Mooie schoentjes

Stoere leuke schoenen voor mijn kleinzoon. Bestelling was snel in huis.

Prima kwaliteit

Snelle levering van deze mooie goeie schoenen. Mijn kleinzoon van 4 vindt ze prachtig en is heel blij met het klittenband en dat je er zo goed mee kunt rennen.

Kwaliteit

Mooi assortiment met kwaliteitsschoenen en snelle levering

Mooie schoenen

Schoenen zijn zoals op foto, mooie print met bloemen. Dankzij de rits ook gemakkelijk aan en uit doen voor de vollere voetjes.

Ruime keuze en snel verzonden!

Ruime keuze aan kwalitatieve kinderschoenen. Mijn pakket werd de volgende dag geleverd. Top!

Super mooie en stevige schoenen.

Mijn dochter is weer erg blij met haar mooie schoenen. Ze heeft ze al aangehad naar het kinderdagverblijf. Even een doekje erover en ze zijn weer schoon, ideaal.

Snelle bezorging

Snelle bezorging en goede kwaliteit schoenen

Leuke collectie, snel geleverd en goede communicatie.

Mooie schoenen, snelle levering

Mooie, goed zittende schoenen. Mijn dochter is er heel blij mee. Schoenen blijven lang mooi, ook bij veel dragen.

Super goed

Goede stevige schoenen & goede service

Afgelopen week mooie sneakers gekregen voor mijn dochter. Ze zijn mooi en stevig, mijn dochter vind ze geweldig! Ik las na het bestellen dat er geadviseerd werd om een maat groter te nemen dus heb er nog achteraan gebeld met de vraag of ik ze nog kom omruilen. Deze mevrouw heeft uitgezocht bij het magazijn of ze al weg waren maar helaas maar ik werd goed en vriendelijk te woord gestaan.

Fijne stevige schoenen!

Goede schoenen. Koop vooral vaak de sneakers. Goede pasvorm.

Fijne schoenen voor je kleintje.

Fijne schoenen voor de kleintjes. Flexibel en toch ook stevig tegelijk. Wel jammer dat de eerste schoenen van de BABY-PROOF collectie voor de kleintjes maar tot maat 23 gaan. Zou leuk zijn als sommige designs in de vervolg schoenen worden voortgezet, bijvoorbeeld SKU BP22W109-B Maar ook jammer dat de eerste BABY-PROOF schoentjes niet tot een grotere maat gaan. Ons kindje van 1,5 begint net pas met lopen. Maar met maat 24 die nodig is moet hij direct al aan een te stugge schoenzool wennen. Dat is erg jammer. Zou fijn zijn als daar voor andere kindjes die pas op latere leeftijd gaan lopen ook de mogelijkheid hebben om deze lijn aan te kunnen trekken en zo een basis kunnen vormen voor hun lopen. Ik heb gehoord dat ze zelfs niet meer gemaakt gaan worden in maat 22. Why, Shoesme, Why???? Denk alsjeblieft ook aan de kindjes die op latere leeftijd pas hun eerste stapjes gaan zetten. Misschien een idee om ook wat bredere schoenen te maken voor de kinderen met brede voetjes zodat deze niet gelijk gepropt in de schoenen zitten. Ook voor de grotere kids. Zie bijvoorbeeld barefoot schoenen.

Zeer tevreden!

Snelle levering en hele fijne eerste schoentjes voor mijn zoontje. Door het maatadvies op de website ook gelijj de goede maat besteld. Heel tevreden!

Snelle levering, goed passende schoenen

Ik vind het super prettig dat er duidelijke maatgeving bij de schoentjes vermeld staat. Als ik de voeten van mijn zoontjes opmeet, klopt dit altijd met de aangeraden maat. Zeker nu met het meetsysteem van Shoesme, werkt super fijn en makkelijker dan uittekenen! Schoentjes zijn van goede kwaliteit en koop deze dan ook graag voor beide zoontjes. Zijn goed schoon te maken en blijven heel, wat ze er ook mee uitspoken buiten! Daarbij komt dat de flexibele zool super prettig is om op te leren lopen voor mijn jongste.

Kwalitatieve schoenen, snelle levering, top!

Erg fijne en kwalitatieve kinderschoenen met een stevige neus = kidsproof. Eén van de weinige merken waarbij de schoenen ook goed passen bij kinderen met een wat bredere voet. Zeer snelle levering en een prima prijs. Aanrader!

Mooie schoentjes en goede kwaliteit

Door de flexibele zool zijn de schoentjes perfect voor de kleintjes om te leren lopen met schoenen. De schoentjes zijn van goede kwaliteit, mooi afgewerkt en moderne ontwerpen die passen bij het seizoen.

Shoesme bied mij kwalitatieve en stevige kinderschoenen.

Ik was op zoek naar kwalitatieve kinderschoenen. Ik heb een zoon die heel wild speelt, daarom heb ik schoenen nodig die stevig zijn en de tippen goed beschermd zijn. Hij heeft ook veel last van zweetvoeten maar door de lederen binnenkant/zool heeft hij hier nog weinig last van. Wat ik ook belangrijk vind dat zijn voetje goed word ondersteund zodat hij later geen problemen ondervind. Ik vind de schoenen echt geweldig.

Kidsproof!

Super fijne sneakers, door de rubberen neus zijn ze mega kidsproof en hebben we er langer plezier van dan van een gewone schoen. Top bedacht!

Snelle levering, goede kwaliteit

Helemaal goed.

De beste schoenen voor groeiende kindervoeten

Kwalitatief goede schoenen, hip en makkelijk aan- en uittrekken. Bovendien snel thuisbezorgd. Wij kiezen altijd voor Shoesme.

Mooie degelijke schoenen

De schoenen voor de kinderen, kopen we eigenlijk altijd via Shoesme. Door de makkelijke maatmeter hebben we altijd de juiste maat te pakken. Het is een eenmalige aanschaf maar dan heb je geen gedoe met terug sturen, super handig! De schoenen zijn ook van een mooie degelijke kwaliteit en heel stevig, zowel in de vormgeving als in de kwaliteit. We zijn echt super tevreden :)

Fantastisch!

Hele leuke schoenen die kwalitatief ook nog eens geweldig zijn! Vanaf dat onze tweeling kan lopen bestellen we hier hun schoenen al en gaan dat voorlopig niet veranderen. Onze meiden zijn er erg blij mee!

Leuke schoenen, die lang mee gaan. Mijn dochter is er dol op.

Hele fijne schoenen

Vanaf de eerste schoenen Shoeme besteld. D.m.v de meethulp weet ik altijd of ik nog de juiste maat heb. Zo niet, heb je de nieuwe schoenen meestal de dag erna in huis! De schoenen zijn goed ontworpen voor de kruipende kindjes (baby bootie met soort bumper voor de tenen te beschermen), eerste stapjes en vervolgstappen met felixbele zool. Leuke modellen, kleuren en ook effen/ rustige schoenen.

Trouwlaan 38

5021 WL Tilburg