Super schoenen

Shoesme heeft goede kwaliteit schoenen met leuke designs! Ook hebben ze fijne service en snelle levering!

Kwaliteit staat voorop bij Shoesme

Shoesme heeft een ruime keuze in super leuke, hippe maar bovenal kwaliteit kinderschoenen!! Voor elk wat wils!

al jaren voor onze beide meisjes de beste schoenen vanaf de 1e stap

uitstekend

Heel blij met de schoentjes!

Goede webshop en snelle service. Heel blij met de kwaliteit van de schoentjes!

Gave sneakers

Onze dochters hebben al meerdere keren dit model sneaker gehad en we zijn er heel tevreden over. Goede kwaliteit, mooi materiaal, lopen fijn, leuke kleuren of printjes, gewoon echt een aanrader!

Leuke sandalen gekocht. Een paar groene en een paar met zand kleur. De groene weken qua kleur alleen een beetje af… verder echt top!

Mooie kwalitatieve schoen

Ik ben heel tevreden met de schoenen van Shoesme. Ze zitten goed om de voeten van m’n dochtertje en worden snel geleverd. Groot assortiment om uit te kiezen voor zowel zomer als winterschoenen, maar bij ons zijn de sneakers die je het hele jaar door kunt dragen favoriet.

Zeer fijne en kwalitatief goede schoenen!

Ik koop voor de kinderen sinds de geboorte al schoenen van Shoesme. Kwalitatief goede kinderschoenen en ook nog eens leuke en hippe ontwerpen. De schoenmeter is ideaal voor het bepalen van de juiste schoenmaat.

Perfect!

De ALLERBESTE schoentjes voor kindjes die net kunnen lopen (baby proof). En snelle verzending!

Leuk!

Leuke schoentjes, passen goed.

Goede schoenen snelle service

Mijn dochters hebben alleen maar schoenen van Shoesme. Ik meet de voeten met de meethulp en bestel weer een vrolijk nieuw paar.

Mooi en comfortabel schoenen.

Mijn dochter draagt ​​al enkele jaren schoenen van dit bedrijf, ik ben zeer tevreden. De schoenen zijn comfortabel, duurzaam en erg mooi.

Snelle levering en kwaliteit schoenen

Gemakkelijk bestellen en snelle levering. Ik eenvoudig kunnen retourneren met voorgeprint retour label.

Leuke schoenen, zitten altijd fijn, goede service. Aanrader!

Ik ben altijd tevreden over Shoesme. Erg fijn!

Snelle service, perfecte pasvorm, fijn uiterlijk

Uitgebreid assortiment , voor iedere voet een passende schoen. Super snelle service, een feestje om uit te pakken!

Onze zoon loopt echt het beste met Shoesme schoenen

Super schoenen!

Ik ben groot fan van Shoesme en Go bananas. De schoenen zijn betaalbaar en gaan echt een heel seizoen mee. Mijn kinderen lopen super goed op de schoenen. Vrolijke kleurtjes. Daarnaast ben ik als (kinder)podotherpeut ook helemaal fan van go bananas. Ik adviseer deze schoenen vaak aan ouders. Juist omdat ze zo betaalbaar zijn, maar wel stevig en erg slijtvast. De leuke kleuren spreken de jonge kinderen ook altijd aan! Groot fan hier!!!

Snelle verzending en altijd fijne kwaliteit

Zowel de levering als de kwaliteit is top bij shoesme

De schoenen gaan heel makkelijk aan. De zool is goed buigbaar waardoor ze heel soepel lopen. En ze zien er ook nog eens fantastisch uit!!

Super snelle levering

Fijne schoenen en snelle levering, retourneren is ook heel makkelijk

Kwalitatief leuk

2x schoenen besteld voor mijn baby/peuter. Fijne schoenen, leuk design.

Super fijne schoenen!

Met Shoesme weet ik dat mijn dochtertje goede schoenen draagt. Ze zien er leuk uit mijn zijn ook van hoge kwaliteit. Ze zien er naar veel dragen altijd goed uit. Je kan ze namelijk ook goed onderhouden. Kortom, ik ben er blij mee!

Top kwaliteit voor een betaalbare prijs en snelle verzending

Eigenlijk dragen mijn beide kindjes Shoesme schoentjes en ik koop eigenlijk bijna geen andere schoenen meer. Fantastische kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs.

Echt een aanrader, snel, kwalitatief en mooi prijs voor wat je krijgt.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg