Shoesme schoenen zitten goed bij mijn dochters al vanaf de eerste stapjes, ook zijn er altijd vrolijke modellen
Hi Ronald, Bedankt voor deze positieve review ❤️ Onwijs toffe sneakers met vlinders voor een echte fashionista! Groetjes Team Shoesme
Wij hebben nu al 3 jaar schoenen van shoesme voor onze zoon. Het design is top, de kwaliteit en het draagcomfort. Onze zoon trekt ze aan en rent ermee weg, dat is met andere merken wel anders geweest. Inmiddels weer 2 paar nieuwe sneakers binnen, hij loopt er super goed op en ze zijn stoer dat is heel belangrijk als je al 5 bent ;) Makkelijk schoon te houden met Jason Markk foam en vervolgens Jason Markk repel spray.
Hi Romay, Wat een leuke review; een echte Shoesme fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️ Veel plezier van de leuke bestelde Shoesme grijs met blauwe sneaker. Groetjes Team Shoesme
Alles op tijd en netjes bezorgd. Na het passen mogelijkheid om gratis te retourneren. Vorig jaar probleem met sandaal, toen ook snel en goed opgelost.
Hi! Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Groetjes, Team Shoesme
Inmiddels koop ik alleen nog maar schoenen van Shoesme voor mijn dochter. Deze lopen fantastisch en het behoud de natuurlijke vorm van haar voet. Zeker een aanrader.
Hi Laura, Bedankt voor de 9! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier met jouw nieuwe Shoesme schoenen. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Groetjes Team Shoesme
De maat is echt perfect en ook de keuze er is voor iedereen wat te vinden van klassiek tot modern. Wij zijn tevreden en zouden de schoenen aan iedereen aanbevelen.
Hi Jennifer, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Ik wens je heel veel plezier van de schoentjes en hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Goede loopschoenen. Ik koop standaard shoesme schoenen voor mijn kinderen. Zo weet ik dat ze op stevige goede schoenen lopen. Ook blijven ze mooi, zelfs na het kruipen.
Hi Danielle, Wauw, bedankt voor de 9! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen jouw zoon heel veel plezier met de gave Shoesme witte sneaker met stripings mét de kidsproof stootneus. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Groetjes Team Shoesme
Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kindje! Bij mijn eerste kindje heb ik ook schoentjes besteld bij shoesme, en nu mijn zoontje ook zijn eerste stapjes zet is het juist heel belangrijk om een goede schoen te hebben, ik ben heel erg blij met mijn aankoop. De schoenen die ik heb gekocht zijn helemaal van leer. En met een flexibele zool! Dit is juist goed voor de ontwikkelingen van zijn voetjes. Als ik mijn dochter ga aankleden komt mijn zoontje al aangelopen trots met zijn schoentjes in zijn handen! Dus moeder en kind zijn heel blij en erg tevreden met de schoenen en de service. Een echte aanrader!
Hi Sanne, Wauw! Een 10! Daar worden wij heel blij van en extra leuk om te lezen dat onze service zo goed bevalt😊 Groetjes Team Shoesme
Kwaliteit kost geld. Deze schoenen zijn super goed en ook nog heel hip! Aanrader.
Hi Luca, Wauw, dank je voor de mooie 10!❤️wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over Shoesme!❤️ We wensen jouw kindje heel veel plezier met de hippe witte basket sneaker! Hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten Team Shoesme
Snelle bezorging, goede pasvorm, juiste maat (ik gebruik altijd het Shoesme meetsysteem), dus top!
Hi Loes, Heel erg bedankt voor de 10!❤️ Dankjewel voor het delen van jouw ervaring met ons handig meetsysteem en voor het vertrouwen in Shoesme. Hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten Team Shoesme
Breed aanbod kinderschoenen. Die met rubber neuzen zijn favoriet.
Hi Lonneke, Bedankt voor deze positieve review❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de rubberen neuzen, zijn ook heerlijk "hufterproof". 😘 Hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten Team Shoesme
Met de maattabel bestel je makkelijk de juiste maat en de schoenen zitten altijd goed bij mijn zoontje. En een extra plus is het leuke design
Hi Leonie, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het meetsysteem, de schoenen en over the looks!😘 We wensen jouw zoon heel veel plezier met de gave canvas sneakers. Tot ziens op onze webshop. Groeten, Team Shoesme
Shoesme schoenen gaan hier altijd lang mee.. leuke hippe print, stevige neuzen en zitten altijd goed.
