Mooie vrolijke schoenen

Shoesme schoenen zitten goed bij mijn dochters al vanaf de eerste stapjes, ook zijn er altijd vrolijke modellen

De beste schoenen voor een kind in de groei

Wij hebben nu al 3 jaar schoenen van shoesme voor onze zoon. Het design is top, de kwaliteit en het draagcomfort. Onze zoon trekt ze aan en rent ermee weg, dat is met andere merken wel anders geweest. Inmiddels weer 2 paar nieuwe sneakers binnen, hij loopt er super goed op en ze zijn stoer dat is heel belangrijk als je al 5 bent ;) Makkelijk schoon te houden met Jason Markk foam en vervolgens Jason Markk repel spray.

Zeer goede service

Alles op tijd en netjes bezorgd. Na het passen mogelijkheid om gratis te retourneren. Vorig jaar probleem met sandaal, toen ook snel en goed opgelost.

Snelle service, goede schoenen

Inmiddels koop ik alleen nog maar schoenen van Shoesme voor mijn dochter. Deze lopen fantastisch en het behoud de natuurlijke vorm van haar voet. Zeker een aanrader.

Mooie schoenen

De maat is echt perfect en ook de keuze er is voor iedereen wat te vinden van klassiek tot modern. Wij zijn tevreden en zouden de schoenen aan iedereen aanbevelen.

Stevige schoenen

Goede loopschoenen. Ik koop standaard shoesme schoenen voor mijn kinderen. Zo weet ik dat ze op stevige goede schoenen lopen. Ook blijven ze mooi, zelfs na het kruipen.

Heel erg tevreden en blij!

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kindje! Bij mijn eerste kindje heb ik ook schoentjes besteld bij shoesme, en nu mijn zoontje ook zijn eerste stapjes zet is het juist heel belangrijk om een goede schoen te hebben, ik ben heel erg blij met mijn aankoop. De schoenen die ik heb gekocht zijn helemaal van leer. En met een flexibele zool! Dit is juist goed voor de ontwikkelingen van zijn voetjes. Als ik mijn dochter ga aankleden komt mijn zoontje al aangelopen trots met zijn schoentjes in zijn handen! Dus moeder en kind zijn heel blij en erg tevreden met de schoenen en de service. Een echte aanrader!

Waar voor je geld

Kwaliteit kost geld. Deze schoenen zijn super goed en ook nog heel hip! Aanrader.

Toffe sneakers

Snelle bezorging, goede pasvorm, juiste maat (ik gebruik altijd het Shoesme meetsysteem), dus top!

Kinderbestendige betaalbare schoenen

Breed aanbod kinderschoenen. Die met rubber neuzen zijn favoriet.

Met de maattabel bestel je makkelijk de juiste maat en de schoenen zitten altijd goed bij mijn zoontje. En een extra plus is het leuke design

Leuke hippe print en goede schoenen!

Shoesme schoenen gaan hier altijd lang mee.. leuke hippe print, stevige neuzen en zitten altijd goed.

Heel mooi en makkelijk

Mooi en makkelijk

Beste trendy kinderschoenen

Koop altijd Shoesme schoenen voor mn zoontje van 3,5 jaar. Zitten perfect en hele leuke mooie hippe schoenen! Mama blij en kind blij!

Hippe schoenen goede kwaliteit!

Al jaren koop ik Shoesme schoenen voor mijn zoontje en dochter. De kwaliteit is super, goed voetbed, leren binnenzool en trendy designs! Ik ben dan!

Topschoenen

Super fijne stevige schoenen. En ook nog leuk!

Prachtige laarzen

Fijne pasvorm , mooi design. Mijn dochterbis ee superblij mee

Perfect!

Ik ben heel tevreden met de duidelijke beschrijving van de pasvorm van de schoenen van shoesme. Zo koop ik dus nooit een miskoop! Doordat de schoenen van leer zijn gaan ze lang mee. Ik kom zeker terug!

Fantastische schoen!

Mijn dochter loopt op wolken! Wat een fantastische schoen is dit !!

Snelle levering en schoentjes zijn altijd top!

Leuke schoentjes die goed lopen en zitten.

Schoenen van schoesme zijn heel fijn. Hebben een goed pasvorm, fijne materialen en bestand tegen kindergebruik. Daarnaast is het fijn dat je het voetbed eruit kunt nemen zodat goed kunt zien hoe het schoentje valt.

Altijd top!!

Geweldige schoenen, en nu ook nog mooi afgeprijsd :) mijn zoon en dochter zijn helemaal blij met de nieuwe schoenen!

Goed zittende schoenen voor groeiende voetjes

Van de eerste stapschoentjes tot aan de sneakers van nu dragen mijn kinderen de schoenen van Shoesme. Het zijn schoenen met een fijne pasvorm, die ook tegen een stootje kunnen. Ze slijten hier niet sneller dan mijn kinderen eruit groeien;). Wat ik ook heel fijn vind, is dat je thuis de maat kan opmeten met het meetsysteem en zo goed in de gaten kan houden of de schoenen nog passen.

KOALITY!

Mijn dochter blij, ik blij!

Comfy, soepel en stylish

Goede stevige, comfortabele schoentjes die erg soepel zijn en er ook nog eens leuk uitzien! De allereerste schoentjes voor mijn kleine meid hier gehaalt waar ze fijn haar eerste stapjes op heeft kunnen doen en ook nog mee kon kruipen. Het volgende maatje ook pas gehaald!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg