Goede schoenen en goede service

Kwalitatief mooie en goede schoenen! Ook snel in huis dus de kleine kon er snel zijn stapjes mee maken. Zeker voor herhaling vatbaar!

Super fijne schoentjes

Hele fijne schoentjes voor de voetjes en fijn bij het leren lopen.

Fijne ervaring

Zachte en lichte schoentjes, voelen ook heerlijk soepel aan.

Kwaliteit is echt belangrijk en dat weet Shoesme!

Echt goede schoenen, keer op keer, voor een redelijke prijs. Heel fijn!

Fijn schoenenmerk!

Al meerdere keren schoenen besteld voor de kinderen. Op de website kan je het aantal cm van de voet invullen. Op basis daarvan wordt aangegeven welke maat geschikt is. Dit vond ik goed werken. Deze keer niet meerdere maten hoeven te bestellen. De schoenen zijn van goede kwaliteit. Blijven lang goed. Ik vond de ritsen aan de zijkant wel lastig open te ritsen bij eerdere schoenen. Het maakte niet dat ons kind de schoenen makkelijker aankreeg. Maar een vierjarige krijgt klittenband met elastische veters prima aan en uit. Fijn! De levering is zeer vlot en netjes. Terugsturen is ook eenvoudig.

Kom altijd terug bij shoesme! Fijne schoenen voor de kinderen, stevig en leuke designs.

Artikel snel geleverd en naar verwachting.

Stevige mooie schoenen

Fijne kwaliteit

Kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit schoenen. Mijn kinderen dragen ze telkens weer met plezier.

Fijne schoenen

Mijn kind is enorm blij met de schoenen omdat ze mooi zijn en lekker zitten.

Super snel en helemaal top

Ik zocht schoenen voor mijn dochter, want ze was weer eens uit de vorige gegroeid. Hele mooie bij shoesme gevonden, besteld en de volgende dag al in huis. Hoefde het kind ook niet lang op blote voeten te lopen ;)

Supertoffe schoenen

Wederom een paar superleuke schoenen gekocht voor onze dochter! Daarnaast maken we ook graag gebruik van de schoenmeter zodat we altijd de juiste maat hebben

Goede service kwaliteit en snelle levering

Love iT

Wij zijn fan van de schoenen van Shoesme, ze zitten goed/ comfortabel en flexibel zodat mijn zoontje goed kan rennen en ravotten met schoenen aan. Leuke modellen, genoeg keuze. En niet te prijzig voor goede schoenen.

Prachtige, stevige boots met goed voetbed

Supersnel verstuurd. Mijn dochter loopt alleen in boots van shoesme. Ze zijn stevig met een goed voetbed voor voldoende ondersteuning bij groeiende voetjes. Daarnaast zijn ze ontzettend mooi, met gave printjes en kleuren. Ik ben al jaren fan van de boots. Ja, ze zijn aan de prijs, maar een kindervoetje behoeft naar mijn mening een goede schoen. De boots van shoesme zijn ook nog eens fashionable!

Hele fijne schoentjes!

Ik heb nu voor de tweede keer schoentjes besteld bij Shoesme voor mijn zoontje, en ik ben echt zo tevreden! Ik heb meerdere schoentjes gehad voor mijn zoontje maar ik merk dat Shoesme echt het beste is voor zijn voetjes, door de flexibele zool kan hij veel beter lopen op de schoentjes van Shoesme als van een ander merk. Niet alleen zijn ze mega goed voor de voetjes, maar hebben ze ook zulke mooie kleuren en modellen. Ik ben echt verzot op dit merk!

De schoenen hebben een goede pasvorm, zijn modieus, alles wordt snel en netjes geleverd!

Voor alle kids altijd Shoesme, uitstekende kwaliteit!

Kids altijd blij met de schoenen van Shoesme!

Wederom superblij met de stoere stappertjes

Ik ben al jaren een groot fan van Shoesme. De schoenen zien er niet alleen heel leuk uit: ze zijn kwalitatief ook erg goed. Soepele zool voor de beginnende lopertjes en soepel leer in mooie kleurtjes.

Schoenen zijn van goede kwaliteit en stevig voor het kindervoetje!

Wij zijn fan van shoesme. Ons zoontje loopt stevig op de schoenen en de kwaliteit is top. Daarnaast vind ik het design wat stoerder, dan de doorsnee kinderschoen.

Schoenen altijd top, zeker met de beschrijving op de site.

Fijn om te lezen dat de schoenen smal of breed vallen. En dat er zeker schoenen zijn voor de smalle voetjes. Laarzen zijn voor de kleinste helemaal top.

Prachtige schoen en comfortabel

Mijn zoontje van bijna 3 loopt al maanden op sandalen. Maar nu het weer toch een beetje anders word, moest hij ook weer dichte najaarsschoenen hebben. Werkelijk een prachtige schoen, goed flexibel. Na enige aarzeling vanuit mijn zoontje mocht de schoen toch aan, en nu sinds een week wilt hij alleen maar zijn nieuwe schoenen aan! Dus super geslaagd.

Perfecte, modieuze, mooie schoenen

Wij kopen al jaren schoenen van Shoesme voor onze dochter. Het zijn kwalitatief goede schoenen, die ook nog eens mooi en modieus zijn. Wij zijn er erg blij mee en onze dochter ook.

Werkt snel en simpel

Het werkt snel en simpel. Super handig dat de maataanduiding er ook bij staat

Super goede schoenen voor beginnende leren lopen!

Mijn dochter die vlak voor haar tweede verjaardag pas bedacht dat ze wilde (los) lopen en dat op schattige sneakers van shoesme!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg