Al jaren vaste klant voor mijn 3 kinderen

Al jarenlang een trouwe en vaste klant voor onze kinderen. Zij dragen enkel Shoesme. Blijven erg lang mooi en veel keuze !

Snel bezorgd, hippe, goede schoentjes voor mijn lieve kleinzoon!

Voor mijn kindjes koop ik altijd Shoesme schoenen omdat deze de juiste ondersteuning bieden en er ook nog eens super mooi en hip uitzien. Ze zijn van goede kwaliteit en lopen heerlijk. Er is altijd veel keus. Ik heb dit keer zelfs 2 paar nieuwe schoenen gekocht voor m’n dochtertje omdat we gewoon niet konden kiezen! Ze zijn zo leuk!

Fijne ervaring

Mijn bestelling was heel snel binnen. Artikel was compleet.

Praktische en schattige dreumes schoen.

Leuk schoentje met een mooie stevige rubberen neus waardoor de voeten droog blijven

Snel en goed

Mooie schoenen, passen goed, handige maattabel erbij voor nieuwe schoentjes. Aanbiedingen maken het ook aantrekkelijk qua prijs

Stoere en stevige schoenen

Goede kwaliteit, prettige en vlugge bezorging en mijn dochter is blij

Super fijne en leuke schoentjes voor mijn zoontje!

Heb alleen nog maar van Shoesme schoentjes gekocht voor mijn zoontje! Zijn gewoon heel leuk, degelijk en hij loopt er goed op!

Leuke stevige schoenen

Mijn kinderen lopen al jaren op Shoesme schoenen. Even meten met de Shoesme voetenmeter, en we weten welke maat we nodig hebben. De kinderen vinden de schoenen mooi en fijn zitten. Wij vinden het fijn dat de schoenen passen bij de leeftijd en lang mooi blijven, door bijvoorbeeld de stootneuzen. De enkele keer dat we een ander merk schoenen hebben gehad viel dat vrij snel tegen qua slijtage, dus snel weer terug naar Shoesme.

Fijne flexibele schoenen

Leuke schoenen na opmeten extra paar online besteld, snel geleverd, zitten fijn

Perfect!

De service is uitstekend en je merkt aan alles dat er goed is nagedacht over kwaliteit en comfort. De schoenen zijn stevig, mooi afgewerkt en perfect voor kindervoeten. De prijs is misschien wat hoger dan gemiddeld, maar absoluut in verhouding tot wat je krijgt. Zeker een aanrader!

Leuke laarzen, omschrijving goed dus maatje groter genomen, dochter helemaal blij en snelle levering

Geweldige schoenen op maat

De schoenen van shoesme zijn zo leuk en zoveel keuze, wat vaak zorgt voor keuze stress ;-). Ze zijn stevig en gaan ook lang mee.

Goede schoenen

Goede schoenen die ook nog eens leuk uitzien voor je kleintje!

Fijn schoentje voor mijn peuters en snel verzonden!

Goede kwaliteit schoenen voor een goede prijs

Al vanaf de eerste loopschoenen tot nu altijd een goede match met shoesme. Voor smalle voeten ook perfect aansluitend, goed voetbed en stevige schoenen. Perfect voor de groeiende kindervoetjes.

Precies wat je wilt

Heb nu al meerdere keren schoenen van shoesme besteld. Leuk design vooral voor kinderen van goede materialen en een goede pasvorm. Ze spelen, rennen en wandelen er hele bergwandelingen op en alsnog slijten ze niet. Ik raad deze zeker aan.

Fijn retour beleid, snelle levering. Goede schoenen. Zoon met hielspoor heeft geen last meer sinds het dragen van schoesme schoenen

Altijd tevreden

Altijd tevreden over de kwaliteit van de schoentjes en dat voor een heel goede prijs. Ik koop hier elk seizoen schoenen voor de kindjes!

Goede kwaliteit, nagedacht over bescherming zodat kinderen kunnen spelen

Erg mooie kwaliteit, neuzen zij goed beschermd zodat ze ook netjes blijven. Ook het design vind ik erg leuk

Favoriete schoenen

Erg fijne schoenen voor onze peuter. Fijne pasvorm en flexibele zolen

Kost wat, maar wel echt tevreden

De prijzen vind ik voor kinderschoentjes wel echt duur, maar goede schoenen zijn ook erg belangrijk. Nu 2 paar aangeschaft en erg blij mee. Goede kwaliteit, ze rent er op weg en die flexibele zool is top.

Shoesme zit altijd goed en fijn om mijn dochter haar voeten ❀️

Shoesme schoenen zijn we al fan van sinds ze haar eerst stapjes mocht zetten. Inmiddels bijna 4 jaar oud en de collectie is al goed gewisseld van sandalen tot sneakers en voor de winter weer mooie laarsjes aangeschaft!

Top !

Zoals altijd goede schoenen, juiste maat perfecte kwaliteit.

Overzichtelijke webwinkel met ruim assortiment

Snelle verzending en makkelijk zoeken en filteren. Ook afrekenen gaat vlot. Alles prima!

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg