Goede site, duidelijke communicatie, goede bezorging en prachtige kinderschoenen, waar voor je geld! Ik ben er blij mee en mijn kleinzoon ook .
Hi Imke, Bedankt voor je fantastische review! π Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de site, communicatie en bezorging, Γ©n dat je kleinzoon blij is met zijn nieuwe schoenen. πβ¨ We doen ons best om waar voor je geld te bieden! Groetjes, Team Shoesme ππΆ
Wederom weer geweldige comfortabele schoenen. Groot fan!
Hi Mindy, Bedankt voor je geweldige review! π Wat fijn om te horen dat je weer zo tevreden bent met de comfortabele schoenen. ππ« We zijn blij dat je een grote fan bent van Shoesme! Groetjes, Team Shoesme ππ
Fijne schoentjes, alles van goed leer en heel flexibel.
Hi Sandra, Bedankt voor je geweldige review! π Wat fijn om te horen dat de schoenen van goed leer zijn en zo flexibel zitten. ππ We zijn blij dat je tevreden bent! Groetjes, Team Shoesme π
Vriendelijk personeel en goed geslaagd daardoor voor alledrie de kinderen
Hi Sem, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je zo vriendelijk geholpen bent en dat je geslaagd bent voor alledrie de kinderen. ππ We helpen graag om het perfecte paar te vinden! Groetjes, Team Shoesme π
Maten kloppen met gemeten maten waardoor wat je besteld ook gewoon goed is. En qua kwaliteit ook heel goed!
Hi Rina, Bedankt voor je geweldige review! π Wat fijn om te horen dat de maten goed kloppen en je zo tevreden bent met de kwaliteit. ππ We doen ons best om alles zo goed mogelijk te leveren! Groetjes, Team Shoesme
Ich bin sehr zufrieden
Hi Anne, Vielen Dank fΓΌr deine tolle Bewertung! π Es freut uns sehr, dass du so zufrieden bist. πβ¨ Liebe GrΓΌΓe, Team Shoesme π
Geweldige service en perfecte kwaliteit
Hi, Bedankt voor je geweldige review! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de service als de kwaliteit. ππ We doen ons best om altijd het beste voor je te bieden! Groetjes, Team Shoesme π
Schoenen online gekocht, goed advies vanuit de site gekregen. Bestelling volgende dag binnen waarop onze dochter er meteen gebruik van kon maken.
Hi Linda, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je het advies op de site waardeerde en dat de schoenen zo snel werden geleverd. ππ We zijn blij dat je dochter er meteen mee aan de slag kon! Groetjes, Team Shoesme π
Eerst voor de zoon altijd geslaagd en nu een heel tevreden dochter
Hi Hester, Wat een geweldige beoordeling, dank je wel! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zowel voor je zoon als voor je dochter altijd tevreden bent met onze schoenen. Dat betekent veel voor ons! π Bedankt voor het vertrouwen en je positieve feedback! π Groetjes, Team Shoesme
De eerste paar schoentjes haal ik bij shoesme. Kwaliteit is super en ze zijn erg leuk. Shoesme houdt goed rekening met wat je kindje nodig heeft bij het (leren) lopen. Mijn oudste is nu ruim 3 jaar en nog steeds blijven de schoenen van shoesme mijn favoriete merk.
Hi Soraya, Wat een fijn bericht, dank je wel! We zijn ontzettend blij om te horen dat onze schoenen je kinderen goed ondersteunen tijdens het leren lopen en dat je al zo lang tevreden bent. π Bedankt voor je vertrouwen en voor het kiezen van Shoesme voor je kleintjes. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Shoesme π
Mooie soepele laarsjes voor mijn dochter gekocht. Ze zijn stevig en hebben een rubber stukje op de neus waardoor ze langer mooi blijven. Shoesme blijft altijd erg lang mooi!
Hi Linda, Dank je wel voor je mooie beoordeling! We zijn blij dat de laarsjes voor je dochter goed bevallen en dat ze stevig en duurzaam zijn. Het is fijn om te horen dat ze ook langer mooi blijven! π Groetjes, Team Shoesme π’
Voor mijn zoontje koop ik alleen maar dit merk Schoenen!ze blijven goed! Altijd de leukste modellen! Voor ieder kind dus ruime keuze! Heb 1 x een paar gekocht die helaas snel kapot gingen! Gemaild en dit werd meteen geregeld! Top service dus! Voor mij geen ander merk!
Hi Joann, Bedankt voor je geweldige review! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van de schoenen en de service van Shoesme. πβ¨ Super dat we het probleem snel voor je hebben kunnen oplossen en dat je nu geen ander merk meer overweegt! Groetjes, Team Shoesme π
Super fijne schoenen met een flexibele zool voor mijn dochtertje van 15 maanden.
Hi Roxie, Bedankt voor je fijne review! π Wat geweldig om te horen dat de schoenen perfect zijn voor de voetjes van je dochtertje en dat de flexibele zool zo goed bevalt. ππΈ Groetjes, Team Shoesme ππΆ
Mijn dochter is erg blij met de "paardenschoenen". Zelf ben ik wat minder fan maar zolang het kindje blij is... β€οΈ
Hi Hanne, Bedankt voor je leuke review! π Wat fijn om te horen dat je dochter zo blij is met haar "paardenschoenen". π΄β¨ We begrijpen dat smaken verschillen, maar gelukkig maakt je dochter haar eigen keuze! Groetjes, Team Shoesme ππ
Al vijf jaar koop ik alle kinderschoenen bij Shoesme. Je betaalt er flink voor, maar krijgt wel hele mooie, kwalitatief goede schoenen!
Hi Anouck, Bedankt voor je geweldige review! π Wat fijn om te horen dat je al vijf jaar tevreden bent met de kwaliteit van onze schoenen. πβ¨ We zijn blij dat je de investering in Shoesme de moeite waard vindt β daar doen we het voor! Groetjes, Team Shoesme π
Mijn dochter loopt altijd zo weg op de schoenen van Shoesme. Passen top en blijven mooi.
Hi Debby, Bedankt voor je leuke review! π Wat fijn om te horen dat je dochter zo blij is met haar schoenen en dat ze goed passen en mooi blijven. ππ Groetjes, Team Shoesme π
Super mooie laarzen, weer, omvangen. Fantastische fitting, modieuze modellen en goede kwaliteit. Al jaren fan!
Hi, Bedankt voor je geweldige review! π Wat fijn om te horen dat je al jaren zo tevreden bent met de kwaliteit, de pasvorm en de modieuze modellen van Shoesme. π’β¨ Super dat de laarzen weer helemaal naar wens zijn! Groetjes, Team Shoesme π
Al meerdere paren besteld bij Shoesme en altijd tevreden. Kwalitatief goede schoenen, flexibele zool voor het leren lopen van mijn dochtertje en leuke designs.
Hi Kaylee, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit, flexibele zool en leuke designs van onze schoenen. ππ Het is geweldig dat je dochtertje er goed op leert lopen! Groetjes, Team Shoesme π
Dit zijn volgens mij de ideale schoenen voor peuters. De zool is zacht en zorgt ervoor dat de kleine voeten van mijn peuter hierin fijn zitten. Een aantal keren gedragen en tot nu toe zijn wij zeer tevreden
Hi Serra, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat de schoenen perfect passen en comfortabel zijn voor de kleine voetjes van je peuter. β¨ We zijn blij dat je tot nu toe zo tevreden bent! Groetjes, Team Shoesme ππ
Denken goed mee! Fijne schoenen! Mijn zoontje moest kort wennen maar loopt er nu goed op. Ook bij volgende schoenen denken wij aan shoesme!
Hi Anne, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je zoontje nu goed op de schoenen loopt en dat je de service als fijn hebt ervaren. πβ¨ We kijken ernaar uit om je ook bij de volgende schoenen weer te mogen helpen! Groetjes, Team Shoesme π
Kwaliteit is heel goed. Zowel van baby tot aan de kleuter leeftijd toe.
Hi Miranda, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat de kwaliteit van onze schoenen zowel voor babyβs als kleuters zo goed bevalt. πΆπβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
Altijd fan van de schoenen van Shoesme. Goede pasvorm en kwaliteit en ruime keuze. Mijn dochter is er heel blij mee! Daarnaast makkelijk te bestellen en retourneren en snelle levering.
Hi Eveline, Bedankt voor je geweldige review! π Wat fijn om te horen dat je dochter zo blij is met haar nieuwe schoenen en dat je de pasvorm, kwaliteit en het gebruiksgemak van onze service waardeert. ππβ¨ We zijn blij dat alles naar wens is! Groetjes, Team Shoesme ππ
Die Schuhe waren so schΓΆn. Leider wollten meine Kinder sie nicht anziehen
Hi Annika, Vielen Dank fΓΌr deine Bewertung! π Es tut uns leid zu hΓΆren, dass deine Kinder die Schuhe nicht anziehen wollten, obwohl sie schΓΆn sind. πβ¨ Vielleicht gefallen sie ihnen beim nΓ€chsten Mal mehr! Liebe GrΓΌΓe, Team Shoesme π
Blij met mooie stevige schoenen
Hi Anjuli, Bedankt voor je fijne review! π Wat leuk om te horen dat je blij bent met de stevige schoenen en de goede kwaliteit. πβ¨ Groetjes, Team Shoesme π
De schoenen van Schoesme zijn de beste schoenen voor kindervoeten. Goede en stevige schoenen/sandalen van goede kwaliteit. Onze dochter loopt het liefste elke dag op haar Schoesme schoenen of sandalen. Wij zijn fan!
Hi Dorien, Bedankt voor je geweldige review! π Wat fijn om te horen dat je dochter zo blij is met haar schoenen en sandalen, en dat de kwaliteit en stevigheid perfect zijn voor haar voetjes. ππ We zijn blij dat jullie echte fans zijn van Shoesme! Groetjes, Team Shoesme π
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.