
Hi Monique! π Wat leuk om te lezen, dank je wel! Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit, de snelle service Γ©n de ruime keuze. Hopelijk worden de nieuwe zomerschoenen met veel plezier gedragen! βοΈπ Groetjes, Team Shoesme π
Super uitstraling van het schoentje Γ©n goed voor de ontwikkeling van de kindervoet. Goede leren kwaliteit en prijs-kwaliteit verhouding is in lijn. Ik raad al mijn vriendinnen dit merk aan!
Hi Madelon! π Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, het comfort en de ondersteuning voor de kindervoet. ππ Super leuk dat je Shoesme ook aan je vriendinnen aanbeveelt! Groetjes, Team Shoesme π
Stijlvolle eerste stapschoentjes!
Hi Felinja! π Wat leuk om te lezen, dank je wel! Fijn dat de eerste stapschoentjes zo stijlvol zijn en hopelijk met veel plezier gedragen worden door de kleine voetjes. πΆπβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Snelle bezorging en blij met de schoenen.
Hi Sam! π Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je blij bent met de sandalen en dat de bezorging snel was. Hopelijk worden ze met veel plezier gedragen! π‘β¨ Groetjes, Team Shoesme π
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.