Ik heb dezelfde schoenen voor de tweede keer besteld maar dan in een grotere maat. De kwaliteit is echt geweldig en mijn kind wil weer gewoon dezelfde omdat ze zo lekker lopen. 'Mijn renschoenen' noemt ze ze, als dat geen compliment is. ;)
Hi Gerdien, Wat een compliment! π Fijn om te horen dat de schoenen zo goed bevallen dat je ze opnieuw hebt besteld. "Mijn renschoenen" is inderdaad het beste compliment! ππ¨ Groetjes, Team Shoesme
Levering doorgaans super snel (1 werkdag). Schoentjes zitten altijd perfect.
Hi Cher, Super bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat de levering snel is en de schoentjes altijd perfect zitten. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme
Erg blij met de schoenen van jullie merk. Goed voor de voetjes en de kwaliteit is ook echt heel goed!
Hi, Bedankt voor je fijne review! π Het is geweldig om te horen dat je zo blij bent met de schoenen en dat ze goed zijn voor de voetjes. ππ Groetjes, Team Shoesme
Het leer is echt heel mooi zacht, je voelt de kwaliteit. Zool flexibel dus perfect voor de eerste stapjes waar ze natuurlijk ook voor worden aangeraden. Nog iets meer keuze in de collectie zou top zijn! ;-)
Hi Leonore, Dank je wel voor je mooie review! π Fijn om te horen dat de schoenen de perfecte flexibiliteit en kwaliteit hebben voor de eerste stapjes! πβ¨ En goede tip over de collectie β we gaan altijd voor meer keuze, dus we nemen het mee! Groetjes, Team Shoesme
Super snelle levering schoen van goede kwaliteit en perfecte pasvorm
Hi M, Dank je wel voor je geweldige review! π Fijn om te horen dat de levering snel was en de schoenen de perfecte pasvorm hebben! πβ‘ Groetjes, Team Shoesme
Voorheen voor onze dochters hier ook 1e schoentjes en daarna gekocht. Nu voor ons zoontje zijn eerste stappers gekocht ze zitten heerlijk en liep er zo mee weg, super fijne flexibele schoentjes ik zou ze iedereen aanraden!
Hi Mary, Wat fijn om te horen, dank je wel voor je review! π Geweldig dat je zoontje meteen lekker wegloopt in de flexibele schoentjes. Super dat je ons merk blijft vertrouwen voor de eerste stapjes! ππ Groetjes, Team Shoesme
Zeer goede schoenen voor de kleintjes. Duidelijke toelichting op de site voor de keuze van de schoenen.
Hi Karlijn, Dank je wel voor je review! π Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent met de schoenen en de duidelijke toelichting op de site. We proberen altijd te zorgen voor de beste keuze voor de kleintjes! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme
Mooie schoenen, goede kwaliteit
Hi Belinda, Dank je wel voor je mooie review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en het design van de schoenen. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme
Schoenen voor actieve kinderen! Comfortabel, leuk Γ¨n ze kunnen echt tegen een stootje.
Hi Andrea, Dank je wel voor je review! π Fijn om te horen dat de schoenen zo goed passen bij actieve kinderen en lekker tegen een stootje kunnen! ππͺ Groetjes, Team Shoesme
Het zijn mooie schoenen van hoge kwaliteit. Echt fijn voor de eerste stapjes en voor daarna.
Hi Jinte, Wat fijn om te horen, bedankt voor je review! π Geweldig dat de schoenen zo goed bevallen voor de eerste stapjes en daarna! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme
Koop al sinds m'n dochtertje kan lopen shoesme schoenen. Goede kwaliteit en leuke verschillende kleuren.
Hi Tamara, Dank je wel voor je mooie review! π Fijn om te horen dat je al zo lang tevreden bent met de schoenen van Shoesme en dat je dochter lekker loopt in de verschillende kleuren! ππ Groetjes, Team Shoesme
Goede pasvorm, kwaliteit en hip.
Hi Natasja, Dank je wel voor je review! π Fijn om te horen dat de boots zo goed passen, van goede kwaliteit zijn en ook nog eens hip! π’β¨ Groetjes, Team Shoesme
Elke bestelling zijn wij weer ontzettend blij met onze keuze. Geweldige schoenen, mooi kwaliteit.
Hi Maryam, Wat geweldig om te horen dat je bij elke bestelling weer blij bent met je keuze! π We zijn zo blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze schoenen. ππ Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shoesme
Ideale stoere schoentjes voor de eerste stapjes van onze kleine man. Goede kwaliteit, snelle levering.
Hi Tess, Wat fijn om te horen dat de stoere schoentjes perfect zijn voor de eerste stapjes van je kleine man! π We zijn blij dat de kwaliteit en de snelle levering je bevallen. ππ Bedankt voor je mooie review en we hopen dat je kleintje veel plezier heeft van zijn nieuwe schoenen! Groetjes, Team Shoesme
Shoesme is een echt goed merk, de schoenen zijn schattig en heel comfortabel, mijn dochter is er dol op!
Hi Maria, Wat geweldig om te horen dat je dochter zo dol is op haar nieuwe schoenen! π We zijn blij dat de schoenen niet alleen schattig zijn, maar ook comfortabel voor haar. ππ Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shoesme
Verder prima maar zorg dat je vantevoren de juiste maat weet/heb.
Hi Larissa, Dank je wel voor je feedback! π We begrijpen je opmerking over de retour- en bezorgkosten, en nemen dit mee in onze overwegingen. We doen ons best om de juiste maat zo duidelijk mogelijk te maken, maar we begrijpen dat het soms lastig kan zijn. Bedankt voor je waardevolle input en we hopen je in de toekomst toch weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Team Shoesme
Voor aangepaste zooltjes zijn de schoenen heel goed omdat de binnenzool eruit kan. Verder geven de schoenen veel stevigheid daar waar dat nodig is.
Hi Wanda, Wat fijn om te horen dat de schoenen perfect passen voor aangepaste zooltjes en dat ze de juiste stevigheid bieden! ππ We zijn blij dat ze zo goed werken voor de specifieke behoeften. Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shoesme
Wij halen al jaren schoenen bij Shoesme en zijn altijd zeer tevreden met de kwaliteit van de schoenen maar ook hun service. Prijstechnisch iets duurder maar de schoenen zijn van hoge kwaliteit en gaan ook lang mee.
Hi Paul, Wat geweldig om te horen dat je al jaren tevreden bent met zowel de kwaliteit van onze schoenen als onze service! π We zijn blij dat je de lange levensduur en de kwaliteit waardeert, ondanks de hogere prijs. πβ¨ Bedankt voor je loyale steun en je positieve review, we hopen je nog veel vaker te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shoesme
Al meerdere keren schoenen gekocht. Pasvorm en kwaliteit is erg goed
Hi Melanie, Wat fijn om te horen dat je al meerdere keren tevreden bij ons hebt gekocht! π We zijn blij dat de pasvorm en kwaliteit van de schoenen je zo goed bevallen. ππ« Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shoesme
Mijn zoontje heeft smalle voeten en wij hebben een model sneakers die we altijd bij Shoesme kopen. Fijn dat ze ieder seizoen in nieuwe tinten komen.
Hi Soeraya, Wat fijn om te horen dat de schoenen perfect passen voor de smalle voeten van je zoontje! π We zijn blij dat je ook zo tevreden bent met de nieuwe tinten die elk seizoen beschikbaar zijn. ππ Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shoesme
Mooie modelletjes, heel geschikt voor mijn dochter met smalle voeten. Kwaliteit is mooi
Hi Eva, Wat fijn om te horen dat de schoenen perfect passen voor je dochter met smalle voeten! π We zijn blij dat de kwaliteit en het model je bevallen. πβ¨ Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shoesme
De website werkt prettig en het kiezen van de maat door het invullen van de cm is top in combinatie met het advies. De schoenen zijn altijd perfect! Naast goed ook nog eens leuk. Hetzelfde paar (in een andere maat) opnieuw besteld, dat zegt genoeg. En dan zat er bij de bestelling ook nog een maattabel, top!
Hi Kim, Wat geweldig om te horen dat je opnieuw zo tevreden bent met je bestelling! π We zijn blij dat de website en het maatadvies goed voor je werken en dat de schoenen niet alleen perfect zijn, maar ook leuk. πβ¨ Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shoesme
Snel geleverd en allemaal netjes ingepakt. De schoenen van Shoesme zijn hier wel favoriet
Hi Sabine, Wat fijn om te horen dat de levering snel was en alles netjes verpakt! π We zijn blij dat de schoenen van Shoesme favoriet zijn bij jullie. ππ Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shoesme
Snelle nette levering. Schoentjes goede kwaliteit.
Hi Danielle, Wat fijn om te horen dat de levering snel en netjes was, en dat de schoentjes van goede kwaliteit zijn! π Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shoesme
Bij Shoesme koop ik de schoenen voor onze dochter omdat de schoenen een aansluitende pasvorm hebben en een flexibele zool. Daar komt nog bij dat de kwaliteit zeer goed is. Ik ben erg tevreden.
Hi Diana, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de schoenen van Shoesme! π We zijn blij dat de pasvorm en de flexibele zool perfect zijn voor je dochter, en dat de kwaliteit je aanspreekt. ππ Bedankt voor je positieve review en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.