Stoere leuke schoenen voor mijn kleinzoon. Bestelling was snel in huis.
Hi Linda, Dank je voor je lovende woorden! Wat fijn dat je zo tevreden bent ❤️ Graag tot ziens in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Snelle levering van deze mooie goeie schoenen. Mijn kleinzoon van 4 vindt ze prachtig en is heel blij met het klittenband en dat je er zo goed mee kunt rennen.
Hi Nicole, Bedankt voor je review. ❤️ Gave schoenen heb je besteld voor je kleinzoon! Hier kan hij inderdaad vast heel hard op rennen! Onwijs veel plezier ervan en hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Mooi assortiment met kwaliteitsschoenen en snelle levering
Hi Clarissa, Dank je voor je lovende woorden! Wat fijn dat je zo tevreden bent ❤️ Graag tot ziens in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Schoenen zijn zoals op foto, mooie print met bloemen. Dankzij de rits ook gemakkelijk aan en uit doen voor de vollere voetjes.
Ruime keuze aan kwalitatieve kinderschoenen. Mijn pakket werd de volgende dag geleverd. Top!
Hi Esra, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat jouw pakket zo snel geleverd is! Groetjes, Team Shoesme
Mijn dochter is weer erg blij met haar mooie schoenen. Ze heeft ze al aangehad naar het kinderdagverblijf. Even een doekje erover en ze zijn weer schoon, ideaal.
Hi Nienke, Bedankt voor deze positieve review ❤️ Onwijs toffe Go Bananas sneaker - Leopard heb je besteld voor je dochter! LETS GO BANANAS!! Groetjes Team Shoesme
Snelle bezorging en goede kwaliteit schoenen
Hi Eva, Bedankt voor de 9! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier met jouw nieuwe Shoesme schoenen. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Groetjes Team Shoesme
Leuke collectie, snel geleverd en goede communicatie.
Hi Lisanne, Dank je voor je lovende woorden! Wat fijn dat je zo tevreden bent ❤️ Graag tot ziens in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Mooie, goed zittende schoenen. Mijn dochter is er heel blij mee. Schoenen blijven lang mooi, ook bij veel dragen.
Hi Laura, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Onwijs veel plezier gewenst met de Shoesme witte sneaker met vlinders. Wij zien je graag terug in onze webshop. Groetjes, Team Shoesme
Hi Angelique, Bedankt voor deze positieve review ❤️ Groetjes Team Shoesme
Afgelopen week mooie sneakers gekregen voor mijn dochter. Ze zijn mooi en stevig, mijn dochter vind ze geweldig! Ik las na het bestellen dat er geadviseerd werd om een maat groter te nemen dus heb er nog achteraan gebeld met de vraag of ik ze nog kom omruilen. Deze mevrouw heeft uitgezocht bij het magazijn of ze al weg waren maar helaas maar ik werd goed en vriendelijk te woord gestaan.
Hi Suzanne, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Groetjes, Team Shoesme
Goede schoenen. Koop vooral vaak de sneakers. Goede pasvorm.
Hi Vienna, Wat een leuke review; een echte Shoesme fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️ Veel plezier van de leuke bestelde BARST! sneakers! Groetjes Team Shoesme
Fijne schoenen voor de kleintjes. Flexibel en toch ook stevig tegelijk. Wel jammer dat de eerste schoenen van de BABY-PROOF collectie voor de kleintjes maar tot maat 23 gaan. Zou leuk zijn als sommige designs in de vervolg schoenen worden voortgezet, bijvoorbeeld SKU BP22W109-B Maar ook jammer dat de eerste BABY-PROOF schoentjes niet tot een grotere maat gaan. Ons kindje van 1,5 begint net pas met lopen. Maar met maat 24 die nodig is moet hij direct al aan een te stugge schoenzool wennen. Dat is erg jammer. Zou fijn zijn als daar voor andere kindjes die pas op latere leeftijd gaan lopen ook de mogelijkheid hebben om deze lijn aan te kunnen trekken en zo een basis kunnen vormen voor hun lopen. Ik heb gehoord dat ze zelfs niet meer gemaakt gaan worden in maat 22. Why, Shoesme, Why???? Denk alsjeblieft ook aan de kindjes die op latere leeftijd pas hun eerste stapjes gaan zetten. Misschien een idee om ook wat bredere schoenen te maken voor de kinderen met brede voetjes zodat deze niet gelijk gepropt in de schoenen zitten. Ook voor de grotere kids. Zie bijvoorbeeld barefoot schoenen.