Hi Esmee, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️Het doet ons veel plezier om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen jouw dochter heel veel plezier met de gave multicolor sneaker. Hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten Team Shoesme
Mooi en makkelijk
Hi Nina, Heel erg bedankt voor de 10!❤️ Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Shoesme! Wij zien je graag terug op onze webshop. Groeten, Team Shoesme
Koop altijd Shoesme schoenen voor mn zoontje van 3,5 jaar. Zitten perfect en hele leuke mooie hippe schoenen! Mama blij en kind blij!
Hi Cindy, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Ik wens je heel veel plezier van de stoere Shoesme grijs-oranje sneakers en hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Al jaren koop ik Shoesme schoenen voor mijn zoontje en dochter. De kwaliteit is super, goed voetbed, leren binnenzool en trendy designs! Ik ben dan!
Hi Inge, Wat een leuke review; een echte Shoesme fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️ Veel plezier van de leuke bestelde Shoesme wit met beige sneaker. Groetjes Team Shoesme
Super fijne stevige schoenen. En ook nog leuk!
Hi Gerianne, Van deze review worden wij heel erg blij. Jij blij, wij blij. ❤️ Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Fijne pasvorm , mooi design. Mijn dochterbis ee superblij mee
Hi Astrid, Bedankt voor deze positieve review ❤️ Onwijs toffe laarzen voor een echte fashionista! Groetjes Team Shoesme
Ik ben heel tevreden met de duidelijke beschrijving van de pasvorm van de schoenen van shoesme. Zo koop ik dus nooit een miskoop! Doordat de schoenen van leer zijn gaan ze lang mee. Ik kom zeker terug!
Hi Kelly, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen jouw dochter heel veel plezier met de gave sandalen. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Groetjes Team Shoesme
Mijn dochter loopt op wolken! Wat een fantastische schoen is dit !!
Hi Iris, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Onwijs veel plezier gewenst met de BARST! zwart-witte sneaker. Wij zien je graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Leuke schoentjes die goed lopen en zitten.
Hi Noortje, Bedankt voor deze positieve review ❤️ Onwijs toffe sneakers heb je uitgekozen voor je kleintje! Groetjes Team Shoesme
Schoenen van schoesme zijn heel fijn. Hebben een goed pasvorm, fijne materialen en bestand tegen kindergebruik. Daarnaast is het fijn dat je het voetbed eruit kunt nemen zodat goed kunt zien hoe het schoentje valt.
Hi Eline, Bedankt voor de 10! Wat fijn dat onze babyproof schoentjes zo goed bevallen. Deze eerste loopschoentjes zijn perfect voor de eerste stapjes. ❤️ Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Team Shoesme
Geweldige schoenen, en nu ook nog mooi afgeprijsd :) mijn zoon en dochter zijn helemaal blij met de nieuwe schoenen!
Hi Lotte, Bedankt voor je review. ❤️ Gave schoenen heb je besteld voor je zoon en je dochter! Onwijs veel plezier ervan en hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Van de eerste stapschoentjes tot aan de sneakers van nu dragen mijn kinderen de schoenen van Shoesme. Het zijn schoenen met een fijne pasvorm, die ook tegen een stootje kunnen. Ze slijten hier niet sneller dan mijn kinderen eruit groeien;). Wat ik ook heel fijn vind, is dat je thuis de maat kan opmeten met het meetsysteem en zo goed in de gaten kan houden of de schoenen nog passen.
Hi Laura, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Ik wens je heel veel plezier van de schoentjes en hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Mijn dochter blij, ik blij!
Hi Heidi, Van deze review worden wij heel erg blij. Dochter blij, jij blij, wij blij. ❤️ Heel veel plezier met de Go Banana's KOALA sneaker en hopelijk tot snel in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Goede stevige, comfortabele schoentjes die erg soepel zijn en er ook nog eens leuk uitzien! De allereerste schoentjes voor mijn kleine meid hier gehaalt waar ze fijn haar eerste stapjes op heeft kunnen doen en ook nog mee kon kruipen. Het volgende maatje ook pas gehaald!
Hi Fenneke, Bedankt voor de 10! Wat fijn dat onze basket sneaker zo goed bevalt. ❤️ Deze eerste loopschoentjes zijn perfect voor de eerste stapjes, maar ook voor de vervolgstapjes. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg