Al jarenlang een trouwe en vaste klant voor onze kinderen. Zij dragen enkel Shoesme. Blijven erg lang mooi en veel keuze !
Hi Sharon, Wat leuk om te horen dat jullie al jarenlang vaste Shoesme-fans zijn voor jullie drie kinderen! ππ Superfijn dat de schoenen mooi blijven Γ©n dat jullie onze ruime collectie weten te waarderen. We blijven hard werken om ieder seizoen weer iets moois te bieden. Bedankt voor jullie trouwe vertrouwen in Shoesme β op naar nog veel meer stapjes samen! Groetjes, Team Shoesme
Snel bezorgd, hippe, goede schoentjes voor mijn lieve kleinzoon!
Hi Anita, Wat fijn dat je zo tevreden bent! π Snel bezorgd Γ©n een hip paar schoentjes voor je kleinzoon β dat klinkt als een succes. Superleuk dat jullie voor Shoesme kiezen om die kleine voetjes te verwennen. Veel plezier met de schoentjes en tot de volgende keer! Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Voor mijn kindjes koop ik altijd Shoesme schoenen omdat deze de juiste ondersteuning bieden en er ook nog eens super mooi en hip uitzien. Ze zijn van goede kwaliteit en lopen heerlijk. Er is altijd veel keus. Ik heb dit keer zelfs 2 paar nieuwe schoenen gekocht voor mβn dochtertje omdat we gewoon niet konden kiezen! Ze zijn zo leuk!
Hi Caren, Wat leuk om te horen dat je weer voor Shoesme hebt gekozen! π Helemaal begrijpelijk dat kiezen lastig was met zoveel toffe modellen β wij kunnen vaak zelf ook niet kiezen π. Fijn dat je dochter zo blij is met haar nieuwe paar (of twee!). En super dat je de juiste ondersteuning voor haar voetjes belangrijk vindt, daar doen we het voor! Heel veel draagplezier gewenst namens ons allemaal! Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Mijn bestelling was heel snel binnen. Artikel was compleet.
Hi Cynthia, Wat fijn om te horen dat je zoβn goede ervaring hebt gehad met je bestelling! π We doen ons best om alles zo snel en compleet mogelijk te leveren β fijn dat dat ook bij jou zo is gegaan. Heel veel plezier met je aankoop en bedankt voor je vertrouwen in Shoesme! Groetjes, Team Shoesme ππ
Leuk schoentje met een mooie stevige rubberen neus waardoor de voeten droog blijven
Hi Katinka, Wat fijn dat je zo enthousiast bent over onze dreumesschoentjes! Die stevige rubberen neus is inderdaad niet alleen praktisch, maar ook superhandig om kleine voetjes droog en beschermd te houden tijdens het avontuur van de dag. β¨ Dankjewel voor je mooie review en tot de volgende bestelling! Groetjes, Team Shoesme ππ
Mooie schoenen, passen goed, handige maattabel erbij voor nieuwe schoentjes. Aanbiedingen maken het ook aantrekkelijk qua prijs
Hi Manon, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de schoenen Γ©n onze maattabel goed kon gebruiken! π Fijn dat ook de aanbiedingen je aanspreken β zo maken we kwalitatieve kinderschoenen nΓ©t even wat leuker geprijsd. We hopen dat de nieuwe schoentjes met veel plezier gedragen worden! Groetjes, Team Shoesme ππ
Goede kwaliteit, prettige en vlugge bezorging en mijn dochter is blij
Hi Wietske, Wat leuk dat jullie dochter blij is met haar nieuwe Shoesme schoenen! Stoer Γ©n stevig β precies wat je zoekt voor actieve kindervoetjes πͺπ. En superfijn om te horen dat de bezorging snel en prettig verliep. Dat is precies waar we voor gaan! Groetjes, Team Shoesme π€
Heb alleen nog maar van Shoesme schoentjes gekocht voor mijn zoontje! Zijn gewoon heel leuk, degelijk en hij loopt er goed op!
Hi Femke, Wat superleuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze schoentjes voor je zoontje! π We vinden het geweldig dat hij er fijn op loopt Γ©n dat jij blij bent met het design Γ©n de degelijkheid. Daar doen we het voor! π Bedankt voor je trouwe keuze voor Shoesme β op naar nog veel fijne stapjes samen! Groetjes, Team Shoesme β¨
Mijn kinderen lopen al jaren op Shoesme schoenen. Even meten met de Shoesme voetenmeter, en we weten welke maat we nodig hebben. De kinderen vinden de schoenen mooi en fijn zitten. Wij vinden het fijn dat de schoenen passen bij de leeftijd en lang mooi blijven, door bijvoorbeeld de stootneuzen. De enkele keer dat we een ander merk schoenen hebben gehad viel dat vrij snel tegen qua slijtage, dus snel weer terug naar Shoesme.
Hi Marcia, Wat fijn om te lezen dat jullie al jaren zo tevreden zijn met Shoesme! π Het doet ons goed dat de schoenen goed passen, fijn zitten en lang mooi blijven, en dat onze voetenmeter jullie daarbij helpt. Bedankt voor het delen van jullie ervaring en voor het aanbevelen van Shoesme! Groetjes, Team Shoesme
Leuke schoenen na opmeten extra paar online besteld, snel geleverd, zitten fijn
Hi Chantal, Wat fijn om te lezen dat de schoenen goed passen π en snel geleverd zijn π¦! Geweldig dat jullie zo tevreden zijn met jullie extra paar π. Bedankt voor het delen van je ervaring en voor het aanbevelen van Shoesme π. Groetjes, Team Shoesme
De service is uitstekend en je merkt aan alles dat er goed is nagedacht over kwaliteit en comfort. De schoenen zijn stevig, mooi afgewerkt en perfect voor kindervoeten. De prijs is misschien wat hoger dan gemiddeld, maar absoluut in verhouding tot wat je krijgt. Zeker een aanrader!
Hi A., Wat geweldig om zoβn mooie review te ontvangen π! Fijn om te horen dat jullie de service, kwaliteit en comfort van onze schoenen waarderen π. We vinden het top dat jullie Shoesme aanbevelen π. Groetjes, Team Shoesme
Leuke laarzen, omschrijving goed dus maatje groter genomen, dochter helemaal blij en snelle levering
Hi Danielle, Wat fijn om te horen dat de laarzen goed passen en dat je dochter er helemaal blij mee is π! Top dat de levering ook snel was π. Bedankt voor het delen van je ervaring en voor het aanbevelen van Shoesme π. Groetjes, Team Shoesme
De schoenen van shoesme zijn zo leuk en zoveel keuze, wat vaak zorgt voor keuze stress ;-). Ze zijn stevig en gaan ook lang mee.
Hi Genevieve, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je Shoesme schoenen π! Leuk dat je geniet van de ruime keuze π (keuzestress begrijpen we helemaal π). Geweldig dat ze stevig zijn en lang meegaan π. Groetjes, Team Shoesme
Goede schoenen die ook nog eens leuk uitzien voor je kleintje!
Hi M., π Dankjewel voor je mooie beoordeling! π Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit Γ©n het leuke design van de schoenen voor je kleintje. ππ Groetjes, Team Shoesme
Fijn schoentje voor mijn peuters en snel verzonden!
Hi Demi, π Wat een mooie beoordeling, dankjewel! π Wat fijn om te horen dat de schoentjes zo goed bevallen voor je peuters en dat je tevreden bent over de snelle verzending. Dat doet ons erg goed! πβ¨ Groetjes, Team Shoesme
Al vanaf de eerste loopschoenen tot nu altijd een goede match met shoesme. Voor smalle voeten ook perfect aansluitend, goed voetbed en stevige schoenen. Perfect voor de groeiende kindervoetjes.
Hi Faye, Wat een prachtige beoordeling, dankjewel! π Wat fijn om te lezen dat Shoesme al vanaf de eerste stapjes een goede match is en dat onze schoenen zo goed aansluiten bij smalle voetjes. π We vinden het super om te horen dat het voetbed en de stevigheid bijdragen aan de gezonde groei van kindervoetjes. π Groetjes, Team Shoesme β¨
Heb nu al meerdere keren schoenen van shoesme besteld. Leuk design vooral voor kinderen van goede materialen en een goede pasvorm. Ze spelen, rennen en wandelen er hele bergwandelingen op en alsnog slijten ze niet. Ik raad deze zeker aan.
Hi Martine, Wat een fantastische beoordeling, dankjewel! π Wat super om te horen dat de Shoesme schoenen met hun leuke design, goede materialen en fijne pasvorm zo goed bevallen.π Dat ze zelfs na spelen, rennen en bergwandelingen nog steeds zo mooi blijven, maakt ons heel blij om te lezen. πͺβ°οΈ Groetjes, Team Shoesme β¨
Fijn retour beleid, snelle levering. Goede schoenen. Zoon met hielspoor heeft geen last meer sinds het dragen van schoesme schoenen
Hi Loraine, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! π Geweldig dat je zoon met hielspoor geen klachten meer heeft sinds hij Shoesme schoenen draagt β dΓ‘t is waar we het voor doen πͺ Ook fijn dat je onze snelle levering en het retourbeleid als prettig hebt ervaren. Dankjewel voor je mooie review! Groetjes, Team Shoesme π
Altijd tevreden over de kwaliteit van de schoentjes en dat voor een heel goede prijs. Ik koop hier elk seizoen schoenen voor de kindjes!
Hi Valentina, Wat ontzettend leuk om te horen dat je zoβn trouwe Shoesme-fan bent! π We vinden het geweldig dat je elk seizoen bij ons terugkomt voor nieuwe schoentjes voor de kindjes. En natuurlijk fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en prijs β daar doen we het voor! Heel veel dank voor je mooie woorden en graag tot de volgende bestelling! Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Erg mooie kwaliteit, neuzen zij goed beschermd zodat ze ook netjes blijven. Ook het design vind ik erg leuk
Hi Jeany, Dank voor je mooie woorden! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit Γ©n het design van onze schoenen. We besteden veel aandacht aan de bescherming van kindervoeten, juist zodat ze zorgeloos kunnen spelen β fijn dat dat ook echt wordt opgemerkt πͺπΌ We wensen jouw kindje heel veel speelplezier met zβn nieuwe paar! Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Erg fijne schoenen voor onze peuter. Fijne pasvorm en flexibele zolen
Hi Glenda, Wat leuk om te lezen dat Shoesme jullie favoriete schoenen zijn! Fijn dat de pasvorm en de flexibele zolen zo goed bevallen bij jullie peuter β precies waar we ze voor ontwerpen! Dankjewel voor je vertrouwen in ons merk π Groetjes, Team Shoesme π§‘
De prijzen vind ik voor kinderschoentjes wel echt duur, maar goede schoenen zijn ook erg belangrijk. Nu 2 paar aangeschaft en erg blij mee. Goede kwaliteit, ze rent er op weg en die flexibele zool is top.
Hi , Dank voor je eerlijke review! We snappen heel goed dat schoenen voor kids een investering zijn β en daarom vinden we het des te belangrijker dat ze Γ©cht iets toevoegen aan het loopcomfort en de ontwikkeling. Superfijn om te horen dat je blij bent met de kwaliteit en dat ze zo goed bevallen bij het rennen β¨ Hopelijk heb je er nog lang plezier van! Groetjes, Team Shoesme
Shoesme schoenen zijn we al fan van sinds ze haar eerst stapjes mocht zetten. Inmiddels bijna 4 jaar oud en de collectie is al goed gewisseld van sandalen tot sneakers en voor de winter weer mooie laarsjes aangeschaft!
Hi Adrienne, Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie Shoesme al sinds de allereerste stapjes trouw zijn gebleven! Wat gaat het snel hΓ¨, van die eerste stapschoentjes naar een collectie vol sandalen, sneakers en laarsjes β love it! We doen elke dag ons best om schoenen te ontwerpen die niet alleen goed zijn voor de groeiende kindervoet, maar ook nog eens leuk staan bij ieder seizoen. Superfijn dat jullie dochter zich er zo prettig in voelt! Veel plezier met het nieuwste paar laarsjes Groetjes, Team Shoesme β€οΈπ
Zoals altijd goede schoenen, juiste maat perfecte kwaliteit.
Hi Nienke, Wat super om te horen dat je zo tevreden bent met onze schoenen! π We doen ons uiterste best om keer op keer de juiste maat, pasvorm en kwaliteit te leveren β dus jouw berichtje is echt een fijne bevestiging voor ons team π Veel plezier met de nieuwe schoenen en tot de volgende bestelling! Groetjes, Team Shoesme πβ¨
Snelle verzending en makkelijk zoeken en filteren. Ook afrekenen gaat vlot. Alles prima!
Hi Miccasan, Wat fijn om te horen dat je zo'n prettige ervaring hebt gehad met onze webshop! π We doen ons best om het shoppen zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken, dus jouw feedback is echt waardevol. Super dat alles vlot verliep β van zoeken tot afrekenen Γ©n de snelle levering! Veel plezier met de schoenen en tot een volgende keer π Groetjes, Team Shoesme π
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.