Hi G, Hartelijk dank voor je waardevolle feedback en de liefde voor onze BABY-PROOF® collectie. We zijn verheugd dat onze schoenen een positieve rol spelen in de eerste stapjes en avonturen van jullie kleintjes. We begrijpen je teleurstelling dat de BABY-PROOF® collectie niet beschikbaar is in grotere maten. De reden hiervoor is dat de unieke constructie en de flexibele zool van de BABY-PROOF® schoenen specifiek zijn ontworpen voor de allerkleinste voetjes, en bij grotere maten zou de zool niet de optimale ondersteuning en flexibiliteit bieden die essentieel is voor de ontwikkeling van het kind. Maar ook onze BN collectie en de BF collectie zijn speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten met flexibele zolen en aandacht voor comfort en ondersteuning die noodzakelijk is voor de verdere ontwikkeling van het lopen en deze collectie is wel beschikbaar in grotere maten. We hebben een uitgebreide blog geschreven specifiek gericht op "smalle of brede voetjes". In onze blog bespreken we in detail welke schoenen het meest geschikt zijn voor kinderen met brede voeten, hierbij de link: https://www.shoesme.nl/blog/smalle-kinderschoenen-onze-tips We hopen dat je deze gids nuttig vindt en dat het je zoektocht naar het perfecte paar schoenen voor je kind vereenvoudigt. Mocht je na het lezen van de blog nog vragen hebben of persoonlijk advies willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Groeten Team Shoesme
Snelle levering en hele fijne eerste schoentjes voor mijn zoontje. Door het maatadvies op de website ook gelijj de goede maat besteld. Heel tevreden!
Hi Meijke, Wauw! Een 10! Daar worden wij heel blij van en extra leuk om te lezen dat onze service zo goed bevalt😊 Groeten Team Shoesme
Ik vind het super prettig dat er duidelijke maatgeving bij de schoentjes vermeld staat. Als ik de voeten van mijn zoontjes opmeet, klopt dit altijd met de aangeraden maat. Zeker nu met het meetsysteem van Shoesme, werkt super fijn en makkelijker dan uittekenen! Schoentjes zijn van goede kwaliteit en koop deze dan ook graag voor beide zoontjes. Zijn goed schoon te maken en blijven heel, wat ze er ook mee uitspoken buiten! Daarbij komt dat de flexibele zool super prettig is om op te leren lopen voor mijn jongste.
Hi Nicole, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Veel plezier met de schoentjes en hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Groeten Team Shoesme
Erg fijne en kwalitatieve kinderschoenen met een stevige neus = kidsproof. Eén van de weinige merken waarbij de schoenen ook goed passen bij kinderen met een wat bredere voet. Zeer snelle levering en een prima prijs. Aanrader!
Hi Sanne, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Jouw compliment is de 'brandstof' die ons team motiveert om te blijven verbeteren en te schitteren. Heel veel plezier met de sneakers met striping, lekker sportief jasje! Hopelijk zien we je weer terug in onze webshop. Groeten Team Shoesme
Door de flexibele zool zijn de schoentjes perfect voor de kleintjes om te leren lopen met schoenen. De schoentjes zijn van goede kwaliteit, mooi afgewerkt en moderne ontwerpen die passen bij het seizoen.
Hi Marieke, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en dat je jouw ervaring wilt delen! Veel plezier met de wit-gouden babysneaker met stootneus. Hopelijk tot snel in onze webshop! Groeten Team Shoesme
Ik was op zoek naar kwalitatieve kinderschoenen. Ik heb een zoon die heel wild speelt, daarom heb ik schoenen nodig die stevig zijn en de tippen goed beschermd zijn. Hij heeft ook veel last van zweetvoeten maar door de lederen binnenkant/zool heeft hij hier nog weinig last van. Wat ik ook belangrijk vind dat zijn voetje goed word ondersteund zodat hij later geen problemen ondervind. Ik vind de schoenen echt geweldig.
Hi Katleen, Super bedankt voor het mooie compliment en het delen van je positieve ervaring!❤️ We wensen je zoon veel plezier met de canvas sneaker, te weten dat hij vrolijk rondstapt in onze schoenen, is de beste feedback die we ons kunnen wensen! Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop! Groeten Team Shoesme
Super fijne sneakers, door de rubberen neus zijn ze mega kidsproof en hebben we er langer plezier van dan van een gewone schoen. Top bedacht!
Hi Kirsten, Heel erg bedankt voor de 10!❤️ Wat een mooie feedback, het klopt dat onze schoenen met rubberen neuzen mega kidsproof zijn 😘 Veel plezier met de leuke apalca sneaker! Groeten Team Shoesme
Helemaal goed.
Hi Nikki, Bedankt voor het compliment ❤️ Wat fijn te lezen dat de levering zo goed is gegaan. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop! Groeten Team Shoesme
Kwalitatief goede schoenen, hip en makkelijk aan- en uittrekken. Bovendien snel thuisbezorgd. Wij kiezen altijd voor Shoesme.
Hi Marissa, Super bedankt voor het mooie compliment 🌟 We wensen je zoon heel veel plezier met de blauwe sneakers " Run away on our RunFlex" Hopelijk tot snel in onze webshop! Groeten Team Shoesme
De schoenen voor de kinderen, kopen we eigenlijk altijd via Shoesme. Door de makkelijke maatmeter hebben we altijd de juiste maat te pakken. Het is een eenmalige aanschaf maar dan heb je geen gedoe met terug sturen, super handig! De schoenen zijn ook van een mooie degelijke kwaliteit en heel stevig, zowel in de vormgeving als in de kwaliteit. We zijn echt super tevreden :)
Hi Jane, Wow ❤️ Hartelijk dank voor je prachtige woorden en het delen van je positieve ervaring. We streven er elke dag naar om mooie collectie te bieden en het horen van jouw feedback klinkt als muziek in de oren! Hopelijk zien we jullie snel terug in onze webshop. Groeten Team Shoesme
Hele leuke schoenen die kwalitatief ook nog eens geweldig zijn! Vanaf dat onze tweeling kan lopen bestellen we hier hun schoenen al en gaan dat voorlopig niet veranderen. Onze meiden zijn er erg blij mee!
Hi Miranda, Wauw, bedankt voor de 10! We hebben een sprongetje van blijdschap gemaakt na het lezen van je prachtige bericht! 🌟 Het is geweldig om te horen dat jullie tweeling zo blij is met hun schoenen en dat jullie als familie tevreden zijn met de kwaliteit die we leveren. Het idee dat we deel uitmaken van hun avonturen sinds ze hun eerste stapjes zetten, maakt ons ongelooflijk trots. Zien jullie graag terug in onze webshop! Groeten Team Shoesme
Leuke schoenen, die lang mee gaan. Mijn dochter is er dol op.
Hi Susan, Bedankt voor je review. ❤️ Gave schoenen heb je besteld voor je kid! Onwijs veel plezier ervan en hopelijk tot ziens in onze webshop. Groetjes Team Shoesme
Vanaf de eerste schoenen Shoeme besteld. D.m.v de meethulp weet ik altijd of ik nog de juiste maat heb. Zo niet, heb je de nieuwe schoenen meestal de dag erna in huis! De schoenen zijn goed ontworpen voor de kruipende kindjes (baby bootie met soort bumper voor de tenen te beschermen), eerste stapjes en vervolgstappen met felixbele zool. Leuke modellen, kleuren en ook effen/ rustige schoenen.
Hi Esther, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. En extra leuk de aandacht die je geeft aan de babysneaker die je hebt gekocht. We wensen jouw kindje heel veel plezier met de gave wit-groene babysneaker. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Groetjes Team Shoesme
Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg